Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iniallah güzel sonuçlar alırsın hayatım.

herşeyin başı sağlık tabiki hayatım. sen iyi olda gerisi halolur inşallah.
oh mis gibi ne güzel.temiz ev gibisi varmı. keyfini çıkar hayatım.
kızlar bugün hafta sonu olduğu için nete girebiliyorum ya bebişimin kakasında kan var çok moralim bozuldu.hiç bilgisi olan var mı acaba?
canım çok geçmişolsun benim bilgim yok bu konuda,keşke dr a gitsen hayatım,ihmal etme sakın.

kızlar burası yanıyor çok sıcak bu saat oldu hala serinlemedi hiç esmiyor kavruluyoruz bu sıcakta ben birde hastayım iyileşmeye çalışıyorum
burasıda çok sıcak ve nem insanı mahvediyor. neyseki yağmur geldi ama yinede aşırı nemli.

valla meliscim resimler harika gerçekten herşey o kadar güzel görünüyorki. ayrıca alımlı bayanların çok fazla süslenmesine gerek kalmıyor hayatım gayet güzel çıkmışsın. valla birşirket kursan başın ağrımaz.çok marifetlisin maşallah. Allah güzel günler nasip etsin inşallah. ailenle beraber. bu arada sana hep melis diyoruz ya kızının adıda melis olunca dedim kendi ismini koymuş diye jeton geç düştü hayatım. kaydirigubbakcemile3

gerçekten güzel bir laf. a.s.

kızlar bu arada herkese günaydın 2 gündür denize gidiyorum.çok eğlendiğim söylenemez ama yinede fena sayılmazdı. yalnız sonu can sıkıcı oldu dün oğlum denizdeyken ateşlendi gecede hiç durmadı şimdide öyle düşürüyorum ateşini ama yine çıkıyor. gece uyuyamadım .dünde uzun yoldan misafirlerim geldi neyseki kalmadılar. ama zor ağırladım desem yeridir. denizden apar topar gelince onlarda gelecek diye duşa bile giremedim.böyle işte kızlar. geçen günde arkadaşım aradı bir iş var bakarmısın diye. bakalım bugün firmadan haber bekliyorum inşllah istediğim gibi olur. hepinizi öpüyorum.akşama gelmeye çalışırım. öptüm sizleri.

evet tatil bitti ve ben geldim hepinizi özledim adcığım oğlun hasta olmuş geçmiş olsun
melisciğim senin ve kızının doğum günü kutlu olsun nice nice kızınla ve eşinle mutlu yıllara
acıbiber in oğlu hastaydı galiba inşallah önemli bişey değildir
dosbacığım sonuçlarından haber ver merak ettirme bu arada 9 gündür kimseler zayıflayamamış galiba bende kilo aldım ama yolun şişkinliğide olabilir orda çok dikkat ettim çünkü bolca yüzdüm desem yalan olur 3 gün rüzgar vardı deniz çok dalgalı ve kirliydi gölgede yandım vallahi sadece 1 gün güneşlendim oda hastalanmıştım uyuya kalmışım yol insanı haşat ediyor yani anlayacağınız ama zevk almadım artık ikincisine kısmet

sağol melzeyitcim hoşgeldin. tatilin inşallah birazda olsun sıkıntını almıştır. bizler malesef kilo veremedik.inşallah bu hafta dereceye gireriz. yeni arkadaşlarımızın katkılarıyla tabiki.
bu arada shem arkadaşımız giderken haftaya görüşürüz falan diye yazmış inşallah cuma gününe kadar gelmemezlik yapmaz. acaba 2 günden sonra diskalifiye olunacağını bilmiyormu yada lafın gelişimi öyle yazdı. neyse belkide lafın gelişidir. kızlar ben şimdi hazırlanıcam malum telefon bekliyorum iş görüşmesi için inşallah olur diyorum hayırlısı ile. öptüm sizleri.

selam kızlar meliscm sende kızında çok tatlı olmuşsunuz... doğum gününüz kutlu olsun herşey gönlünüzce olsun...

