geçmiş olsun dosbacım kortizon tahlili ne kızlar niçin yapılıyor ilk kez duydum da
geçmiş olsun dosbacım kortizon tahlili ne kızlar niçin yapılıyor ilk kez duydum da
geçmiş olsun canım darısı hayırlıca bana ....
sen ne kadar kortizon kullanmıştın ??ve özel değişlse ne için kullanmıştın
canım gittik bir şey çıkmadı ama yinede biszi çocuk cerrrahisine yönlendirdi...adcım nerdesin dosbam nerdesin kızlar merak ettim.
acıbiberim oğluş nasıl oldu? doktora gittinizmi?
hoşgeldin canım saolasın çok teşekkrü ederim.bakalım hafta sonu belli olacak tam olarak..evet tatil bitti ve ben geldim hepinizi özledim adcığım oğlun hasta olmuş geçmiş olsun
melisciğim senin ve kızının doğum günü kutlu olsun nice nice kızınla ve eşinle mutlu yıllara
acıbiber in oğlu hastaydı galiba inşallah önemli bişey değildir
dosbacığım sonuçlarından haber ver merak ettirme bu arada 9 gündür kimseler zayıflayamamış galiba bende kilo aldım ama yolun şişkinliğide olabilir orda çok dikkat ettim çünkü bolca yüzdüm desem yalan olur 3 gün rüzgar vardı deniz çok dalgalı ve kirliydi gölgede yandım vallahi sadece 1 gün güneşlendim oda hastalanmıştım uyuya kalmışım yol insanı haşat ediyor yani anlayacağınız ama zevk almadım artık ikincisine kısmet
ufaklık şimdilik iyi inş bir daha karşılaşmayız bu sorunla.selam kızlar meliscm sende kızında çok tatlı olmuşsunuz... doğum gününüz kutlu olsun herşey gönlünüzce olsun...
adcım oğluşuna geçmiş olsun canım
acıbiber senin ufaklık nasıl oldu??
melzeyit hoşgeldin canım tatil nasıl geçti...kimse kilo veremedi(
bana gelince moralim bozuk...
bugün doktora gidip tiroidlerime baktıracam bakalım ...
cumadan beri önüme ne gelirse yiyorum son 6 ayın acısıı çıkarıyorum... ben bu diyeti yapmasaymışım kesin 90 kilo olurmuşum(
neyse bugün belki bi sonuç alırım diyetisyenle görüştüm teavine başla hemen gel dedi... bakalım nolcak
bende var çatlaklar ve onları hiç sevmiyorum zaten güzel olan bir yerim yok birde onlar var tam üstlerine tuz bibermrb hanımlar ben de doktordan yeni geldim ani kilo alımından dolayı kolumda ve göğsümde mor ve kırmızı çatlaklar olmuştu bi çözümü olmadığını biliyorum ama bi umutla da olsa gittim aynı cevabı aldım doktor hızlı kilo verme çatlaklarda artış olabilir o yüzden yavaş ve düzenli bi şekilde kilo ver sonra da muhafaza et dedi mafoldumben
ohhhhhhhhhhh afiyet olsun. götürmüşsün şeker kendine gel kuzum bu gidişin iyi değil bilirim ben seni dereceye girdiğin günleri çabuk unuttun bakıyorum silkelen bakimm.(bu sözleri kendime de söyllüyom kızım sana söylüyom gelinim sen anla hesabı)kızlar ben çok fenayım ya durumum vahim dün ve bu gün yediklerimi yazayımda durumun ne kadar vahim oldupunu anlayın dün 1simit yarım poğaça 3 dolu yemek kaşığı irmik helvası 6-7 tane köfte 1 buçuk dilim ekmek sonra 2büyük dilim çikolatalı pasta gelelim bu güne sabah 3büyük pişi öğle 2tabak pilv üstü barbunya yaaa gördğümüzmü yakında yemek ten çatlayacağım melis beni denetle lütfen bundan sonrqa her gün ne yediğimi yazayım bari belki kendime gelirim imdat kendimden korkar oldum bu benmiyim
evet aslında artık ne yiyip ne içtiğimizi ysazmaz olduk yaakızlar daha fazla paylaşımda bulunalım birbirimizi denetleyelim böylece motive oluruz
dosbacım canım umarım tahlillerinde sorun çıkmaz..kızlar ben de iştah problemi yaşıyorum ben de de sorun olabilir mi?CADIARZU
baharcım canım en iyisii yapmışsın..ben de 50 kiloya düşmek istiyorum ama 50 yazmadım artık..bende hedefimi küçük tutuyorum ramazan bayramına 65 hedefim..canım senin boyun kaç bu arada ?
