tamam hayatım bakacağım çoksağol.adcım özel mesajla yolladım sana linki.
evet canım belki de öyle birkaç kilo alırım en fazla mantığıyla bi bakıyosun ki almış başını gitmişsin bazı insanlar bu yönden doğuştan şanslı ne kadar yerlerse yesinler metabolizmaları hızlı çalıştığı için yakıyorlar ben metabolizma hızımı ölçtürmedim ama yavaş olduğunu anlamam yeterli oluyo dikkat etmediğim zamanlar hemen aldığım için..irade konusunda keşke en baştan istikrarlı şekilde gitseydim bu kadar sıkıntı çekmezdim şu an ama hiç bir şey için geç değildir diye düşünüyorum Allah yeterki sağlık sıhhat versin yapılmayacak hiç bişey yok bu hayatta [/B] :dance:
evet canım o insanlardan bir taneside benim ablam. ne kadar yerse yesin almaz. ama almamasının en büyük sebebide az ama sık yiyip metabolizmasını hızlı tutuyor olması.
sana tavsiyem canımcım hergün 3 ara 3 ana öğün yapmandır ama ana öğünler gerçekten az olup her yemek yiyişinde başka bir içecek yerine su içmendir. ara öğünlerin gerçekten faydası oluyor. bol suyun faydasını geçememk lazım tabiki.
evet canım belki de öyle birkaç kilo alırım en fazla mantığıyla bi bakıyosun ki almış başını gitmişsin bazı insanlar bu yönden doğuştan şanslı ne kadar yerlerse yesinler metabolizmaları hızlı çalıştığı için yakıyorlar ben metabolizma hızımı ölçtürmedim ama yavaş olduğunu anlamam yeterli oluyo dikkat etmediğim zamanlar hemen aldığım için..irade konusunda keşke en baştan istikrarlı şekilde gitseydim bu kadar sıkıntı çekmezdim şu an ama hiç bir şey için geç değildir diye düşünüyorum Allah yeterki sağlık sıhhat versin yapılmayacak hiç bişey yok bu hayatta :dance:
ben de öyle yapmaya özen gösteriyorum canım ama sabah bi de erken kalkabilsem çok daha iyi olacak 10 dan 11 den önce kalkamıyorum :1no2: alarm bile kursam fayda etmiyo neyseki yediklerime dikkat ediyorum canım tatlı istediğinde kalkıp koca kek yapmaktansa markete gidip mini keklerden alıp tatlı isteğimi bastırıyorum suyu da bol tüketiyorum artık bakalım ne zaman istediğim kiloya ineceğim :uhm:
çok yoruldum kızlar çok,,kaç gündür spor yapamıyordum hava muhalefetlerinden dolayı bugün start verdim hadi hayırlısı,inş. iki ay boyunca en azından ramazan gelene kadar yürüyüşlerim devam eder aksama olmaz,çünkü aksama olunca üşengeçlik çöküyo insana,birazdan cacıuk yiycem çok az ve bu akşamı kapatıcama.s
kilo verdikten sonra şunu yapmak lazım hepimiz için 1 kilo aldıkmı hemen 2 gün dikkat edip onu verelim yerleşmesin. Ben 8 kilo almıştım bunu yapmamamk laım sonra çok zor oluyor.
Olsun bhrcım azimlisin verirsin merak etme ne yapalım biz de bundan sonra öyle yaparız.
uyu hayatım hakkındır yaz tatilindesin sen de ona göre programlarsın yediklerini.
Ben de aburcubursuz duramayanlardanım şimdi değil ama bir kilo verişimde hergün 1 kaçamak hakkı tanımıştım maks 100 kaloriye çok güzel çikolata ya da kekler var.
canım öğrencisin değilmi? kaç yaşındasın hangi bölümdesin (üniversitedesin sanırım össden bahsetmiştin) yoksa yeni mi girdin sınava?
bhr 87 hoşgeldin canım inş sağlıkla kilo verebilirsin.canlarım ya bu aralar paylaşım yapamıyorum çünkü net bozuk yani çok çok yavaş eşimin pc sinden yazıyorum.ya ben kilo alıyorum buraya paylaşım yapmak nasıl motive ediyormuş meğer. yarın evimde boya badana işleri var.cuma da temizlik bebiş küçük bakalım nasıl olacak.bana dua edin çok ihtiyacım var çünkü..
bhr 87 hoşgeldin canım inş sağlıkla kilo verebilirsin.canlarım ya bu aralar paylaşım yapamıyorum çünkü net bozuk yani çok çok yavaş eşimin pc sinden yazıyorum.ya ben kilo alıyorum buraya paylaşım yapmak nasıl motive ediyormuş meğer. yarın evimde boya badana işleri var.cuma da temizlik bebiş küçük bakalım nasıl olacak.bana dua edin çok ihtiyacım var çünkü..
çok yoruldum kızlar çok,,kaç gündür spor yapamıyordum hava muhalefetlerinden dolayı bugün start verdim hadi hayırlısı,inş. iki ay boyunca en azından ramazan gelene kadar yürüyüşlerim devam eder aksama olmaz,çünkü aksama olunca üşengeçlik çöküyo insana,birazdan cacıuk yiycem çok az ve bu akşamı kapatıcama.s
merhaba kizlar nasilsiniz bakalim ben su aralar cok yogunum izin yaklasiyor isleri acil istiyorlar tatile girecekler onun icin de 7-8 e kadar calismam gerekiyor sonrada gel evde ugras inanaki yatga kendimi zor atiyorum sizler nasilsiniz aramiza yeni arkadas katilmis galiba gecmisi okumadim 8 günüm kldi kizlar geliyorummmmmmmmmmmmmmm bekleyince günler de gecmek bilmiyor orda da o kadar hizli geciyor ki
meliscim bu arada minik prensesinin 1. yas günü kutlu olsun yarin giremem belki
evet canım tatildeyim 22 yaşındayım işletme fakültesi 3.sınıf öğrencisiyim bu yıl yani hala kurtulamadım bu sınavlardan streslerden çoğu insanın iştahı kapanır strese girince ama nedense bende ters etki yapıyo strese girince kendimi mutfakta buluyorummmm :kedi:
arkadaşlar sizce 3 haftada mümkün olduğunca incelmek için ne tarz spor ve diyet önerirsiniz bi yakınımızın düğünü var ve giydiğim kıyafetten yağların fışkırmasını istemiyorum
meliscim ben mi bulamadım spor bölümünde acaba sen bana linkini gönderebilir misin zahmet olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?