Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bir ton yukarısı derken?istediğimden daha açık bir renkle mi boyayayım?
gel bende seni boyarım

sende boothcampçileremi katılacaksın çok yorulacaksın çook.ben öncesinde yarım saat 5 mile yaptım,o beni mavetti kanımca.

Evet bende katılıyorumBende onun dışında biraz yürümeyi planlıyorum.
Yeter kız saçınızla uğraştığınız.Valla kel kalacaksınız.Ben ki hayatımda sadece 2 kez gölge yaptırdım ona rağmen saçlarım zayıfladı.Üniversitede saçımı kalınlığından dolayı toplayamazdım.O kadar kalın ve uzundu ki toplamaya çalışınca iki parmağımın arasından taşardı.Şimdi incecik.Tokayı bir kaç kez dolayabiliyorum.Saçınızın kıymetini bilin şimdiden bu kadar yıpratmayın.İleri yaşlarda ne yapacaksınız.

Son düzenleme:
bir ton yukarısı derken?istediğimden daha açık bir renkle mi boyayayım?
gel bende seni boyarım

İşte saçın yapısıyla alakalı olduğu için saçının açıldıktan sonraki rengini görmen lazım :)
Ona göre boya seçecen yanii ama turuncluk istemiosan kesinlikle küllü kumral falan boya bence:)

Evdeki boyam bu ( aynısını tutturacaksan geleyim ):

Zaten benim akıllanmam için kesinlikle kel kalmam lazım ama saçım için çam telebenti kullanıom güclendi saçım

tamam anladım,sağol orti.kutudan ne çıkarsa boyarız şekerim:111:

niye kız,farklı bşeyler olsun.başka önerin var mı?

Bilemiyorum kısa saç pek sevmediğimden orti :) Sen nasıl rahat kullanıosan öyle yap :)

Onu nasıl yapıyorsun???Bu arada bende sürekli yağlarla bakım yapardım ama nafile ona göre

Sampuanımın içine katıyorum 200 ml sampuana 1 kapak ..
Böyle birşeyy ..
sAçları uzatıomş güclendiriomş iyi birşeymiş .. :)

Boyamıyorum tmm

3 eylül mesaj sayıları
mesaj sayısı spor
pia : 14 +
bilgen35 : 17 ?
uzayım : 24 +
mersinli42 : 15 +
goncagull : 7 ?
nurgulguney: 8 ?
tadli : 18 +
kbra23 : 18 -

bana gelenler bunlar...

Son düzenleme:
niye kız,farklı bşeyler olsun.başka önerin var mı?

bence kestirrrr :) benim saç modelim şu an öyle. ablamın düğünü vardı temmuzda. saçım belime geliodu ama çok bunalmıştımm ve sinüzüitim iyice azmıştı :S düğünden sonra hemen gittim kuaföre hiç acımadan kestirdim gözüm karadırr. ve şu an öyle rahat ki, bir daha uzatmıcam diorumm o derece. 1 ayda uzadı çok az ensemi dalıo yine gitcem arkalardan aldırcam hihihi :) insanı daha modern gösterio kesinlikle kesitrr

3 eylül mesaj sayıları
mesaj sayısı spor
pia : 14 +
bilgen35 : 17 ?
uzayım : 24 +
mersinli42 : 15 +
goncagull : 7 ?
nurgulguney: 8 ?
tadli : 18 +
kbra23 : 18 -

bana gelenler bunlar...
Canım ellerine sağlık.Yalnız ben Gönül'ünkine bayıldım tvde 18+ yaş sınırı yazıyor ya onun gibi olmuş

Bak merak ettim şimdi.Daha senide görmedik.Profiline resmini ekleyip sonrasında silebiliyorsun ve resmini sadece arkadaş olarak kabul ettiklerin bakıyor.Bir ara paylaşta senide bir görelim.Benimde yeni resmim yok ama görmen için tekrar paylaşırım.

şimdi herkesin görmesi için tek tek eklemem gerekir :) en iisi avatar resmine koyuim :) ztn kimseden gizlim saklım yok herşeyim ortada aaahaa

teşekkürederim

afiyetlerr olsunn
sende mi bütlere çalışıyosunn hadi bakalım allah yardımcın olsun şekerrr

sağol. evet ya sende aöf lisin heralde. hangi sınıf hangi bölüm.

amanniinnn resalett :)))) koskoca polise saç boyatacak hihihihihi allahım yaa bu erkeklerin bizden çektiği nedir ne karizma kalıyo ne otorite. ben evlendiğimiz ilk seneler eşime saçımı kızıl boyatmıştım sürmeye başladıktan sonra süre geçerliymiş yavrum evladım zaten iki saatte sürdü biz bide o saatten sonra beklemeye başladık derim yandı yaa. sonra kabuk kabuk oldu 6 ayda zor kurtuldum bidaha töbe :) benim ırsi olaraktan saçlarım çok beyaz daha 17 yaşındaydım tepemdeki saçlar bembeyazdı şimdi %de 40 dan fazlası beyaz o yüzden sürekli kendi rengime boyuyorum. evde köpük boyayı kullanıyorum çok memnunum. ayrıca fotolarımı görmüşsündür kısa saça bayılıyorum hep kısadır aradaşında dediği gibi modern ve kullanışlı. tavsiye ederim.

tamam anladım,sağol orti.kutudan ne çıkarsa boyarız şekerim:111:

bende spor yapmadım. ders çalışmaktn bu haftada yapamıcam ama mesajla gönderdiğimizi unuttum bundan sonra yollarım yaptım yapmadım yazarım.

kübracım bebeim söz dinlemez akıllanmaz uçarı kızım benim. biz ne dersek diyelim dimi boyama konusunda allahtan evdekilerde farketmiş olsa gerek yardımcı olmuyorlar sana. bide takımımızın saç boya uzmanı olarak bende bişe sorim saçımı karamel yapmak istiyorum yakışırmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…