selam kızlar ben geldim
çoook gezdim ama çok değişen bişi olmadı
geçmişi okuyamadım
sadece tırtılın hamile olduğunu duydum inanılmaz sevindim canım hayılıca ve sağlıklı bi şekilde kucağına alman dileği ile...
bu arada kandiliniz mübarek olsun
tırtılım bebişe çok sevindimALLAH tamamına erdirsin inş. sağlık ve afiyette:ecrin_bebek:güzel bi hatasonuydu benim için,aşırıya kaçmadım yemeklerde pazartesiden itibaren hava muhalefetiyle ara verdiğim yürüyüşüme başlıycam inş. mutluyum,6. olmuşuz inş. 1. olmaya 5 kaldı:lepi:dosbam nasılsın?nasıl gidiyo diyetler?a.s
tırtılım bebişe çok sevindimALLAH tamamına erdirsin inş. sağlık ve afiyette:ecrin_bebek:güzel bi hatasonuydu benim için,aşırıya kaçmadım yemeklerde pazartesiden itibaren hava muhalefetiyle ara verdiğim yürüyüşüme başlıycam inş. mutluyum,6. olmuşuz inş. 1. olmaya 5 kaldı:lepi:dosbam nasılsın?nasıl gidiyo diyetler?a.s
amiiinnn canım inş. bende istiyorum artıkdosbamm canım cok saol darısı ısteyem herkesın basına
selam kızlar ben geldim
geçmişi okuyamadım
sadece tırtılın hamile olduğunu duydum inanılmaz sevindim canım hayılıca ve sağlıklı bi şekilde kucağına alman dileği ile...
dosbamm canım cok saol darısı ısteyem herkesın basına
canım tesekkurler hayırlıs olsun oncekı kotu tecrube dolayısı ıle ben pek sevınemıyorum ıçımde korkularım oluyor hayırlısı artık
artık dıyette aranzda kısa bır sure yaklasık 1.5 sene yokum
sana dıyetınde kolay gelsın
iiyim canım sen nasılsın
diyet yapamadım bu uzuuun süre içinde ama çokta bi değişiklik olmadı kilomda...
salı günü diyetisyene gitmeyi düşünüyorum bakalım
amiiinnn canım inş. bende istiyorum artık
günaydın kızlar nasılsınız..geçmiş kandiliniz mübarek olsun..güzel bir hafta sonu geçirdim ..antalyadaydık
az sonra klasik kepek ekmekli sade bir kahvaltı yapıcam
ARKADAŞLAR acil yardımınıza ihtiyacım var..moralim ok bozuk kilolardan dolayı..akupunktura başlamayı düşünüyorum ama emin de diilim,var mı çevreniz de akupunkturla zayıflayan ya da aranızda deneyen:Saruboceq:
dosbacım teşekkür ederim canım..iştahı kesiyor sanırım dimi akupunktur?
allah allah bana da olurmu caba istesem de yemek yiyememksırnaşık şey
canım senin nasıl gidiyor diyetin?
merhaba kızlar ben daha toparlanamadım iştahımı franleyemiyorum öyle açıldıki sormayın ne yapaqyım bi akıl verin karnım doysa gözüm doymuyor habire istiyor istiyor imdat
mesajını aldım hayatım bende sana mesaj attım.çok sağol tekrar.canım gndermeye çalıştım inş olmuştur daha önce hiç özelden mesaj göndermedim eğer olmadısa yeniden denerim allah şifalar versin
eminimki çok güzel bir doğum günü olacak. keşke bizde gelebilsekdik. ama fotolarlada ordaymış gibi oluruz sanırım. sen şimdi o bikiniyi giydircen ona bende mıncıklayamayacağım. benim yerime çok çok öp annesi. çünkü eminim ki biliyorum ki zaten başka alternatif yok dahada tatlı olur bikinisiyle. Şenizkızlar bugün çok gezdik haftaya perşembe (ama biz c.tesi yapacağız) kızımın d.günü biliyorsunuz. Davetiyelerini süslerini falan aldım çok güzel planladım kafamda evde yapacağım. Herşey pembe beyaz olacak sandalyeleri bile süsleyeceğim. Slayt göstesi de olacak hazırlarım bir ara.
Bir havuz aldık küçük cadıya şişmelerden balkona koyacağız bikini aldık. Tatile başlasın şimdiden.
