Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Pia bende sevemiyorum yesil cayi ama sogutup tepeme dikiyorum oldu bittiye geliyor alistim artik..

Ya farkettimde basenlerimde igrenc catlaklar var sinir oluyorum

Herkese MERHABALARMini mini birlerin öğretmeni bendeniz geldim

Son düzenleme:
menüm

saat 10:00
bir bardak süt içine bir çay kaşığı neskafe

saat 11:30

1 yumurta
domates peynir
2 dilim tam buğday ekmeği

saat15:00

1 şeftali,200 gr yoğurt

saat 18:30

bol salata
Bilgencim afiyet olsun canım da menünü bende beğenmedim.Daha oturtamadım demişsin ama bu kadar yemekle Allah korusun rahatsız falan olursun.Hem çalışıyorsun birde çocuk var.Daha düzenli yemeye çalış canım.

Kolay gelsin canım.Bende tek düşük çeneli benim zannederdim sende varmışsın 42 been elbise almışsın çok güzel.Bu gidişle bir 10kgmıda versen 38 beden olursun

Kilo almamış olmana sevindim.Arda bir vücudu normal yiyerek şaşıtmalı diyoruz ki seninki iyice şaşırmıştırBugünden itibaren menülerini yazmaya başlarsan yediklerin düzene girer canım.

Çok yoğun geçmiş canım sende haklısın.Kendine vakit ayırman çok güç.
Maşallah canım senin sporunda çok çok güzel.Bugün bende internetten bakıp yapayım çok eğlenceli gibi.

Ben arkafasimda 1 nekterin ve konulan cerezlerde 1 tane aldim
Cok tazelerdi cok zor tuttum kendimi

Hatice,haftalik sporunuz minumum kac gun olsun? Haftanin,7gunu cok
Canım en az kaç gün olsun diye konuşmadık.Ben haftalık çizelge oluşturdum.En fazla 6gün olsun.Kaç gün olacağına kendimiz karar verelim.Ama bakalım mesaj sayısında ve spor sayısında haftanın birincisi kimler olacak.

eveeeeeeeeet sporumu yaptım ama bittim.bu yeni zımbırtı çoooooooooooook yorucu.aşkı memnu başladı ,şöyle rahatça kızçem uyurken izleyeceğim.

günaydın kızlar gününüz güzel geçsin
Seninde günün güzel geçsin canım.

günaydın hatunlarrr :))
Merhaba canım.

Canım artık gündüz çalışıyorsun ve kilo vermenin hızlanacağını düşünüyorum.Bundan sonra daha azimli ol.Eşine de dersini ver.Sen istersen o kiloların hepsini verirsin.Zamanla seni daha da çok kıskanmaya başlayacak ve o zaman iyice süründürürsün onu.Valla grupça gıcık olduk.Hani denk gelse bi kenarda dayak yiyecek bizden ama neyse.Sen morelini yüksek tut ve iyice hırslan.

çocuk öyle ama ya, Allah kolaylık versinn ne diim. rica ederim canım :) ben de bgn başlıcam bootcampe bakalım nolcak :)
Bende bende

kızlar bu arada ben akşamları elma sirkeli su içmeye başladım. daha önce deneyeniniz oldumu?????? faydasını gören????????
bu hafta deneyeceğim bakalım sonuç nasıl olacak
Kesinlikle elmalı sirke,yok aç karnına limonlu su gibi şeyleri önermem.Sağlığını bozacak şeyleri asla tercih etme.Biz sağlıklı kilo vermek için burdayız. Biz o kiloları yiye yiye aldık sonra kısa yoldan yok sirke ,yok hap kullanarak verilmez o kilolar, o kadar kolay değil.Yediklerimnize dikkat edeceğiz ve spor yapacağız bunun başka yolu yok.

Canım ben gelene kadar gitmişsin ama akşam yemeği konusunda bende Gönül'e katılıyorum.Semizotlu yoğurt az olur.Başka seçenekler bulalım sana.

Zayıflayacaksın canım merak etme.

Afiyet olsun Başak.

Canım benim çok geçmiş olsun.Neyseki şimdi daha iyiymiş.

günaydın kızlaar !..
koşturmacalarla dolu bir gün daha başladı :10
Kolay gelsin canım.

