Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende yavastan uzasam iyi olacak malum is guc yemek fasli falan
Kolay gelsin Gönülcüm.

Hoşgeldin Sezen her zaman bekleriz. Son sayfalarda benimde sporum vardı.Örnek dün bootcamp ile başladım.Sonra ısınmışken diğer hareketleri yaptım.En son yürüyüşümü yapıp kendimi banyoya attım.1,5-2 saat sürüyor.Bazen daha fazla.Dediğin gibi vakit gerekiyor ancak spora başlayınca şunuda yapayım bunuda yapayım diyorsun zaman geçiyor.
selammmm fıstıklarrr nasılsınızz bakayımm
Hoşgeldin Semine.İyiyiz sen nasılsın?

Valla bende sizin sayfada gördüm kızlar bootcamp nedir yahu. Merak ettim bakayım dedim ama pek bir şey bulamadım. videodan falan mı yapıyorsunuz. Yoksa indirip te mi yapıyorsunuz. Ayyy heveslendim şimdi hemen bende yapmak istiyorum. Tabii çalıştığım için anca belki akşama.

youıtubea bootcamp calorie burn yazıosun canım, ilk çıkan videoyu yapıosun sonra hihiih :) kolay gellsin :)

Kaydedilmiyor You tube tan yapıyoruz.Normalde bende video indirme programı var ancak bunu kopyalanmasın diye parça parça yüklemişler.Kolay gelsin.

eridim, bittimmmm, mahfoldummmmmm rınrınrınnnnnnnnnn ay ben mahfoldum cidden. 45 dk yaptım ama öldümmmmm. bu tiffany routhe ta iş var hatunlar ben size diim oy her yanım şimdiden ağrımaya başladı ama hala bişeler yapasım var ay napsam bunun üstüne de anca leslie gider gerçi de üff leslie de şimdi çok hafif kaçar acaba bi 15 dk da göbek mi atsam tey teyyy

Göbek at halay çek tey yet tey

afiyet olsun

slm arkadaşlar bugün yeni gelebildim.benim kız hasta dün gece sürekli kustu sabah doktora gittik.şimdide hazırlanıp işe gidicem.görüşürüz umarım.

çok geçmiş olsun bilgen.bu ara senin bebişler çok sık hastalanıyor.

mesaj sayısı spor
pia:12 -
bilgen35:19 +
uzayım:18 +
mersinli42:27 +
gocagull:13 -
nurgulguney:11 -
tadli:21 +
kbra23:36 +

mesaj sayısı spor
pia:12 -
bilgen35:19 +
uzayım:18 +
mersinli42:27 +
gocagull:13 -
nurgulguney:11 -
tadli:21 +
kbra23:36 +
Ellerine sağlık canım.Bu arada Banu seninde mesaj sayılarını atman gerekiyor.Sanırım unuttun.Mesaj sayısı eksik olanlar lütfen göndersin.Bu hafta tek tek uyarmayacağım tabloya sıfır yazacağım.Sonra benim şu günüm şu kadardı falan unuttum demeyin.Şimdiden eksiklikleri tamamlayın.

he tmm bana bişe denmediğinden :) bakıorum hemen msjlarıma :)

he tmm bana bişe denmediğinden :) bakıorum hemen msjlarıma :)
Kurallar içinde en az 5 mesaj yazma zorunluluğu dedik ama ben sana mesajların atılması gerektiğini söylemedim sanırım.Pardon canım.Bir listemiz var ona göre o gün saat 00:00a kadar kaç mesaj yazdıysan özelden göndermen gerekiyor.

3 gündür yazdığım mesajlar di mi? nası bakcam hepsine
Profilinde my activitiy yazan yerden sayabilirsin.Bundan sonra biz mesaj yazarken başlık kısmına kaçıncı mesajda olduğumuzu yazıyoruz öylede yapabilirsin.

tmm canım hallettim my activityden :) bundan sonra günlük yzarım. buraya yazdım ama gün gün kime atıorum özel mesajı?

mesaj sayılarım:

02.09.2012 : 31

03.09.2012: 22

04.09.2012: 65
Not aldım canım Ya şey ufff pööff pufff şey pazarıda saydırmış oldum o gün tatil

tmm canım hallettim my activityden :) bundan sonra günlük yzarım. buraya yazdım ama gün gün kime atıorum özel mesajı?

5-6 EYLÜL goncagull
7-8 EYLÜL
nurgulguney
10-11 EYLÜL
yasminyaso
12-13 EYLÜL nesdii
14-15 EYLÜL
UZAYIM

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-596.html#post26307693

Kızlar siz ne düşünüyorsunuz?Bizde fikirlerimizi söyleyelim.Ortak kararımızı paylaşım alanına yazalım.

Son düzenleme:
Nurgul,

Buda demek oluyor kii hic bir ev isi icin hayati ertelemiyceezz

kesinlikle katılıyorum ben de o yüzden parasını veriyorum her hafta temizlettiriyorum iyiki bu işi yapan insanlarda var. minnettarım onlara hiç hasta olmasınnar bu vesileylede sevgili yardımcım güladiyeye burdan selam göndermek istiyorum

Son düzenleme:
Paylaşım alanını okursanız orda da yorumlar var.Ben kendi fikrimi söyleyeyim.Püsküüt bu uygulamanın suistimal oluğunu düşünüyor.Böyle düşünmesinin haklı noktaları vardır elbet. Bu yüzden yeni fikirler üretmeliyiz.Bence haklı olarak bu yaz yaşadığımız gibi izne ayrılmamız gereken durumlar var.Suistimali önlemek için bence O hafta izne ayrılan kişi izne ayrıldı diye yazılabilir ancak tekrar listeye girmek istediğinde yeni üyelere uygulanan kurallar tekrardan başlanabilir ve o kişi 2 hafta deneme süresine girebilir.Listeye döndüğünde de şu etaptan ayrılan üyenin kilosu 10 a bölündü yerine yeni üye gibi davranılıp 2 ye bölünür.Böyle bir durumda sürekli durumu suistimal edecek kişiler süreçten dolayı ya izne ayrılmayacaktır yada geri dönmeyecektir.Dönen kişide kilo vermek istediği için döner. Kaptanlar sürekli üyelerin ne zaman ayrıldığını ve ne yaptığını kontrol etmek zorunda kalıyor ve bu ayrıca yük oluyor. Sizler neler düşünüyorsunuz??????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…