Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar akşama çok kalabalık çocuklar dahil yaklaşık 20 kişilik misafirim var. Ben şimdiden başlıyorum bugün çok uğrayamam. Ama molalarda burdayım dua edin bana kolay halledeyim işlerimi. Mesaj listelerinide bir ara yayınlayacağım merak etmeyin. Öpüyorum hepinizi :16:

Menümüde yazayım bakalım nasıl yorumlayın kolay ve pratik tariflere açığım. Çok kalabalık olacağı için çeşidi az tuttum bilerek. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Akşama misafirlere yapacaklarım

Mercimek çorbası

Patates oturtması

Fırında tavuk

Cacık

Lokma tatlısı

[ı]kızlar akşama çok kalabalık çocuklar dahil yaklaşık 20 kişilik misafirim var. Ben şimdiden başlıyorum bugün çok uğrayamam. Ama molalarda burdayım dua edin bana kolay halledeyim işlerimi. Mesaj listelerinide bir ara yayınlayacağım merak etmeyin. öpüyorum hepinizi :16:

Menümüde yazayım bakalım nasıl yorumlayın kolay ve pratik tariflere açığım. çok kalabalık olacağı için çeşidi az tuttum bilerek. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

mercimek çorbası

patates oturtması

fırında tavuk

cacık

lokma tatlısı
[/ı]

hoşgeldin canım bence güzel menü salata yapıcakmısın,yada pilav .

günaydın kızlar sonunda taşındık edirneye 4 gün falan oldu aşırı sıcak.ramazan ayında çok zor oluyor taşınmak bu sıcakta inş. bayrama kadar tamamen yerleşirim.ebrucum kolay gelsin.tebrik ederim mezun olmuşsun artık bebiş zamanı :) resimlerini göremedim ama

Hoşgeldin canım ikinci Başak'ımız oldun. Ben diyete ilk başladığımda en çok NLP etkilemişti beni düşünce gücüne çok inanıyorum. Bu arada kendimi tanıtayım İsmim Ebru. Takım kaptanıyım mezun oldum ama bir süre daha kaptanlığa devam edeceğim. İnşallah sende burda bizimle birlikte hedef kilona ulaşacaksın.

Tomoğrafiden alacağı radyosyonu bi bilse imkanı yok çocuğu doktora bile götürmez. Bende senin gibiyimdir çok telaşlanmam ama herkes bizim gibi değil. Çok önemsiz bir olay ama sinirlerini çok yıpratmış canım. Sen biran önce sakinleşmeye çalış yoksa stres daha kötü yapar seni. Geçmiş olsun bu arada. Hepimizin başına geliyor.

Nerdesin kız turti sen insan giderken bi haber verir. Bi gittin tam gittin. :20:

ayyy verdim ya kızzzz geldim pc bozuldu annemden giricem yaptırana kadar ara ara dedim görmedin herhaldee :1:

hoşgeldin canım nasılsın

hoşbulduk cnmm iimm saol sen nasılsın

Hoşgeldin canım ikinci Başak'ımız oldun. Ben diyete ilk başladığımda en çok NLP etkilemişti beni düşünce gücüne çok inanıyorum. Bu arada kendimi tanıtayım İsmim Ebru. Takım kaptanıyım mezun oldum ama bir süre daha kaptanlığa devam edeceğim. İnşallah sende burda bizimle birlikte hedef kilona ulaşacaksın.

Memnun oldum Ebru :) Nlp müthiş birşey evet...Ne çok kişiyi zayıflattığımı bir bilsen... Terzi ve sökük durumu yaşıyorum galiba şu sıra... İhtiyacı olanlara burada da yardım edeceğimden şüpheniz olmasın.. :)

Memnun oldum Ebru :) Nlp müthiş birşey evet...Ne çok kişiyi zayıflattığımı bir bilsen... Terzi ve sökük durumu yaşıyorum galiba şu sıra... İhtiyacı olanlara burada da yardım edeceğimden şüpheniz olmasın.. :)

NLP HAKKINDA BİRAZ BİLGİ VERİRİMİSİN BEN İLK DEFA DUYUYORUM.