Gunaydin kizlaaar
Merhaba canım

Afiyet olsun canım.Makarnayı pek beğenmesemde o tür besinleri öğlen tüketmeni öneririm.Onun dışında menün güzel.Meyveyide erken saatlerde tüketmeliyiz.

kızlar ben çıkıyorum hazırlanıp işe gidicem.akşam kaçta giribilirim bilmiyorum kusura bakmayın.hepinizi öpüyorum
Kolay gelsin canım.

oy duşumu aldım geldimm :) ara öğünümü yicem şimdiii :)
Oh oh ne güzel.Afiyet olsun canım.

herkeseee merhabalarrrr 13.takımın güzelll bayanlarıııııııı..........
Merhaba Semine

eveeeeeeeeet sporumu yaptım ama bittim.bu yeni zımbırtı çoooooooooooook yorucu.aşkı memnu başladı ,şöyle rahatça kızçem uyurken izleyeceğim.
Tebrikler canım güzel bir spor olmuş

Selam Kızlar bugun cok uykucuyum yıne
Ama cok enerjım var bugun kesın spor yapacm :)
Merhaba canım.Valla Gönül o kadar güzel reklam yaptı ki bende birazdan bootcamp yapacağım.

sende boothcampçileremi katılacaksın çok yorulacaksın çook.ben öncesinde yarım saat 5 mile yaptım,o beni mavetti kanımca.

kübra sana bişey sorcam,saçımda kızıl var,palette renk açıcısını kullansam ne olur,renk neye benzer sence?

Kızıl saçı palette renk açıcısı Turuncuu yapıo ama bayagı turuncu yapıo arkadaşımın saçı kızıldı palette ile açtı ..
Ama sonra istediğin renge boyarsın .. Turunculuğu azaltması için küllü boyalar ile boyarsannn sorun cözülür :)

kübra sana bişey sorcam,saçımda kızıl var,palette renk açıcısını kullansam ne olur,renk neye benzer sence?

ben geçen gün siyahtan saçını açmış olan birisi olarak sölüiim hemen. saçlarım kızıla dönmüştü, ama tabi diplerle uçlar arassında renk farkı vardı. biz de üstüne şarap kızılı gibi bi renk sürdük. saçımı cidden yıpratmadan açtı, ama tatile gittim deniz, güneş vs. derken rengi çok açıldı ben de amann senle mi uuraşcam dedim kahverengiye boyadım. şu an koyu kahvemsi kızılı da bence turuncuya çevirir renk açıcı :)

menüm

saat 10:00
bir bardak süt içine bir çay kaşığı neskafe

saat 11:30

1 yumurta
domates peynir
2 dilim tam buğday ekmeği

saat15:00

1 şeftali,200 gr yoğurt

saat 18:30

bol salata
Afiyet olsunn canım ..

Selam canım 38 bedeni görmen dileğiyle ...

Maşallah maşallah feci halde kıskandım hepsini yapcam :)

Canım Verebilirsin ilk önce beynine inandır bunu emin ol verirsinn...

Afiyet olsun canım ..

Afiyet olsun canım ve kolay gelsin iyi çalışmalar...

Zeynep bende bugünlerde hairplus açıcı kullanmayı düşünüyorum en cok saç rengini açan o ..
Araştırdım da.. Ama dikkatli olmak lazım .. palette daha kolay ona göre tabi.

afiyetlerr olsunn
sende mi bütlere çalışıyosunn hadi bakalım allah yardımcın olsun şekerrr

sular gitti kızlar yaaa acayipp sinirr oldum

eşimi gönderdimm şimdi azcık evi toparlıyayımmm biraz ders bakınayım biraz da buraya

dediğiniz gibi turuncu olacaksa mutlaka boyada almam lazım.ne renk alsam acaba.hürrem kızılı nasıl olur yada açık kumral olsam.fikir verin.saçımı gülbenin saçı gibi kestirmek istiyorum bide.
canım ondan önce 5 miles yapılır mı yaaa en fazla 2 miles, fazlası zarar ben bgn ısınmak için 1 mil yaptım o bile yetti. ne hareketlerdi onlar pehhhh
tamamını yapmadım.5 milin 1. ve 2. kısımlarını yaptım sadece
Zeynep bende bugünlerde hairplus açıcı kullanmayı düşünüyorum en cok saç rengini açan o ..
Araştırdım da.. Ama dikkatli olmak lazım .. palette daha kolay ona göre tabi.
eşime boatacam onedenle kolay olmalı orti

dediğiniz gibi turuncu olacaksa mutlaka boyada almam lazım.ne renk alsam acaba.hürrem kızılı nasıl olur yada açık kumral olsam.fikir verin.saçımı gülbenin saçı gibi kestirmek istiyorum bide.

valla hürrem kızılı hakkında fikrim yok da açmışken yeniden kızıl yapma derim, küllü açık kumral falan al kızıllığı anca o şekilde akıtabilirsin. kübraya da danşmak lazım tabi :)

Açmadan önce boya kesinlikle alma canım aç ondan sonraaa al bence ve istediğin tondan bi kaç ton yukarısına boya benim tavsiyem bu :)
palette iyidir ozaman :)
Cok kıskandım evde boya var ama benimde açmam gerekio tutması için ama kimse saçımı açmıo yardımcı olan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…