Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

adcım özel mesajla yolladım sana linki.
tamam hayatım bakacağım çoksağol.

evet canım o insanlardan bir taneside benim ablam. ne kadar yerse yesin almaz. ama almamasının en büyük sebebide az ama sık yiyip metabolizmasını hızlı tutuyor olması.
sana tavsiyem canımcım hergün 3 ara 3 ana öğün yapmandır ama ana öğünler gerçekten az olup her yemek yiyişinde başka bir içecek yerine su içmendir. ara öğünlerin gerçekten faydası oluyor. bol suyun faydasını geçememk lazım tabiki.

ben de öyle yapmaya özen gösteriyorum canım ama sabah bi de erken kalkabilsem çok daha iyi olacak 10 dan 11 den önce kalkamıyorum :1no2: alarm bile kursam fayda etmiyo neyseki yediklerime dikkat ediyorum canım tatlı istediğinde kalkıp koca kek yapmaktansa markete gidip mini keklerden alıp tatlı isteğimi bastırıyorum suyu da bol tüketiyorum artık bakalım ne zaman istediğim kiloya ineceğim :uhm:

kilo verdikten sonra şunu yapmak lazım hepimiz için 1 kilo aldıkmı hemen 2 gün dikkat edip onu verelim yerleşmesin. Ben 8 kilo almıştım bunu yapmamamk laım sonra çok zor oluyor.
Olsun bhrcım azimlisin verirsin merak etme ne yapalım biz de bundan sonra öyle yaparız.

uyu hayatım hakkındır yaz tatilindesin sen de ona göre programlarsın yediklerini.
Ben de aburcubursuz duramayanlardanım şimdi değil ama bir kilo verişimde hergün 1 kaçamak hakkı tanımıştım maks 100 kaloriye çok güzel çikolata ya da kekler var.
canım öğrencisin değilmi? kaç yaşındasın hangi bölümdesin (üniversitedesin sanırım össden bahsetmiştin) yoksa yeni mi girdin sınava?

bhr 87 hoşgeldin canım inş sağlıkla kilo verebilirsin.canlarım ya bu aralar paylaşım yapamıyorum çünkü net bozuk yani çok çok yavaş eşimin pc sinden yazıyorum.ya ben kilo alıyorum buraya paylaşım yapmak nasıl motive ediyormuş meğer. yarın evimde boya badana işleri var.cuma da temizlik bebiş küçük bakalım nasıl olacak.bana dua edin çok ihtiyacım var çünkü..

çok yoruldum kızlar çok,,kaç gündür spor yapamıyordum hava muhalefetlerinden dolayı bugün start verdim hadi hayırlısı,inş. iki ay boyunca en azından ramazan gelene kadar yürüyüşlerim devam eder aksama olmaz,çünkü aksama olunca üşengeçlik çöküyo insana,birazdan cacıuk yiycem çok az ve bu akşamı kapatıcama.s

canım bugün daha iisin sanırım...
kaptırma kendini sıcaklara... ne güzel başlamışsın yine spora... bende bugün yürüdüm ama laf aramızda mecburiyetten... ne çok severdim yürümeyi artık bu konuda kendimi tanıyamaz oldum (

merhaba kizlar nasilsiniz bakalim ben su aralar cok yogunum izin yaklasiyor isleri acil istiyorlar tatile girecekler onun icin de 7-8 e kadar calismam gerekiyor sonrada gel evde ugras inanaki yatga kendimi zor atiyorum sizler nasilsiniz aramiza yeni arkadas katilmis galiba gecmisi okumadim 8 günüm kldi kizlar geliyorummmmmmmmmmmmmmm bekleyince günler de gecmek bilmiyor orda da o kadar hizli geciyor ki

evet canım tatildeyim 22 yaşındayım işletme fakültesi 3.sınıf öğrencisiyim bu yıl yani hala kurtulamadım bu sınavlardan streslerden çoğu insanın iştahı kapanır strese girince ama nedense bende ters etki yapıyo strese girince kendimi mutfakta buluyorummmm :kedi:

hoşbulduk tatlım inşallah hep birlikte :lepi:

arkadaşlar sizce 3 haftada mümkün olduğunca incelmek için ne tarz spor ve diyet önerirsiniz bi yakınımızın düğünü var ve giydiğim kıyafetten yağların fışkırmasını istemiyorum

canım çok önemli gerçekten paylaşım hepimiz için motivasyon için.
cam kapı hep açık olur ama havalar çok sıcak birşeycik olmaz oğluşa halledersin. Kolay gelsin. Özlettin kendini. Emirel de yok pek ortalarda. JHadi abla kardeş dönün aramıza.

canımk zaten bir başlayıonca spora gerisi geliyor. Hadi bakalım kolay gelsin.

canım sayılı gün çabucak geçer bakmışsın ki uçaktasın geliyorsun yine bir bakmışsın ki geri dönüyorsun. Sağlık olsun zaman çok hızlı geçiyor. Umarım iyisindir.

meliscim bu arada minik prensesinin 1. yas günü kutlu olsun yarin giremem belki

çok teşekkür ederim canım 1 yıl nasıl geçti anlamadım :) 4.5 aylıktan beri buradayım işte sizlerle geçmiş.

ben de iktisat fakültesindeyim canım ama malesef biz de tatil yok izin olunca ancak sanırım ağustosta çıkacağım izine.
Stresten benim de iştahım açılır gider gelir yerim. Evde yoksa da hiç üşenmem markete gidip alırım.

arkadaşlar sizce 3 haftada mümkün olduğunca incelmek için ne tarz spor ve diyet önerirsiniz bi yakınımızın düğünü var ve giydiğim kıyafetten yağların fışkırmasını istemiyorum

canımcım ben nivea body spor yapmıştım 1 ayda her yerimden ayrı ayrı 10ar cm incelmiştim kilom farketmemişti ama inanılma incelmiştim. 10 cmi sen baz alma tabi ben doğum yapmıştım 5 ay falan olmuştu inanılmaz vücudum toparlandı yapan herkes te çok memnun spor bölümünden bulabilirsin. Bir de 1 saat yürüyordum yanında.

Bende kendi başıma yapamayınca bir diyet grubuna katılıyım dedim.benimde 7-8 kilo fazlam var.inşallah 1 ayda bunlardan kurtulcam.kendi yazdığım diyeti denicem.en doğrusu bu olur bence.netten bulduğum diyetlerin bazıları bana göre olmayınca zaman kaybı oluyor.zayıflama desteği ürünlerde kullanıcam.(dove sıkılaştırıcı,yeşil çay,bide 1 haftada 4 kilo verdiren bir içecek varmış o.o içeceği denemiştim 1 kere günde 1 kilo zayıfladım.ve geri almadım.hala o kilodayım ve istediğim kadar yiyorum.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…