Türkçe açılımı sinir dili programlama.... Dil kalıpları ve çeşitli yöntemlerle problem çözme,bilinç altında değişiklik yapma gibi basit bir şekilde açıklamaya çalışayım :D Olabileceğinin en iyis olmaya yardımcı,elbette içinde hipnoz da var...Ondan da faydalanır... İşe yarayan herşey diyelim :D

Türkçe açılımı sinir dili programlama.... Dil kalıpları ve çeşitli yöntemlerle problem çözme,bilinç altında değişiklik yapma gibi basit bir şekilde açıklamaya çalışayım :D Olabileceğinin en iyis olmaya yardımcı,elbette içinde hipnoz da var...Ondan da faydalanır... İşe yarayan herşey diyelim :D

ÖNEREBİLECEĞİN BİR KİTAP VARMI CANIM

hoşgeldin canım bence güzel menü salata yapıcakmısın,yada pilav .

Hoşbulduk canım pilav kesin yapacağım. Unutmuşum yazmayı. Pirinç pilavı olacak. Salata yerine cacık daha iyi gider diye düşündüm ama menü kalabalık görünsün diye salata yapmakta iyi fikir. Vaktim kalırsa bi ihtimal yaparım.

günaydın kızlar sonunda taşındık edirneye 4 gün falan oldu aşırı sıcak.ramazan ayında çok zor oluyor taşınmak bu sıcakta inş. bayrama kadar tamamen yerleşirim.ebrucum kolay gelsin.tebrik ederim mezun olmuşsun artık bebiş zamanı :) resimlerini göremedim ama

Ayşe'cim hoşgeldin canım. Zoru atlatmışsın. Hayırlı olsun Edirne. İnşallah bayrama kadar da yerleşirsin. Mezun oldum canım sen uzak olunca haberin olmamıştır. Yaklaşık 5 haftalıkta hamileyim :9:

ayyy verdim ya kızzzz geldim pc bozuldu annemden giricem yaptırana kadar ara ara dedim görmedin herhaldee :1:

hoşbulduk cnmm iimm saol sen nasılsın

Görmedim turticim yaaaa nasıl kaçırdım anlamadım noldu yapıldımı bilgisayar?

Hatırlarsan Zeynep demişti yaaaa bu kadar yemeğe bu kadar kilo veriyorum hayret diye. Ama çok istiyorum zayıflamayı sürekli aklımda demişti. İşte NLP nin en etkin örneği. Düşüncelerine söz geçirip hakim olmak. Zayıflayacağına ne kadar çok inanırsan vücudun sana o kadar çok karşılık veriyor. Tam anlatamadım ama umarım anlamışsındır Bilgen'cim. Başak bu işin içinde olunca açıklaması daha bir bilimsel olmuş :9:

Son düzenleme:
[ı]hatırlarsan zeynep demişti yaaaa bu kadar yemeğe bu kadar kilo veriyorum hayret diye. Ama çok istiyorum zayıflamayı sürekli aklımda demişti. Işte nlp nin en etkin örneği. Düşüncelerine söz geçirip hakim olmak. Zayıflayacağına ne kadar çok inanırsan vücudun sana o kadar çok karşılık veriyor. Tam anlatamadım ama umarım anlamışsındır bilgen'cim. Başak bu işin içinde olunca açıklaması daha bir bilimsel olmuş :9:

[/ı]

ben kendime zayıf olduğumu hatırlattıkça karnım daha çok acıkıyor.

ben kendime zayıf olduğumu hatırlattıkça karnım daha çok acıkıyor.

:))) Zayıf olduğunu hatırlatma yerine şunu dene....Her geçen dakika zayıflıyor ve daha sağlıklı bir insan oluyorum... Hedef kilonu söyleyerek ... kiloda olmayı seviyorum ve kendimi çok güzel hissediyorum..:)) Bu cümleler işe yarayacaktır... Bir de kendini olmak istediğin kiloda ayrıntılı bir şekilde hayal edersen daha da iyi olur :)

ben senin menülerini sporunu suyunu istemiyorm bana bu azim nerden geliyo onu anlat :1::1::1::1: azmine hayranım idolümsün. iyi uykular tatlı rüyalar

