- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
kolay gelsinn canımben çalışıyorum canım,işteyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kolay gelsinn canımben çalışıyorum canım,işteyim
Afiyet olsun ve iyi uykular canım :)uykum geldi.sahuru hazırlayayım,sonra cup yatak![]()
sağol canımkolay gelsinn canım
uykum geldi.sahuru hazırlayayım,sonra cup yatak![]()
ay lav yu yumu izledn naptn![]()
Selam kızlar. Ne var ne yok? Size büyük bir müjdem varBugün test yaptırdım veeeeee sonuç HAMİLEYİM
menüm
sahur
3 dilim ekmek
2 kk peynir
domates
iftar
1 porsiyon kuru fasuye
1 ayran
3 salatalık turşusu
3 tulumba tatlısı (teki 45 kalori)
su 3 litre
spr 45 dk yürüyüş
15 dk dans
Menüm
11'de kalktığım için öğle olarak
iki dilim tam buğday ekmeğinin arasına domates peynir tost
ara
4 dilim karpuz
akşam
1 kase nesfit
su 3lt olur,spor yok
oruç tutacam diye sahura kalktım,regli bitmemiş,o yüzden aşağıdaki gibi oldu
sahur:2 dilim kepek ekmek
yumurta
domates
salatalık
peynir
zeytin
1 bardak yrm yağlı süt
öğle:1 elma,1 erik
ara:2 hurma,1 avuç beyaz leblebi
akşam:çorba
3 yk bamya
1 dilim kepek ekmek
1 yk yoğurt
salata
su:3 litre
spor:1 saat 5mile leslie
Merhaba kızlar,
Yeni geldim eve.. Öncelikle menümü paylaşayım. Sonra dünden itibaren geçmişi okuyayım. Sonra da cumadan pzartesiye okurumAzimliyim başarıcammm
Menüm
Sabah - 2 dilim çavdar ekmeği, peynir, salatalık, domates
Öğlen - zeytinyağlı barbunya, semizotu salatası, ayran
Ara - 5 badem, 1 sade soda (üstüne limon sıktım)
Akşam - 1 kase sütlü nesfit
Su 2,5 lt
Menüm :
Sahur
1 Dilim peynirli pide... ()
Salatalık
domates
İftar :
1 kase garntrlü yoğurt
1 Bardak limonata
közlenmiş biber
2.5 Litre su
ve az önce yürüyüşten geldim iftardan hemen sonra çıktım bayagı yürüdüm
Kızlar yeşilçayın günde en fazla 2 bardak içilebileceğini duydum doğruluğunu biliyormusunuz.
Hazırsa ne yazık ki cezalısın canım.Yürüyüş güzel olmuş ama limonata için 50 mekik çekmen gerekiyor.Kolay gelsin.Size ceza olarak verdiğim mekiğe özendim.Şimdi bende başlıyorum.Hadi beraber yapalım.![]()
ben cezamı çektim geldim
ya ben yine çok dertliyim annem yarın lahmacun yaptırıcak resmen yalvardım kadına tınlamıyo ben napıcam yarın fikri olan varmı![]()
sağol canım
bende geleyimmi çok sıkıldım burdan
menümü yazıyım hemen..
