Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nasılsınız kızlar meliscim kızının doğum günü kutlu olsun nice uzun mutlu yılara ilk emirel teyzesi kutlasın doğum gününü dedim opuyorumnanaktan

meliscim bana da gönderirmisin bu aralar çok ihtiyacımvar kendimi motive edecek bir şeylere

canım gönderemedim dosya boyutu çok büyükmüş mailden msn den denedik olmadı. Bahar bulursa link falan sana da verir, araştıracaktı o.

nasılsınız kızlar meliscim kızının doğum günü kutlu olsun nice uzun mutlu yılara ilk emirel teyzesi kutlasın doğum gününü dedim opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan aminnn.

günaydın fıstıklarzemuszemus
sonunda dün akupunktura gidebildim ve taktırdım,umarım güzel sonuçlar alabilirim:lepi:
doktorum diyet verdi bu arada bu hafta akşam yemeklerim çorba ve salata yoğurt
öğlenleri ise yogurt ve salata yine
sabah ise 1 dilim ekmekle klasik kahvaltı
günde 2 soda içilecek
2 ya da 3 litre su

günaydın kızlar
meliscim kızın doğum günü kutlu olsun nice mutlu huzurlu sağlıklı yaşlar dilerim... herşey gönlünüzce olsun
shopa... canım tebrik ederim ilk adım önemlidir
umarım istediğin sonucu alırsın ... ben öyle tahmin ediyorum ki başaracaksın... durumundan sürekli haberdar et bizleri de

hoşbulduk süperim valla diyetin ilk günü maydonoz suyu içtim sadece ve sporumu yaptım kendimi çok iyi hissediyorum bide kilolarımdan kurtulim süper olcak

shem hoşgeldin....
ne güzel sporla başlamışsın... ama sadece maydonoz suyu demişsin??:uhm: sen bilirsin tabii ama kahvaltı yaparak başlarsan güne akşama kadar yavaş yavaş azaltırsın...

meliscim kızının doğum günü kutlu olsun cnm..nice mutlu yıllara
kızlar mezoterapi nasıl olur sizce akupuktura gittğimde onu da yaptırayım mı size danışayım dedim?
dosbacım canım tşk ederim..gelişmeleri paylaşıcamopuyorumnanaktan

shem hoşgeldin....
ne güzel sporla başlamışsın... ama sadece maydonoz suyu demişsin??:uhm: sen bilirsin tabii ama kahvaltı yaparak başlarsan güne akşama kadar yavaş yavaş azaltırsın...

sabah kalkıyorum maydonoz suyunu içiyorum ve acıkana kadar hiçbişi yemiyorum.acıkıncada saat 2-3 oluyo zaten.

kızlar merhaba dosbacım teşekkür ederim inşallah nice yaşlar olur. D.günümüzü yarın kutlayacağız ertesi gün iş olmaması dolayısıyla. Çok koşturmam var bugün ve yarın hazırlık yapmam lazım. Herkes 12ye kadar kilolarını bildirsin ben 12 gibi gelir toparlarım.
Spohcum akapunktura başlamışsın hayırlı olsun. Dosba da başlayacak ikinizde de işe yarayacağına inanıyorum.
Shem tekrardan hoşgeldin. Bize biraz kendinden bahsedermisin? maydonozu ödem attırsın diyemi içiyorsun, tok tutuyorrmu?
kızlar herkesi öpüyorum vaklit bulabildiğim ilk fırsatta burada olacağım.

iyi akşamlar bayanlar yarın sanırım sizler için önemli bir gün tartılma gününüz ben bu hafta muzdaribim tartı konusunda haftaya ben de tartılıp yazacağım sonucu inşallah hayal kırıklığına uğramam :Saruboceq:

Maydonoz suyu selülitleri yokediyormuş ve zayıflamada etkisi varmış.buyüzden içiyorum.tok tutma veya iştah açma gibi etkisi yok..bende 61 kiloyum.59-60-61 arasında gidip geliyorum.ve 51 kiloya düşmek istiyorum.yaklaşık 8 kilo falan.ölçülerim :) 85-68-95 ..boyum çokta uzun değil.160....kısacık boyum var..düşündümde yarın diyet günü falan demeden yapıcam diyeti.çok kolay zaten gün boyu meşgul olursam yemek yemek aklıma bile gelmez.sabah sporunu ve maydonoz suyunu ihmal etmezsem bide 1 haftada 4 kilo verdiren içecek varmış.onu içersem 1 ayın sonunda fıstık gibi olucam sizlerede iyi zayıflamalarrr vala bugün çok yedim ama kndimi hafif hissediyorum ve göbeğimde şişmedi birsürü hareket ettim size tavsiyem boşsanız evi temizleyin baştaann sona..annem çok yer benimde.sürekli evi siler ve süpürür 15 gün sonra tartıldı ve 3 kilo vermiş.okadar çok yemesine rağmen.boşum diyet yapamıyorum demeyin diyeti unutun iş yapınn :)))

selam kızlar,bugüb çiçeği burnunda evli arkadaşıma ev oturmasına gittim birazcık kaçırdımkaydirigubbakcemileamşimdi de midem bulanıyo,boğazlarım ağrıyo yutkunurken,inş. hasata falan olmam akşamdan beride baş ağrım var ama hadi hayırlısı,bugünlerde suya önem veriyorum çok günde 2lt den fazla su içiyorum ve gece yatmadan önce sirkeli suyumu,bu hafta kilo veremedim ama almadımda ama inş. haftaya en az 1kg vercem,kilom aynı 66kg şimdiden söyleyeyim çünkü yarına 12 kadar yetişemiyorum malum çalışıyoruma.sbu arada aramıza yeni katılan shem arkadaşımız hoşgeldina.s.

kızlar herkese günaydın. dün gelemedim arkadaş ziyaretindeydim. akşamda erkenden uyudum.iyi geldi valla. bu arada benim kilo aynı. herhangi bir değişikliğim yok. buralarda olacam öpüyorum hepinizi. bu arada shem hoşgeldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…