canım tam kübra kim diycektim geçmişi okurken gördüm rumuzuyla aynıymış... ben ne zaman öğrenicem herkesi yaaa...27-28 Temmuzun mesajları Kübra'ya atılacak. Mesaj sayıları diğer bilgisiyarda. Yapılınca ancak yayınlarım. Yeni listeyide hazırlayıp yayınlayacağım. Sonrasında top sende olacak zaten Hatice'cim. Sana bendeki bilgileride mail atarım. Konuşuruz yine bu konuyu.
EBRU kuzu mezun oluyormuşsun harika canım ya..ama koruma döneminde burda olmanı tavsiye ederim..gerçekten ben çok faydasını gördüm..
Hastalığım iyileşti şükür..amam eşim de hiper tiroid çıktı 1.5 ayda 8 kilo verdi aniden ona moralim bozuk..pazartesi radyoaktif bir sıvı içip boğazına bakılacak..birde sol el bileği lif kopması var hepsi istanbul dönüşü çıktı diyorum bensiz bir haftada kaportayı dağıtıp geldin gülüyor..kısaca böyle..
oruçla aram çok iyi sadece aşırı susuyorum ama memnunum evdeyim sonuçta...Rabbim dışarda çalışanlara yardım etsin az yağmur yağsa serinlese diye dua ediyorum..
menüm
sahur
2 dilim ekmek
peynir
domates
iftar
1 tabak patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
2 bardak ayran
1 bardak meyve suyu
su :2.5 litre
spor yürüyüş olur büyük ihtimal
afiyet olsun.dolmada bulgurluysa muhteşem olur.suyu yazmamışsın.kıslar bütün gün dışarıdaydım ancak girebiliyorum...menümü yazıyım önce..
sabah
2 dlm çavdar
1 yumurta
bol maydanoz
1 domates
ara
2 hurma
öğle
yok (dışarıdaydım hazır yemek istemedim)
akşam
2 biber dolması
2 bardak ayrın
ara
1 dlm karpuz
afiyet olsun.dolmada bulgurluysa muhteşem olur.suyu yazmamışsın.
teşekkürlercanım meyve suyu hariç güzelmiş menün...
kıslar bütün gün dışarıdaydım ancak girebiliyorum...menümü yazıyım önce..
sabah
2 dlm çavdar
1 yumurta
bol maydanoz
1 domates
ara
2 hurma
öğle
akşam
2 biber dolması
2 bardak ayrın
ara
1 dlm karpuz
menüm
sahur
2 dilim ekmek
peynir
domates
iftar
1 tabak patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
2 bardak ayran
1 bardak meyve suyu
su :2.5 litre
spor yürüyüş olur büyük ihtimal
canım tam kübra kim diycektim geçmişi okurken gördüm rumuzuyla aynıymış... ben ne zaman öğrenicem herkesi yaaa...
deryacım geçmiş olsun sanada eşinede...
özledim seni ve sağlıklı menülerini.. nasılsın hedefine ulaştın sanırım, herşey yolunda mı ufaklıklar falan iyidir umarm...
kıslar bütün gün dışarıdaydım ancak girebiliyorum...menümü yazıyım önce..
sabah
2 dlm çavdar
1 yumurta
bol maydanoz
1 domates
ara
2 hurma
öğle
akşam
2 biber dolması
2 bardak ayrın
ara
1 dlm karpuz
baştan söyleyeceğim bugün pastanın dibine vurdum.daha önce söylemiştim,her 10 kiloda kendime ödül vericem diye.11 verdim ödülümü aldım
menüm
sabah:yumurta
azcık yumurtasız melemen
2 dilim kepek ekmek
az peynir
3 zeytin
salatalık
öğlen:4 kayısı
akşam:zeytin yağlı taze fasulye
tavuk(göğüs)
1küçük parça pide
ayran
salata
ödül: 1dilim yaş pasta(bir dahaki 68 kg ya kısmetse )
su:3-4 lt
spor:40 dakika leslie
Meyve suyunun mazeretinide söylemişsin ama ben kabul etmiyorum. Hani bugün senin için bir başlangıçtı. Meyve suyu olmamış. Yürüyüşte büyük ihtimal değil olsun MUTLAKA. Hemde TEMPOLU. Anlaştık mı?
Zamanla öğrenirsin canım merak etme. Sen daha sık gel yeter ki.
Dolma ve karpuz (sadece vakti için söylüyorum) olmamış. Onun haricinde güzel bir menü. Ama öğlen olmalıydı mutlaka. Suyuda ihmal etme Özlem'cim
Meyve suyunun mazeretinide söylemişsin ama ben kabul etmiyorum. Hani bugün senin için bir başlangıçtı. Meyve suyu olmamış. Yürüyüşte büyük ihtimal değil olsun MUTLAKA. Hemde TEMPOLU. Anlaştık mı?
Zamanla öğrenirsin canım merak etme. Sen daha sık gel yeter ki.
Dolma ve karpuz (sadece vakti için söylüyorum) olmamış. Onun haricinde güzel bir menü. Ama öğlen olmalıydı mutlaka. Suyuda ihmal etme Özlem'cim
ohhh yazdım ama şimdi ebru kızacak diyede yusufladımPide ve pasta haricinde güzel bir menü. Ödül olduğu için ses çıkartmıyorum. Afiyet bal şeker olsun. Hakettin.
afiyet olsun hak ettin diycek bi şey yokbaştan söyleyeceğim bugün pastanın dibine vurdum.daha önce söylemiştim,her 10 kiloda kendime ödül vericem diye.11 verdim ödülümü aldım
menüm
sabah:yumurta
azcık yumurtasız melemen
2 dilim kepek ekmek
az peynir
3 zeytin
salatalık
öğlen:4 kayısı
akşam:zeytin yağlı taze fasulye
tavuk(göğüs)
1küçük parça pide
ayran
salata
ödül: 1dilim yaş pasta(bir dahaki 68 kg ya kısmetse )
su:3-4 lt
spor:40 dakika leslie
Telefon hattını tamir etmişler. Eve gelmeye gerek bile yokmuş demek ki. Dün arıza bildirimi yapmıştım. Doğal olarak internetimde geldi
Weight Loss - Diet Tickerkıslar tickerı nerden yapıyorduk ben unuttum ya linki olan var mı??
riciderim,güle güle kullanteşekkür ederim cnm
ohhh yazdım ama şimdi ebru kızacak diyede yusufladımama gördün tüm gün diyet modundaydım.sadece pasta ... yarından itibaren aynen devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?