sabah
1 salkım üzüm (canım birşey istemedi)
ara orta kahve
öğle
1 sade soda
akşam
1 kase çorba
1 dlm ekmek
3 kaşık bulgur pilavı
canım pek yemek istemedi sabah midem kötüydü üşüttm galiba buzlu sulardan..:26:
Faceniz varmı kızlar![]()
Annemmm patıla yapıooo aman tanrıııımmmm
menüm
sahur
3 dilim ekmek
2 kk peynir
domates
iftar
1 porsiyon kuru fasuye
1 ayran
3 salatalık turşusu
3 tulumba tatlısı (teki 45 kalori)
su 3 litre
spr 45 dk yürüyüş
15 dk dans
Menüm
11'de kalktığım için öğle olarak
iki dilim tam buğday ekmeğinin arasına domates peynir tost
ara
4 dilim karpuz
akşam
1 kase nesfit
su 3lt olur,spor yok
Bugunki menum
Sabah kahvalti edemedim((
Ogle:yarim kase soguk corba, menemen 2 dilim ekmek
Aksam:2 parca borek, 3 tane cigkofte(( cok pismanim coookk
Bugun kahvalti yapamadigum icin sanirim acligimi bir dizginleyemedim((
menün .güzel olmuş canım afyet olsunoruç tutacam diye sahura kalktım,regli bitmemiş,o yüzden aşağıdaki gibi oldu
sahur:2 dilim kepek ekmek
yumurta
domates
salatalık
peynir
zeytin
1 bardak yrm yağlı süt
öğle:1 elma,1 erik
ara:2 hurma,1 avuç beyaz leblebi
akşam:çorba
3 yk bamya
1 dilim kepek ekmek
1 yk yoğurt
salata
su:3 litre
spor:1 saat 5mile leslie
güzel menü afiyet olsunnn:)Merhaba kızlar,
Yeni geldim eve.. Öncelikle menümü paylaşayım. Sonra dünden itibaren geçmişi okuyayım. Sonra da cumadan pzartesiye okurumAzimliyim başarıcammm
Menüm
Sabah - 2 dilim çavdar ekmeği, peynir, salatalık, domates
Öğlen - zeytinyağlı barbunya, semizotu salatası, ayran
Ara - 5 badem, 1 sade soda (üstüne limon sıktım)
Akşam - 1 kase sütlü nesfit
Su 2,5 lt
her zamanki gibi güzel afiyet olsunn:)MENÜM
SAHUR
1 bardak süt
2 dilim kepekli ekmek
Domates,salatalık,peynir
Kavrulmuş biber
AKŞAM
Yarım kase çorba
Yoğurt,salata
Bir kaç kaşık mercimek yemeği
afiyet olsun canım..Menüm :
Sahur
1 Dilim peynirli pide... ()
Salatalık
domates
İftar :
1 kase garntrlü yoğurt
1 Bardak limonata
közlenmiş biber
2.5 Litre su
ve az önce yürüyüşten geldim iftardan hemen sonra çıktım bayagı yürüdüm
menümü yazıyım hemen..
sabah
1 salkım üzüm (canım birşey istemedi)
ara orta kahve
öğle
1 sade soda
akşam
1 kase çorba
1 dlm ekmek
3 kaşık bulgur pilavı
canım pek yemek istemedi sabah midem kötüydü üşüttm galiba buzlu sulardan..:26:
bende o filme bayıldm çok sevdim cocuk mükemmel sende öyle yazınca aklıma geldievet ya çok güzel bi flimdi hele sürekli gülen ufaklık favorim. ama o flim aklıma gelmemişti ingilizcemi geliştirmek için prati yapıyorm
ebrucum bu çok güzel bi haber hayırlısı olsun gözün aydın allah sağlıklı sıhatli bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. hayırlı bi evlat olsun. bakalım ben napıcam daha çalışmalara başlamadım ama daha bi heveslendim bu habere evemi gitsem napsamben daha annelik duygusunu tatmadım ama her kadın yanılıyor olamaz.
tatlım nazarmı değdirdik sana ne kadar güzel gidiyodun. gerçi cezanı almışsın mekikle ama bundan sonra dikkat et istikrarlı bi şekilde gidiyosun bak şurda cumaya ne kaldı.
yok yok tmm sen karar vermişsin bi ayda 10 kg falan vermeye :))))) çok az yemişsin öğle ve aralar yine iyi ama akşam az bence.
pörfekt çok beğendim afiyet olsun bol bol kas olsun. leblebi yemenin özel bi nedeni varmı yoksa öle elinin altındaydı canın istedi yedinmi.
çok güzel olmuş başarılı bi menü afiyet olsun. darısı başıma :)))
benim gözüme az geldi. limonata hazır olmasaymış bi sıkıntı yok gibi. afiyet olsun.
çok içilince bişi olurmu bilmiyorum. ama yeşil çayı ben seviyorum bardak demlikte demleyip saat 10 da bide 4 te birer fincan içiyorum. ödem atmada yardımcı oluyo fazlasını denemedim. ama soğuk demlenme fikride güzelmiş ramazandan sonra denerim. ama sıcak olmasınında ekstra bi avantajı varmı yağları yakma konusunda onuda bilmiyorum. int. araştırmak lazım.
geçenlerde bi paylaşımda sanırım bilgenin di mekik çekmenin çok az kalori harcadığını duydum. bide spor salonlarndan öğrendiğim kadarıyla çok doğru teknikle çekilmeli hepimiz bunun nasıl olduğunu biliyomuyuz yoksa bel boyun rahatsızlıkları yapabiliyor. önce teknik paylaşalım daha faydalı olacağına inanıyorum. bence ip atlama cezası daha faydalı hem sıkılaştırıyo hem kalori yaktırıyo.
