Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler orticimmmorti elbise güzel,içindeki güzel de çok dikkat çeker bu haberin ola![]()
Çok sessiz sakin burası![]()
herkes siz değil kızlar,annem pişirsin ben yiyeyim.akşama yemek yapıyorum.ev temizliği,çocuk...arada bakıyoruz işte![]()
herkes siz değil kızlar,annem pişirsin ben yiyeyim.akşama yemek yapıyorum.ev temizliği,çocuk...arada bakıyoruz işte![]()
annem uyuyor halennn
:)))
ben erkenden uyandm![]()
oh yarasınannem uyuyor halennn
:)))
ben erkenden uyandm![]()
akşama ne yemek var
halen derkennn :)))kalkmıştır kestiriyodur şimdi
evet ama halen yatağndaakşama ne yemek var
halen derkennn :)))kalkmıştır kestiriyodur şimdi
orti bende geleyimmi :)))oh yarasın
toprak güveçte,etli kuru fasulye,yayla çorbası,bulgur pilavı,semiz otu salatası,ayran...![]()
orti bende geleyimmi :)))
buyur gel,arkadaşlarımız gelecek,neşeli,eğlenceli bir iftar geçiririz.![]()
oh yarasın
toprak güveçte,etli kuru fasulye,yayla çorbası,bulgur pilavı,semiz otu salatası,ayran...![]()
evet ama halen yatağndadedikodusunu yapıom ya
![]()
sen ymeek yeme sen yemek yedikçe benm canım çekiobaş döndürücü :))) orda olmak isterdim neler kaçırıyorum yaa. ama hayrıma heralde yoksa hepsinden yerdim
hayırsız evlat :))) annene sölicem seni![]()
sen ymeek yeme sen yemek yedikçe benm canım çekio
hahha anneme söyle napiimmmm ben uyanıom o uyanmıo bilio kocaman kızları var:)
zaten başıma ne geldiyse senin yüzünden geldi. ne güzel yiyodum yaaa :)))
tartı günü geldi çattı oruçlulr iftardan önce tutmayanlar yarın sabah bakalım durum ne olacak çok merak ediyorum verdim mi acaba
tartı günü geldi çattı oruçlulr iftardan önce tutmayanlar yarın sabah bakalım durum ne olacak çok merak ediyorum verdim mi acaba
ben vermiş gibi hissetmyrm![]()
ben vermiş gibi hissetmyrm![]()
siz vermişsinizdir,bu hafta beni uyuz etti.bu gece gene sahhura kalktım,gene oruç değilim.yarında bben tutmayacağım.şu illetten kurtulmayı beklicem
hiç umudum yok yarından.artık haftaya bakaıcaz...
bende vermiş gibi hissetmiyorum. hatta almış bile olabilirim. çok ilginç ya bigün oruç tutmadım sanki 2 kilo aldım nası bi şişkinlik pekibu iş ramazandan sonra nasıl olacak.
Vermişizdir inş Kızlar...siz vermişsinizdir,bu hafta beni uyuz etti.bu gece gene sahhura kalktım,gene oruç değilim.yarında bben tutmayacağım.şu illetten kurtulmayı beklicem
hiç umudum yok yarından.artık haftaya bakaıcaz...