kızlar merhaba d.gününü atlattık minik fıstığımın bugün de benim d.günüm :)çok güzel bir akşam geçirdik çok kalabalık değildi 13 kişi falandı çok yakın çevreyi çağırmıştım ama çoğu tatildeydi zaten. Güel oldu foto koyarım. Şimdi gelelim bize bu hafta hiç kimse kilo verememiş ne oldu bize yaz çarptı galiba. sonıncu değil bir öncesi olmuşuz :)
kızlar merhaba d.gününü atlattık minik fıstığımın bugün de benim d.günüm :)çok güzel bir akşam geçirdik çok kalabalık değildi 13 kişi falandı çok yakın çevreyi çağırmıştım ama çoğu tatildeydi zaten. Güel oldu foto koyarım. Şimdi gelelim bize bu hafta hiç kimse kilo verememiş ne oldu bize yaz çarptı galiba. sonıncu değil bir öncesi olmuşuz :)
doğum günün kutlu olsun canım nice yıllara nne güzel fotoları bekliyoruz
doğum günün kutlu olsuna.s.
doğum günün kutlu olsun meliscim,bencede bizi yaz çarptı,eksik olan bişeyler var ki bizde böyle tembelleştik..derhal bir çözüm bulmak lazım,bu arada arkadaşlar bol sıvı tüketelim ben öyle yapmaya çalışıyorum,adet dönemimde yaklaştı iyice vücudumda şişlik hissetmeye başladım bikaç gündür,kiraz sapı kaynatıcam bakalım bikaç gün faydası olcakmı merak ediyorum...
foto eklemişim kimse gelip bakmamış kaldırsam mı acabakötükedihüso
foto eklemişim kimse gelip bakmamış kaldırsam mı acabakötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?