Paylaşım alanını okursanız orda da yorumlar var.Ben kendi fikrimi söyleyeyim.Püsküüt bu uygulamanın suistimal oluğunu düşünüyor.Böyle düşünmesinin haklı noktaları vardır elbet. Bu yüzden yeni fikirler üretmeliyiz.Bence haklı olarak bu yaz yaşadığımız gibi izne ayrılmamız gereken durumlar var.Suistimali önlemek için bence O hafta izne ayrılan kişi izne ayrıldı diye yazılabilir ancak tekrar listeye girmek istediğinde yeni üyelere uygulanan kurallar tekrardan başlanabilir ve o kişi 2 hafta deneme süresine girebilir.Listeye döndüğünde de şu etaptan ayrılan üyenin kilosu 10 a bölündü yerine yeni üye gibi davranılıp 2 ye bölünür.Böyle bir durumda sürekli durumu suistimal edecek kişiler süreçten dolayı ya izne ayrılmayacaktır yada geri dönmeyecektir.Dönen kişide kilo vermek istediği için döner. Kaptanlar sürekli üyelerin ne zaman ayrıldığını ve ne yaptığını kontrol etmek zorunda kalıyor ve bu ayrıca yük oluyor. Sizler neler düşünüyorsunuz??????????
Paylaşım alanını okursanız orda da yorumlar var.Ben kendi fikrimi söyleyeyim.Püsküüt bu uygulamanın suistimal oluğunu düşünüyor.Böyle düşünmesinin haklı noktaları vardır elbet. Bu yüzden yeni fikirler üretmeliyiz.Bence haklı olarak bu yaz yaşadığımız gibi izne ayrılmamız gereken durumlar var.Suistimali önlemek için bence O hafta izne ayrılan kişi izne ayrıldı diye yazılabilir ancak tekrar listeye girmek istediğinde yeni üyelere uygulanan kurallar tekrardan başlanabilir ve o kişi 2 hafta deneme süresine girebilir.Listeye döndüğünde de şu etaptan ayrılan üyenin kilosu 10 a bölündü yerine yeni üye gibi davranılıp 2 ye bölünür.Böyle bir durumda sürekli durumu suistimal edecek kişiler süreçten dolayı ya izne ayrılmayacaktır yada geri dönmeyecektir.Dönen kişide kilo vermek istediği için döner. Kaptanlar sürekli üyelerin ne zaman ayrıldığını ve ne yaptığını kontrol etmek zorunda kalıyor ve bu ayrıca yük oluyor. Sizler neler düşünüyorsunuz??????????
mesaj sayısı spor
pia:12 -
bilgen35:19 +
uzayım:18 +
mersinli42:27 +
gocagull:13 -
nurgulguney:11 -
tadli:21 +
kbra23:36 +
Nurgülcüm gereksiz yere izne ayrılanlara yeni üye muamelesi yapılsın diyorsun ama bunda sorun var.Çünkü her grupta kaptan ve yardımcı sürekli değişiyor.Eski üyeler gelip ben yıllık izindeydim diyebilir.Bunun takibi zor olur.Mazeret mi yoksa başka birşey mi sürekli bilmek mümkün değil.İzne gidip hiç gelmeyenlerde var.1 hafta sonra gelenlerde.bence kimse izne ayrılmasınşaka şaka. yıllık izinler muhakkak oluyor ama geri dönüldüğünde yeni üye gibi muamele görmesi bence gereksiz o zaman izinli yazılmasın. bilemedim ya karmaşık bi konu. mesela ben kendimden yola çıkıyorum iki hafta yıllık izindeydim hem bayram seyran vardı giremedim izili yazıldım şimdi 2 hafta deneme süresinemi tabi tutulacaktım yoksa yıllık izin dışında olanlarmı öyle olacak mesela düğün var kına var doğum günü var gezmeye gidiyorum kilo aldım izinli yazın sınava çalışıcam izinli yazın gibi şeyleremi yeni üye uygulaması gelecek. evet püskütte haklı su istimal edilmiş asıl amacının dışına çıkılmış. hiç kasmadan bence ilk baştaki uygulama geçerli olsun. onun dışında gereksiz mazeret bildiren üyeler asılsın yani geri geldiklerinde yeni üye gibi sayılsınlar
Not aldım canım.nesdii28 : 8 + / 1 - ( 3 ve 4 eylül )
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-596.html#post26307693
Kızlar siz ne düşünüyorsunuz?Bizde fikirlerimizi söyleyelim.Ortak kararımızı paylaşım alanına yazalım.
Canım haksızlık yok.yeni üye geldiğinde kilosunu bize söylüyor ve 2 haftada verdiği kiloyu listeye yazıyoruz.Ben 1 ay önce gittim 5 kg verdim onu ekleyin durumu yok.Eski üye gelir yeni üye gibi o günkü kilosunu söyler.2 hafta sonra verdiğini alır listeye ekleriz.Grupta olmadığı sürece verdiği veya aldığı kilo hesaplanmayacak..Dikkat edersen hafta 1.lerine bakarsan genelde birkaçtane yeni üye var ve verdikleri kilo çok fazla.Böylelikle biz sonlarda onlar başlarda oluyor.yaa bilmiyorum canım yaa ; şimdi tartılamayacağımız tatil , mecburi seyahat gibi zamanlar oluyor bence izinli yazılmamız lazım ! evet belki suistimal edenler de oluyor bu durumu ama diyelim ki 10 hafta yok izinli 10' a bölmek daha mantıklı haksızlık olmasın diye ! yani 2'ye bölmek saçma gibi geliyo bana ! daha çok kilo verebilir 10 hafta da ve 2' ye bölünce yüzdesi fazla çıkar doğal olarak !
ben mi yanlış anlıyorum sizce ????
