Ayyy sorma yaaa zaten herkes dört gözle benim mezun olmamı bekliyormuş. Daha ben kaptanlığı bırakmadan herkes kabullendi Hatice'yi. Yaaaa ne kadar kötü biriymişim ben. Çok cadıyım biliyorum ama herkesin böyle düşündüğünü bilmiyordumAma eminim ki çok üzülecekler ki ben daha buralardayım. Ve artık daha acımasız olacağım.
İyi korkutmuşum milletiAma Hatice benden daha beter haberiniz olsun. Şimdi tatilde ondan sesi çıkmıyor
Ayyy sorma yaaa zaten herkes dört gözle benim mezun olmamı bekliyormuş. Daha ben kaptanlığı bırakmadan herkes kabullendi Hatice'yi. Yaaaa ne kadar kötü biriymişim ben. Çok cadıyım biliyorum ama herkesin böyle düşündüğünü bilmiyordumAma eminim ki çok üzülecekler ki ben daha buralardayım. Ve artık daha acımasız olacağım.
İyi korkutmuşum milletiAma Hatice benden daha beter haberiniz olsun. Şimdi tatilde ondan sesi çıkmıyor
ayy ablacım bence çok yanlış düşünüyosun hepimiz kaptanlıktan ayrılmana üzülüyoruz ama ne yapabiliriz ki hatica ablada senin kadar iyi bi kaptan buyüzden üzüntümüzü belli edemiyoruz belkide
az değilsin zelişayy ablacım bence çok yanlış düşünüyosun hepimiz kaptanlıktan ayrılmana üzülüyoruz ama ne yapabiliriz ki hatica ablada senin kadar iyi bi kaptan buyüzden üzüntümüzü belli edemiyoruz belkide
kıslar ben çıkıyorum çanta hazırlıycam, yarın denize gitçez bol bol yüzüp spor yapıcam inş bi aksilik olmasaa... gün içinde giremem muhtemelen...
ex ortim kaptanlığını ben yaşayamadan bitti üzüldüm ama burda olmanada sevindim açıkçası... herkese iyi geceler...
kıslar ben çıkıyorum çanta hazırlıycam, yarın denize gitçez bol bol yüzüp spor yapıcam inş bi aksilik olmasaa... gün içinde giremem muhtemelen...
ex ortim kaptanlığını ben yaşayamadan bitti üzüldüm ama burda olmanada sevindim açıkçası... herkese iyi geceler...
afiyet olsun canımmmkıslar bütün gün dışarıdaydım ancak girebiliyorum...menümü yazıyım önce..
sabah
2 dlm çavdar
1 yumurta
bol maydanoz
1 domates
ara
2 hurma
öğle
yok (dışarıdaydım hazır yemek istemedim)
akşam
2 biber dolması
2 bardak ayrın
ara
1 dlm karpuz
Ben sana kendimi tanıttım ama görmedinki mesajımı hoşgeldinde dedim görmedin beni hiçcanım tam kübra kim diycektim geçmişi okurken gördüm rumuzuyla aynıymış... ben ne zaman öğrenicem herkesi yaaa...
deryacım geçmiş olsun sanada eşinede...
özledim seni ve sağlıklı menülerini.. nasılsın hedefine ulaştın sanırım, herşey yolunda mı ufaklıklar falan iyidir umarm...
Afiyet olsun orti hakettinbaştan söyleyeceğim bugün pastanın dibine vurdum.daha önce söylemiştim,her 10 kiloda kendime ödül vericem diye.11 verdim ödülümü aldım
menüm
sabah:yumurta
azcık yumurtasız melemen
2 dilim kepek ekmek
az peynir
3 zeytin
salatalık
öğlen:4 kayısı
akşam:zeytin yağlı taze fasulye
tavuk(göğüs)
1küçük parça pide
ayran
salata
ödül: 1dilim yaş pasta(bir dahaki 68 kg ya kısmetse )
su:3-4 lt
spor:40 dakika leslie
Menüm
sahur:
1 kase sütlü nesfit
İftar :
1 tavuk snztll
1 kase yogurt
2.5 Litre su olmuştur..
nesfit hiç açıktrmadı bundan sonra sahurda nsfit yapcam :)
evet canımda iftarda çok soğuk su içtim tıkandım yani tavuk varkende ekmek yiyemedm .. normalde sahurda ekmek yiyorumİftarda çok az yemişsin Kübra. Hani ekmeğin nerde? Ekmek ye mutlaka bir dilimde olsa. Tabii beyaz ekmek değil. Artık biliyor herkes beyaz ekmek yenmeyeceğini sanırım.
Menüm
sahur:
1 kase sütlü nesfit
İftar :
1 tavuk snztll
1 kase yogurt
2.5 Litre su olmuştur..
nesfit hiç açıktrmadı bundan sonra sahurda nsfit yapcam :)
Çaktırmaşinitzel yağda kızarmıyor mu kız
Çaktırma
çok yağda değil az yağda kızarttım ya
şinitzel yağda kızarmıyor mu kız
biliyorum ortiii ama yemeği ben yaptım sağlıklı koşullar altındakötüyüm ben kötüyüm,kötü orti
Foto ekledm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?