maaşallah çoktatlı olmuş çok da büyümüş en son düğün fotolarında görmüştük bakışları bile değişmiş çocuklar çok çabuk büyüyorlar bu arada yeni gelin nasıl nasıl gidiyor evlilik bir arkaqdşın babası 3ay cicim ayı 3aydan sonrası acım ayları diye latife yaparmış çok hoşuma gitmişti sizinkiler acım aylarına geçmediler herhalde
kızlar burası yanıyor çok sıcak bu saat oldu hala serinlemedi hiç esmiyor kavruluyoruz bu sıcakta ben birde hastayım iyileşmeye çalışıyorum
selam canlar...
melisim fotolara baktım canım haber vermişsin sağol, haftasonuya gelen giden yok ondan bakılmamıştır gelenler olur az daha silme canım pek bir beğendim çok sağol, kızınada süslerinizide bayıldım pastanızda müthişmiş, nerede yaptırdınız çok merak ettim iSTANBULDASINIZ SİZ DEĞİLMİ LAZIM OLUR SONRA BİZEDE aMANİNN CAPS LOOK YAPMIŞIM :))
allah sağlıklı günlerde tüm sevdiklerinin yanında olmayı nasip etsin evladına canım bir kez daha kutlarım...
meliscim çok güzel olmuş ya. inş benim oğluşumunda yaş günlerini görürüz.organizasyonumu sen yap bari...maşallah ne kadar şeker bişi olmuş kızın. Allah bağışlaın. sen de gayet güzel görünüyosun gözümden kaçmadı
selam kızlar ben 5. takımdan geldim
MELİS çok güzel bir dğum günü olmuş nice yıllar diliyorum
napayım şeker kocam traşa gitti oğluşu yıkayıp uyuttum şimdi evimle uğraşıyom işte her zaman ki hatun işleriaci ne ypıyon kız
yani arkadaşlar yoksunuz tabiiki bende motivasyon sıfır biri yokmu yarın benimle şöyle diyete başlayacakn tam anlamıyla ben iyice serdim diyeti yok mu bana arkadaş
bu böyle olmuyor çünkü bu gidişle ramazana 80 kilo olacağım birbirimizi demetleyelim
canım bugün böyle olsun ama bir dahakine dikkat etmeye çalış çünkü insan kaptırdı mı geri dönmesi zor oluyor.tabiki kaçamaklar yapacağız ama işin ucunu kaçırdık mı yuandık mesela ben gibi..kızlar ben de bugün baya fazla kaçırdım annem yine döktürmüş börekleri falan koku resmen kendine doğru çekti sonrası malum mafoldumben
birkaç arkadaşım da geldi onlarla birlike kupalar dolusu nescafeleri götürdük sohbet anında (tabi şekerli,ne yazık ki şekersiz içemiyorum hala)
anlayacağınız bugün ne diyet ne spor kaldı zaten 4-5 gündür spor da yapamadım rahatsız olduğum için kaldım mı aynı kilolarla belki de fazlasıııı :gitme:
bugün sabah kahvaltısı klasik,ikindi vaktinde de kısır yapıp yedim bol limonlu ve baharatlı salatalıkla beraber,spordan sonra da biraz karpuz yedim ve tabiki bol su içmeye gayret gösteriyorum,bakalım işe yarayacakmıCADIARZU
selam kızlar ben 5. takımdan geldim
MELİS çok güzel bir dğum günü olmuş nice yıllar diliyorum
yani arkadaşlar yoksunuz tabiiki bende motivasyon sıfır biri yokmu yarın benimle şöyle diyete başlayacakn tam anlamıyla ben iyice serdim diyeti yok mu bana arkadaş
bu böyle olmuyor çünkü bu gidişle ramazana 80 kilo olacağım birbirimizi demetleyelim
meliscim.. Kızına sağlıklı, uzun, keyifli bir yaşam dilerim..
Hayat da ona pembe dekorasyon yapsın inşallah annesi gibi..
Bu arada sen de fıstık gibisin maşallah..
Mutluluğunuz daim olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?