kuzum söylediğim yarışma programı, jillian her hafta bir ailenin evine gidio, genelde aile bireylerinden 2si 3ü kilolu. hepsinin yeme alışkanlıklarını değiştirio, spor salonuna götürüo falan. birkaç gün sürüo bu durum. sonra onları 6/8 hafta yalnız bırakıo ve sonrasında görüşüolarcidden hepsi kg vermiş oluo. ama sporu yaptırırken acaip canlarına okuo. 3 bölüm izledim acaip motiveyim şu an
birazdan yapcam ben o tiffany hatununun bütün videoları indirdim bugün sadece onu yapıorum bakalım
Krep için kase içine ilkönce sütü ve kepeği koyki kolaylıkla birbirine karışsın.Kepeği direk yumurtanın üstüne koyunca iyi karışmıyor.Sonra yumurtayı ekleyip Gönül ün dediği gibi pişir gayet güzel oluyor.Şimi peynirli yapıp yedimsaol canımmm :) sanırım ben de yapmıcam dukanı ya, acelem yok nasılsa. çok protein de sonra gut hastalığına davetiye çıkarıo.
ay ne sorcam sizeeee. dukanı yaparken rusheimin yulaf kepeğini aldım, ama gel gelelim ne krep ne de omlet yapabildim. tarihi de geçik değil, böle lapa gibi bişe oluo neden ki yaayoksa ben de yapıp yicem
Afiyet olsun canım.Patates kızartması için tebrikler ama üstüne halley olmuş.Geröi o kadardan bişey olmaz afiyet şeker olsun.Ta ta taa taammm ve isteee karsinizda menuum
Kawalti:
2 dilim tam tahilli ekmek
cok az beyaz peynir
biraz light surme peynir
domates salatalik hindiba
(kahwaltida patates kizartmasida vardi valla elimi bile surmedim kalanlarida yemeyim diye cope doktum :18:)
Ara:
2 yudum light sut
Bikac tane kuruyemis
Iki isirik halley veee azcicik cikulata
Oglen:
Yulafli ispanka yemegi
yogurt
salata
Aksam
1 bardak hazir corba
ispanak yemegi
yesillik
yESIL CAY 3 fincana tamamlarim su 3 lt
spor TAMAMLayinca yazarim..
Afiyet olsun Kübra.Menünde çok güzel sporunda.Menüm :
Sabah :
Salatalık Domates
3 adet zeytin
Peynir
1 tane sucuk
1 dilim tam tahıllı bugday ekmeği
( Geç uyandım ögle yok )
Akşam :
1 biber dolması 1 domates dolması
3 kaşık yoğurt
- Sporr :
- 32 dk bootcamp
- 15dk Twister
- 1 mile Leslie
- 50 ip atlama
- 50 bel hareketi
- 50 kalça hareketi
Afiyet olsun Bilgen ama menün hala az görünüyor.menüm
sabah
tost
şekersiz çay
ara bir bardak süt
öğle
salata,bir kase çorba
akşam
5 köfte,bir kase yoğurt
2 bardak yeşil çay,3 lt su
Afiyet olsun pidecimenüm
sabah:1 haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
domates
2 dilim light ekmek
ara:1 yaş incir
öğle:1 kase çorba 2 dilim pide(komşum yapmış sıcacıktı,şeytana uydum)
ara:2 hurma,1 kuru incir
akşam:küçük tabak taze fasulye
2 biber dolması
2 kaşık yoğurt
salata
su:2 litre
spor:25 dakika leslie 5 mile,25 dakika boothcamp calori burn
aman aman diyorum jillian in 30 day shred i bile feci iken yarisma formatini dusunemiyorum
Bu arada farkettiniz mi nede guzel sporcu bir grup olduk biz ins bole de devam ederr masallah diyelim grubumuzaa
Krep için kase içine ilkönce sütü ve kepeği koyki kolaylıkla birbirine karışsın.Kepeği direk yumurtanın üstüne koyunca iyi karışmıyor.Sonra yumurtayı ekleyip Gönül ün dediği gibi pişir gayet güzel oluyor.Şimi peynirli yapıp yedim
Yeni çatlakları engeller mutlaka Gönül'cüm ama eskilerin çözümü kimyasal peeling ..
