Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

baya bi küçük oldu ama hihihi :)
Maşallah gerçekten çok güzelmişsin.Bende birazdan profilime eklerim bakarsın.
Bu kadar coookkkk boyadan konustuk okul acılmadan kendımı guzellestırmelıyım ! ! ...
Canım benim sen zaten çok güzelsin.Sürekli herhangi bir değişiklik yapman gerekmiyor.Seni beğenenlerde böyle beğensinler.Öncelikle sen tamam mı?

Göster canım benim

MENÜM
SABAH
2,5 dilim çavdar ekmeği
Melemen,peynir
Yeşilçay

ARA
Sütlü kahve
3 petibör bisküvi
6 badem

ÖĞLEN
Peynirli dukan krep
Domates
Yeşil çay

AKŞAM
Sütlü nesfit

Gönül'cüm bootcamp a bayıldım çok güzelmiş.Yetişmekte zorlandım ama elimden geldiğince yapmaya çalıştım Üstüne sporda yaptım.Bir yürüyüşüm kaldı birazdan yürüyüp sporumu paylaşırım.

Kahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 2 zeytin, 1 kk peynir, marul, roka, 1 brdk yeşilçay

Ara: bir şeftali

Öğle: kepek ekmeğiyle domatesli-peynirli tost, birer adet haşlanmış patates-havuç, bir brdk ayran

Ara: bir avuç beyaz leblebi, 3 erik

Akşam: 1 kase kuru fasulye, 5 yk pilav, bir tabak salata, bir brdk ayran

Ara: 1 bardak süt

2.5 lt su

SPOR: leslie 1 mil+ bootcamp calorie burn + leslie 1 mil + 100 twist + 100 mekik + 2 kgluk dumbellarla kol çalışması + pilates bandıyla kol sıkılaştırma

Öncelikle afiyet olsun canım.Patates ve havuç diyetlerde pek önerilmiyor.Onun yerine bir tabak sebze yemeği veya haşlanmış et tercih edebilirdin.Pilavda gözüme takılanlardan.2 kase fasulye yiyip pilav yemesen daha iyi olurdu diye düşünüyorum.Ancak bundan sonraki yorumlarımı bu haftaki kilona bakarak yapacağım.Kilo verdiysen böyle devam edebilirsin ancak vermediysen önerilerimi gözönüne alman gerekecek.Sporun çok güzel

canım sen çıtırsın kiii bencee :))
Birde kendimİ öyle görebilsem.50leri görene kadarda diyemeyeceğim sanırım.

canım ben de onları tercih etmicektim de, evde sebze falan kalmamıştı. (neyse ki bizimkiler pazara gitti) bnm de içime sinmedi ztn yediklerim :) bi de fasülyeyi de annem az yapmış biraz hihi ondan bi kase yedim, pilav da mecburen yedim yoksa aç kalırdım :) tabi ki bunlar mazeret olamaz bgnlük böle oldu napimmm ((

MENÜM
SABAH
2,5 dilim çavdar ekmeği
Melemen,peynir
Yeşilçay

ARA
Sütlü kahve
3 petibör bisküvi
6 badem

ÖĞLEN
Peynirli dukan krep
Domates
Yeşil çay

AKŞAM
Sütlü nesfit
afiyet olsun.

pilav biraz fazla olmuafiyet olsun.

ya kızlar ben bu sene dukan diyetiyle 20 günde 9 kg vermiştim. şimdi yeniden başlamak istiyorum ama, dukanı bıraktıktan sonra normal diyete dönsem de 4 kgsunu geri almıştım:S napıiim sizce akıl verir msnzzz :S

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…