ya kızlar ben bu sene dukan diyetiyle 20 günde 9 kg vermiştim. şimdi yeniden başlamak istiyorum ama, dukanı bıraktıktan sonra normal diyete dönsem de 4 kgsunu geri almıştım:S napıiim sizce akıl verir msnzzz :S
Canım dün Hilalde söylemişti. Yaptın mı bilmiyorum ama koruma evresini yapmazssan verdiğin kiloyu geri alıyormuşsun.Hilal de dukanla kilo verdi.Ancak ben sürekli böyle beslenebileceğimizi düşünmediğim için kendine göre bir liste hazırlamanı tavsiye ederim.Hamur işi ve tatlı isteyince dukan tariflerini yap.Saf potein yerine sebze ile birleştirdiğin menüler hazırla vb.ya kızlar ben bu sene dukan diyetiyle 20 günde 9 kg vermiştim. şimdi yeniden başlamak istiyorum ama, dukanı bıraktıktan sonra normal diyete dönsem de 4 kgsunu geri almıştım:S napıiim sizce akıl verir msnzzz :S
olabilir aslında güzel kilo verdiriyo uzun süreli olduğunda....ya kızlar ben bu sene dukan diyetiyle 20 günde 9 kg vermiştim. şimdi yeniden başlamak istiyorum ama, dukanı bıraktıktan sonra normal diyete dönsem de 4 kgsunu geri almıştım:S napıiim sizce akıl verir msnzzz :S
inşallahhhhHepimiz güzeliz gerçekten.Bir çıtırlık konusunda problemimiz var oda yakın bir süre sonra çözüme kavuşacak.
Kahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 2 zeytin, 1 kk peynir, marul, roka, 1 brdk yeşilçay
Ara: bir şeftali
Öğle: kepek ekmeğiyle domatesli-peynirli tost, birer adet haşlanmış patates-havuç, bir brdk ayran
Ara: bir avuç beyaz leblebi, 3 erik
Akşam: 1 kase kuru fasulye, 5 yk pilav, bir tabak salata, bir brdk ayran
Ara: 1 bardak süt
2.5 lt su
SPOR: leslie 1 mil+ bootcamp calorie burn + leslie 1 mil + 100 twist + 100 mekik + 2 kgluk dumbellarla kol çalışması + pilates bandıyla kol sıkılaştırma
eltim benden 1 ay önce dukana başladı ben onu geçtim.vereceğin kilo azsa sorun olmaz ama çok kiloda dayanmak zor bence.herşeyden az yemek daha iyi bence.
Canım dün Hilalde söylemişti. Yaptın mı bilmiyorum ama koruma evresini yapmazssan verdiğin kiloyu geri alıyormuşsun.Hilal de dukanla kilo verdi.Ancak ben sürekli böyle beslenebileceğimizi düşünmediğim için kendine göre bir liste hazırlamanı tavsiye ederim.Hamur işi ve tatlı isteyince dukan tariflerini yap.Saf potein yerine sebze ile birleştirdiğin menüler hazırla vb.
olabilir aslında güzel kilo verdiriyo uzun süreli olduğunda....
düşünürsen beraber başlayabiliriz
inşallahhhh
afiyetlerr olsun şekerr sporun içindee
Maşallah gerçekten çok güzelmişsin.Bende birazdan profilime eklerim bakarsın.
Canım benim sen zaten çok güzelsin.Sürekli herhangi bir değişiklik yapman gerekmiyor.Seni beğenenlerde böyle beğensinler.Öncelikle sen tamam mı?
Göster canım benim
MENÜM
SABAH
2,5 dilim çavdar ekmeği
Melemen,peynir
Yeşilçay
ARA
Sütlü kahve
3 petibör bisküvi
6 badem
ÖĞLEN
Peynirli dukan krep
Domates
Yeşil çay
AKŞAM
Sütlü nesfit
Kahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 2 zeytin, 1 kk peynir, marul, roka, 1 brdk yeşilçay
Ara: bir şeftali
Öğle: kepek ekmeğiyle domatesli-peynirli tost, birer adet haşlanmış patates-havuç, bir brdk ayran
Ara: bir avuç beyaz leblebi, 3 erik
Akşam: 1 kase kuru fasulye, 5 yk pilav, bir tabak salata, bir brdk ayran
Ara: 1 bardak süt
2.5 lt su
SPOR: leslie 1 mil+ bootcamp calorie burn + leslie 1 mil + 100 twist + 100 mekik + 2 kgluk dumbellarla kol çalışması + pilates bandıyla kol sıkılaştırma
Afiyet olsun canım spor müthişş !!