Ben bulabildiğim tüm videoları indirmiştim en güzeli o gelmişti bana, özellikle alt beden için ..
Ben jiliani aeverek yapiyordum 10 gunu bitirnustimki tatile ciktim
Simdi yeniden basliyabilirim
Leslie bana cok sikici geliyor
Tae boyu ben de çok seviyorum aşırı stres attırıyor
70küsür kilolardan düştüm canım.
Eğer acıkmazsan yememeni tavsiye ederim ama acıkırsan yanında ayranla içersen en azından biraz düşer glisemik indeksi daha iyi olur.
Mısır da pek iyi değil biliyorsun değil mi?
Onun haricinde menünü çok beğendim ben.
Vücudun enerjisinin yaklaşık yüzde yetmişini beynin harcadığını düşünürsek ben düşünmenin, çalışmanın kalori yaktırdığına inanıyorum.
Ysfmir( derya ) var biliyorsundur belki, mesela o enerji seanslarının çok kalori harcattığını söyler ki gerçekten ben katıldıktan sonraki gün -500 falan çıkardım o da beyin gücüyle sonuçta ..
Ohh bol bol oynanmış kaloriler yakılmış
Geçmiş olsun kızınaa ..
Herkese MERHABALAR
Dinlenme ve bakim zamani minik askimi uyurken bende kuvete bikac dinlendirici koydum,birazdan cocuklar gelicek birsuru is brni bekler ben yatiyorum suda hehe
Olsun yemegi birlikte hazirlariz
Ev isleriyse,,bittigini goren var mi hic?
slm kızlar nasılsınız hepinize sevgiler
Vayyyyyy Vayyyy vayyyyy vayyyy
Selam kızlar. Ben 3. takımdanım. Öylesine bakayım dedim tam sayfayı kapatacakken. sporları görünce azıcık bakayım dedim. Ağzım açık kaldı resmen ya.
Hepinize
Yanlız bir şey sorucam nasıl yapıyorsunuz o kısmını merak ettim. Bana bakınca ciddi vakit istiyor bunlar gibi geldi de. Bende çok severim spor yapmayı ama vakit bulamıyorum ya da sanırım bahane mi üretiyorum ne. :44: Bundan sonra sık sık sayfanıza bakarım artık belki gaza gelirim.
Canım mekik çek iyeceğimde dün ilkkez bootcamp yaptım ya sabah kalktığımda karın kaslarım yanıp acıyordu.Demekki orayıda çalıştırıyor.Bootcampa devam edersek göbekte kalmaz sanırım.Jillianda çok iyi bence.ya kizlar karin kismimdan nefret ediyorm ben ne bicim bi sislik hos gerci sis mi kilo mu anlamis da degilim sinir oluyorum yaa sanki boyle hamur kivaminda yogursa yogrulur niye boyle buu
Afiyet olsun canım.Slm kizlar eve,yeni geldim
tum gecmisi okudum
Bende menumu yazayim..kalabalik bir menum var :/
Sabah
2yumurta,1kk peynir,2wasa ekmek,ve yogurt
Ogle
2yk yogurtlu havuc,2yk yesillik,2 yk zaziki, 2dilim ekmek
Aksam
1yk et sote,1yk bulgur pilavi,1tane yesilbiber,1imam bayildinin yarisin yarisi
2buyuk fincan tarcinli yesilcay
2lt su
Spor yok!
