Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bilgen senin önce bir güzel toparlanman lazım.kendine güvenir bir hale gelmen gerekiyor.ebrunun dediği gibi seni istemeyeni sen neden isteyesin ki.boşarsa boşsın.işin var.çocuklarına nafakada verecek paşalar gibi.hergün neden bu sıkıntıları çekesin.azıcık aşın kaygısız başın.ezdirme kendini.

bende öyle düşünüyorum canım artık.ama davayı açan ben olmuycam.açsın davayı bitsin herşey.

Hoşbuldukkkkkk...:))) Şeker baba tarafımdan genetik miras ne yazık ki.... Ho'oponopono Hawaii arınma ve şifa tekniği :))) Goggle da çok fazla bilgi bulabilirsiniz artık bu konuda,eskiden fazla bilinmiyordu :)

geçmiş olsun tekrar açıklama için teşekkürler.

Kilo verdikçe değiştirmeyi de hafta tamamlanınca bulacağım artık :D

bende her defasında başta yapıyorum. sanırım sistem öyle zaten. yapabilmişsin tebriklr

Kızlar akşama çok kalabalık çocuklar dahil yaklaşık 20 kişilik misafirim var. Ben şimdiden başlıyorum bugün çok uğrayamam. Ama molalarda burdayım dua edin bana kolay halledeyim işlerimi. Mesaj listelerinide bir ara yayınlayacağım merak etmeyin. Öpüyorum hepinizi :16:

Menümüde yazayım bakalım nasıl yorumlayın kolay ve pratik tariflere açığım. Çok kalabalık olacağı için çeşidi az tuttum bilerek. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Akşama misafirlere yapacaklarım

Mercimek çorbası

Patates oturtması

Fırında tavuk

Cacık

Lokma tatlısı

kolay gelsin. bende pilav diyecektim körilide olabilir, patlıcan kırmızı biber közleme salatası olabilir ortaya yada huvuç ve kabak redesinde cevizli salata olabilir.

Kızlar dün akşam eşime eğer isterse aile terapisine gidebileceğimizi ifade ettim.o kesinlikle istemediğini boşanmak istediğini ifade etti.size bahsettiğim akşam ben kardeşine surat asmışım.ailesine bu şeklide davranamazmışım.onlara saygılı olmak zorundaymışım.bahsettiği kız eşimin ailesi ile tanışmaya geldiğinde oturuşlarından kıyafetlerine konuşmalarına kadar kulp taktı.doğum yaptım bir kere hayırlı olsun diye aramadı.düğün zamanı beni bir kere çağırmadı onlar evleneli 4 ay oldu bir kere bile evlerine çağırmadılar.biz aradık eşime dedim "gidelim yoksa kıskanıyorlar diye"kabul etmediler.müsait olunca çağırırız dediler.oğlumu sünnet ettirdim.kaynım evime geldi eşime hayırlı olsun dedi,benim yüzüme bile bakmadı,eltim bir telefon bile açmadı.evlendikten sonra gelin yemeğine çağırdım.yapacağım yemeklerin malzemesini aldım,ara bir gelicekler demi diye,onlarda biz yarın kananamla bir anneme gelicez size gelmiyoruz dedi.şimdi benden saygı bekliyor.ben geçmişimle yaşıyormuşum akıl varin bana ne yapayım.

hakkınızda herşeyin hayırlısı sevgi olmsada saygı herşeyi ayakta tutar ama saygı olmazsa ne sevgi kalır ne evlilik. başağında dediği gibi bence önce kendine olan güvenini kazan sonra etrafındaki değişimi izle yani değişimekendinden bşla. bi insan kendini ne kadar sever güvenir saygı duyarsa karşısındakide bunu yapmak zorunda kalıyor farkında olmadn.

Türkçe açılımı sinir dili programlama.... Dil kalıpları ve çeşitli yöntemlerle problem çözme,bilinç altında değişiklik yapma gibi basit bir şekilde açıklamaya çalışayım :D Olabileceğinin en iyis olmaya yardımcı,elbette içinde hipnoz da var...Ondan da faydalanır... İşe yarayan herşey diyelim :D

Nlp ile ilgili kitplar okumuş seminerine katılmıştm hatta evimde oğuz sagının negatif sulardan pozitif sulara kitabı var. ondan öncede dşünce gücü ile tedavi, beden dili, 6. his gibi (yazalarını hatırlamıyorum ) kitaplar okumuştum bire bir inceleme fırsatım olmadı bi faydası oldumu diye ama genel olarak bakarsak kendime aşırı güvenim beğenim ve saygım var burdan geliyo olabilir :1::1::1::1::1::1:

Nlp ile ilgili kitplar okumuş seminerine katılmıştm hatta evimde oğuz sagının negatif sulardan pozitif sulara kitabı var. ondan öncede dşünce gücü ile tedavi, beden dili, 6. his gibi (yazalarını hatırlamıyorum ) kitaplar okumuştum bire bir inceleme fırsatım olmadı bi faydası oldumu diye ama genel olarak bakarsak kendime aşırı güvenim beğenim ve saygım var burdan geliyo olabilir :1::1::1::1::1::1:

Sanırım bu bende doğuştan var :9:Bazen tökezlediğim zamanlar oldu ama hep bildim ayağa kalkmasını. Çok mu bencilim :9:

geçmiş olsun tekrar açıklama için teşekkürler.

bende her defasında başta yapıyorum. sanırım sistem öyle zaten. yapabilmişsin tebriklr

kolay gelsin. bende pilav diyecektim körilide olabilir, patlıcan kırmızı biber közleme salatası olabilir ortaya yada huvuç ve kabak redesinde cevizli salata olabilir.

hakkınızda herşeyin hayırlısı sevgi olmsada saygı herşeyi ayakta tutar ama saygı olmazsa ne sevgi kalır ne evlilik. başağında dediği gibi bence önce kendine olan güvenini kazan sonra etrafındaki değişimi izle yani değişimekendinden bşla. bi insan kendini ne kadar sever güvenir saygı duyarsa karşısındakide bunu yapmak zorunda kalıyor farkında olmadn.

Herşey bitti canım. Teşekkürler önerin için. Yayla çorbası yaptım, patates oturtması, fırında sebzeli tavuk, zeytinyağlı dolma, cacık ve pilav. Tatlı olarakta tulumba aldım yapamadım. Sanırım yeterli diye düşünüyorum çünki ramazanda zaten çok yemek yenmiyor. Çok yoruldum yaaaa. Sağ olsun gelinimizi çağırdım yardıma geldi. O olmasa daha uğraşıyordum. Birlikten kuvvet doğuyor :16:

ebrucum çok sevindim canım sağlıklı bir şekilde kucağına da alırsın inş.

Amin, Çok teşekkürler Ayşe'cim :16:

açıkça söylemem gerekirse ben kendime güvenmiyorum ve saygımın olduğunuda hissetmiyorum.aynaya baktığımda karşımdaki kadını sevmiyorum.kendimi herkes tarafından dışlanmış önemsiz hissediyorum.:50:
İŞTE FİLMİN KOPTUĞU YER önce kendini affet ve sev..kendinden nefret edersen çevrende sana aynı duyguları besler ..etki tepki..geçmişi atmayı denemelisin kim ne demiş ne yapmış özelliklede sen ne hata yaptınsa AFFET VE UNUT..kilonda sorun değil başarın olmalı..:9:
Teşekkürler turticim yaaaaaa. Sürpiz oldu bana çok mutlu oldum ama :16:Hemde 5 haftalıkmış :9: Yani son haftalarımda hamile olduğum halde kilo vermişim :9:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ebruuuuuuuuu çok güzel bir haber tebriklerrrrrrr...:nazar::emir_bebek:
herşeyi zamana bıraktımda çok ağrıma gidiyor.onlar hala ne kadar değerli,ailesi tabi değerli olacak ama ben eşiyim benimde saygımın olması gerekli,eşim bana saygı duymazsa ailesi duyarmı.
içinde neyi aşamıyorsun zoruna giden ne ve sebebi ne bunları yanıtlamalısın..onlar değerli ama sende değerlisin onlarla asla kıyaslama zira onlar ailesi ..
AMA UNUTTUĞUN BİRŞEY VAR SEN EŞİSİN YERİN BAŞKA ÖZEL HATTA DAHA KIYMETLİ..UNUTMA MEVLANA NE DEMİŞ :
SEN BİR DÜŞÜNCEDEN İBARETSİN GERİYE KALANIN ET VE KEMİK..
seni etkileyen engelleyen bu düşüncelerin..ailesi senden daha değerli (bu senin sürekli içinde beslediğin ve enerjisini oldukça güçlü yaydığın bir düşünce )oda öyle algılıyor ve uyguluyor..
Kızlar dün akşam eşime eğer isterse aile terapisine gidebileceğimizi ifade ettim.o kesinlikle istemediğini boşanmak istediğini ifade etti.size bahsettiğim akşam ben kardeşine surat asmışım.ailesine bu şeklide davranamazmışım.onlara saygılı olmak zorundaymışım.bahsettiği kız eşimin ailesi ile tanışmaya geldiğinde oturuşlarından kıyafetlerine konuşmalarına kadar kulp taktı.doğum yaptım bir kere hayırlı olsun diye aramadı.düğün zamanı beni bir kere çağırmadı onlar evleneli 4 ay oldu bir kere bile evlerine çağırmadılar.biz aradık eşime dedim "gidelim yoksa kıskanıyorlar diye"kabul etmediler.müsait olunca çağırırız dediler.oğlumu sünnet ettirdim.kaynım evime geldi eşime hayırlı olsun dedi,benim yüzüme bile bakmadı,eltim bir telefon bile açmadı.evlendikten sonra gelin yemeğine çağırdım.yapacağım yemeklerin malzemesini aldım,ara bir gelicekler demi diye,onlarda biz yarın kananamla bir anneme gelicez size gelmiyoruz dedi.şimdi benden saygı bekliyor.ben geçmişimle yaşıyormuşum akıl varin bana ne yapayım.
boşver kim ne demiş kim davete gelmemeiş umursamamış..eşinle bunları konuşma ..at gitsin kolaymı dersen çok kolay zamanında çok şey yaşamışve malesef ilk söylenen sözünde boşan gitisin sözleri çok duymuş birisi olarak yazmak istedim evet boşanmak ta gerekirse uygulanmalı ama buna gerçekten ihtiyaç varmmı..sorunlar aşılamayacak boyuttamı çözüm yokmu artık tıkandımı gitmiyormu ..beraber yaşam eziyetmi..onunlamı onuszmu daha rahat edeceksin olaya gelir ve geçim yönünden bakma manevi boyutunu değerlendir üçüncü kişileri araya katarak değil önce kendini sonra eşini sonrada ilişkinizi sorgulayarak bakmalısın olaya..
sende şu an gördüğüm aşılamayacak bir sorun yok. içsel çıkmazda görüyorsun kendini kilonda ayrı stres ve eşinden destek ve ilgi bekliyorsun ama bunu hırçınlaşarak anlamsını istiyorsun yanılıyorsam kusura bakma..erkeklere düz ne istiyorsan sakin dile söyle yoksa seni ne anlar nede harekete geçer..gereksiz inat ve iletişimsizlikten ömür boyu bir çıkmaza adım atma bence..
SEVGİ SEVGİ SEVGİ canım sev affet ve anın tadını çıkart ..:16:

