Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

geçmiş olsun dosbacım kortizon tahlili ne kızlar niçin yapılıyor ilk kez duydum da

canım ben kısa süre ama çoook yükse dozajta kortizon kullandım ve azıcık tuz yesem vücudum çoook su tutuyo...
bende hipo tiroid çıktı ama saolsun doktorum kortizon kaldımı diye test verdi canım

geçmiş olsun dosbacım kortizon tahlili ne kızlar niçin yapılıyor ilk kez duydum da

canım ben kısa süre ama çoook yükse dozajta kortizon kullandım ve azıcık tuz yesem vücudum çoook su tutuyo...
bende hipo tiroid çıktı ama saolsun doktorum kortizon kaldımı diye test verdi canım

merhaba kizlar nasilsiniz ben cok yogunum izin hazirligi is cok yoruluyorum valla sizler den ne haber gecen hafta kötü bir sonuc gelmis neyse yaz rehveti cöktü galiba bu hafta toparlarsiniz insalah
dosbacigim gecmis olsun ayni sorun bende de var tiroidle az calisiyor ve ilac kullaniyorum ve hala kortizon kullaniyorum
öteki arkadaslar da umarim iyilerdir 4 günüm kaldi geliyorum
meliscim bu arada gecti ama dogum günün kutlu olsun bebisinle ve esinle nice mutlu huzurlu ve saglikli yillara

geçmiş olsun canım darısı hayırlıca bana ....
sen ne kadar kortizon kullanmıştın ??ve özel değişlse ne için kullanmıştın

inşallah sen de de bu sorun çıkmaz canım çünkü kilo verememe gibi bi sorunla karşılaşınca direk kortizondan şüpheleniyor doktorlar ben hormon ilaçları kullandım adet düzenleyici olarak onlardan sonra ani kilo olunca göğüslerimde mor çatlaklar oldu önce tabi ki bildiğimiz çatlak beyaz olur diye endişelendim doktora gittim bu kortizol hormonunun yükselmesinden de olabiliyormuş pembe ve mor çatlaklar aklınızda bulunsun hanımlar aman çatlaktır deyip ihmal etmeyin yine de içinizin rahat etmesi için bi uzmana gösterin..
dosbacım bana doktor kan tahlili için dekort 0.50 mg kullandırdı ilk kullandığımda gece 11 de iki tane içip sabah kan verdim sonra emin olmak için aynı ilaçla bi kontrol testi daha yaptı diğer doktor 2 gün kullandım onu da 6 saatte bir olmak üzere 8 ilacı da kullanıp kan verdim ve ikisinde de temiz çıktı çok şükür :Saruboceq:
tahlil sonuçlarını alınca haber ver olur mu canım merak ettim :kedi:

slm kızlar,iş çıkışı taa bu saate kadar koşturmayla geçti,o yüzden bu akşam yürüyüşe çıkamıyorum aslında üzülüyorumda ama bacaklarım ve topuklarım felaket ağrıyo,şimdi de akşam yemeğimi yedim,az zaytinyağlı fasulye çok az tavuk patates ve salata olarakda kısır,belki gecede yağsız yoğurt yerim tabiki bol su tüketiyoruma.s

adcım nerdesin dosbam nerdesin kızlar merak ettim.
acıbiberim oğluş nasıl oldu? doktora gittinizmi?
canım gittik bir şey çıkmadı ama yinede biszi çocuk cerrrahisine yönlendirdi...
hoşgeldin canım saolasın çok teşekkrü ederim.bakalım hafta sonu belli olacak tam olarak..
ufaklık şimdilik iyi inş bir daha karşılaşmayız bu sorunla.
bende var çatlaklar ve onları hiç sevmiyorum zaten güzel olan bir yerim yok birde onlar var tam üstlerine tuz biber
ohhhhhhhhhhh afiyet olsun. götürmüşsün şeker kendine gel kuzum bu gidişin iyi değil bilirim ben seni dereceye girdiğin günleri çabuk unuttun bakıyorum silkelen bakimm.(bu sözleri kendime de söyllüyom kızım sana söylüyom gelinim sen anla hesabı)
kızlar daha fazla paylaşımda bulunalım birbirimizi denetleyelim böylece motive oluruz
evet aslında artık ne yiyip ne içtiğimizi ysazmaz olduk yaa

hedefi küçük tutmak daha mantıklı canım ilk hedefimize ulaştığımızda başarılmayacak bişey yok diye düşünüp daha çok azmedeceğimize inanıyorum yerimseniben
aslında boyuma göre bi 5 kilo daha hedefim olsa tam süper olur da 53 bana yeter çünkü üniversiteye başladığımda 53 kiloydum ve gayet güzel duruyodum o kiloyla boyum kısa canım yaaa boydan fukarayım 1,56 :kedi: senin boyun kaç canım boyun uzunsa eğer 50 kiloya inmene bile gerek yok boylu insanlar çok ii saklıyorlar kilolarını a.s.

