Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

eltim benden 1 ay önce dukana başladı ben onu geçtim.vereceğin kilo azsa sorun olmaz ama çok kiloda dayanmak zor bence.herşeyden az yemek daha iyi bence.

Canım dün Hilalde söylemişti. Yaptın mı bilmiyorum ama koruma evresini yapmazssan verdiğin kiloyu geri alıyormuşsun.Hilal de dukanla kilo verdi.Ancak ben sürekli böyle beslenebileceğimizi düşünmediğim için kendine göre bir liste hazırlamanı tavsiye ederim.Hamur işi ve tatlı isteyince dukan tariflerini yap.Saf potein yerine sebze ile birleştirdiğin menüler hazırla vb.

Kızlar ben çıkıyorum.Sporumun kalan kısmını tamamlaıp duş alacağım.Sonrada arkadaşlara gideceğiz.Geç dönerim burayı boş bırakmayın.Bakalım bugün kimler spor yapmışİddaya varsanız ben düne yakın bir spor yaptım.

olabilir aslında güzel kilo verdiriyo uzun süreli olduğunda....
düşünürsen beraber başlayabiliriz
Hepimiz güzeliz gerçekten.Bir çıtırlık konusunda problemimiz var oda yakın bir süre sonra çözüme kavuşacak.
inşallahhhh

afiyetlerr olsun şekerr sporun içindee

eltim benden 1 ay önce dukana başladı ben onu geçtim.vereceğin kilo azsa sorun olmaz ama çok kiloda dayanmak zor bence.herşeyden az yemek daha iyi bence.

evet cidden çok sıkıcııydı hele atak evresi ne meyve ne sebze var :S domates salatalığa hasret kalmıştım. ne bilim yeniden bi heves yaptım 99a çabucak inmek için ama zaten normale döndüğünde geri alıosun. ya sonuna kadar dişini sıkıp devam edeceksin ya da bulaşmıcaksın en iisi. üüf bilemedimm

olabilir aslında güzel kilo verdiriyo uzun süreli olduğunda....
düşünürsen beraber başlayabiliriz

inşallahhhh

afiyetlerr olsun şekerr sporun içindee

kararsızım seminecim yaa napsam ne etsem bilemedim. bi de teşekkür ederimmmm :) pilavıma mana buldular ben de akşam yapacağım leslie 1 mili 2ye çıkarmaya karar verdim telafi için az da olsa :)

Son düzenleme:

Haklısın canım bencede öyle olması gerekiyor :) begenecem kendimi :)
MENÜM
SABAH
2,5 dilim çavdar ekmeği
Melemen,peynir
Yeşilçay

ARA
Sütlü kahve
3 petibör bisküvi
6 badem

ÖĞLEN
Peynirli dukan krep
Domates
Yeşil çay

AKŞAM
Sütlü nesfit

Afiyet olsun canım ..

Afiyet olsun canım spor müthişş !!

kararsızım seminecim yaa napsam ne etsem bilemedim. snn kgn kaç ? bi de teşekkür ederimmmm :) pilavıma mana buldular ben de akşam yapacağım leslie 1 mili 2ye çıkarmaya karar verdim telafi için az da olsa :)

başlangıçta 80 dim bi ara 63lere düştüm düğün hazırlıkları derken hoooppp 70 e geri çıktım şimdi 68-69 lardayım hafta sonu aöf sınavım var onun için evden dışarı çıkmıyorum ....

diyet herkesin kendi kilo ve yapısına göre değişir.... önceden de söylemiştim ya kilona göre bence 5 yk pilav normal 70 lerde bi hatun olaydın ooo çok derdim belki ama bence sana çok deil...
kendini az yemeğe alıştırırsan belki kilo verirsin ama metabolizma hızın düşer...
dışardan alışveriş yapamicamızı anlarsak naparız evdeki stokları kısarız azar azar kullanırız vücutta öyle bence

bende bi ara dukanı denemiştim sıkıcı geldi bana ama ondan önce protein diyeti yapmıştım kilomun çoğunu onu yaparak vermiştimm

bootcamp calorie burn yapmışsınız merak ettim netten izledimmm kızlarrr

ben bi ara tae bo yapıyodum buna benziyo ama bundan daha hareketli bi denemenizi tavsiye ederimmmm

bideee bişey soracağum canlarumm

bu netten izlediğimiz videoları pc ye nasıl indircezz fikri olan var mı??