Canım haksızlık yok.yeni üye geldiğinde kilosunu bize söylüyor ve 2 haftada verdiği kiloyu listeye yazıyoruz.Ben 1 ay önce gittim 5 kg verdim onu ekleyin durumu yok.Eski üye gelir yeni üye gibi o günkü kilosunu söyler.2 hafta sonra verdiğini alır listeye ekleriz.Grupta olmadığı sürece verdiği veya aldığı kilo hesaplanmayacak..Dikkat edersen hafta 1.lerine bakarsan genelde birkaçtane yeni üye var ve verdikleri kilo çok fazla.Böylelikle biz sonlarda onlar başlarda oluyor.
Bende taebo denemeye gidiom
tae boo dün bende yaptım biraz çok zevlkii ya
Yeni çatlakları engeller mutlaka Gönül'cüm ama eskilerin çözümü kimyasal peeling ..
Ben bulabildiğim tüm videoları indirmiştim en güzeli o gelmişti bana, özellikle alt beden için ..
o benim işimmm kaptişiimmmGöbek at halay çek tey yet tey
Nurgul sanslisiniz burda oyle pirivat calisanlar yok..ancak sirketle ordada hep yababcilar var cesaret edemiyorum
Ama aslinda cok ihtiyacim var
Nurgülcüm gereksiz yere izne ayrılanlara yeni üye muamelesi yapılsın diyorsun ama bunda sorun var.Çünkü her grupta kaptan ve yardımcı sürekli değişiyor.Eski üyeler gelip ben yıllık izindeydim diyebilir.Bunun takibi zor olur.Mazeret mi yoksa başka birşey mi sürekli bilmek mümkün değil.İzne gidip hiç gelmeyenlerde var.1 hafta sonra gelenlerde.
Mesela şuan tatilden dönüp fazla kiloların verilmesini bekliyoruz öyle listeye giriyoruz ki ortalamamız bozulmasın.Aynı izinden gelen 2 hafta deneme sürecinden geçer ve mesaj sayılarına dikkat edilir.Bu süre kendisine fazlalığı vermesi açısından,toparlanması açısından yararlı olacaktır.Aynı zamanda eksiyle dönenlerin ise listeye büyük bir katkısı olacaktır.2 hafta sonunda listeye girer.Böylece kim ne zaman ayrıldı ne zaman döndü kaça bölünecek gibi sorunlar ortadan kalkmış olur.
Not aldım canım.
tae boo dün bende yaptım biraz çok zevlkii ya
o benim işimmm kaptişiimmm
kızlarrr elekrik gitti sandım kaç saattirrr bekliyodummm
baktımm alt kattan ustaların çalışma sesi geliyoo matkaplaa kapıyı bi açtım otomatik ışığı yanıyooo eeee evde niye elektrik yokk
bodruma indim bi baktımm şartellerr atmışşşş
hala nedenini anlayamadımmm yaaa
Merhaba arkadaslar bende araliklida olsa2ay dir diyetteyim 10 kilo kadar verdim hala devam ediyorum birakmayada niyetim yok.biraz da gaza gelmeye ihtiyacim var bazen sikilir gibi oluyorum benide araniza alirsaniz cok mutlu olurum
bu izin mizin davasını bilmem de kızlarrrrrrrrrrrr ben sonunda dukan krebini yapabildim yaaaaaaaaaayehuuuuuuuuuuuuu işin sırrı yulaf kepeğini baya bi süre süt döküp bekletmekmiş yaffffffffffffffffff bu kadar basitmiş. krepten başka tariflere bakıim ben nasılsa artık yapabliorum hihihi :))
Merhaba öncelikle verdiğin kilo için tebrik ederim.Grubumuza şuan boşluk yok.Cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne yazarsan bir grup seni çağıracaktır.Onun dışında misafir olarak herzaman burda olabilirsin bekleriz.Merhaba arkadaslar bende araliklida olsa2ay dir diyetteyim 10 kilo kadar verdim hala devam ediyorum birakmayada niyetim yok.biraz da gaza gelmeye ihtiyacim var bazen sikilir gibi oluyorum benide araniza alirsaniz cok mutlu olurum
Tebrikler.Afiyet şeker olsun.bu izin mizin davasını bilmem de kızlarrrrrrrrrrrr ben sonunda dukan krebini yapabildim yaaaaaaaaaayehuuuuuuuuuuuuu işin sırrı yulaf kepeğini baya bi süre süt döküp bekletmekmiş yaffffffffffffffffff bu kadar basitmiş. krepten başka tariflere bakıim ben nasılsa artık yapabliorum hihihi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?