evet cidden çok sıkıcııydı hele atak evresi ne meyve ne sebze var :S domates salatalığa hasret kalmıştım. ne bilim yeniden bi heves yaptım 99a çabucak inmek için ama zaten normale döndüğünde geri alıosun. ya sonuna kadar dişini sıkıp devam edeceksin ya da bulaşmıcaksın en iisi. üüf bilemedimm
kararsızım seminecim yaa napsam ne etsem bilemedim. snn kgn kaç ? bi de teşekkür ederimmmm :) pilavıma mana buldular ben de akşam yapacağım leslie 1 mili 2ye çıkarmaya karar verdim telafi için az da olsa :)
başlangıçta 80 dimbi ara 63lere düştüm düğün hazırlıkları derken hoooppp 70 e geri çıktım şimdi 68-69 lardayım hafta sonu aöf sınavım var onun için evden dışarı çıkmıyorum ....
diyet herkesin kendi kilo ve yapısına göre değişir.... önceden de söylemiştim ya kilona göre bence 5 yk pilav normal 70 lerde bi hatun olaydın ooo çok derdim belki ama bence sana çok deil...
kendini az yemeğe alıştırırsan belki kilo verirsin ama metabolizma hızın düşer...
dışardan alışveriş yapamicamızı anlarsak naparız evdeki stokları kısarız azar azar kullanırız vücutta öyle bence
bende bi ara dukanı denemiştim sıkıcı geldi bana ama ondan önce protein diyeti yapmıştım kilomun çoğunu onu yaparak vermiştimm
bootcamp calorie burn yapmışsınız merak ettim netten izledimmm kızlarrr
ben bi ara tae bo yapıyodum buna benziyo ama bundan daha hareketli bi denemenizi tavsiye ederimmmm
bideee bişey soracağum canlarumm
bu netten izlediğimiz videoları pc ye nasıl indircezz fikri olan var mı??
saol fıstıkımm :)) spora leslie 1 daha eklicem amaa :) çünkü pilavımı fazla buldularr :)
Ben netten boot videolarını kısa buldum 32 dk lık bi videodan bahsediolardı sanki kızlar varsa atarmısın canım bende yapayım
zaten o kadar kuzum. youtubeta bootcamp calorie burn bir de slim down yaz. toplamda 1 saat iki video. ama biz yapanlar ilkini yapıoruz o da 30 dk ztn. ama sen "bana yetmez! 1 saatten aşağı spor yapmam, fıtrata aykırı" falan diosan (hihi:)), ikisini de yaparsın canım. youtubetan video indiremiorsan sen de semineye sölediğim programı indireblirsin canım :)
Tamam canım bakıyorum hemen Kesin 2sini yaparım
anladım canımm sınav hayırlısıyla bitsin çıkarsın yürüyüşünü yaparsın :) bu arada şimdiden başarılar. dün de bahsetmiştim diyetisyen verdiği listede akşam yemeği için: 2 dilim kepek ekmeği, bir kase çorba, 200 gr et, 4 yk pilav, salata ve ayran vardı :S ben de bgn 5 yk ını yerken listeye uymuorum evet ama şöle bi mantık kurdum: "ekmek yemiorum, et de yemiorum, çorba da içmedim. bari pilavı 1 kaşık artırıim". ama kötü yapmışım belli kiprotein diyeti dukanın atak evresi gibi mi ki? yoksa sebze var mı? liste var mı canım kopyalabileceğin?
Bunuda not aldım Hepsini yapmaya çalışacamehuheuehuyap kuzum, hah bi de şey var ama bunda topla çalıoşıosun. bacak sorunun varsa bunu da tavsiye ederim, gerçi ben yapmadım ama hihi yapmak istiorum :)
"Cardio Workout"
örnek bi menü yazim sana
ilk başladığımda
3 haşlanmış yumurta 1 domates 1 salatalık 2 zeytin biber 1-2 kk peynir çok görünüyo dimiii
öğlen sebze yemeği yerdim ya da üstüne yumurta kırılacak bi yemek yapardım ya da tavuk sote yapardım 1 tabak yerdim dolu dolu yanında da 1 kase yoğurtt salata
akşam salata bolcaaa üstüne bazen tavuk koyardım bazenn ton balığıı
boll suyumu içerdimm
istediğin kadar sebze yiyebiliyosunn....
Bunuda not aldım Hepsini yapmaya çalışacambacak sorunum olmazmı fazlasıyla var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?