anladım canımm sınav hayırlısıyla bitsin çıkarsın yürüyüşünü yaparsın :) bu arada şimdiden başarılar. dün de bahsetmiştim diyetisyen verdiği listede akşam yemeği için: 2 dilim kepek ekmeği, bir kase çorba, 200 gr et, 4 yk pilav, salata ve ayran vardı :S ben de bgn 5 yk ını yerken listeye uymuorum evet ama şöle bi mantık kurdum: "ekmek yemiorum, et de yemiorum, çorba da içmedim. bari pilavı 1 kaşık artırıim". ama kötü yapmışım belli ki protein diyeti dukanın atak evresi gibi mi ki? yoksa sebze var mı? liste var mı canım kopyalabileceğin?

ay bana boot bile yetti daha fazlası gerekmez şimdi bi 20 kg veriim zaten jilliana başlıcam inşallah :)

canım googlea idm yaz, ilk çıkan siteden o programı indir ve kur. her videoyu indirebilirsin ondan sonra :)

Ben netten boot videolarını kısa buldum 32 dk lık bi videodan bahsediolardı sanki kızlar varsa atarmısın canım bende yapayım

zaten o kadar kuzum. youtubeta bootcamp calorie burn bir de slim down yaz. toplamda 1 saat iki video. ama biz yapanlar ilkini yapıoruz o da 30 dk ztn. ama sen "bana yetmez! 1 saatten aşağı spor yapmam, fıtrata aykırı" falan diosan (hihi:)), ikisini de yaparsın canım. youtubetan video indiremiorsan sen de semineye sölediğim programı indireblirsin canım :)

Tamam canım bakıyorum hemen Kesin 2sini yaparım

örnek bi menü yazim sana

ilk başladığımda

3 haşlanmış yumurta 1 domates 1 salatalık 2 zeytin biber 1-2 kk peynir çok görünüyo dimiii

öğlen sebze yemeği yerdim ya da üstüne yumurta kırılacak bi yemek yapardım ya da tavuk sote yapardım 1 tabak yerdim dolu dolu yanında da 1 kase yoğurtt salata

akşam salata bolcaaa üstüne bazen tavuk koyardım bazenn ton balığıı

boll suyumu içerdimm

istediğin kadar sebze yiyebiliyosunn....

ehuheuehu yap kuzum, hah bi de şey var ama bunda topla çalıoşıosun. bacak sorunun varsa bunu da tavsiye ederim, gerçi ben yapmadım ama hihi yapmak istiorum :)

"Cardio Workout"
Bunuda not aldım Hepsini yapmaya çalışacam bacak sorunum olmazmı fazlasıyla var...

canım peki kaç gün yaptın sen ?? 10 günden fazla falan yapmayın diolar da :S ne bilim.

bunu buldum netten:

Protein diyeti listesi ile güçsüz kalmadan sağlıklı bir şekilde diyet yapabilirsiniz. Protein diyeti et ürünlerini yiyerek dengeli bir şekilde kilo verebilirsiniz. Protein diyeti listesinin güzel yanları olduğu gibi hiç hoşunuza gitmeyecek yönleride vardır. Bol bol sebze tüketebilirsiniz bu diyette, fakat Ketçap,mayonez, tuz, çikolata, şeker gibi yemek sosları ve tükettiğimiz yiceklerde kullanmamalıyız. Verceğimiz diyet protin ağırlıklı olduğu için Maksimum 7 Gün Uygulayabilirsiniz. Bu diyet sayesinde 7 günde 3 ila 4 kilo verebilirsiniz. Protein diyeti listesi’nin günlük kalorisi ise 900 Kcal’dir.

Sabah kahvaltıda:
1 tabak doğal yoğurt ya da 200 – 250 ml süt,
100 gram yağsız peynir,
2 parça jambon,
1 adet meyve,
tatlandırıcı çay yada kahve

öğlen : 150 gram et yada 200 gram balık yağsız olması kaydı ya da 4 parça pişmiş jambon ya da 2 adet haşlanmış yumurta,
200 gram sebze yemeği,
yeşil salata, domates, havuç, salatalık 1 çay kaşığı zeytinyağı ile tatlandırılabilir

akşam:150 gram et yada 1 – 2 parça soğuk et,
200 gram buğulama balık yada 3 – 4 parça somon füme,
200 gram haşlanmış sebze ( patlıcan, mantar, kereviz, yeşil yada kırmızı biber, kabak, ıspanak, kuşkonmaz) bu şekilde protein diyetini uygulayıp kısa zamanda sağlıklı bir vücuda sahip olabilirsiniz.

Önemli: 1 Günde yeterince hareket etmiyorsanız Protein diyetini uygulamayın. Protein diyeti listesi’nin yanında kolay egzersiz hareketleri ile Isınma Hareketlerini uygulayabilirsiniz. En güzel günlerde sevdiklerinizle mutlu günler geçirmeniz dileğimle sağlıcakla kalın.

kaynak: protein diyeti listesi 2012, protein diyeti | Yaz diyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…