hehehe bizim 2.5 saatimiz kaldı be yaaaaaaaaaaa
birinci takıma ödül varmı veya takımda birinci olan kişiye
Ben yine geziye gidiyorum kızlar :)
SEYYAH AMASYA PROGRAMI
Ferhat İle Şirin Su Kanalı
Gök Medrese Cami
Amasya Müzesi
Şehzadeler Gezi Yolu,
Sultan Beyazıd Külliyesi,
Minyatür Amasya,
Hazeranlar Konağı
Şehir Merkezinde Alışveriş
İçeri şehir,
Şehzadeler Müzesi,
Kral Kaya Mezarlıkları
Bimarhane,
Saraydüzü Kışlası,
Amasya Kalesi
Ayrılış
4 gün sürüyor gezi bayramın 3.günü gidiliyor ... Seyyah projesi .. Otobüsle gidiliyor konaklama vs gidiş herşey yine gençlikspor bakanlığına ait :
Aaaaaaa:))) benim gezenti ünvanımı elimden alacaksın vallahi
ben verdiğim gramlarla daha birbuçuk yıl aranızda olurum ve herkesi mezun ederim ama olsun sonuçta bi azmim var ve zafere dönüşecek almadığım sürecede sorun yok sanırım.
SEYYAH AMASYA PROGRAMI
Gök Medrese Cami
Amasya Müzesi
Şehzadeler Gezi Yolu,
Minyatür Amasya,
Hazeranlar Konağı
İçeri şehir,
Şehzadeler Müzesi,
Kral Kaya Mezarlıkları
Bimarhane,
Saraydüzü Kışlası,
Amasya Kalesi
Ayrılış
4 gün sürüyor gezi bayramın 3.günü gidiliyor ... Seyyah projesi .. Otobüsle gidiliyor konaklama vs gidiş herşey yine gençlikspor bakanlığına ait :
ben verdiğim gramlarla daha birbuçuk yıl aranızda olurum ve herkesi mezun ederim ama olsun sonuçta bi azmim var ve zafere dönüşecek almadığım sürecede sorun yok sanırım.
SEYYAH AMASYA PROGRAMI
Gök Medrese Cami
Amasya Müzesi
Şehzadeler Gezi Yolu,
Minyatür Amasya,
Hazeranlar Konağı
İçeri şehir,
Şehzadeler Müzesi,
Kral Kaya Mezarlıkları
Bimarhane,
Saraydüzü Kışlası,
Amasya Kalesi
Ayrılış
İyi alıştın sen bu bedava gezilere ama senin diyetini kötü etkiliyor. Bu kez daha dikkatli olman lazım yoksa sana büyük bir ceza veririm haberin olsun.
Ben tam 6 ayda verdim Bilgen. Eminim sende istikrarlı gidersen yaparsın. Ayrıca gündüze geçtiğin zaman hayatın daha düzenli olacak her yönden. O zaman daha güzel kilolar vermeye başlayacaksın.
bende geleyimmi hem sana yemek ısmarlarım canın ne isterse
Canım bende gr gr veriyorum baaaak. Sen bu hafta benden 100 gr daha fazla vermişsinMoral bozmak yooookkk
İyi alıştın sen bu bedava gezilere ama senin diyetini kötü etkiliyor. Bu kez daha dikkatli olman lazım yoksa sana büyük bir ceza veririm haberin olsun.
Ben tam 6 ayda verdim Bilgen. Eminim sende istikrarlı gidersen yaparsın. Ayrıca gündüze geçtiğin zaman hayatın daha düzenli olacak her yönden. O zaman daha güzel kilolar vermeye başlayacaksın.
orti bu ne ya,bende geliyorum.bana ne bana ne
yasemin şekerim ben şırnaktayım,buyur gel
orti bu ne ya,bende geliyorum.bana ne bana ne
yasemin şekerim ben şırnaktayım,buyur gel
Heheehehe ramazan boyunca Şırnak'a yerleşeyim ben
madem herkes biyerlere gidiyor bende haber vereyim.bayramın 1.günü urfaya gezmeye gidecez arkadaşlarla.yani haftaya pazar.salı akşam döneceğiz kısmetse.bilginize...
urfayada gittim ama begenmedim pek aman amanmadem herkes biyerlere gidiyor bende haber vereyim.bayramın 1.günü urfaya gezmeye gidecez arkadaşlarla.yani haftaya pazar.salı akşam döneceğiz kısmetse.bilginize...
seneye antalyaya çıkacak kısmetse tayinimiz,ramazanı burda geçirsekmi diye düşündük bir ara
kızlar sizi faceden eklemek istiyorum.adresiniz varsa özelden atarmısınız
şırnaktan iyidir genedesadece gezmeye git ama ben orda 6 yıl kaldım.uzun süreli olunca dengemi bozdu.eyüp peygamberin ve balıklıgölün tam ortasındaydı sağlık ocağım.
dalga geçme kız,sende gelirsen görürsünurfayada gittim ama begenmedim pek aman aman
balıklı göl güzeldi sıra gecesinede gidin :)
:) Doya doya yaşayın sırnağı
aaaa sende mi bittercisinŞimdi farkettimde çikolata yemeyeli çoooook uzun zaman olmuş.3-4 ay olmuştur sanırım
İftar vakti gelsin yemekten hemen sonra ilk işim kahve yapmak olcak
Çok komik yaa burnuma pide kokusu geliyor
hehehe bizim 2.5 saatimiz kaldı be yaaaaaaaaaaa
bende geleyimmi hem sana yemek ısmarlarım canın ne isterse
aslında en kilolu olan benim çok vermem gerekirken az veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?