Bak sen baaakk sen kesin büyüyünce politikacı olcan Zelişİki tarafada söylemiyor bişey
az değilsin zelişne şiş yansın ne kebab hatice ,hatalarına kızmasın diye döktürmüşsün
ayy ne güzel iyi eğlenceler sanakıslar ben çıkıyorum çanta hazırlıycam, VİRÜSyarın denize gitçez bol bol yüzüp spor yapıcam inş bi aksilik olmasaa... gün içinde giremem muhtemelen...
ex ortim kaptanlığını ben yaşayamadan bitti üzüldüm ama burda olmanada sevindim açıkçası... herkese iyi geceler...
Menüm
sahur:
1 kase sütlü nesfit
İftar :
1 tavuk snztll
1 kase yogurt
2.5 Litre su olmuştur..
nesfit hiç açıktrmadı bundan sonra sahurda nsfit yapcam :)
benden olmaz ortiiii ... Yelkenlerimi indiryrm buna bir çare bulmak lazımmm yoksaaa kötü olckAllah seni davul etmesin.hani yelkenler inmeyecekti,bu ne bu
tamam canım yazdım :)ben gidiyorum hatunlar.uykum geldi.orti mesaj sayım 31 ,yaz deftere
ben gidiyorum hatunlar.uykum geldi.orti mesaj sayım 31 ,yaz deftere
bak yaa nasıl da yanlış anlaşılmışım hemen malbuki ne kadarda temiz duygularımla yazmıştım ben onları sırf ebru abla üzülmesin diye
ayy ne güzel iyi eğlenceler sana
afiyet olsun canım bende bi kaç kere yedim nesfiti tok tutuyo
iyi geceler herkese bende çıkıyorum
İyi geceler canım.
Kübra anlat bakalım nasıl geçti bugün ki buluşma? Akşam çıktığına göre aileninde haberi var sanırım. Yoksa Elazığ küçük bir yer çıkman zor olmuyor mu?
Ablamın haberi var.
Ama ailem anlayıslı ..
Yani sevgilimin olduğunu söylesem kızmazlar ..
Elazığ küçük yer ama Birilerinden kaçarsan yakalanırsn yani korkum falan yok rahatım ...
İlerde anneme söylemeyi düşünüyorumda henüz erken ... :)
Günümde güzel geçti Arkadaşları falanda geldi okey falan oynadık.. Eğlendim yani :)
Ailenin anlayışlı olması güzel. O nedenle hata yapmazsın zaten. Eğlenmene sevindim. Öğrenciyken herşeyin tadı daha bir başka oluyor. Keyfini çıkart
İyi geceler canımKızlar bende çıkıyorum iyi geceler herkese.
gitmekten vazgeçtim ya uyumak istemiyorum
kübracım ailenin anlayışlı olması ne güzel eğer bir gün benimde sevgilim olursa gizli olucak
Kızlar bende çıkıyorum iyi geceler herkese.
Benimde hiç uykumm yok ya
Canım daha küçüksün üniversitede olursa belki anlayşlı olabilirler bak .. .:)
sanmam zaten şu an yok olmadı da bencede küçüğüm ben ya ne sevgilisi ben free free takılıyorum
Hahaha benim senin yaşındaykende vardı sanırım ben yaramaz bir kzıım
yok yok cnm boş bunlarrr olmasın sınava odaklaaan sennnaslında benim tüm arkadaşlarımın var ama benim yok tuhaflık bendemi diye düşünmüyo değilim arada :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?