Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bişee sorabilirmiyimm yok yok 2 hatta 3 mesajları nasıl sayıyoruz? ne zaman kime bildiriyoruz? bide bence nasıl kilo aldık ne kadar sürede aldık paylaşalım faydalı olacağına inanıyorum hafızamızı tazeler aynı hataları yapmayız birbirimzden ders çıkarırız

hoşgeldin takıma katılmışsın hayırlı olsun canım.
nasıl kilo aldık konusu güzel bir başlarsak sayfalar yetmez valla

Günlük mesajlarını 00:00 - 24:00 saatleri arasındaki mesajlarına sayıyorsun. Listeye göre kime atılması gerekiyorsa ona atıyorsun.
23-24 Temmuz : nesdii28
25-26 Temmuz: pia
27-28 Temmuz : Kbra23
30-31 Temmuz : betuld

Kızlar Neslihan izinde olduğu için mesajları bu iki gün bana atın olur mu? Sonrasında düzenleyeyim yeniden listeyi.

cumartesi menüm:
sahur 1 dilim ekmek domates salatalık biber sahanda yumurta bol su
iftar karpuz fırında tavuk biraz üzüm cacık bol su
3 lirteye yakın olmuştur sanırım.
2 saatten fazla yürüyüş
pazar menüm.
sahur domates salatalık peynir zeytin sahanda yumurta 1 dilim ekmek bol su
iftar 3 tane hurma 1 kase sebze çorbası yarım kıymalı pide karpuz 1 bardak şekersiz limonata bol su
3 litre su

afiyet olsun canım ama su ve spor özellikle 3 lt su ve spor
afiyet olsun canım
afiyet olsun
Bende aynı durumdayım canım, bugün bende regl oldum artı olarak cumartesi grip oldum. İkisi birlikte hiç çekilmiyorr:2:

Ebrucum geçmiş olsun canım, geçmişi ara ara okudum ama alıntılayamadım.
sanada geçmiş olsun canım
Günaydııııııııııııııııııııııın bebekleeeeeer :103: :103:
günaydın

hoşgeldin nurgül umarım bu sefer doğru yazmışımdır.

hoşgeldin takıma katılmışsın hayırlı olsun canım.
nasıl kilo aldık konusu güzel bir başlarsak sayfalar yetmez valla

teşekkürederim hepimiz için inşallah. bence hem öykülerimizi öğrenmiş oluruz hemde bidaha yapmayız gibi geliyo bana.

mesajı en kolay nerden sayabiliyoruz

Kıymalı pide haricinde güzel olmuş menü. Karpuzların miktarını yazmamışsın?

bunu bende bi ara yapmıştım.mide fıtığımı azdırmaktan bi işe yaramadı.kendiniz bilirsiniz ama ben pek önermem.

kıymalı pide haricinde güzel olmuş canım

benim canlarım uyudu şimdi.o yüzden sizinle biraz zaman geçirmek istedim.iyi günler tekrardan.

teşekkürederim hepimiz için inşallah. bence hem öykülerimizi öğrenmiş oluruz hemde bidaha yapmayız gibi geliyo bana.

mesajı en kolay nerden sayabiliyoruz

Ben kendi profilimden my activity yazan yerden sayıyorum. Kendi nickinin üstüne tıklayınca çok kolay sayılıyor.

bunu bende bi ara yapmıştım.mide fıtığımı azdırmaktan bi işe yaramadı.kendiniz bilirsiniz ama ben pek önermem.

kıymalı pide haricinde güzel olmuş canım

Teorimi ispatlayan bir mesaj. Benim yorumumada bakarsan ve yazılanları dikkatli okursan zaten yapan kişi normal diyet yapmış. Verdiği kilolar sarmısaktan cevizden değilde yediği yemeklerden bence.

Arada bakıp çıktım canım, cumartesiden bu sabaha yatak döşek yatıyordum (( Hala elimde ilaçları içe içe geziyorum( içimde atom bombası var sanki.

hoşbulduk canım teşekkürler.çok fena tatlı istiyorum,bu krizim nasıl geçer.

Bir bardak sütün içine çubuk tarçın atıp içebilirsin çok işe yarar.
Tatlı krizini geçirir.

Arada bakıp çıktım canım, cumartesiden bu sabaha yatak döşek yatıyordum (( Hala elimde ilaçları içe içe geziyorum( içimde atom bombası var sanki.

Geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…