adcım oğluşuna geçmiş olsun canım
acıbiber senin ufaklık nasıl oldu??
melzeyit hoşgeldin canım tatil nasıl geçti...kimse kilo veremedi (

bana gelince moralim bozuk...
bugün doktora gidip tiroidlerime baktıracam bakalım ...
cumadan beri önüme ne gelirse yiyorum son 6 ayın acısıı çıkarıyorum... ben bu diyeti yapmasaymışım kesin 90 kilo olurmuşum (
neyse bugün belki bi sonuç alırım diyetisyenle görüştüm teavine başla hemen gel dedi... bakalım nolcak

mrb hanımlar ben de doktordan yeni geldim ani kilo alımından dolayı kolumda ve göğsümde mor ve kırmızı çatlaklar olmuştu bi çözümü olmadığını biliyorum ama bi umutla da olsa gittim aynı cevabı aldım doktor hızlı kilo verme çatlaklarda artış olabilir o yüzden yavaş ve düzenli bi şekilde kilo ver sonra da muhafaza et dedi mafoldumben

selam kızlar..çok güzel bir hafta sonu geçirdim antalya da tatildeydik ve dolayısıyl çok diyet yapmadım..fakat bugün iyi gidiyor
geçmişi okuyayım ben

meliscim kızının öp mıncıkla benim yerime deopuyorumnanaktançok hoş gözüküyorsunuz fotoda..alllahım bana da nasip etsin böyle tatlı bir melek

kızlar ben çok fenayım ya durumum vahim dün ve bu gün yediklerimi yazayımda durumun ne kadar vahim oldupunu anlayın dün 1simit yarım poğaça 3 dolu yemek kaşığı irmik helvası 6-7 tane köfte 1 buçuk dilim ekmek sonra 2büyük dilim çikolatalı pasta gelelim bu güne sabah 3büyük pişi öğle 2tabak pilv üstü barbunya yaaa gördğümüzmü yakında yemek ten çatlayacağım melis beni denetle lütfen bundan sonrqa her gün ne yediğimi yazayım bari belki kendime gelirim imdat kendimden korkar oldum bu benmiyim

emirelcim streste misin yoksa ben ne zaman strese girsem kendimi kaybedecek derecede yerim yedikçe de doymuyo insan öyle bi durumda cokacimcoook
pasta ve pilavda abatmışsın sadece diğerleri normal insanların da yedikleri kadar yani hemen kilo alacağını sanmıyorum tabi sürekli böyle yediğimiz takdirde o yiyip de kilo almayan şanslı insanlar grubunda olamadığımız için hem midemiz genişliyo hem tekrar diyete başlamak zor geliyo hem de üstüne alınan kilolar cabası yasakkelime

Son düzenleme:

baharcım meraba canım,nasılsın?ben sana hoşgeldin demişmiydimŞeniz
canım ben de aniden k,lo aldıgım için bende de var çatlaklar..kaç kiloya inmek istiyorsun hayatım?

emirel ben de akşamları böyle oluyorum içimdeki canavar uyanıyor ve patlıyorum önüme ne gelirse yiyorum..ama çok da aşırı kaçırmamşınsın..aslında bizim böyle patlamamız açlık diil..::uhm:

kızlar doktordan geliyorum
büssürü tahlil verdim
ilk defa bi doktor kortizon tahlili yapmayı akıl etti... perşembeye sonuç alcam bakalım hayırlısı

baharcım meraba canım,nasılsın?ben sana hoşgeldin demişmiydimŞeniz
canım ben de aniden k,lo aldıgım için bende de var çatlaklar..kaç kiloya inmek istiyorsun hayatım?

hoşbulduk canım hedefim 53 ama bölüm bölüm ayırdım önce 70 sonra 60 ondan sonra 53 kademe kademe sanırım gözümde büyütmeden verebileceğim bu sefer yerimseniben

kızlar doktordan geliyorum
büssürü tahlil verdim
ilk defa bi doktor kortizon tahlili yapmayı akıl etti... perşembeye sonuç alcam bakalım hayırlısı

benim de kortizonuma bakmıştı dahiliye doktoru önce yüksek çıktı sonra bi ilaç kullanmamı söyleyip tekrar kan tahlili istedi normal çıktı emin olmak için endokrin uzmanına sevketti beni o da 2 gün ila kullandırıp kan aldı çok şükürki ben de kortizon sorunu çıkmadı zaten ilaçlardan illallah dediğim bir dönemden yeni kurtuldum :gitme:

geçmiş olsun canım darısı hayırlıca bana ....
sen ne kadar kortizon kullanmıştın ??ve özel değişlse ne için kullanmıştın

dosbacım canım umarım tahlillerinde sorun çıkmaz..kızlar ben de iştah problemi yaşıyorum ben de de sorun olabilir mi?CADIARZU
baharcım canım en iyisii yapmışsın..ben de 50 kiloya düşmek istiyorum ama 50 yazmadım artık..bende hedefimi küçük tutuyorum ramazan bayramına 65 hedefim..canım senin boyun kaç bu arada ?

evet neden stresteyim onu da bilmiyorum ortada sebeb te yok ama kendimi pek iyi hisset miyorum kendimi kötü hissedince yiyiyorum eee çok yedim diye moralim bozuluyor böyle bir kısır döngü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…