Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bence kimse izne ayrılmasın şaka şaka. yıllık izinler muhakkak oluyor ama geri dönüldüğünde yeni üye gibi muamele görmesi bence gereksiz o zaman izinli yazılmasın. bilemedim ya karmaşık bi konu. mesela ben kendimden yola çıkıyorum iki hafta yıllık izindeydim hem bayram seyran vardı giremedim izili yazıldım şimdi 2 hafta deneme süresinemi tabi tutulacaktım yoksa yıllık izin dışında olanlarmı öyle olacak mesela düğün var kına var doğum günü var gezmeye gidiyorum kilo aldım izinli yazın sınava çalışıcam izinli yazın gibi şeyleremi yeni üye uygulaması gelecek. evet püskütte haklı su istimal edilmiş asıl amacının dışına çıkılmış. hiç kasmadan bence ilk baştaki uygulama geçerli olsun. onun dışında gereksiz mazeret bildiren üyeler asılsın yani geri geldiklerinde yeni üye gibi sayılsınlar

Bende sana katılıyorum canım bencede öyle olmalı ama kaldırılmamalı ...

Nurgul sanslisiniz burda oyle pirivat calisanlar yok..ancak sirketle ordada hep yababcilar var cesaret edemiyorum
Ama aslinda cok ihtiyacim var

Nurgülcüm gereksiz yere izne ayrılanlara yeni üye muamelesi yapılsın diyorsun ama bunda sorun var.Çünkü her grupta kaptan ve yardımcı sürekli değişiyor.Eski üyeler gelip ben yıllık izindeydim diyebilir.Bunun takibi zor olur.Mazeret mi yoksa başka birşey mi sürekli bilmek mümkün değil.İzne gidip hiç gelmeyenlerde var.1 hafta sonra gelenlerde.
Mesela şuan tatilden dönüp fazla kiloların verilmesini bekliyoruz öyle listeye giriyoruz ki ortalamamız bozulmasın.Aynı izinden gelen 2 hafta deneme sürecinden geçer ve mesaj sayılarına dikkat edilir.Bu süre kendisine fazlalığı vermesi açısından,toparlanması açısından yararlı olacaktır.Aynı zamanda eksiyle dönenlerin ise listeye büyük bir katkısı olacaktır.2 hafta sonunda listeye girer.Böylece kim ne zaman ayrıldı ne zaman döndü kaça bölünecek gibi sorunlar ortadan kalkmış olur.

nesdii28 : 8 + / 1 - ( 3 ve 4 eylül )
Not aldım canım.

Son düzenleme:

yaa bilmiyorum canım yaa ; şimdi tartılamayacağımız tatil , mecburi seyahat gibi zamanlar oluyor bence izinli yazılmamız lazım ! evet belki suistimal edenler de oluyor bu durumu ama diyelim ki 10 hafta yok izinli 10' a bölmek daha mantıklı haksızlık olmasın diye ! yani 2'ye bölmek saçma gibi geliyo bana ! daha çok kilo verebilir 10 hafta da ve 2' ye bölünce yüzdesi fazla çıkar doğal olarak !
ben mi yanlış anlıyorum sizce ????

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-596.html#post26307693

Kızlar siz ne düşünüyorsunuz?Bizde fikirlerimizi söyleyelim.Ortak kararımızı paylaşım alanına yazalım.

gereksiz yere izin kullanılması hoş değil,suistimal bencede.sana katılıyorum hatice.

Hatice benim gercekten bi fijrim yok:) sadece takim kaptanlarin cik emek harcadiklari konusuna katilmiyorum

Hehe yani tam tersi..evet biz burda katilimda zorlanirken kaptanlarin bukadar takip vs zor gercekten
Soyle olabilir mesela haftaici 1-2 gun izin almasi gerekenler msj yazma konysunda izinli olup cuma gunu izinli olmasa yillik izinlere...bilmi yu orum :/

Canım haksızlık yok.yeni üye geldiğinde kilosunu bize söylüyor ve 2 haftada verdiği kiloyu listeye yazıyoruz.Ben 1 ay önce gittim 5 kg verdim onu ekleyin durumu yok.Eski üye gelir yeni üye gibi o günkü kilosunu söyler.2 hafta sonra verdiğini alır listeye ekleriz.Grupta olmadığı sürece verdiği veya aldığı kilo hesaplanmayacak..Dikkat edersen hafta 1.lerine bakarsan genelde birkaçtane yeni üye var ve verdikleri kilo çok fazla.Böylelikle biz sonlarda onlar başlarda oluyor.

Bence de bu konuda su istimaller oluyor onerin bana mantikli geldi katiliyorum fikrine hatice cim

Merhaba arkadaslar bende araliklida olsa2ay dir diyetteyim 10 kilo kadar verdim hala devam ediyorum birakmayada niyetim yok.biraz da gaza gelmeye ihtiyacim var bazen sikilir gibi oluyorum benide araniza alirsaniz cok mutlu olurum

Bende taebo denemeye gidiom

Yeni çatlakları engeller mutlaka Gönül'cüm ama eskilerin çözümü kimyasal peeling ..

Ben bulabildiğim tüm videoları indirmiştim en güzeli o gelmişti bana, özellikle alt beden için ..
tae boo dün bende yaptım biraz çok zevlkii ya
Göbek at halay çek tey yet tey
o benim işimmm kaptişiimmm

kızlarrr elekrik gitti sandım kaç saattirrr bekliyodummm
baktımm alt kattan ustaların çalışma sesi geliyoo matkaplaa kapıyı bi açtım otomatik ışığı yanıyooo eeee evde niye elektrik yokk
bodruma indim bi baktımm şartellerr atmışşşş
hala nedenini anlayamadımmm yaaa

Nurgul sanslisiniz burda oyle pirivat calisanlar yok..ancak sirketle ordada hep yababcilar var cesaret edemiyorum
Ama aslinda cok ihtiyacim var

kesinlikle riskli bi durum herşeyini emanet ediyosun ama ne varki bende ona göre tedbirimi aldım evde kıymetli hiç bi eşya bulundurmuyorum ama çok büyük rahatlık benim cuma günü temizlik günüm eve bi gidiyorum heryer toplanmış silinmiş süpürülmüş mis gibi kokuyo kesinlikle her bayanın ihtiyacı olan bişey.

inanmıycaksın ama anladım mantıklı kabul ediyorum

bu izin mizin davasını bilmem de kızlarrrrrrrrrrrr ben sonunda dukan krebini yapabildim yaaaaaaaaaa yehuuuuuuuuuuuuu işin sırrı yulaf kepeğini baya bi süre süt döküp bekletmekmiş yaffffffffffffffffff bu kadar basitmiş. krepten başka tariflere bakıim ben nasılsa artık yapabliorum hihihi :))

Merhaba arkadaslar bende araliklida olsa2ay dir diyetteyim 10 kilo kadar verdim hala devam ediyorum birakmayada niyetim yok.biraz da gaza gelmeye ihtiyacim var bazen sikilir gibi oluyorum benide araniza alirsaniz cok mutlu olurum

canım buna kaptanlar karar veriyor.bizim yapabileceğimiz bişey yok.

bravo tebrik ediyorum aferin

Merhaba öncelikle verdiğin kilo için tebrik ederim.Grubumuza şuan boşluk yok.Cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne yazarsan bir grup seni çağıracaktır.Onun dışında misafir olarak herzaman burda olabilirsin bekleriz.

Tebrikler.Afiyet şeker olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…