Açmadan önce boya kesinlikle alma canım aç ondan sonraaa al bence ve istediğin tondan bi kaç ton yukarısına boya benim tavsiyem bu :)
palette iyidir ozaman :)
Cok kıskandım evde boya var ama benimde açmam gerekio tutması için ama kimse saçımı açmıo yardımcı olan yok
sende boothcampçileremi katılacaksınçok yorulacaksın çook.ben öncesinde yarım saat 5 mile yaptım,o beni mavetti kanımca.
Yeter kız saçınızla uğraştığınız.Valla kel kalacaksınızAçmadan önce boya kesinlikle alma canım aç ondan sonraaa al bence ve istediğin tondan bi kaç ton yukarısına boya benim tavsiyem bu :)
palette iyidir ozaman :)
Cok kıskandım evde boya var ama benimde açmam gerekio tutması için ama kimse saçımı açmıo yardımcı olan yok
bir ton yukarısı derken?istediğimden daha açık bir renkle mi boyayayım?
gel bende seni boyarım
Evet bende katılıyorumBende onun dışında biraz yürümeyi planlıyorum.
Yeter kız saçınızla uğraştığınız.Valla kel kalacaksınız.Ben ki hayatımda sadece 2 kez gölge yaptırdım ona rağmen saçlarım zayıfladı.Üniversitede saçımı kalınlığından dolayı toplayamazdım.O kadar kalın ve uzundu ki toplamaya çalışınca iki parmağımın arasından taşardı.Şimdi incecik.Tokayı bir kaç kez dolayabiliyorum.Saçınızın kıymetini bilin şimdiden bu kadar yıpratmayın.İleri yaşlarda ne yapacaksınız.
İşte saçın yapısıyla alakalı olduğu için saçının açıldıktan sonraki rengini görmen lazım :)
Ona göre boya seçecen yanii ama turuncluk istemiosan kesinlikle küllü kumral falan boya bence:)
Evdeki boyam bu ( aynısını tutturacaksan geleyim):
Eki Görüntüle 503014
tamam anladım,sağol orti.kutudan ne çıkarsa boyarız şekerim:111:
Gülben ergenin saçı kdar kısa kestrme bence ortiii :)
Onu nasıl yapıyorsun???Bu arada bende sürekli yağlarla bakım yapardım ama nafile ona göreZaten benim akıllanmam için kesinlikle kel kalmam lazım ama saçım için çam telebenti kullanıom güclendi saçım
niye kız,farklı bşeyler olsun.başka önerin var mı?
Onu nasıl yapıyorsun???Bu arada bende sürekli yağlarla bakım yapardım ama nafile ona göre
3 eylül mesaj sayıları
mesaj sayısı spor
pia 14 +
bilgen35 17 ?
uzayım 24 +
mersinli42 15 +
goncagull 7 ?
nurgulguney 8 ?
tadli 18 +
kbra23 18 ?
bana gelenler bunlar...
niye kız,farklı bşeyler olsun.başka önerin var mı?
Canım ellerine sağlık.Yalnız ben Gönül'ünkine bayıldım tvde 18+ yaş sınırı yazıyor ya onun gibi olmuş3 eylül mesaj sayıları
mesaj sayısı spor
pia : 14 +
bilgen35 : 17 ?
uzayım : 24 +
mersinli42 : 15 +
goncagull : 7 ?
nurgulguney: 8 ?
tadli : 18 +
kbra23 : 18 -
bana gelenler bunlar...
Canım ellerine sağlık.Yalnız ben Gönül'ünkine bayıldım tvde 18+ yaş sınırı yazıyor ya onun gibi olmuş
bence kestirrrr :) benim saç modelim şu an öyle. ablamın düğünü vardı temmuzda. saçım belime geliodu ama çok bunalmıştımm ve sinüzüitim iyice azmıştı :S düğünden sonra hemen gittim kuaföre hiç acımadan kestirdimgözüm karadırr. ve şu an öyle rahat ki, bir daha uzatmıcam diorumm o derece. 1 ayda uzadı çok az ensemi dalıo yine gitcem arkalardan aldırcam hihihi :) insanı daha modern gösterio kesinlikle kesitrr
Canım ellerine sağlık.Yalnız ben Gönül'ünkine bayıldım tvde 18+ yaş sınırı yazıyor ya onun gibi olmuş
hahahhahah benim de dikkatimi çektiii
Bak merak ettim şimdi.Daha senide görmedik.Profiline resmini ekleyip sonrasında silebiliyorsun ve resmini sadece arkadaş olarak kabul ettiklerin bakıyor.Bir ara paylaşta senide bir görelim.Benimde yeni resmim yok ama görmen için tekrar paylaşırım.
Afiyet olsunn canım ..
Selam canım 38 bedeni görmen dileğiyle ...
Maşallah maşallah feci halde kıskandım hepsini yapcam :)
Canım Verebilirsin ilk önce beynine inandır bunu emin ol verirsinn...
Afiyet olsun canım ..
Afiyet olsun canım ve kolay gelsin iyi çalışmalar...
afiyetlerr olsunn
sende mi bütlere çalışıyosunn hadi bakalım allah yardımcın olsun şekerrr
dediğiniz gibi turuncu olacaksa mutlaka boyada almam lazım.ne renk alsam acaba.hürrem kızılı nasıl olur yada açık kumral olsam.fikir verin.saçımı gülbenin saçı gibi kestirmek istiyorum bide.
tamamını yapmadım.5 milin 1. ve 2. kısımlarını yaptım sadece
eşime boatacam onedenle kolay olmalı orti
tamam anladım,sağol orti.kutudan ne çıkarsa boyarız şekerim:111:
3 eylül mesaj sayıları
mesaj sayısı spor
pia : 14 +
bilgen35 : 17 ?
uzayım : 24 +
mersinli42 : 15 +
goncagull : 7 ?
nurgulguney: 8 ?
tadli : 18 +
kbra23 : 18 -
bana gelenler bunlar...
şimdi herkesin görmesi için tek tek eklemem gerekir :) en iisi avatar resmine koyuim :) ztn kimseden gizlim saklım yok herşeyim ortada aaahaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?