iniallah güzel sonuçlar alırsın hayatım.merhaba kızlar..sonuncu mu olduk(
bu arada sabah apar topar dükkana geldim e alt komşuya benim evden su sızıyormuş koşa koşa eve gittim..oyüzden hemen bildirim yapıp çıktım ve yine geldim dükkana..bu arada ben dün tartıldıgıma göre bildirim yapmıştım bu sabah daha az çıktım..inş haftaya güzel bir sonuç bekliyorumbu arada bu akupunktur cidden iştah kesiyorzemuszemus
herşeyin başı sağlık tabiki hayatım. sen iyi olda gerisi halolur inşallah.selam kızlar... ben uzak kalmışım sizden yaa...
patbori ye nooldu melzeyit neden ayrılıdı??
sonuncu olmuşuz çook üzüldüm
ama kendi adıma bugün yeni bişi öğrendim
tahlil sonuçlarını aldım ve troidim yavaş çalışıyormuş... aylardır bu kadar boşuna çabalamışım(
yani bu kadar aç kalmaya 15 kilo vermem lazımdı... tahmin ediyordum ama bi cesaret edip gitmedim...
neyse yarın doktora gitcem inş.
sonuç ne olur bilmiyorum dua edin sağlığıma kavuşayım
eğer tedavim uzun sürecek olursa sizden müsade isteyeceğim ... zaten boşu boşuna çabalamışım ve burda boş yer tutmuşum
görüşmek üzere(
oh mis gibi ne güzel.temiz ev gibisi varmı. keyfini çıkar hayatım.kızlar merhaba şu an çok yorgunum ama yorgunluğuma değdi. evimiz badana oldu her yeri tavanlar dahil bugünde bir güzel temizlik yaptık. oğluşla yapamam diye bugünlüğüne yardımcı tuttum evim mis gibi oldu. o yüzden keyfime değicek yokhihoyyyt bu arada sonuncumu olmuşuz ya çok üzüldüm.ay grubumuza yeniarkadaşlar katılmış çookk sevindim. hoş geldin diyorum arkadaşa.bu arada kötü bir haber daha ben artık sadece 17.30 dan sonra nete takılabilceğim umarım beni böle kabul edersiniz. nette problem varda.
canım çok geçmişolsun benim bilgim yok bu konuda,keşke dr a gitsen hayatım,ihmal etme sakın.kızlar bugün hafta sonu olduğu için nete girebiliyorum ya bebişimin kakasında kan var çok moralim bozuldu.hiç bilgisi olan var mı acaba?
burasıda çok sıcak ve nem insanı mahvediyor. neyseki yağmur geldi ama yinede aşırı nemli.kızlar burası yanıyor çok sıcak bu saat oldu hala serinlemedi hiç esmiyor kavruluyoruz bu sıcakta ben birde hastayım iyileşmeye çalışıyorum
valla meliscim resimler harika gerçekten herşey o kadar güzel görünüyorki. ayrıca alımlı bayanların çok fazla süslenmesine gerek kalmıyor hayatım gayet güzel çıkmışsın. valla birşirket kursan başın ağrımaz.çok marifetlisin maşallah. Allah güzel günler nasip etsin inşallah. ailenle beraber. bu arada sana hep melis diyoruz ya kızının adıda melis olunca dedim kendi ismini koymuş diye jeton geç düştü hayatım. kaydirigubbakcemile3teşekkür ederim canım. Yapayım organizasyonu zaten bazen eşime yanlış iş seçtim galiba ben diyorum gerçi işimi çok seviyorum ama bir organizasyon firmam da olsaydı fena olmazdı. İnşallah görürsün hayatım vakit o kadar hızlı geçiyorki hep beraber burada resimlerinbe bakacağız inşallah. Çok güzel oldu sorma bıcırık. Ben çok yorgundum canım nerde güzellik hazırlanamadım hiç, 2 gece üst üste 3'te yatınca böyle oldu kuaföre bile gidemedim
püsküütüm pembe dekorasyon lafının üzerinde şöyle uzunca düşündüm de ne güzel bir laf o öyle, zaten hiç boş laf etmezsin. Amin demek kalıyor bana bir tek.
teşekkür ederim o yorgunlukla da oradan fıstık gibi görünüyorsam ne güzel.
çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
kızlar ben çok fenayım ya durumum vahim dün ve bu gün yediklerimi yazayımda durumun ne kadar vahim oldupunu anlayın dün 1simit yarım poğaça 3 dolu yemek kaşığı irmik helvası 6-7 tane köfte 1 buçuk dilim ekmek sonra 2büyük dilim çikolatalı pasta gelelim bu güne sabah 3büyük pişi öğle 2tabak pilv üstü barbunya yaaa gördğümüzmü yakında yemek ten çatlayacağım melis beni denetle lütfen bundan sonrqa her gün ne yediğimi yazayım bari belki kendime gelirim imdat kendimden korkar oldum bu benmiyim
mrb hanımlar ben de doktordan yeni geldim ani kilo alımından dolayı kolumda ve göğsümde mor ve kırmızı çatlaklar olmuştu bi çözümü olmadığını biliyorum ama bi umutla da olsa gittim aynı cevabı aldım doktor hızlı kilo verme çatlaklarda artış olabilir o yüzden yavaş ve düzenli bi şekilde kilo ver sonra da muhafaza et dedi mafoldumben
baharcım meraba canım,nasılsın?ben sana hoşgeldin demişmiydimŞeniz
canım ben de aniden k,lo aldıgım için bende de var çatlaklar..kaç kiloya inmek istiyorsun hayatım?
kızlar doktordan geliyorum
büssürü tahlil verdim
ilk defa bi doktor kortizon tahlili yapmayı akıl etti... perşembeye sonuç alcam bakalım hayırlısı
benim de kortizonuma bakmıştı dahiliye doktoru önce yüksek çıktı sonra bi ilaç kullanmamı söyleyip tekrar kan tahlili istedi normal çıktı emin olmak için endokrin uzmanına sevketti beni o da 2 gün ila kullandırıp kan aldı çok şükürki ben de kortizon sorunu çıkmadı zaten ilaçlardan illallah dediğim bir dönemden yeni kurtuldum :gitme:
emirelcim streste misin yoksa ben ne zaman strese girsem kendimi kaybedecek derecede yerim yedikçe de doymuyo insan öyle bi durumda cokacimcoook
pasta ve pilavda abatmışsın sadece diğerleri normal insanların da yedikleri kadar yani hemen kilo alacağını sanmıyorum tabi sürekli böyle yediğimiz takdirde o yiyip de kilo almayan şanslı insanlar grubunda olamadığımız için hem midemiz genişliyo hem tekrar diyete başlamak zor geliyo hem de üstüne alınan kilolar cabası yasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?