Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

valla ne güzel olurdu... benim komşularda çalışıyor... bir tane var ama o da kedilere çok meraklı hep onlarla ilgileniyor... kırk yılda bir görüşüyoruz desem yeri... bende bi kahve yapıyım bari... sonra da eşimin akrabası taşınıyor oraya gidicem yardım ederim demiştim... görüşürs kıslar yine...:3:

hayvan seven insanda severmiş öyle diyorlar ama ben hayvanlardan hoşlanmam ama insanlarla iletişimim iyidir:) her .eşit hayvandan korkuyorum huylanıyorum desem daha iyi kaşıntı tutar beni hemen görsem etsem.
kolay gelsin canım:)

evet biz burda patila dioz gözleme dyenlerde var:) sen yersn cnm sen benm gibi siskooo deglsn:D

Kolay gelsin cnmm ve afiyet olsun sade yap kahveni :1::16:

yiyince alıyorum ama sıkıntı orda almasam süper olur :))))))

hala net birşeyler yok ortada ev satılık durumda arayan soran çokta alan yok.eşime diretiyorum beraber oturmam diye o da başka yerlerdende bakmaya başladı ama bana sitemde yapıyor tabi surat asıyor ama napayım ya düşünüyorum düşünyorum yapabilirmiyim diye olmuyor olmuyor.allah hayırlısını nasip etsin inşallah belirsizlik çok zor ya ne olacak acaba diyip düşünmekten başım ağrıyor kaç gündür evde ne tat var ne tuz.

siz rahat etmek için yerinizden vazgeçiyosunuz mümkün olduğunca morelinizi yüksek tutun başkaları için değmez bu kadar hayırlısıyla herşey yoluna girer sıkıntı yaptığınızla kalırsınız. eşin şimdi surat asıyo ama ileride yaşanacak sorunlardan da sen surat asabilirsin yamurdan kaçarken doluya tutulmayın. geçici bu günler. iki saat sonra bile ne olacağımız belli deil bu kadar üzüleyin.

valla ne güzel olurdu... benim komşularda çalışıyor... bir tane var ama o da kedilere çok meraklı hep onlarla ilgileniyor... kırk yılda bir görüşüyoruz desem yeri... bende bi kahve yapıyım bari... sonra da eşimin akrabası taşınıyor oraya gidicem yardım ederim demiştim... görüşürs kıslar yine...:3:

yiyince alıyorum ama sıkıntı orda almasam süper olur :))))))

siz rahat etmek için yerinizden vazgeçiyosunuz mümkün olduğunca morelinizi yüksek tutun başkaları için değmez bu kadar hayırlısıyla herşey yoluna girer sıkıntı yaptığınızla kalırsınız. eşin şimdi surat asıyo ama ileride yaşanacak sorunlardan da sen surat asabilirsin yamurdan kaçarken doluya tutulmayın. geçici bu günler. iki saat sonra bile ne olacağımız belli deil bu kadar üzüleyin.

başkaları için değmez diye bende söyleniyorum ama anlayan kim o düşünceli sinirli olunca bana yansıyor otomatik olarak.uzaktan uzağa bile bazen eşimin ailesi yüzünden atışıyoruz birde altlı üstlü olsak allah muhafaza işin ucu kötüye gider.işte bunu düşününce kafayı yiyecek gibi oluyorum.inşallah umduğum dilediğim gibi olur.

ben dünkü menümü yazmamışım :)
sabah:2 dilim ekmek peynir zeytin haşlanmış yumurta 1 bardak süt
öğlen sütlü nesfit
ara:1 elma
akşam:yarım porsiyon kurufasulye ve bulgur pilavı,1 kase cacık.4-5 dilim karpuz
2 bardak şekersiz çay
2 bardak bitki çayı
2.5 litre su

öğlen sütlü nesfit
2 bardak şekersiz çay
2 bardak bitki çayı
2.5 litre su
afiyet olsun canım bn begendm :)

günaydın kıslar...
nasılsınız bugün... ben güne dehşet verici bir olayla başladım resmen...
saç kurutma makinesi kafamda tabanca gibi patladı... ve kendini 5 metre uzağa fırlattı... bu ne ya sabah sabah ödümle birşeyler yer değiştirdi resmen... aman çok şükür elektrik falan çarpmadı...:43:
çok geçmiş olsun.Allah korumuş.

hala net birşeyler yok ortada ev satılık durumda arayan soran çokta alan yok.eşime diretiyorum beraber oturmam diye o da başka yerlerdende bakmaya başladı ama bana sitemde yapıyor tabi surat asıyor ama napayım ya düşünüyorum düşünyorum yapabilirmiyim diye olmuyor olmuyor.allah hayırlısını nasip etsin inşallah belirsizlik çok zor ya ne olacak acaba diyip düşünmekten başım ağrıyor kaç gündür evde ne tat var ne tuz.
çok zor bir durum.erkekler nedense anneleri konusunda bazen çok alıngan oluyorlar.

