Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

baş döndürücü :))) orda olmak isterdim neler kaçırıyorum yaa. ama hayrıma heralde yoksa hepsinden yerdim :1::1::1:

hayırsız evlat :))) annene sölicem seni:52:
sen ymeek yeme sen yemek yedikçe benm canım çekio
:37::37::37::37::37:

hahha anneme söyle napiimmmm ben uyanıom o uyanmıo bilio kocaman kızları var:)

tartı günü geldi çattı oruçlulr iftardan önce tutmayanlar yarın sabah bakalım durum ne olacak çok merak ediyorum verdim mi acaba

ben vermiş gibi hissetmyrm :(

siz vermişsinizdir,bu hafta beni uyuz etti.bu gece gene sahhura kalktım,gene oruç değilim.yarında bben tutmayacağım.şu illetten kurtulmayı beklicem:47:
hiç umudum yok yarından.artık haftaya bakaıcaz...

ben vermiş gibi hissetmyrm :(

siz vermişsinizdir,bu hafta beni uyuz etti.bu gece gene sahhura kalktım,gene oruç değilim.yarında bben tutmayacağım.şu illetten kurtulmayı beklicem:47:

bende vermiş gibi hissetmiyorum. hatta almış bile olabilirim. çok ilginç ya bigün oruç tutmadım sanki 2 kilo aldım nası bi şişkinlik pekibu iş ramazandan sonra nasıl olacak.

bende vermiş gibi hissetmiyorum. hatta almış bile olabilirim. çok ilginç ya bigün oruç tutmadım sanki 2 kilo aldım nası bi şişkinlik pekibu iş ramazandan sonra nasıl olacak.

Vermişizdir inş Kızlar...

:43:

Back
X