Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım tam kübra kim diycektim geçmişi okurken gördüm rumuzuyla aynıymış... ben ne zaman öğrenicem herkesi yaaa...

deryacım geçmiş olsun sanada eşinede...
özledim seni ve sağlıklı menülerini.. nasılsın hedefine ulaştın sanırım, herşey yolunda mı ufaklıklar falan iyidir umarm...

kıslar bütün gün dışarıdaydım ancak girebiliyorum...menümü yazıyım önce..
sabah
2 dlm çavdar
1 yumurta
bol maydanoz
1 domates

ara
2 hurma

öğle
yok (dışarıdaydım hazır yemek istemedim)

akşam
2 biber dolması
2 bardak ayrın

ara
1 dlm karpuz

afiyet olsun.dolmada bulgurluysa muhteşem olur.suyu yazmamışsın.

canım meyve suyu hariç güzelmiş menün...
teşekkürler

afiyet olsun menün güzel olmuş

menüm

sahur
2 dilim ekmek
peynir
domates

iftar
1 tabak patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
2 bardak ayran
1 bardak meyve suyu

su :2.5 litre
spor yürüyüş olur büyük ihtimal

Meyve suyunun mazeretinide söylemişsin ama ben kabul etmiyorum. Hani bugün senin için bir başlangıçtı. Meyve suyu olmamış. Yürüyüşte büyük ihtimal değil olsun MUTLAKA. Hemde TEMPOLU. Anlaştık mı?

Zamanla öğrenirsin canım merak etme. Sen daha sık gel yeter ki.

Dolma ve karpuz (sadece vakti için söylüyorum) olmamış. Onun haricinde güzel bir menü. Ama öğlen olmalıydı mutlaka. Suyuda ihmal etme Özlem'cim

baştan söyleyeceğim bugün pastanın dibine vurdum.daha önce söylemiştim,her 10 kiloda kendime ödül vericem diye.11 verdim ödülümü aldım
menüm
sabah:yumurta
azcık yumurtasız melemen
2 dilim kepek ekmek
az peynir
3 zeytin
salatalık

öğlen:4 kayısı

akşam:zeytin yağlı taze fasulye
tavuk(göğüs)
1küçük parça pide
ayran
salata

ödül: 1dilim yaş pasta(bir dahaki 68 kg ya kısmetse)
su:3-4 lt
spor:40 dakika leslie

Telefon hattını tamir etmişler. Eve gelmeye gerek bile yokmuş demek ki. Dün arıza bildirimi yapmıştım. Doğal olarak internetimde geldi

Pide ve pasta haricinde güzel bir menü. Ödül olduğu için ses çıkartmıyorum. Afiyet bal şeker olsun. Hakettin.

ablacım 1 bardak meyve suyu 1 şeftaliye eşit diye düşünüyodum ama içtikten sonra kalorisine baktım çok fazlaymış ya yürüyüş dediğim gibi odada tvde müzik açıp dönüyorum olduğu kadar tempolu yapıyorum yani

evde olduğum süreler mutlaka girerim cnm, dolma içinde yemeğe annemlerde olduğumuz için öyle oldu artıkın yedinm dittiiiiiii....

afiyet olsun hak ettin diycek bi şey yok
Telefon hattını tamir etmişler. Eve gelmeye gerek bile yokmuş demek ki. Dün arıza bildirimi yapmıştım. Doğal olarak internetimde geldi

iyi ablacım düzelmesine sevindim

ohhh yazdım ama şimdi ebru kızacak diyede yusufladımama gördün tüm gün diyet modundaydım.sadece pasta ... yarından itibaren aynen devam

Ayyy sorma yaaa zaten herkes dört gözle benim mezun olmamı bekliyormuş. Daha ben kaptanlığı bırakmadan herkes kabullendi Hatice'yi. Yaaaa ne kadar kötü biriymişim ben. Çok cadıyım biliyorum ama herkesin böyle düşündüğünü bilmiyordum Ama eminim ki çok üzülecekler ki ben daha buralardayım. Ve artık daha acımasız olacağım.

İyi korkutmuşum milleti Ama Hatice benden daha beter haberiniz olsun. Şimdi tatilde ondan sesi çıkmıyor

***13. TAKIM 267. ETAP ***

Etap 2. si

akashha (69.3 /68.6 / 0.7 / % 1.01 )
bilgen35 (92.5 / 91.8 / 0.7 /% 0.76)
Yeni üye hedef: 60
gurbet_dmr (88.8 /88/ 0.8/ % 0.90)
Kbra23 (79 / 78.1 /0.9 / %1.14 )
LAydLiNe ( 62.9 / 61.8 /1.1/ % 1.75)
Mezuniyetini istiyor
mersinli42 ( 79.8 / 78/ 1.8 / %2.26 )
nurgulguney (58 / 56.8 / 1.2 / % 2.07 )
9. takımdan transfer oldu.
UZAYIM ( 63.8 /63.2/ 0.6/ % 0.94 )
yasminyaso ( 85.7 / 85 /0.7 / %0.82)

13. TAKIM ORTALAMASI: % 1.29

Kızlar öncelikle herkesi tebrik ediyorum. Bu hafta çok güzel bir sonuç aldık. Benim gözümde takımımız birinci olmuştur. Bundan sonraki haftalarda aynı ortalamayı bekliyorum sizden. Herkesi yeniden tebrik ediyorum. Takımımız gayet güzel gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…