evet kötü olmuş bana mail adresini ver özelden yollayayım sana tatlım.
meliscim bana da gönderirmisin bu aralar çok ihtiyacımvar kendimi motive edecek bir şeylere
nasılsınız kızlar meliscim kızının doğum günü kutlu olsun nice uzun mutlu yılara ilk emirel teyzesi kutlasın doğum gününü dedim opuyorumnanaktan
shem hoşgeldin canım. Nasılsın?
hoşbulduk süperim valla diyetin ilk günü maydonoz suyu içtim sadece ve sporumu yaptım kendimi çok iyi hissediyorum bide kilolarımdan kurtulim süper olcak
shem hoşgeldin....
ne güzel sporla başlamışsın... ama sadece maydonoz suyu demişsin??:uhm: sen bilirsin tabii ama kahvaltı yaparak başlarsan güne akşama kadar yavaş yavaş azaltırsın...
8 kilo versem iyi olucak :))shem hoşgeldin canım aramıza..kaç kilo fazlan var?
kızlar merhaba dosbacım teşekkür ederim inşallah nice yaşlar olur. D.günümüzü yarın kutlayacağız ertesi gün iş olmaması dolayısıyla. Çok koşturmam var bugün ve yarın hazırlık yapmam lazım. Herkes 12ye kadar kilolarını bildirsin ben 12 gibi gelir toparlarım.
Spohcum akapunktura başlamışsın hayırlı olsun. Dosba da başlayacak ikinizde de işe yarayacağına inanıyorum.
Shem tekrardan hoşgeldin. Bize biraz kendinden bahsedermisin? maydonozu ödem attırsın diyemi içiyorsun, tok tutuyorrmu?
kızlar herkesi öpüyorum vaklit bulabildiğim ilk fırsatta burada olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?