basın açıklaması gibi olmuş :1::1::1: hayırdır inşallah kuzum kimler üzdü seni söle musallat olim :9::9::9::9: annelerinde doğduklarna pişman olurlar hayata küserler :52::52::52::52:
ben senin yediğin kadar yesem zafiyet geçiririm bence çok az bide daha sağlıklı beslenmeye davet ediyorum seni.
sen sadece azcık kilolusun,ben şişmandım canım.her geçen gün kıyafetlerimin bedeni büyüdü.en son mayısta büyük beden mağzasından alış veriş yaptım,utandım kendimden.kocamın yanına yakıştıramaz oldum kendimi.şişman bir anne de olmak istemiyorum.üstüne üstlük şişmanladıkça bel fıtığım çıldırdı.kımıldayamaz oldum.hepsi birleşince hırs oldu yani:34:
dur anlatayım da biraz gülün halimize !..
ben sinirden mide ağrısı çekiyorum ama olsun ;)
dün saat 2 gibi annem aradı kızım mutfağa yemeğin altını yakmaya gittim peşinden küt diye bi ses geldi , ceren koltuktan düşmüş kafasını yere vurmuş , alnı şişmiş !
zavallı annem çok korkmuş enişte nöbet sonrası evde uyuyomuş sağlık memuru o da , onu çağarmış işte göz bebeklerine vs.. bakmış istersen getirebiliriz sağlık ocağına dediler , ben de gerek yok 1-2 saat uyutmayın , takip edelim dedim anneme!
benim eşim evde online çalışıyo , annem bakmış arabamız dışarda yok , kendisi çok pimpirikli olduğu için beni aradı dediki kızım sen kocanı ara istersen!
ben de tamam yaa şimdi abartıp panik yapıcak , sonra ararım bişey olmaz dedim!
1 sat sonra konuştum annemle herşey yolunda filan
neyse saat 5 te geldim işten , baktım cerenin keyfi iyi ama alnı bayağı şişmiş!
eve indiiiik !
dedim eşime panik yapma ama ceren düşmüş böle böle ...
demez mi ;
bana niye haber verilmiyo , kız düşmüş saat 2 de bu saat olmuş , bide yukarda oturuyosun insan önce gelir bana söyler sonra yukarı çıkar !
aradan 3 saat 15 dakika geçmiş haa ;)
benim bildiğim önce babaya haber verilir vs..vs..
ben de dedimki ; sence ben neiş yapıyorum ? senin anan gibi köyden almadın sen beni demi? o eskidenmiş işte erkeğe söylenirmiş filan ulan ben hemşireyim , sana sölesek sen napıcan , zamanı gerimi alıcan , doktoramı götürücen , tomografi çekilmeden dışardan bakmayla bişey anlaşılmaz !
sen hiç hasta olmadan , düşmeden mi büyüdün yaa dedim!
alt tarafı bi düştü kız olay oldu!
zaten dua ediyorum kız hasta olmasın aman düşmesin tüm zamanımız eşimin bu aşırı hassasiyeti yüzünden mahvoluyo!
dedim yeter artık ama yaa bıktım bu abartmandan herşeyi , sırf şu kız arada kalmasın diye sabrediyorum çocuk arada kalıcak , anne baba ayrı filan ama sabrım taştı vs.. dedim!
işte bu kaç oldu sen beni tehdit ediyosun filan dedi!
dedim tehdit değil nekadar saçma bişeyi büyüttüğünü farketmen için sölüyorum ama nerdeee tın dedim!
sonra dışarı gitti beyefendi 1-2 st gelmedi !
konuşmuyoruz dün akşamdan beri yaani ! işte geceyarısı mide ağrısıyla uyandım kızlar !..
çok uzun oldu ve çok saçma bi sebepten yaşadığımız şeyle bakın yaav !..
erkekleri anlamak bazen cidden imkansız oluyor.gözümden ateş çıkarıp kızartasım geliyor:1:

dünkü mönümm

sahur
bir bardak süt
bir haşlanmış yumurta
iki dilim ekmek
bir avuç ceviz
labne peyniri
iki çatal helva

iftarda
bir kase yayla çorbası
salata
tavuklu patates yemeği yarım tabak
bolca çay

1 adet armut, 2 siyah erik.
2 lt su
spor yok
afiyet olsun,helva ne ola:33:

