dur anlatayım da biraz gülün halimize !..
ben sinirden mide ağrısı çekiyorum ama olsun

dün saat 2 gibi annem aradı kızım mutfağa yemeğin altını yakmaya gittim peşinden küt diye bi ses geldi , ceren koltuktan düşmüş kafasını yere vurmuş , alnı şişmiş !
zavallı annem çok korkmuş enişte nöbet sonrası evde uyuyomuş sağlık memuru o da , onu çağarmış işte göz bebeklerine vs.. bakmış istersen getirebiliriz sağlık ocağına dediler , ben de gerek yok 1-2 saat uyutmayın , takip edelim dedim anneme!
benim eşim evde online çalışıyo , annem bakmış arabamız dışarda yok , kendisi çok pimpirikli olduğu için beni aradı dediki kızım sen kocanı ara istersen!
ben de tamam yaa şimdi abartıp panik yapıcak , sonra ararım bişey olmaz dedim!
1 sat sonra konuştum annemle herşey yolunda filan
neyse saat 5 te geldim işten , baktım cerenin keyfi iyi ama alnı bayağı şişmiş!
eve indiiiik !
dedim eşime panik yapma ama ceren düşmüş böle böle ...
demez mi ;
bana niye haber verilmiyo , kız düşmüş saat 2 de bu saat olmuş , bide yukarda oturuyosun insan önce gelir bana söyler sonra yukarı çıkar !
aradan 3 saat 15 dakika geçmiş haa

benim bildiğim önce babaya haber verilir vs..vs..
ben de dedimki ; sence ben neiş yapıyorum ? senin anan gibi köyden almadın sen beni demi? o eskidenmiş işte erkeğe söylenirmiş filan ulan ben hemşireyim , sana sölesek sen napıcan , zamanı gerimi alıcan , doktoramı götürücen , tomografi çekilmeden dışardan bakmayla bişey anlaşılmaz !
sen hiç hasta olmadan , düşmeden mi büyüdün yaa dedim!
alt tarafı bi düştü kız olay oldu!
zaten dua ediyorum kız hasta olmasın aman düşmesin tüm zamanımız eşimin bu aşırı hassasiyeti yüzünden mahvoluyo!
dedim yeter artık ama yaa bıktım bu abartmandan herşeyi , sırf şu kız arada kalmasın diye sabrediyorum çocuk arada kalıcak , anne baba ayrı filan ama sabrım taştı vs.. dedim!
işte bu kaç oldu sen beni tehdit ediyosun filan dedi!
dedim tehdit değil nekadar saçma bişeyi büyüttüğünü farketmen için sölüyorum ama nerdeee tın dedim!
sonra dışarı gitti beyefendi 1-2 st gelmedi !
konuşmuyoruz dün akşamdan beri yaani ! işte geceyarısı mide ağrısıyla uyandım kızlar !..
çok uzun oldu ve çok saçma bi sebepten yaşadığımız şeyle bakın yaav !..