Maşallah gerçekten çok güzelmişsin.baya bi küçük oldu ama hihihi :)
Canım benim sen zaten çok güzelsin.Sürekli herhangi bir değişiklik yapman gerekmiyor.Seni beğenenlerde böyle beğensinler.Öncelikle sen tamam mı?Bu kadar coookkkk boyadan konustuk okul acılmadan kendımı guzellestırmelıyım ! ! ...
Göster canım benim
Ne keyif alırdım ya tıka basa yer bir de kilo verirdim bu sıralarda da iştahım çok açıldı ama günde 3-4 saat yürüyüşüm saolsun telafi ediyor bugün tekrar 50.9u gördüm regl olmama rağmen.
Kıyamam hiç sert de çıkmazmış canım benim
Hemen göstereyim mi şeytanları
Maşallah gerçekten çok güzelmişsin.Bende birazdan profilime eklerim bakarsın.
Bu süreyi iyi değerlendirirsen listeye dereceyle girersin motive olur ..
Şimdi ekledim canımhaticecim resim nerdeee :) albüm oluşturdu dio ama resim yok dio albümde de anlamadım
Şimdi ekledim canım
Hepimiz güzeliz gerçekten.Bir çıtırlık konusunda problemimiz var oda yakın bir süre sonra çözüme kavuşacak.ay maşallah canım ya bu gruptakilerin hepsi güzel sanırım ihihih :) 13. güzeller takımı mı desek hihihi :)
Hepimiz güzeliz gerçekten.Bir çıtırlık konusunda problemimiz var oda yakın bir süre sonra çözüme kavuşacak.
Öncelikle afiyet olsun canım.Patates ve havuç diyetlerde pek önerilmiyor.Onun yerine bir tabak sebze yemeği veya haşlanmış et tercih edebilirdin.Pilavda gözüme takılanlardan.2 kase fasulye yiyip pilav yemesen daha iyi olurdu diye düşünüyorum.Ancak bundan sonraki yorumlarımı bu haftaki kilona bakarak yapacağım.Kilo verdiysen böyle devam edebilirsin ancak vermediysen önerilerimi gözönüne alman gerekecek.Sporun çok güzelKahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 2 zeytin, 1 kk peynir, marul, roka, 1 brdk yeşilçay
Ara: bir şeftali
Öğle: kepek ekmeğiyle domatesli-peynirli tost, birer adet haşlanmış patates-havuç, bir brdk ayran
Ara: bir avuç beyaz leblebi, 3 erik
Akşam: 1 kase kuru fasulye, 5 yk pilav, bir tabak salata, bir brdk ayran
Ara: 1 bardak süt
2.5 lt su
SPOR: leslie 1 mil+ bootcamp calorie burn + leslie 1 mil + 100 twist + 100 mekik + 2 kgluk dumbellarla kol çalışması + pilates bandıyla kol sıkılaştırma
Birde kendimİ öyle görebilsem.50leri görene kadarda diyemeyeceğim sanırım.canım sen çıtırsın kiii bencee :))
Öncelikle afiyet olsun canım.Patates ve havuç diyetlerde pek önerilmiyor.Onun yerine bir tabak sebze yemeği veya haşlanmış et tercih edebilirdin.Pilavda gözüme takılanlardan.2 kase fasulye yiyip pilav yemesen daha iyi olurdu diye düşünüyorum.Ancak bundan sonraki yorumlarımı bu haftaki kilona bakarak yapacağım.Kilo verdiysen böyle devam edebilirsin ancak vermediysen önerilerimi gözönüne alman gerekecek.Sporun çok güzel
Birde kendimİ öyle görebilsem.50leri görene kadarda diyemeyeceğim sanırım.
afiyet olsun.MENÜM
SABAH
2,5 dilim çavdar ekmeği
Melemen,peynir
Yeşilçay
ARA
Sütlü kahve
3 petibör bisküvi
6 badem
ÖĞLEN
Peynirli dukan krep
Domates
Yeşil çay
AKŞAM
Sütlü nesfit
pilav biraz fazla olmuKahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 2 zeytin, 1 kk peynir, marul, roka, 1 brdk yeşilçay
Ara: bir şeftali
Öğle: kepek ekmeğiyle domatesli-peynirli tost, birer adet haşlanmış patates-havuç, bir brdk ayran
Ara: bir avuç beyaz leblebi, 3 erik
Akşam: 1 kase kuru fasulye, 5 yk pilav, bir tabak salata, bir brdk ayran
Ara: 1 bardak süt
2.5 lt su
SPOR: leslie 1 mil+ bootcamp calorie burn + leslie 1 mil + 100 twist + 100 mekik + 2 kgluk dumbellarla kol çalışması + pilates bandıyla kol sıkılaştırma
MENÜM
SABAH
2,5 dilim çavdar ekmeği
Melemen,peynir
Yeşilçay
ARA
Sütlü kahve
3 petibör bisküvi
6 badem
ÖĞLEN
Peynirli dukan krep
Domates
Yeşil çay
AKŞAM
Sütlü nesfit
pilav biraz fazla olmuafiyet olsun.
afiet olsun canımm :)
Teşekkürler kızlarafiyet olsun.
.
Bundan sonra pilav yerine çavdar veya tamtahıllı ekmek yersinben de farkındayım, normalde 4 yk yerdim bgn öyle oldu artık kısmet :)
Bundan sonra pilav yerine çavdar veya tamtahıllı ekmek yersinBu kadar tepki olunca yemez olaydım demişsindir sanırım Amacımız bu.Lafla eleştirip ,bıktırıp yedirmemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?