Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çekti şimdioh yarasın
toprak güveçte,etli kuru fasulye,yayla çorbası,bulgur pilavı,semiz otu salatası,ayran...![]()
tartı günü geldi çattı oruçlulr iftardan önce tutmayanlar yarın sabah bakalım durum ne olacak çok merak ediyorum verdim mi acaba
siz vermişsinizdir,bu hafta beni uyuz etti.bu gece gene sahhura kalktım,gene oruç değilim.yarında bben tutmayacağım.şu illetten kurtulmayı beklicem
hiç umudum yok yarından.artık haftaya bakaıcaz...
gud ivning evribady görls. hiihihhihiii nurgül kaçar. öpüyorum hepinizi![]()
tartılacam ama söylemeyecem yarın yazarmmmm![]()
Pek iyi değil cnm vermişim ama azıcıkkulağıma söyle,kimseye söylemem
zeliş sen gel kız,yeriz beraber.
gud ivning evribady görls. hiihihhihiii nurgül kaçar. öpüyorum hepinizi![]()
Pek iyi değil cnm vermişim ama azıcık![]()
desene bu hafta ikimiz sonuncuyuz orti:26:
tamam geliyorum hemenkulağıma söyle,kimseye söylemem
zeliş sen gel kız,yeriz beraber.
Geçen haftaki kilom : 78,1
Bu haftaki kilom : 77,5
Giden :0.6 ... :44::44::44::44::44:
geçen hafta : 98.2
bu hafta : 98
giden. 200 gr
yaa ben çok kötü oldum menülerim çok iyidi sporda yapıyodum ama nedense ben ne zaman düzene girsem az veriyorum ya of ya![]()
Canım yınede ıyı. .. Menulern yenı duzeldı haftaya daha ıyı sonuccc olur emınm..
Selam kızlar...
Çok yoğun bir işgünü geçiriyorum, öğlen yemeğimi bile yiyemeyecektim neredeyse.. Çok sıkıldımmm Eve gidince kimbilir saat kaç olur.. Uğrarım tekrar... Hoşçakalın![]()
veriyorsun canım 100 gr bile versen bu iyi birşey..aslında daha öncede bi ara çok iyidi menülerim falan yine böyle olmuştu ben anlamıyorum vucudumu ne istiyo nasıl veriyo![]()
Kolay gelsinnn .. Afiyet olsn cnm ...ben patlıcan salatası yapmaya gidiyyorum görüşürüz iftardan sonra yazarım