Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar bu aralar utancımdan yazamıyorum okuyup kaçıyorum bir türlü toparlayamadım kendimi diyete başlayamadığım günlere döndüm resmen toplanalım artık ya sizlerle motive oluyordum offf dosbacım senin doktorunun tavsiyelerini bekliyorumbelki bizimde işimize yarayacak bir şeyler olur

kızlar merhaba d.gününü atlattık minik fıstığımın bugün de benim d.günüm :)çok güzel bir akşam geçirdik çok kalabalık değildi 13 kişi falandı çok yakın çevreyi çağırmıştım ama çoğu tatildeydi zaten. Güel oldu foto koyarım. Şimdi gelelim bize bu hafta hiç kimse kilo verememiş ne oldu bize yaz çarptı galiba. sonıncu değil bir öncesi olmuşuz :)

doğum günün kutlu olsun canım nice yıllara nne güzel fotoları bekliyoruz

doğum günün kutlu olsuna.s.

doğum günün kutlu olsun meliscim,bencede bizi yaz çarptı,eksik olan bişeyler var ki bizde böyle tembelleştik..derhal bir çözüm bulmak lazım,bu arada arkadaşlar bol sıvı tüketelim ben öyle yapmaya çalışıyorum,adet dönemimde yaklaştı iyice vücudumda şişlik hissetmeye başladım bikaç gündür,kiraz sapı kaynatıcam bakalım bikaç gün faydası olcakmı merak ediyorum...

doğum günün kutlu olsun canım nice yıllara nne güzel fotoları bekliyoruz

doğum günün kutlu olsuna.s.

teşekkürler kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

melankolim bu hafta bildirim yapmadın sanırım :kedi:
dosbam geçmiş olsun tatlım aslında tahmin etmiştik swen çok çaba sarfediyordun ama olmuyordu. Neyse tedavisi var herşeyin çabucak geçer.

doğum günün kutlu olsun ablacım a.s.
motivasyonumuzu düşürmeyelim bayanlar biliyosunuz bi düşünce toparlaması zor oluyo
ben hepimizin yavaş yavaş da olsa istediği forma ulaşacağı inancındayım umarım öyle olur :Saruboceq:

canım çok foto koydum diye oldu bi de max boyut 320 ye 200 galiba ben de çok iyi bilmiyorum buradan foto koymayı bir araştırayım

doğumgünü süsleri

hediyeleriyle :)

pasta ve toplu fotoğraf

KIZLAR ALINTI YAPMAYIN LÜTFEN BıRAZ DURSUN SıLERıM

Son düzenleme:
maaşallah çoktatlı olmuş çok da büyümüş en son düğün fotolarında görmüştük bakışları bile değişmiş çocuklar çok çabuk büyüyorlar bu arada yeni gelin nasıl nasıl gidiyor evlilik bir arkaqdşın babası 3ay cicim ayı 3aydan sonrası acım ayları diye latife yaparmış çok hoşuma gitmişti sizinkiler acım aylarına geçmediler herhalde

kızlar burası yanıyor çok sıcak bu saat oldu hala serinlemedi hiç esmiyor kavruluyoruz bu sıcakta ben birde hastayım iyileşmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…