Kızlar akşama çok kalabalık çocuklar dahil yaklaşık 20 kişilik misafirim var. Ben şimdiden başlıyorum bugün çok uğrayamam. Ama molalarda burdayım dua edin bana kolay halledeyim işlerimi. Mesaj listelerinide bir ara yayınlayacağım merak etmeyin. Öpüyorum hepinizi :16:

Menümüde yazayım bakalım nasıl yorumlayın kolay ve pratik tariflere açığım. Çok kalabalık olacağı için çeşidi az tuttum bilerek. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Mercimek çorbası

Patates oturtması

Fırında tavuk

Cacık

Lokma tatlısı
kolay gelsin.pilavı garnitürlü yapsana ,çok güzel oluyor:34:

Hatırlarsan Zeynep demişti yaaaa bu kadar yemeğe bu kadar kilo veriyorum hayret diye. Ama çok istiyorum zayıflamayı sürekli aklımda demişti. İşte NLP nin en etkin örneği. Düşüncelerine söz geçirip hakim olmak. Zayıflayacağına ne kadar çok inanırsan vücudun sana o kadar çok karşılık veriyor. Tam anlatamadım ama umarım anlamışsındır Bilgen'cim. Başak bu işin içinde olunca açıklaması daha bir bilimsel olmuş :9:

vay beeeeeeeeeee.bilimsel bir olaya örnek oldum ben:10::8::72:

Bilgen35-20
euridice-11
goncagül-12
kbr23-25
mersinli42-22
nurgulguney-25
uzayım-34
yasminyaso-42

kızlar listede ismi eksik olan varmı.bana gelen mesajlar bunlar.:16:

:))) Zayıf olduğunu hatırlatma yerine şunu dene....Her geçen dakika zayıflıyor ve daha sağlıklı bir insan oluyorum... Hedef kilonu söyleyerek ... kiloda olmayı seviyorum ve kendimi çok güzel hissediyorum..:)) Bu cümleler işe yarayacaktır... Bir de kendini olmak istediğin kiloda ayrıntılı bir şekilde hayal edersen daha da iyi olur :)

ben böyleyim işte.ayna karşısında ''oram küçükldü,buram inceldi ''diye bakıp duruyorum.daralan kıyafetlerimi çıkarıp deniyorum.girebildikleri ayırıp,mutlu oluyorum.her geçen gün giydiklerim artıyor.düğün fotolarıma bakıp,gene böyle olucam diyorum.bu mayıstaki korkunç halime bakıp,bidaha asla diyorum.

:))) zayıf olduğunu hatırlatma yerine şunu dene....her geçen dakika zayıflıyor ve daha sağlıklı bir insan oluyorum... Hedef kilonu söyleyerek ... Kiloda olmayı seviyorum ve kendimi çok güzel hissediyorum..:)) bu cümleler işe yarayacaktır... Bir de kendini olmak istediğin kiloda ayrıntılı bir şekilde hayal edersen daha da iyi olur :)

teşekkürler canım bilgi için.

ben böyleyim işte.ayna karşısında ''oram küçükldü,buram inceldi ''diye bakıp duruyorum.daralan kıyafetlerimi çıkarıp deniyorum.girebildikleri ayırıp,mutlu oluyorum.her geçen gün giydiklerim artıyor.düğün fotolarıma bakıp,gene böyle olucam diyorum.bu mayıstaki korkunç halime bakıp,bidaha asla diyorum.

Ben ilk başladığımda yatak odamdaki aynanın üstüne 50 kilo olduğum bir fotoğrafımı yapıştırdım. Odaya her girdiğimde gözüm takılıyordu. Aynen Zeynep gibi eski kıyafetlerimi vermemiştim kimseye şuan hepsi bol geliyor. Daha iki gün önce alışverişe çıktım evdeki kıyafetlerim hep bol yenisini almam lazım diye. Eskiden dar geldiği için yenisini alıyordum şimdi bol geldiği için. Bol gelen kıyafetlerde 38 beden kıyafetler. Bence Zeynep doğru yolu keşfetmiş o yüzden böyle hırslı ve azimli. Öyle güzel gidiyor ki benden sonraki mezun Zeynep olabilir :9:Düşünsenize ben takıma geldiğimde takımın en şişmanı benim demiştim. Mezun olurken en zayıf bendim. Ben başardıysam eğer burda bulunan herkes yapabilir. :nazar::46:

Back
X