et aöf liyim daha 1. sınıfımteşekkürederim
sağol. evet ya sende aöf lisin heralde. hangi sınıf hangi bölüm.
amanniinnn resalett :)))) koskoca polise saç boyatacak hihihihihi allahım yaa bu erkeklerin bizden çektiği nedir ne karizma kalıyo ne otorite. ben evlendiğimiz ilk seneler eşime saçımı kızıl boyatmıştım sürmeye başladıktan sonra süre geçerliymiş yavrum evladım zaten iki saatte sürdü biz bide o saatten sonra beklemeye başladık derim yandı yaa. sonra kabuk kabuk oldu 6 ayda zor kurtuldum bidaha töbe :) benim ırsi olaraktan saçlarım çok beyaz daha 17 yaşındaydım tepemdeki saçlar bembeyazdı şimdi %de 40 dan fazlası beyaz o yüzden sürekli kendi rengime boyuyorum. evde köpük boyayı kullanıyorum çok memnunum. ayrıca fotolarımı görmüşsündür kısa saça bayılıyorum hep kısadır aradaşında dediği gibi modern ve kullanışlı. tavsiye ederim.
bende spor yapmadım. ders çalışmaktn bu haftada yapamıcam ama mesajla gönderdiğimizi unuttum bundan sonra yollarım yaptım yapmadım yazarım.
kübracım bebeim söz dinlemez akıllanmaz uçarı kızım benim. biz ne dersek diyelim dimi boyama konusunda allahtan evdekilerde farketmiş olsa gerek yardımcı olmuyorlar sana. bide takımımızın saç boya uzmanı olarak bende bişe sorim saçımı karamel yapmak istiyorum yakışırmı
sen 110 kilo olduğuna eminmisingüzelmişsin tü tü tü tüüüüü maşallah.
baya bi küçük oldu ama hihihi :)
teşekkürederim
amanniinnn resalett :)))) koskoca polise saç boyatacak hihihihihi allahım yaa bu erkeklerin bizden çektiği nedir ne karizma kalıyo ne otorite. ben evlendiğimiz ilk seneler eşime saçımı kızıl boyatmıştım sürmeye başladıktan sonra süre geçerliymiş yavrum evladım zaten iki saatte sürdü biz bide o saatten sonra beklemeye başladık derim yandı yaa. sonra kabuk kabuk oldu 6 ayda zor kurtuldum bidaha töbe :) benim ırsi olaraktan saçlarım çok beyaz daha 17 yaşındaydım tepemdeki saçlar bembeyazdı şimdi %de 40 dan fazlası beyaz o yüzden sürekli kendi rengime boyuyorum. evde köpük boyayı kullanıyorum çok memnunum. ayrıca fotolarımı görmüşsündür kısa saça bayılıyorum hep kısadır aradaşında dediği gibi modern ve kullanışlı. tavsiye ederim.
bende spor yapmadım. ders çalışmaktn bu haftada yapamıcam ama mesajla gönderdiğimizi unuttum bundan sonra yollarım yaptım yapmadım yazarım.
kübracım bebeim söz dinlemez akıllanmaz uçarı kızım benim. biz ne dersek diyelim dimi boyama konusunda allahtan evdekilerde farketmiş olsa gerek yardımcı olmuyorlar sana. bide takımımızın saç boya uzmanı olarak bende bişe sorim saçımı karamel yapmak istiyorum yakışırmı
et aöf liyim daha 1. sınıfımçömez oluyom yaniii
yerel yönetimler bölümüm 3le 4 üde inş kamu yönetiminden bitiricemm
senin bölüm ne kaçıncı sınıf?
sınava nerde gircen :)) çekmeköy tarafı genelde kadıköy göztepe tarafında giriyo
valla öyleyim :) boyum 1.76 ama, ondan azcık kurtarıorum :) bi de kilonun %60-70i alt kısmda olunca hihih :) çok teşekkür ederimmmm o senin güzelliğin, senin avatardaki sen misin peki??
Çok tatlısın :)
Canım açık değil ama koyu karamel tonları yakışabilir ama uğraşman gerek sürekli dibin gelince her ay boyaman gerek sen bilirsn bana kızıosn ama hastalık buuuu
sorma ya üsküdara bağlıyım çok uzak yerlere veriyorlar. ben dış tic. 2. sınıftayım 1 dersim kaldı veremezsem boşu boşuna bi sene daha tekrar yapıcam. bende 3ve4 ü uluslararası ilişkilere geçmeyi istiyorum yada maliye ama emin değilim zor oluyo ya hem evli hem çalışan hem okullu olmak :)))) ben sana ne tarafta oturuyorsun diye sormuştum heralde cevap vermişmiydin benmi kaçırdım.
