selam kızlar nasılsınız
baharcım hoşgeldin..hep beraber zayıflayalım inşaallah
kızlar dün akupunktura gidemedim..yarın gidicem inşaallahkaydirigubbakcemile5
hoşgeldin bhr 87. inşallah burda istediğin kiloya ulaşırsın. önce kendini tanıt istersen. yani kilo alış öykünü kilonu olmak istediğin kiloyu vs. yazabilirsin canımcım.birde burda öncelikli kural bol paylaşım,burda kişi olsun yada olmasın muhakkak yaz hayatım. inan paylaşım ne kadar çok olursa insan o kadar kolay adapte oluyor kilo verme işine. biz burda birbirimizin yazılarına muhakkak cevap yazmaya çalışırız. bakma şuanda topik biraz boş çoğu arkadaş izinli. ama yakında hepsi döner kürkçü dükkanı misali. kaydirigubbakcemile3 cuma günü en geç saat öğlen 12 ye kadar kilo bildirimi yapıyoruz. o zaman gelemem dersen perşembe akşamıda yazabilirsin. 2 gün paylaşımın olmazsa dizkalifiye oluyorsun,çünkü bu konuda çok sıkıntı çektik. genelde kilo veremeyeceğini anlayan arkadaşlar geldi ve doğal olarak paylaşımlarıda az oldu. önceden 1 haftaydı paylaşım süresi ama buda takımın derecesini etkilediği için kaptanımız 2 gün olsun dedi. bu arada kaptanımız melis. yardımcısı melzeyit arkadaşımız. kendisi şuanda tatilde. şimdilik bunları yazdım hayatım e daha ne olsun.
not: bunları belki kaptanımda yazmıştır ama olsun üstünden geçtik. opuyorumnanaktan
hoşgeldin bhr87 birlikte bu kilolardan kurtuluruz inş
bhr 87 hoşgeldin aramıza... bol kilo vermeler ve paylaşım diliyorum
arkadaşlar ben bi de bişey sorucam aranıza yeni katıldım ya bu cuma ben de girecek miyim kilo bilgilerimi ha gireceksem de bu hafta regl olacağım için kilo vermişsem bile fazla çıkacaktır söylemek istedim..
bahar.87 aramıza hoşgeldin inş. isrediğin şekilde hayallerine kavuşursun gerçi hayal değil hepsi gerçek olcak,kızlar kendimi biraz rahatsız hissdediyorum bu aralar nedense,sürekli bir halsizlik içim bayılıyo sanki o yüzden bir yered çok kalamıyorum,bunalımdamıyım ne anlamadım mafoldumben kendimi mutsuz hissediyorum,işlerim yolunda gitmiyo hiç,offf offf çok dertliyim çokkızlar bana dua edin nolur ilerim yoluna girdsin bi rahatlayayım,bu arada yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama söylediğim gibi çok halsizlik var sürekli yatasım geliyo yemketen sonrada hemen devriliyorum,yürüyüşlerim kaldı :sinifsinif:
tabii ki canım listeden bahsederim... belki bilmediğimiz ipuçları verir??
bu arada cimcimenin adımları ve yeni yaşı hayırlı olsun :))
ah meliscim bizimki o kadar kurnaz oldu ki, yemeği veriyorsun ağzına işine gelmeyeni çıkarıyor yada reddediyor.artık reddetmede yok ağzına alıyor sonra atıyor ağzından,sen veriyorsun o atıyor.önce tabağa bakar işine gelen birşey varmı diye,istemiyorsa daha kaşığa yemeği almadan mızmızlanıp omuz silkmeye başlıyor. benim tepkilerime göre göre yemek yiyor onu farkettim. ama beni deli ediyor. yatırmadan önce omzuma başını koyuyor ben şarkı söylüyorum ondan sonra yatağına bırakıyorum,yoksa inatçılık yapıyor yada konuşuyorum uzun uzun kuşlar böceklerden falan bahsediyorum. ya o kadar acayip ki anlatamam resmen kullanıyorum. inan ne yaramazlığı nede kullanması yemek yesin diyorum belki diğerlerine katlanırım ama yemek yememesi beni gerçekten üzüyor.