çok şükür. :Saruboceq:kızlar bu arada 6. olmuşuz unutmuşum söylemeyi.
canım benim sen irade konusunda 1 ile 10 puan arasında 8 alırsın bana göre tabi.yani hepimizden daha iradeli görünüyorsun. başaracağına inanıyorum. 5 gün boyunca dikkat edersen zaten 2 kilo gider. yemek yiyip üzüleceğine yeme mutlu ol mantığını kullan canım benim. ben bugünlerde onu yapmaya çalışıyorum işe yarıyor valla yemeğince daha rahatım. cokacimcoookben bugün yeni diyete başladım 5 günlük ama söylemeyeceğim sonra bozup mahçup oluyorum. Eğer devam etme gücü bulabilirsen bugün yarın paylaşırım. Bana destek verin lütfen.
kızımın d.günün de 2 kilo eksik olmak istiyorum.
canım kendine çok dikkat et hayatım. aşırı yağlı tuzlu ve abur cuburdan uzak dur. bebişinin uyku düzeni, gaz sorunu bu gibi problemler annenin beslenmesi ile çok çok alakalı. ne kadar dengeli beslenirsen inan bana o kadar iyi. az ama sık ye metodunu uygularsan zamanı geldiğinde göreceksin ne kadar faydalı olduğunu. dilerim hayırlısı ile doğar bebişin ama dediğin gibi bizi bırakma sık sık haber ver kendinizden öpüyorum balım. bu arada tırtılım belirttim mi bilmiyorum hayatım ama kilo takip çizelgesini gerçekten beceremedim canımcım. ama benim pc den kaynaklanıyor sanırım. çünkü elim her format atışında virüs bulaşmasın diye pc nin ayaralarını değiştiriyor.melıscıgım ıyı dıleklerın ve tavsıyelerın ıçın tesekkur ederım
hayırlısı olsun .
tavsıyelerıne kulak verecegım
kılo almak umrumda degıl
onemlı degıl bebegım saglıklı olsun
kendımı zorlayarak sabahları 1 bardak sut ıçıyorum hergun 10 tane fındık yıyorum optum canım
merhaba kızlar hepinizin mirac kandili mübarek olsun Allahım herkese sağlık sıhhat afiyet versin
zamanında yazamadım ama sizlerinde kandiliniz mübarek olsun kızlar. tüm arkadaşlarımın. ayrıca sağolun canlarım.Hepinizin kandili mübarek olsun dualarınız kabul olsun.
senin kandilin mübarek olsun canımcım. hoşgeldin ne iyi ettinde geldin. gözümüz yollarda kaldı. hadi silkelende kaldığın yerden başla biran önce. opuyorumnanaktanselam kızlar ben geldim
geçmişi okuyamadım
canım sen geldiğinde burda olmayı dilerdim :1no2: ama o zamanda hala kilo vermeye çalışıyor olurum sanırım, ama kimbilir belkide hala burda olurum. :roflol: neyse sen gelde hele duruma o zaman bakarız. :ecrin_bebek:canım tesekkurler hayırlıs olsun oncekı kotu tecrube dolayısı ıle ben pek sevınemıyorum ıçımde korkularım oluyor hayırlısı artık
artık dıyette aranzda kısa bır sure yaklasık 1.5 sene yokum
sana dıyetınde kolay gelsın
kolaygelsin hayatım kaydirigubbakcemile5günaydın kızlar
evime kavuşunca düzenime de kavuşmuş oldum
sabah sıradan hafiiif bi kahvaltı yaptım
ev çok karışık toparlayım buralardayım
seninde kandilin mübarek olsun canımcım. bende öyle kilo veren birini tanıyorum epey işe yaramış kiloda almamıştı geriye. birazda dikkat etti sanırım. yapabilirim dersen hemen dene bencede. vereliniortakgünaydın kızlar nasılsınız..geçmiş kandiliniz mübarek olsun..güzel bir hafta sonu geçirdim ..antalyadaydık
az sonra klasik kepek ekmekli sade bir kahvaltı yapıcam
ARKADAŞLAR acil yardımınıza ihtiyacım var..moralim ok bozuk kilolardan dolayı..akupunktura başlamayı düşünüyorum ama emin de diilim,var mı çevreniz de akupunkturla zayıflayan ya da aranızda deneyen:Saruboceq:
canım kusura baka hayatım geldim ama elektrik kesildi. hatta akşam üzeri tekrar girdim tekrar kesildi. o yüzden görmedim. kusura bakma hayatım. oğlum biraz daha iyi emirelcim. toparladı kendini ishali birazcık daha iyi bekliyoruz artık düzelsin diye. a.s.merhaba adcım nasılsın nasıl oldu oğlun mama yı kullandınız mı
seni çok iyi anlıyorum. ama dediğim metodu uyguluyorum yiyipte üzüleceğime yemiyorum mutlu oluyorum,nede olsa benim elimde,istediğim kiloya gelince canımın istediğini uygun miktarda yerim diyorum sende dene hayatım belki sendede işe yarar. :Saruboceq:merhaba kızlar ben daha toparlanamadım iştahımı franleyemiyorum öyle açıldıki sormayın ne yapaqyım bi akıl verin karnım doysa gözüm doymuyor habire istiyor istiyor imdat
canımcım hoşgeldin yine rastlaşamadık. senin kandilin mübarek olsun sağol hayatım Şenizmerhaba bayanlarrr
geçmiş kandiliniz kutlu olsuunnnn opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?