:))))) teşekkürederim. evet benim resmim.
ya ben aslında hiç hoşlanmıyorum boyamaktanda boyatmaktanda ama o beyazlar beni çok yaşlı gösteriyor. hep kendi rengime boyuyorum bari bu sefer değişiklik olsun diyorum bundan bayası bi uzun zaman önce sarı tonlarını kullanmıştım 1 ay kadar sonra hemen deiştimkoyu tercihim evet.
hepinize çook teşekkürler. kalbiniz güzel olduğu için beni de öyle görüosunuz:) ben de sizi merak ettim ama şimdik kiii :)
sorma ya üsküdara bağlıyım çok uzak yerlere veriyorlar. ben dış tic. 2. sınıftayım 1 dersim kaldı veremezsem boşu boşuna bi sene daha tekrar yapıcam. bende 3ve4 ü uluslararası ilişkilere geçmeyi istiyorum yada maliye ama emin değilim zor oluyo ya hem evli hem çalışan hem okullu olmak :)))) ben sana ne tarafta oturuyorsun diye sormuştum heralde cevap vermişmiydin benmi kaçırdım.
:))))) teşekkürederim. evet benim resmim.
ya ben aslında hiç hoşlanmıyorum boyamaktanda boyatmaktanda ama o beyazlar beni çok yaşlı gösteriyor. hep kendi rengime boyuyorum bari bu sefer değişiklik olsun diyorum bundan bayası bi uzun zaman önce sarı tonlarını kullanmıştım 1 ay kadar sonra hemen deiştimkoyu tercihim evet.
Benım profıl resmımde varım ama saclarm sımdı koyu
maşallah kuzum sana daaa :) koyu olsun nolmuşş kii her renk yakışır bence saana :)
Napiysiiz kizlar, ogle yemegimi yiyorum ben, gecmise bir bakayim
cvp vermiştim ama kaçırdın sanırım
evlenmeden önce alemdağlda oturuyodum
baya da yakınmışızzz aslında
şimdi beylikdüzündeyim istanbulun bir ucundan diğer ucuna
matematikten mi geçemiyon yoksa
bende sınava göztepe de giricem evlilik koşuşturmacasından kaydı bu tarafa aldırmamıştım:26:
Degısıklık. Iyıdır bencee canımm :) boya
kaçırmışım yaaa kusura bakma. evet bayada yakınmışız. yok sayısalım iyi onu ilk sınavda verdi. bölüm dersi dış ticarete giriş :))) en dandik ders ya kimse o dersten kalabileceğime inanmıyor zaten :))) ama belli olmaz bakalım çalışıyorum inş. geçerim 4 yıllığa kaydımı yaptırırm. tabi karar verirsem :))
benim aklımda hiç öle bişey yoktu da hem kuaförüm hem arkadaşlarım söleyip durdu. sanki o renk yazın daha güzel gibi ama o zaman güneş deniz mahfediyo.
kaçırmışım yaaa kusura bakma. evet bayada yakınmışız. yok sayısalım iyi onu ilk sınavda verdi. bölüm dersi dış ticarete giriş :))) en dandik ders ya kimse o dersten kalabileceğime inanmıyor zaten :))) ama belli olmaz bakalım çalışıyorum inş. geçerim 4 yıllığa kaydımı yaptırırm. tabi karar verirsem :))
benim aklımda hiç öle bişey yoktu da hem kuaförüm hem arkadaşlarım söleyip durdu. sanki o renk yazın daha güzel gibi ama o zaman güneş deniz mahfediyo.
inşallah öyle olur canım :) bu arada bir sıkıntım daha var bu konu hakkında cidden napcağımı bilmiorum. erken kalkamıorumerkenden kastım da 9 falan yani :)) artık kpds ve üdsye ciddi anlamda hazırlanmam ve öyp ya da açıktan üni. kadrosuna kapak atmam lazım. bu nedenle 1 saat bile yatakta geçirmem bana sonrasında yol su elektrik olarak geri döncek
yrndan itibaren 7de kalkmam, yüryüşe çıkmam ve gün içinde de uyumadan ders çalışmam lazım. nasıl gerçekleştireceğimi bilmiorum :S 9 saat uyumadan kendime gelemeyen biriyim bunu da belirtiim. taktik var mı :))
aramızaa hoşgeldinnn limpidaa
:)) Fenciler Deneylerle eritecek yağları ondan burdayız :) memnun oldum banu :)
Bizde hepberaber yeniyıla çıtır girelim diyoruz.Bu işi dediğin gibi bu yıl bitirelim.