öğlen sütlü nesfit
2 bardak şekersiz çay
2 bardak bitki çayı
2.5 litre su
afiyet olsun.güzel olmuş.

nurgül,beyaz leblebi tok tutuyor,evde sürekli bulunur .

bende menümü yazmayı unutmuşum yaa :)
sahurda
bir buçuk dilim ekmek
yarım bardak portakal suyu
biraz peynir
bir kase çorba

(niye yarım yarım diceksiniz :)) bitane haşlama yumurta yicektim onunla yarım kalan ekmeğimi portakal suyumu içecektim ama yumurta biraz soğusun diye beklerken uyuyakalmışım :9::9::9::9::9:)

iftarda
bir kase çorba
yoğurt
bi tabak makarna

1,5 lt su
spor yok

sahurda
bir buçuk dilim ekmek
biraz peynir
bir kase çorba

(niye yarım yarım diceksiniz :)) bitane haşlama yumurta yicektim onunla yarım kalan ekmeğimi portakal suyumu içecektim ama yumurta biraz soğusun diye beklerken uyuyakalmışım :9::9::9::9::9:)

iftarda
bir kase çorba
yoğurt
bi tabak makarna

1,5 lt su
spor yok
afiyet olsn canım makarna ımm :P

Kızlar bir elbise aldım Bedeni M üstüme tam otursun dedim M oldu çok ilginç olsaada :P :37::37::37:
Şimdide elbise pek yatmadı aklıma almasamydm ne görnce dayanamadm :(

sahurda
bir buçuk dilim ekmek
biraz peynir
bir kase çorba

iftarda
bir kase çorba
yoğurt
bi tabak makarna

1,5 lt su
spor yok
afiyet olsun.
Kızlar bir elbise aldım Bedeni M üstüme tam otursun dedim M oldu çok ilginç olsaada :P :37::37::37:
neyi yatmadı aklına,ne güzel m olmuş işte.

TABLO YAPIMI

mesaj yazdığımız yerde B I U yazan bir yer var.
Ordaki B nın altında bir tablo şekli var ona tıklıyorsunuz.
ROWS 2 yapın,Columns sütun sayısı oluyor istediğiniz kadar bir sayı belirleyin.
Table yazan yer full grid olacak.
Altındaki center olacak.sonra tablonuz oluşmuş oluyor.
İstediğiniz gibi doldurabilirsiniz.Deneyin bakalım.
anladığım kadarıyla yapmaya çalışıcam :1:
kıslar benim 01.08 mesaj sayım 6 ama kime atıcağımı bilmiyorum....
banaydı not aldım :34:
Annemmm patıla yapıooo aman tanrıııımmmm
patıla ne diycektim ama açıklamışsın zaten iyikide yememişsin :46:
günaydın kıslar...
nasılsınız bugün... ben güne dehşet verici bir olayla başladım resmen...
saç kurutma makinesi kafamda tabanca gibi patladı... ve kendini 5 metre uzağa fırlattı... bu ne ya sabah sabah ödümle birşeyler yer değiştirdi resmen... aman çok şükür elektrik falan çarpmadı...:43:
ayy çok kötü olmuş geçmiş olsun korkunç bi şey iyiki sana bi zararı olmamış
öğlen sütlü nesfit
2 bardak şekersiz çay
2 bardak bitki çayı
2.5 litre su
Afiyet olsun
sahurda
bir buçuk dilim ekmek
biraz peynir
bir kase çorba

iftarda
bir kase çorba
yoğurt
bi tabak makarna

1,5 lt su
spor yok
makarna portakal suyu :34: afiyet olsun

resimlerine aktım canım çok yakışmış zaten sen hiç kilonu göstermiyosun ki :46:

anladığım kadarıyla yapmaya çalışıcam :1:

banaydı not aldım :34:

patıla ne diycektim ama açıklamışsın zaten iyikide yememişsin :46:

ayy çok kötü olmuş geçmiş olsun korkunç bi şey iyiki sana bi zararı olmamış

Afiyet olsun

makarna portakal suyu :34: afiyet olsun

resimlerine aktım canım çok yakışmış zaten sen hiç kilonu göstermiyosun ki :46:
evet canım çok çekti ama yemedimmm :(
Yok canım belli olmyr vücudum çok değişik birden şişiyorumm :(

sahurda
bir buçuk dilim ekmek
biraz peynir
bir kase çorba

iftarda
bir kase çorba
yoğurt
bi tabak makarna
afiyet olsun da makarna olmamış yani neyse :)ben makarnacı biri olarak hiç tasvif etmiyorum cızzz:)

1,5 lt su
spor yok
afiyet olsun da makarna olmamış yani neyse :)ben makarnacı biri olarak hiç tasvif etmiyorum cızzz:)

resimde gördüm üstten tam olmuş alttan bol bile gelmiş nasıl m imiş bu :46: güzel yakışmış bence dikkat et bu elbiseyle sokakta kendine asılırlar he:21:

resimde gördüm üstten tam olmuş alttan bol bile gelmiş nasıl m imiş bu :46: güzel yakışmış bence dikkat et bu elbiseyle sokakta kendine asılırlar he:21:
Bende m bedene girince şaşırdım L de oldu ama zayıflarsam kötü olur dedim boşuna almış olurum diye düşündüm :)

Elazığda kro çok asılırlar cidden pis erkekler..

Back
X