Selam kızlar,
ilk kez bu takıma yazıyorum.
sorunumuz ortak..kılo vermek.. mafoldumben
herkese sağlıklı zayıflamalar..
yaaa kimsecikler yok muuuu :gitme:
inşallah sen de de bu sorun çıkmaz canım çünkü kilo verememe gibi bi sorunla karşılaşınca direk kortizondan şüpheleniyor doktorlar ben hormon ilaçları kullandım adet düzenleyici olarak onlardan sonra ani kilo olunca göğüslerimde mor çatlaklar oldu önce tabi ki bildiğimiz çatlak beyaz olur diye endişelendim doktora gittim bu kortizol hormonunun yükselmesinden de olabiliyormuş pembe ve mor çatlaklar aklınızda bulunsun hanımlar aman çatlaktır deyip ihmal etmeyin yine de içinizin rahat etmesi için bi uzmana gösterin..
dosbacım bana doktor kan tahlili için dekort 0.50 mg kullandırdı ilk kullandığımda gece 11 de iki tane içip sabah kan verdim sonra emin olmak için aynı ilaçla bi kontrol testi daha yaptı diğer doktor 2 gün kullandım onu da 6 saatte bir olmak üzere 8 ilacı da kullanıp kan verdim ve ikisinde de temiz çıktı çok şükür :Saruboceq:
tahlil sonuçlarını alınca haber ver olur mu canım merak ettim :kedi:
inş. canım
benim kandan bakmayacak... daha kötü 24 saat idrar biriktirecem(
bakalım sonuç ne çıkacak...
hem tiroid kötü çıkarsa gebelik içinde engel oluşturuyomuş bu nedenle ilaç kullanacam üff yaa sağlık işleri çoook zor... Allah kimseye vermesin
inş. canım
hem tiroid kötü çıkarsa gebelik içinde engel oluşturuyomuş bu nedenle ilaç kullanacam üff yaa sağlık işleri çoook zor... Allah kimseye vermesin
nasıl yani 24 saat tuvalete mi çıkmayacan yoksa hepsini bir yerde mi biriktircen:uhm:
canım ya bozma moralini derdini veren dermenın da verir.hiç olmazsa farkettin ya diyetisyene gitrmeseydin neolacaktı?
ben de polikistik over tedavisi gördüm canım ilk doktor dediğinde hiçbişey anlamamıştım sonuçta hiç duymadığım bi rahatsızlık eve geldim internetten deli gibi araştırdım iyice moralim bozuldu tabi.. üstelik ben daha evlenmeden başlamış oldum doğum kontrol haplarına yan etkilerini de fazla fazla gördüm hormonlarımı düzelteyim derken vücut elden gidiyodu şimdilik tedavim bitti inşallah tekrarlamaz ama 7 aylık bir tedaviyle de tamamen düzelmiş midir bilemiyorum :gitme:
valla meliscim resimler harika gerçekten herşey o kadar güzel görünüyorki. ayrıca alımlı bayanların çok fazla süslenmesine gerek kalmıyor hayatım gayet güzel çıkmışsın. valla birşirket kursan başın ağrımaz.çok marifetlisin maşallah. Allah güzel günler nasip etsin inşallah. ailenle beraber. bu arada sana hep melis diyoruz ya kızının adıda melis olunca dedim kendi ismini koymuş diye jeton geç düştü hayatım. kaydirigubbakcemile3
kızlar bu arada herkese günaydın 2 gündür denize gidiyorum.çok eğlendiğim söylenemez ama yinede fena sayılmazdı. yalnız sonu can sıkıcı oldu dün oğlum denizdeyken ateşlendi gecede hiç durmadı şimdide öyle düşürüyorum ateşini ama yine çıkıyor. gece uyuyamadım .dünde uzun yoldan misafirlerim geldi neyseki kalmadılar. ama zor ağırladım desem yeridir. denizden apar topar gelince onlarda gelecek diye duşa bile giremedim.böyle işte kızlar. geçen günde arkadaşım aradı bir iş var bakarmısın diye. bakalım bugün firmadan haber bekliyorum inşllah istediğim gibi olur. hepinizi öpüyorum.akşama gelmeye çalışırım. öptüm sizleri.