Çok iyi hatırlıyorum ben o günleri.Menüde ne tatlılar vardı ne tatlılar.Tam eleştiri yapacağız bir bakıyoruz dukan tatlılarmış ve o hafta birsürü kilo verilmiş sonra sus pus oturuyorduk
Çok kırıcı bir mesaj olmuş.. Sadece birkaç hafta takım böyle durgun oldu sadece :) kendi seçimi Kendi bilir
Kızlar eski bir masal yani HİLALinde katkılarıyla bugün takımımızın maşallahı varAman nazar değmesin Tanımayanlar için Hilal Ebrudan önceki kaptanımızdı Takımımız bayramdan önceki haline döndü görünüyor.MAŞALLAH MAŞALLAH
[TABLE="class: MsoTableGrid, width: 510"]
[TR]
[TD="width: 680, bgcolor: transparent, colspan: 9"][/TD]MESAJ SAYISI
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 91, bgcolor: transparent"]PAZARTESİ[/TD]
[TD="width: 46, bgcolor: transparent"]SALI[/TD]
[TD="width: 90, bgcolor: transparent"]ÇARŞAMBA[/TD]
[TD="width: 87, bgcolor: transparent"]PERŞEMBE[/TD]
[TD="width: 53, bgcolor: transparent"]Cuma[/TD]
[TD="width: 95, bgcolor: transparent"]CUMARTESİ[/TD]
[TD="width: 70, bgcolor: transparent"]TOPLAM[/TD]
[TD="width: 50, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]Kbra[/TD]
[TD="width: 91, bgcolor: transparent"][/TD]4
[TD="width: 46, bgcolor: transparent"][/TD]14
[TD="width: 90, bgcolor: transparent"][/TD]4
[TD="width: 87, bgcolor: transparent"][/TD]0
[TD="width: 53, bgcolor: transparent"][/TD]34
[TD="width: 95, bgcolor: transparent"][/TD]25
[TD="width: 70, bgcolor: transparent"][/TD]81
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]UZAYIM[/TD]
[TD="width: 91, bgcolor: transparent"][/TD]30
[TD="width: 46, bgcolor: transparent"][/TD]17
[TD="width: 90, bgcolor: transparent"][/TD]33
[TD="width: 87, bgcolor: transparent"][/TD]26
[TD="width: 53, bgcolor: transparent"][/TD]30
[TD="width: 95, bgcolor: transparent"][/TD]26
[TD="width: 70, bgcolor: transparent"][/TD]162
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]bilgen35[/TD]
[TD="width: 91, bgcolor: transparent"][/TD]izinli
[TD="width: 46, bgcolor: transparent"][/TD]izinli
[TD="width: 90, bgcolor: transparent"][/TD]9
[TD="width: 87, bgcolor: transparent"][/TD]1
[TD="width: 53, bgcolor: transparent"][/TD]9
[TD="width: 95, bgcolor: transparent"][/TD]21
[TD="width: 70, bgcolor: transparent"][/TD]40
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]mersinli42[/TD]
[TD="width: 91, bgcolor: transparent"][/TD]13
[TD="width: 46, bgcolor: transparent"][/TD]10
[TD="width: 90, bgcolor: transparent"][/TD]17
[TD="width: 87, bgcolor: transparent"][/TD]11
[TD="width: 53, bgcolor: transparent"][/TD]20
[TD="width: 95, bgcolor: transparent"][/TD]?
[TD="width: 70, bgcolor: transparent"][/TD]71+?
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]goncagüll[/TD]
[TD="width: 91, bgcolor: transparent"][/TD]7
[TD="width: 46, bgcolor: transparent"][/TD]10
[TD="width: 90, bgcolor: transparent"][/TD]10
[TD="width: 87, bgcolor: transparent"][/TD]?
[TD="width: 53, bgcolor: transparent"][/TD]13
[TD="width: 70, bgcolor: transparent"][/TD]40+?