mrb arkadaşlar ben de bugün aranıza katıldım inşallah hepinizin istediği gibi bu marotonda amacıma ulaşırım henüz çok fazla bilmiyorum kuralları ama zamanla okuyarak ve sizlerin yardımyla çözerim diye düşünüyorum herkese kolay gelsin yerimseniben
verdğin bilgiler için teşekkür ederm canım özen göstericem emin olabilirsin..
kısaca özet geçeyim kilo alma hikayemi ilk kilo almaya ergenliğe girdiğim dönemde başladım daha öncesinde de öyle çok zayıf değildim ama yaşıtlarımla aynı sayılırdım her yıl alınan kilolar arttı üst üste eklendi en son lise son sınıfta tartıda 70 i görünce karar verdim kurtulucam bu kilolardn ne olursa olsun gidişat ii değil dedim kendi kendime..kararlı bi şekilde başladım hayatımdan tüm hamur işi tatlı ve kızartma türü yiyecekleri çıkarttım ne kadar zor oldu bilemezsiniz üstüne üstlük öss maratonunda abur cubura en ihtiyacım olduğu dönemdeama azmimin zaferini de 4 ay sonra gördüm 16 kilo verdim ve istediğim kiloya ulaştım 1 yıl kadar korudum bu kilomu tabi ki yediklerime dikkat ederek yalnız üniversite dönemim çok stresli ve sıkıntılı geçti üstüne bir de hormon ilaçları kullanmaya başlayınca kilolar fazla fazla geri döndü :kedi: neyse ki ilaçlarım bitti ve artık kendimi tekrar forma girmek için hazır hissediyorum 84 kiloydum 81 e indim 1 ay içinde vermeye de devam edicem yalnız kilo çizelgemde hedefim 70 olarak görünüyo aslında inmek istediğim kilo o değil kendi kafamda gözümde büyütmemek için verceğim kiloları 3 kısma böldüm önce 70,sonra 60,daha sonra da 53 inşallah bu kararlılığım sonuna kadar gider de eski kıyafetlerimin içine tekrar girebilirm :Saruboceq:
zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler :enbuyukkk:
adcım canımm yeni geldim diyetisyenden ....
söylediklerine katılıyorum canım... bende çok seçiciyimdir... çok mantıklı konuştu.. profesyonel birine benziyor... bakalım göreceğiz
bugün sadece kilomu ve boyumu ölçtü... program hakkında konuştuk ideal olarak 10 kilo vermem gerekiyormuş.... ay da 4 kilo veririz ve koruma programı ile bu 4 ay eder dedi... kimseye hemen verdirip daha sonra koruma programını öğretmeden bırakmam dedi ve ücreti ona göre ayarladı :))
ilk 2 ay haftada 2 gün beraber olcaz...
ilk olarak kan tahlili verdi
tahlil sonuçlarını alıp gittiğimde vücut yağ endeksi,bazal metabolizma hızı, su,kas vs. hepsine bakacağız dedi....
ben ramazan geliyor endişelerim var dedim ona göre program hazılarız... senin her türlü isteğini göz önünde bulundururz dedi....
bakalım canım heyecanlandım.... biliyosunuz uzun zamandır hiç veremiyordum şimdi çok ümitlendim...
burdan bütün detayları anlatırım...
bahar.87 aramıza hoşgeldin inş. isrediğin şekilde hayallerine kavuşursun gerçi hayal değil hepsi gerçek olcak,kızlar kendimi biraz rahatsız hissdediyorum bu aralar nedense,sürekli bir halsizlik içim bayılıyo sanki o yüzden bir yered çok kalamıyorum,bunalımdamıyım ne anlamadım mafoldumben kendimi mutsuz hissediyorum,işlerim yolunda gitmiyo hiç,offf offf çok dertliyim çokkızlar bana dua edin nolur ilerim yoluna girdsin bi rahatlayayım,bu arada yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama söylediğim gibi çok halsizlik var sürekli yatasım geliyo yemketen sonrada hemen devriliyorum,yürüyüşlerim kaldı :sinifsinif:
aslında kilo veremememin sebesi suyu az tüketmem. Şimdi arttırmaya çalışıyorum daha doğrusu 2 ltyi bitirmeye çalışıyorum.
Dosbam senin de su problemin vardı içebiliyormusun
merhaba kızlar dosba cım heyecanla bekliyoruz diyetisyeninin anlattıklarını bizimlede paylaşırsın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?