sen bu tuzaklara hiiiççç düşme tatlım. çorba salata kepek ekmeği cacık vs vs gibi yiyebileceğin şeyler olur yada kendin hazırla sen artık bu işi öğrendin bak yine hatırlatıyorum cumaya az kaldı![]()
ekledmÇÇOOOKK AZZZZZ afiyet olsun. :)))
nurgül baytemur güney herkes ekleyebilir.
patıla ne ki
hadi canım Allah korumuş çok korkunçç ... Geçmiş olsn canımmmgünaydın kıslar...
nasılsınız bugün... ben güne dehşet verici bir olayla başladım resmen...
saç kurutma makinesi kafamda tabanca gibi patladı... ve kendini 5 metre uzağa fırlattı... bu ne ya sabah sabah ödümle birşeyler yer değiştirdi resmen... aman çok şükür elektrik falan çarpmadı...![]()
Ah ah keşke ne güzel olurdu bak :)yok mu benle şöyle bi keyfli sabah kahvesi içecek yaaaa... keşke hepimiz komşu olaydık da içseydik... ne güzel olurdu yürüyüşlere falan da çıkardık..
günaydın kıslar...
saç kurutma makinesi kafamda tabanca gibi patladı... ve kendini 5 metre uzağa fırlattı... bu ne ya sabah sabah ödümle birşeyler yer değiştirdi resmen... aman çok şükür elektrik falan çarpmadı...![]()
yok mu benle şöyle bi keyfli sabah kahvesi içecek yaaaa... keşke hepimiz komşu olaydık da içseydik... ne güzel olurdu yürüyüşlere falan da çıkardık..
günaydın kıslar...
bende o filme bayıldm çok sevdim cocuk mükemmel sende öyle yazınca aklıma geldi
ekledm
patila bizim buralarda öyle diyorlar belki adı değişiktir. Eki Görüntüle 477846 böyle birşey ama yemedm
hadi canım Allah korumuş çok korkunçç ... Geçmiş olsn canımmm
Ah ah keşke ne güzel olurdu bak :)
çok geçmiş olsun canım ya sabah sabah ucuz atlatmışsın.neden oldu acaba su falanmı kaçtı çokmu ısındı ne oldu öyle?
bende yaptım içiyorum sütlü kahve.komşu olsaydık ne güzel olurdu yalnızlıktan patlamazdım.benim komşular da iş yok anca dedikodu var.gördükleri yerde yan yan bakıp ağız ucuyla napıyosun diye sorarlar.ne demişler ev alma komşu al diye hakikaten öyle yani.
valla ne güzel olurdu... benim komşularda çalışıyor... bir tane var ama o da kedilere çok meraklı hep onlarla ilgileniyor... kırk yılda bir görüşüyoruz desem yeri... bende bi kahve yapıyım bari... sonra da eşimin akrabası taşınıyor oraya gidicem yardım ederim demiştim... görüşürs kıslar yine...çok geçmiş olsun canım ya sabah sabah ucuz atlatmışsın.neden oldu acaba su falanmı kaçtı çokmu ısındı ne oldu öyle?
bende yaptım içiyorum sütlü kahve.komşu olsaydık ne güzel olurdu yalnızlıktan patlamazdım.benim komşular da iş yok anca dedikodu var.gördükleri yerde yan yan bakıp ağız ucuyla napıyosun diye sorarlar.ne demişler ev alma komşu al diye hakikaten öyle yani.
bende o filme bayıldm çok sevdim cocuk mükemmel sende öyle yazınca aklıma geldi
ekledm
böyle birşey ama yemedm
hadi canım Allah korumuş çok korkunçç ... Geçmiş olsn canımmm
Ah ah keşke ne güzel olurdu bak :)
evet biz burda patila dioz gözleme dyenlerde var:) sen yersn cnm sen benm gibi siskooo deglsnucuz atlatmışsın geçiş olsun.
gözleme sanırım geçenlerde bende yemiştim iftarda yarım.
sizin durumlarda varmı bi gelişme.
valla ne güzel olurdu... benim komşularda çalışıyor... bir tane var ama o da kedilere çok meraklı hep onlarla ilgileniyor... kırk yılda bir görüşüyoruz desem yeri... bende bi kahve yapıyım bari... sonra da eşimin akrabası taşınıyor oraya gidicem yardım ederim demiştim... görüşürs kıslar yine...![]()
ucuz atlatmışsın geçiş olsun.
gözleme sanırım geçenlerde bende yemiştim iftarda yarım.
sizin durumlarda varmı bi gelişme.