Son düzenleme:
Menum :
Sahur :
Peynır
Salatalık
Zeytın
1 haslanmıs yumurta

Iftar :
1 kase mercımek corbası
1 kozlenms patlıcan
1 kozlenms bıber
2 dılım kepek ekmegı

Spor : yuruyuse gtcem
Su : 2.5 tamamlarım

açıkça söylemem gerekirse ben kendime güvenmiyorum ve saygımın olduğunuda hissetmiyorum.aynaya baktığımda karşımdaki kadını sevmiyorum.kendimi herkes tarafından dışlanmış önemsiz hissediyorum.:50:

Bilgen'cim önce kendimizi seveceğiz o halde.... Bir kağıt kalem alıp güzel özelliklerini yazmaya ve sonra yüksek sesle okumaya ne dersin??? :)

menüm
sahur:biberli,patatesli yumurta
domates
peynir
zeytin
2 dilim kepek ekmek

iftar:3 parça kaburga ızgara
4 kanat
1 domates
1 soğan
minnacık lavaş parçası
ayran

yarım kase sütlaç

su:2.5 litre
spor:şimdi başlıcam.bitince yazarım:34:

Bugünkü menüm

Sabah
1,5 dilim kepek ekmeği
2 yumurtayla yapılmış menemen
çok az yağsız süt eklenmiş nescafe

Öğlen
290 kalori değerinde diyet pizza (patlıcan ve peynirli)
yanında diyet kola

Akşam
Zannediyorum öğlenin de etkisinden sadece meyve yedim
3 incir...Pek doğru bir meyve değil evet...

Su:2,5 litre
Bol bol yürüdüm,hareketli bir gündü...

Bugünkü menüm

Sabah
1,5 dilim kepek ekmeği
2 yumurtayla yapılmış menemen
çok az yağsız süt eklenmiş nescafe

Öğlen
290 kalori değerinde diyet pizza (patlıcan ve peynirli)
yanında diyet kola

Akşam
Zannediyorum öğlenin de etkisinden sadece meyve yedim
3 incir...Pek doğru bir meyve değil evet...

Su:2,5 litre
Bol bol yürüdüm,hareketli bir gündü...
afiyet olsun.başak mümkün olduğunca kola içmemeeye çalışıyoruz:34:

Sanırım bu bende doğuştan var :9:Bazen tökezlediğim zamanlar oldu ama hep bildim ayağa kalkmasını. Çok mu bencilim :9:

Herşey bitti canım. Teşekkürler önerin için. Yayla çorbası yaptım, patates oturtması, fırında sebzeli tavuk, zeytinyağlı dolma, cacık ve pilav. Tatlı olarakta tulumba aldım yapamadım. Sanırım yeterli diye düşünüyorum çünki ramazanda zaten çok yemek yenmiyor. Çok yoruldum yaaaa. Sağ olsun gelinimizi çağırdım yardıma geldi. O olmasa daha uğraşıyordum. Birlikten kuvvet doğuyor :16:

Amin, Çok teşekkürler Ayşe'cim :16:
eline sağlık,herşey güzel olmuş.daha ne olsun:71:

Back
X