evet tatil bitti ve ben geldim hepinizi özledim adcığım oğlun hasta olmuş geçmiş olsun
melisciğim senin ve kızının doğum günü kutlu olsun nice nice kızınla ve eşinle mutlu yıllara
acıbiber in oğlu hastaydı galiba inşallah önemli bişey değildir
dosbacığım sonuçlarından haber ver merak ettirme bu arada 9 gündür kimseler zayıflayamamış galiba bende kilo aldım ama yolun şişkinliğide olabilir orda çok dikkat ettim çünkü bolca yüzdüm desem yalan olur 3 gün rüzgar vardı deniz çok dalgalı ve kirliydi gölgede yandım vallahi sadece 1 gün güneşlendim oda hastalanmıştım uyuya kalmışım yol insanı haşat ediyor yani anlayacağınız ama zevk almadım artık ikincisine kısmet
selam kızlar meliscm sende kızında çok tatlı olmuşsunuz... doğum gününüz kutlu olsun herşey gönlünüzce olsun...
bana gelince moralim bozuk...
bugün doktora gidip tiroidlerime baktıracam bakalım ...
cumadan beri önüme ne gelirse yiyorum son 6 ayın acısıı çıkarıyorum... ben bu diyeti yapmasaymışım kesin 90 kilo olurmuşum(
neyse bugün belki bi sonuç alırım diyetisyenle görüştüm teavine başla hemen gel dedi... bakalım nolcak
mrb hanımlar ben de doktordan yeni geldim ani kilo alımından dolayı kolumda ve göğsümde mor ve kırmızı çatlaklar olmuştu bi çözümü olmadığını biliyorum ama bi umutla da olsa gittim aynı cevabı aldım doktor hızlı kilo verme çatlaklarda artış olabilir o yüzden yavaş ve düzenli bi şekilde kilo ver sonra da muhafaza et dedi mafoldumben
selam kızlar..çok güzel bir hafta sonu geçirdim antalya da tatildeydik ve dolayısıyl çok diyet yapmadım..fakat bugün iyi gidiyor
geçmişi okuyayım ben
meliscim kızının öp mıncıkla benim yerime deopuyorumnanaktançok hoş gözüküyorsunuz fotoda..alllahım bana da nasip etsin böyle tatlı bir melek
kızlar ben çok fenayım ya durumum vahim dün ve bu gün yediklerimi yazayımda durumun ne kadar vahim oldupunu anlayın dün 1simit yarım poğaça 3 dolu yemek kaşığı irmik helvası 6-7 tane köfte 1 buçuk dilim ekmek sonra 2büyük dilim çikolatalı pasta gelelim bu güne sabah 3büyük pişi öğle 2tabak pilv üstü barbunya yaaa gördğümüzmü yakında yemek ten çatlayacağım melis beni denetle lütfen bundan sonrqa her gün ne yediğimi yazayım bari belki kendime gelirim imdat kendimden korkar oldum bu benmiyim
merhaba kizlar nasilsiniz ben cok yogunum izin hazirligi is cok yoruluyorum valla sizler den ne haber gecen hafta kötü bir sonuc gelmis neyse yaz rehveti cöktü galiba bu hafta toparlarsiniz insalah
dosbacigim gecmis olsun ayni sorun bende de var tiroidle az calisiyor ve ilac kullaniyorum ve hala kortizon kullaniyorum
öteki arkadaslar da umarim iyilerdir 4 günüm kaldi geliyorum
meliscim bu arada gecti ama dogum günün kutlu olsun bebisinle ve esinle nice mutlu huzurlu ve saglikli yillara
slm kızlar,iş çıkışı taa bu saate kadar koşturmayla geçti,o yüzden bu akşam yürüyüşe çıkamıyorum aslında üzülüyorumda ama bacaklarım ve topuklarım felaket ağrıyo,şimdi de akşam yemeğimi yedim,az zaytinyağlı fasulye çok az tavuk patates ve salata olarakda kısır,belki gecede yağsız yoğurt yerim tabiki bol su tüketiyoruma.s
canım gittik bir şey çıkmadı ama yinede biszi çocuk cerrrahisine yönlendirdi...
Selam kızlar,
ilk kez bu takıma yazıyorum.
sorunumuz ortak..kılo vermek.. mafoldumben
herkese sağlıklı zayıflamalar..
inş. canım
inş. canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?