Kolay gelsin Gönülcüm.Bende yavastan uzasam iyi olacak malum is guc yemek fasli falan
Hoşgeldin Sezen her zaman bekleriz. Son sayfalarda benimde sporum vardı.Örnek dün bootcamp ile başladım.Sonra ısınmışken diğer hareketleri yaptım.En son yürüyüşümü yapıp kendimi banyoya attım.1,5-2 saat sürüyor.Bazen daha fazla.Dediğin gibi vakit gerekiyor ancak spora başlayınca şunuda yapayım bunuda yapayım diyorsun zaman geçiyor.Vayyyyyy Vayyyy vayyyyy vayyyy
Selam kızlar. Ben 3. takımdanım. Öylesine bakayım dedim tam sayfayı kapatacakken. sporları görünce azıcık bakayım dedim. Ağzım açık kaldı resmen ya.
Hepinize
Yanlız bir şey sorucam nasıl yapıyorsunuz o kısmını merak ettim. Bana bakınca ciddi vakit istiyor bunlar gibi geldi de. Bende çok severim spor yapmayı ama vakit bulamıyorum ya da sanırım bahane mi üretiyorum ne. :44: Bundan sonra sık sık sayfanıza bakarım artık belki gaza gelirim.
Hoşgeldin Semine.İyiyiz sen nasılsın?selammmm fıstıklarrr nasılsınızz bakayımm
Valla bende sizin sayfada gördüm kızlar bootcamp nedir yahu. Merak ettim bakayım dedim ama pek bir şey bulamadım. videodan falan mı yapıyorsunuz. Yoksa indirip te mi yapıyorsunuz. Ayyy heveslendim şimdi hemen bende yapmak istiyorum. Tabii çalıştığım için anca belki akşama.
Kaydedilmiyor You tube tan yapıyoruz.Normalde bende video indirme programı var ancak bunu kopyalanmasın diye parça parça yüklemişler.Kolay gelsin.Valla bende sizin sayfada gördüm kızlar bootcamp nedir yahu. Merak ettim bakayım dedim ama pek bir şey bulamadım. videodan falan mı yapıyorsunuz. Yoksa indirip te mi yapıyorsunuz. Ayyy heveslendim şimdi hemen bende yapmak istiyorum. Tabii çalıştığım için anca belki akşama.
Göbek at halay çek tey yet teyeridim, bittimmmm, mahfoldummmmmm rınrınrınnnnnnnnnnay ben mahfoldum cidden. 45 dk yaptım ama öldümmmmm. bu tiffany routhe ta iş var hatunlar ben size diim oy her yanım şimdiden ağrımaya başladı ama hala bişeler yapasım var ay napsam bunun üstüne de anca leslie gider gerçi de üff leslie de şimdi çok hafif kaçar acaba bi 15 dk da göbek mi atsam tey teyyy
afiyet olsungüzeellll herkese laf yetiştirdikten sonra menümü paylaşabilirim
sabah
1 kase mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmeği
öğlen
bir kase kırmızı meyveli k fleks
akşam (18,30)
1 dolu tabak arnavut ciğeri
2 bardak ayran
yemekten 2 saat bir haşlanmış mısır
3 lt su.
spor yok. acaba ders çalışmak kaç kalori yaktırıyordur
slm arkadaşlar bugün yeni gelebildim.benim kız hasta dün gece sürekli kustu sabah doktora gittik.şimdide hazırlanıp işe gidicem.görüşürüz umarım.
Ellerine sağlık canım.Bu arada Banu seninde mesaj sayılarını atman gerekiyor.Sanırım unuttun.Mesaj sayısı eksik olanlar lütfen göndersin.Bu hafta tek tek uyarmayacağım tabloya sıfır yazacağım.Sonra benim şu günüm şu kadardı falan unuttum demeyin.Şimdiden eksiklikleri tamamlayın.mesaj sayısı spor
pia:12 -
bilgen35:19 +
uzayım:18 +
mersinli42:27 +
gocagull:13 -
nurgulguney:11 -
tadli:21 +
kbra23:36 +
Ellerine sağlık canım.Bu arada Banu seninde mesaj sayılarını atman gerekiyor.Sanırım unuttun.Mesaj sayısı eksik olanlar lütfen göndersin.Bu hafta tek tek uyarmayacağım tabloya sıfır yazacağım.Sonra benim şu günüm şu kadardı falan unuttum demeyin.Şimdiden eksiklikleri tamamlayın.
Kurallar içinde en az 5 mesaj yazma zorunluluğu dedik ama ben sana mesajların atılması gerektiğini söylemedim sanırım.Pardon canım.Bir listemiz var ona göre o gün saat 00:00a kadar kaç mesaj yazdıysan özelden göndermen gerekiyor.he tmm bana bişe denmediğinden :) bakıorum hemen msjlarıma :)
Profilinde my activitiy yazan yerden sayabilirsin.Bundan sonra biz mesaj yazarken başlık kısmına kaçıncı mesajda olduğumuzu yazıyoruz öylede yapabilirsin.3 gündür yazdığım mesajlar di mi? nası bakcam hepsine
Kurallar içinde en az 5 mesaj yazma zorunluluğu dedik ama ben sana mesajların atılması gerektiğini söylemedim sanırım.Pardon canım.Bir listemiz var ona göre o gün saat 00:00a kadar kaç mesaj yazdıysan özelden göndermen gerekiyor.
Profilinde my activitiy yazan yerden sayabilirsin.Bundan sonra biz mesaj yazarken başlık kısmına kaçıncı mesajda olduğumuzu yazıyoruz öylede yapabilirsin.
Not aldım canımmesaj sayılarım:
02.09.2012 : 31
03.09.2012: 22
04.09.2012: 65
tmm canım hallettim my activityden :) bundan sonra günlük yzarım. buraya yazdım ama gün gün kime atıorum özel mesajı?
Bütün Takımların Dikkatine!
Arkadaşlar, bir konuyu tartışmaya açmak istiyorum.
İzne ayrılma uygulamasını zamanında çok farklı bir amaçla uygulamaya sokmuştuk. Tatile giden veya rahatsızlanan veya herhangi bir nedenle "uzun bir süre" KK ya giremeyecek olan arkadaşlarımız için bu uygulamayı yapıyorduk.
Ancak zaman içerisinde bu uygulama çok farklı bir noktaya geçti. Kilo alındığında, regl oduğunda, kendisinden haber alınamadığında vs.. lafı uzatmayayım yukarıda yazdığım gerçek iki sebep dışında uygulamalar var. Ayrıca, izinli dedeiğimiz üye mesaj yazmaya devam ediyor, nasıl izinse bu? Ya da aynı üye ayda 3 kere izne ayrılıyor?:26:
Sonuç olarak.; ben bu uygulamanın, dolayısı ile de döndüğünde uygulanacak etap sayısına bölme işlemlerinin kaldırılmasından yanayım.
Başta da dediğim gibi bu konuyu tartışmaya açmak istiyorum. Tartışarak belki daha farklı bir uygulama bulabilirsiniz. O nedenle de herhangi bir oylama başlatmıyorum.
Lütfen düşünün. Sizce bu şekilde uygulanan izin sisteminin, takım kaptanları ve benim gereksiz hesaplamalarla uğraşmasının dışında kime ne faydası var? :44:
Nurgul,
Buda demek oluyor kii hic bir ev isi icin hayati ertelemiyceezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?