Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aman aman diyorum jillian in 30 day shred i bile feci iken yarisma formatini dusunemiyorum

Bu arada farkettiniz mi nede guzel sporcu bir grup olduk biz ins bole de devam ederr masallah diyelim grubumuzaa

Krep için kase içine ilkönce sütü ve kepeği koyki kolaylıkla birbirine karışsın.Kepeği direk yumurtanın üstüne koyunca iyi karışmıyor.Sonra yumurtayı ekleyip Gönül ün dediği gibi pişir gayet güzel oluyor.Şimi peynirli yapıp yedim
Afiyet olsun canım.Patates kızartması için tebrikler ama üstüne halley olmuş.Geröi o kadardan bişey olmaz afiyet şeker olsun.

Afiyet olsun Kübra.Menünde çok güzel sporunda.

menüm

sabah

tost
şekersiz çay

ara bir bardak süt

öğle

salata,bir kase çorba

akşam

5 köfte,bir kase yoğurt

2 bardak yeşil çay,3 lt su
Afiyet olsun Bilgen ama menün hala az görünüyor.

Afiyet olsun pideci Sporun çok güzel.

aman aman diyorum jillian in 30 day shred i bile feci iken yarisma formatini dusunemiyorum

Bu arada farkettiniz mi nede guzel sporcu bir grup olduk biz ins bole de devam ederr masallah diyelim grubumuzaa

mahfedio, millet dio ki yapamıorum, nefes alamıorum. yapacaksınn dio, öldürcek die korktum bi kadını ahahahah evet evet maşallahh:)

Dinlenme ve bakim zamani minik askimi uyurken bende kuvete bikac dinlendirici koydum,birazdan cocuklar gelicek birsuru is brni bekler ben yatiyorum suda hehe

Olsun yemegi birlikte hazirlariz
Ev isleriyse,,bittigini goren var mi hic?

afiet olsun canım :) tmm öğlen için yapcam ben de :)

Ben jiliani aeverek yapiyordum 10 gunu bitirnustimki tatile ciktim

Simdi yeniden basliyabilirim

Leslie bana cok sikici geliyor

leslie banada cok skici geliyor yapmistim ama bi ara yuruyus yerin gectigi icin. on gunluk shred in faydasini gorebildin mi peki??

Sporcu arkidislere kolay gelsin

Bende yavastan uzasam iyi olacak malum is guc yemek fasli falan

Bilmemki ben anliyamiyorum oyle

Spor yaptigimda her ne olursa etkusi goruyorum
Ama lesliede dikkatimi cejmemisti
Kisin bende oturmaktan iyodir mantigiyla,yapmistim

Ben karin,bolgesinde slim in 6 pack gozle gorulur farkolmuatu 9dk karin icn bi prgram

maşallah çok iyi vermişsin ya helal olsun. acıkmamıştım ama yeni kaynatmıştım sıcak sıcak bi tadına bakim dedim hepsini yedim mısırında glisemik içerdiğini bilmiyodum enerji seansı ne?

Herkese MERHABALAR

ne kadar güzel merhabalar diyosun sen öle sanada merhaba

Dinlenme ve bakim zamani minik askimi uyurken bende kuvete bikac dinlendirici koydum,birazdan cocuklar gelicek birsuru is brni bekler ben yatiyorum suda hehe

Olsun yemegi birlikte hazirlariz
Ev isleriyse,,bittigini goren var mi hic?

bende hiç görmedim. hep sıfırdan başlıyosun hep sıfırdan anlamsız bi kısır döngü.

Vayyyyyy Vayyyy vayyyyy vayyyy
Selam kızlar. Ben 3. takımdanım. Öylesine bakayım dedim tam sayfayı kapatacakken. sporları görünce azıcık bakayım dedim. Ağzım açık kaldı resmen ya.
Hepinize
Yanlız bir şey sorucam nasıl yapıyorsunuz o kısmını merak ettim. Bana bakınca ciddi vakit istiyor bunlar gibi geldi de. Bende çok severim spor yapmayı ama vakit bulamıyorum ya da sanırım bahane mi üretiyorum ne. :44: Bundan sonra sık sık sayfanıza bakarım artık belki gaza gelirim.

her zaman bekleriz kapımız açık biz misafirleri çok seviyoruz öyle ya arkdaşlar bayramdan sonra coştular :)))

ya kizlar karin kismimdan nefret ediyorm ben ne bicim bi sislik hos gerci sis mi kilo mu anlamis da degilim sinir oluyorum yaa sanki boyle hamur kivaminda yogursa yogrulur niye boyle buu
Canım mekik çek iyeceğimde dün ilkkez bootcamp yaptım ya sabah kalktığımda karın kaslarım yanıp acıyordu.Demekki orayıda çalıştırıyor.Bootcampa devam edersek göbekte kalmaz sanırım.Jillianda çok iyi bence.

Afiyet olsun canım.

Bugunki sporumu yazayim..

50 dak kond bisiklet
30 dk bootcamp
10 dak shaking waist workout
5 dak ip atlama​
Maşşalah Gönül.
Canım arkadaşlarımız karı koca aynı okulda berabaer çalışıyoruz o yüzden samimiyiz.Benim diyette olduğumu bildiği için kırılmıyorda ısrar da etmiyor.Yalnız dün dikenli incir diye bir meyve vardı onu merak ettiğim için bir tane yedim.Bize ayırmışlardı.

Afiyet olsun canım.Bende mısıra takıldım.

Merhaba Neslihan .İyi yapmışsınız.Kurtlarınıda döktüysen seni buralarda aha çok görelim

merhaba kızlar takımda 1 kişilk yer varmı
Merhaba erva.Şuan için grubumuzda yer yok.arışmaya katılmak isteyenler konusuna yazabilirsin.

Bu arada kızlar bu kilo verdiğiniz dönemde vücudunuza mutlaka yağ sürmenizi tavsiye ederim ( bebe yağı da olur, sıkılaştırıcı yağlar da ) çatlaklarınız olmasın dimi kilo verirken?
Bak ben bunu hiç düşünmedim bende de çok belirgin değil ama olmaya başladı.Bunan sonra bende kullanayım.Teşekkürler canım

Ohh maşallah spora bak sennn ..

Hosgeldin fistik

Vay vaaay vaay bu muthiiis

süper spor maşallahh :)
Teşekkürler kızlar.Yediklerimi sindireyim birazdan bende sporumu yaparım.

Jillianı ben yazdan önce yapmıştım ve çok faydasını görmüştüm.59u ineyim tekrar başlaacağım.
Evet çok güzel oldu.Sporcu aktif grubumuza maşallah

kızlar ben spora başlıorummm. öpüorum hepinizi 1.5 saat sonra gelirim :))
Kolay gelsin Banu.

slm kızlar nasılsınız hepinize sevgiler
Hoşgeldin Bilgencim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…