Selam kızlar,
ilk kez bu takıma yazıyorum.
sorunumuz ortak..kılo vermek.. mafoldumben
herkese sağlıklı zayıflamalar..

inş. canım
benim kandan bakmayacak... daha kötü 24 saat idrar biriktirecem (
bakalım sonuç ne çıkacak...
hem tiroid kötü çıkarsa gebelik içinde engel oluşturuyomuş bu nedenle ilaç kullanacam üff yaa sağlık işleri çoook zor... Allah kimseye vermesin

nasıl yani 24 saat tuvalete mi çıkmayacan yoksa hepsini bir yerde mi biriktircen:uhm:

canım ya bozma moralini derdini veren dermenın da verir.hiç olmazsa farkettin ya diyetisyene gitrmeseydin neolacaktı?

ben de polikistik over tedavisi gördüm canım ilk doktor dediğinde hiçbişey anlamamıştım sonuçta hiç duymadığım bi rahatsızlık eve geldim internetten deli gibi araştırdım iyice moralim bozuldu tabi.. üstelik ben daha evlenmeden başlamış oldum doğum kontrol haplarına yan etkilerini de fazla fazla gördüm hormonlarımı düzelteyim derken vücut elden gidiyodu şimdilik tedavim bitti inşallah tekrarlamaz ama 7 aylık bir tedaviyle de tamamen düzelmiş midir bilemiyorum :gitme:

nasıl yani 24 saat tuvalete mi çıkmayacan yoksa hepsini bir yerde mi biriktircen:uhm:

malesef canım bi ilaçlı kutuda biriktireceğim (
kötü bi duygu (

canım ya bozma moralini derdini veren dermenın da verir.hiç olmazsa farkettin ya diyetisyene gitrmeseydin neolacaktı?

evet canım çok şükür farkettim
zaten kilo veremediğim için şüpheleniyordum
Rabbim yardım eder inanıyorum ve sığınıyorum

canım geçmiş olsun
evet erken farketmen ii olmuş ama bildiğim kadarıya tedavisi mümkün canım
inş. tekrarlamaz

canım ne güzel iltifatlar etmişsin çok sağol tatlım şımardım :kedi: şirket işini düşünmüyor değilim de kariyerime de çok emek verdim :sinifsinif:
kızımın adı benim kod adım. Ne ilinç değilmi kızlar ne kadar samimiyiz ama bir kısmımız isimlerimizi bile bilmiyoruz. CADIARZU

bu sene hiç denize gitmedim senağlama
neden ateşi çıkmış canım diş falan diyordun ondanmı acaba?
iş haberlerini merak ediyorum ne oldu, umarım istediğin gibi olur.

çok teşekkür ederim canım. hoşgeldin bu arada olsun izin kullandın havan değişmiş oldu en azından

çok sağol tatlışım.
canım hiç bir şeyin çözümü yok önemli olan teşhisinb konulmuş olması bu kadar ilaçlarla herşey kontrol altına alınıyor hiç üzme kendini sen.

benim de ergenlikte göğüslerim birden büyüyünce olmuştu ben de gıcık oluyorum.

selam kızlar..çok güzel bir hafta sonu geçirdim antalya da tatildeydik ve dolayısıyl çok diyet yapmadım..fakat bugün iyi gidiyor
geçmişi okuyayım ben

hoşgeldin canım ben de antalyaya gitmek istiyorum:teselli: herkesin peşinden ağlayacağım gitmeyin.

meliscim kızının öp mıncıkla benim yerime deopuyorumnanaktançok hoş gözüküyorsunuz fotoda..alllahım bana da nasip etsin böyle tatlı bir melek

teşekkürler canım öptğün senin yerine uyuyordu ama daha bir tatlı uyuyunca :jeyyar:
Amin hayatım inşallah sana da dosbaya da.

canım ben de korktum senden hergün böyle yersen 100 kilo olursun yakında. Aman diyim. Kızlar aslında biliyorsunuz takım kuralımız hergün neler yediğimizi yazmak ama yapmıyoruz ve kilo da veremiyoruz neden yazmıyoruz çünkü kaçırıyoruz. kaçırmasak gururla yazarız. Bundan böyle emirelcim ve diğer arkadaşar hergün yazalım lütfen kaçırsak da, birbirimizi denetlersek kilo verebiliriz.

canım çok az kalmış heyecan doruktadır şimdi.
çok teşekkür ederim canım hep beraber inşallah.

afiyet olsun şekercim.

canım gittik bir şey çıkmadı ama yinede biszi çocuk cerrrahisine yönlendirdi...

birşey çıkmaz inşallah canım :Saruboceq:

Selam kızlar,
ilk kez bu takıma yazıyorum.
sorunumuz ortak..kılo vermek.. mafoldumben
herkese sağlıklı zayıflamalar..

hoşgeldin o zaman sık sık gel yaz bekleriz opuyorumnanaktan

canım ilk yazdığında ben de endişelendim doktoruna söyle hemen çocuk planladığını da ona göre şekillendirsin tedavini sonra bir de onun için vakit kaybetme. Evet canım zor ama çözümsüz değil tıp çok ileri. Hiç canını sıkma canım arkadaşım.

dosbacım sıkma canını sağlığın için yapılıyor Allah kimseye dermansız dert vermesin çok şükür ki bu sorunların tedavisi mümkün yerimseniben

meraba arkdaşlar...bende bu takımdaydım bir aralar..ah o gnler...çok şükür bir iki kilo haricinde hiç almadım 75 dm snaırm diyete başlarken şuan 56-57 arası gidip geliyorum..hepinizee bol şns...Allah yardımcınız Olsun... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…