Epey yurudum ama kisa kisaydi hareketli hurgundu ama spor sayamiycagim tarzda bir yuruyustu malesef
Gun boyu onum cok kalabalikti..bikadar koruyabildim kendimi..kabarik gibi ama cesit cok miktarlar cok cok kucuktu
Maşşalah Gönül.Bugunki sporumu yazayim..
50 dak kond bisiklet
30 dk bootcamp
10 dak shaking waist workout
5 dak ip atlama
Canım arkadaşlarımız karı koca aynı okulda berabaer çalışıyoruz o yüzden samimiyiz.Benim diyette olduğumu bildiği için kırılmıyorda ısrar da etmiyor.Yalnız dün dikenli incir diye bir meyve vardı onu merak ettiğim için bir tane yedim.Bize ayırmışlardı.petibörler konusunda hilale katılıyorum. çünki bisküvilerin kalori oranı yüksek ve hiç besleyici değiller. afiyet olsun onun dışında süper olmuş.
ah o arkadaşlara gitmek arkadaşların gelmesi :))) bizde saat 9 gibi gitmiştik akşam 11 e kadar oturduk ikramların biri gidiyo biri geliyo biri gidiyo biri geliyo dostlarmı düşmanmı anlamıyorum ya :)) ama hiç birşey yemedim sadece çay içtim.bide ısrarları yokmu yaaaa yesene nolcak :)))
.
Afiyet olsun canım.Bende mısıra takıldım.güzeellll herkese laf yetiştirdikten sonra menümü paylaşabilirim
sabah
1 kase mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmeği
öğlen
bir kase kırmızı meyveli k fleks
akşam (18,30)
1 dolu tabak arnavut ciğeri
2 bardak ayran
yemekten 2 saat bir haşlanmış mısır
3 lt su.
spor yok. acaba ders çalışmak kaç kalori yaktırıyordur
Merhaba Neslihan .İyi yapmışsınız.Kurtlarınıda döktüysen seni buralarda aha çok görelimgünaydın kızlaaaarr :)
dün çok yoğun bi gündü , selam vermek dışında tekrar giremedim
iş çıkışı hemen bişiler atıştırıp , kına gecesine gittim ! beraber çalıştığım doktorum evleniyor da , bi güzel kurtlarımızı döktük , eve 11 civarı döndüm.
kızım bizi özlemiş tabi , onunla oynadık filan derken . koltukta uyuya kalmışım , kızım da uyumuş , eşim yatırmış yatağına filan :))
bir günümüzü daha böyle kapamış olduk :))
siz neler yaptınız bakiim ?
bir geçmişi okuyayım ben :)
Merhaba erva.Şuan için grubumuzda yer yok.arışmaya katılmak isteyenler konusuna yazabilirsin.merhaba kızlar takımda 1 kişilk yer varmı
Bak ben bunu hiç düşünmedim bende de çok belirgin değil ama olmaya başladı.Bunan sonra bende kullanayım.Teşekkürler canımBu arada kızlar bu kilo verdiğiniz dönemde vücudunuza mutlaka yağ sürmenizi tavsiye ederim ( bebe yağı da olur, sıkılaştırıcı yağlar da ) çatlaklarınız olmasın dimi kilo verirken?
Ohh maşallah spora bak sennn ..
Hosgeldin fistik
Vay vaaay vaay bu muthiiis
Teşekkürler kızlar.Yediklerimi sindireyim birazdan bende sporumu yaparım.süper spor maşallahh :)
Jillianı ben yazdan önce yapmıştım ve çok faydasını görmüştüm.59u ineyim tekrar başlaacağım.
aman aman diyorum jillian in 30 day shred i bile feci iken yarisma formatini dusunemiyorum
Bu arada farkettiniz mi nede guzel sporcu bir grup olduk biz ins bole de devam ederr masallah diyelim grubumuzaa
Kolay gelsin Banu.kızlar ben spora başlıorummm. öpüorum hepinizi 1.5 saat sonra gelirim :))
Hoşgeldin Bilgencim.slm kızlar nasılsınız hepinize sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?