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]tadli[/TD]
[TD="width: 91, bgcolor: transparent"][/TD]izinli
[TD="width: 46, bgcolor: transparent"][/TD]izinli
[TD="width: 90, bgcolor: transparent"][/TD]izinli
[TD="width: 87, bgcolor: transparent"][/TD]izinli
[TD="width: 53, bgcolor: transparent"][/TD]28
[TD="width: 95, bgcolor: transparent"][/TD]19
[TD="width: 70, bgcolor: transparent"][/TD]57
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]Pia[/TD]
[TD="width: 91, bgcolor: transparent"][/TD]13
[TD="width: 46, bgcolor: transparent"][/TD]12
[TD="width: 90, bgcolor: transparent"][/TD]15
[TD="width: 87, bgcolor: transparent"][/TD]12
[TD="width: 53, bgcolor: transparent"][/TD]11
[TD="width: 95, bgcolor: transparent"][/TD]6
[TD="width: 70, bgcolor: transparent"][/TD]69
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]_ferdici_[/TD]
[TD="width: 91, bgcolor: transparent"][/TD]9
[TD="width: 46, bgcolor: transparent"][/TD]14
[TD="width: 90, bgcolor: transparent"][/TD]21
[TD="width: 87, bgcolor: transparent"][/TD]?
[TD="width: 53, bgcolor: transparent"][/TD]?
[TD="width: 70, bgcolor: transparent"][/TD]44+?
[/TR]
[/TABLE]
Kızlar bu haftaki mesaj sayıları böyle.Aramızda mesaj sayısını bildirmeyenler var. Şimdilik tabloda soru işareti olarak gözüküyor ve lütfen eksiklikleri söyleyin. Bundan sonra sıfır yazılacaklar. Bu haftaki paylaşımlarımız günden güne arttı.Herkes durumun farkında olduğu için tek tek yorum yapmıyorum. Ancak haftaya yaparım. Herkes mesaj sayısına lütfen dikkat etsin. Ne kadar çok paylaşımda bulunursak o kadar az kaçamak yapıp o kadar çok motive oluyoruz. Bol paylaşımlı yeni bir hafta diliyorum. Hepinizi seviyorum. Biz süper bir grubuz
şimdi benim listelere girmem için 2 hafta mı beklemem lazım haticecimm??((
oyyyyyy beni atsınlarrr suyun içine çık diyenee kadar çıkmammmm ama atan yok iştee
bence ilk gün için gayet iyi yapmışsın sporunuu tebrik ederimmm
kızlarrrr mutfakk karışık çamaşırlar katlancak yemek yapılcakkvee ben halaa ders çalışıyorum
bugün bu hukuku bitiricemmm inşşşş
teşekkürederim
Evet ama kış gelıyor zaten boyuyorsun sacını barıı degısık degısık boya :)
azcık çalıştın mı onuda verirsinnn
ya ben napayım 5 ders var en az 3 ünü vermem gerekkkhadi kaçtım bennn
Kısaca bir geçmişe göz attım kızlar ..
Benim uykum çok sık düzensizleşir Banucum öyle durumlarda 1 gün uyumuyorum ertesi gün erken saatlerde bitki çayı alıp yatıyorum sabah alarm kuruyorum derken 1-2 günde düzene giriyorum ..
Seminecim sahalara geri dönmüşsünn ..
Ben beceremedim deneylerle bir de sen dene bakalım canım, yalnız sağlık derslerindeki bilgiler gerçekten beslenme konusunda da bilgilendiriyordu.
Ne keyif alırdım ya tıka basa yer bir de kilo verirdim bu sıralarda da iştahım çok açıldı ama günde 3-4 saat yürüyüşüm saolsun telafi ediyor bugün tekrar 50.9u gördüm regl olmama rağmen.
Herkesin kendi seçimi boşver Kübracım takımda takım ruhunu bozan kişilerin olmaması daha iyi bir kaç gün sakin olur sonra coşar bu takım her zaman ..
o gün sakinlik konusu olunca aklım burada oldu ama eve girmeyince doğru dürüst ancak baktım 100 sayfa ilerlemiş maşallahı var takımın tekrar ..
Kıyamam hiç sert de çıkmazmış canım benim
Hemen göstereyim mi şeytanları
Bu süreyi iyi değerlendirirsen listeye dereceyle girersin motive olur ..
Beni de beni deee ..
Rüyamda suyun içindeyim hep ..
Ayy ben şimdiden biizimkini ne hallere sokuyorum.
Geçen kabak lifi istedim almış ama kocaman bir şey poşetten çıkıyor yol boyunca herkes sorup durmuş rezil oldum diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?