bravo tebrik ediyorumaferin
Tebrikler.Afiyet şeker olsun.
Cvp verdiginiz icin tesekkurler ben hemen diger tarafa gideyimMerhaba öncelikle verdiğin kilo için tebrik ederim.Grubumuza şuan boşluk yok.Cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne yazarsan bir grup seni çağıracaktır.Onun dışında misafir olarak herzaman burda olabilirsin bekleriz.
Tebrikler.Afiyet şeker olsun.
bu izin mizin davasını bilmem de kızlarrrrrrrrrrrr ben sonunda dukan krebini yapabildim yaaaaaaaaaayehuuuuuuuuuuuuu işin sırrı yulaf kepeğini baya bi süre süt döküp bekletmekmiş yaffffffffffffffffff bu kadar basitmiş. krepten başka tariflere bakıim ben nasılsa artık yapabliorum hihihi :))
Tebrikler canım bende yarın deneyecem
kimyasal peeling derken canım? herhangi bir peeling mi yoksa çatlaklar için özel mi? nası bişefay hatlarına da ii gelir mi, ahahah
Alt beden için o iyiyse onu yapayım ozaman sessiz idare ederm artk :)
maşallah çok iyi vermişsin ya helal olsun. acıkmamıştım ama yeni kaynatmıştım sıcak sıcak bi tadına bakim dedim hepsini yedimmısırında glisemik içerdiğini bilmiyodum enerji seansı ne?
Vayyyyyy Vayyyy vayyyyy vayyyy
Selam kızlar. Ben 3. takımdanım. Öylesine bakayım dedim tam sayfayı kapatacakken. sporları görünce azıcık bakayım dedim. Ağzım açık kaldı resmen ya.
Hepinize
Yanlız bir şey sorucam nasıl yapıyorsunuz o kısmını merak ettim. Bana bakınca ciddi vakit istiyor bunlar gibi geldi de. Bende çok severim spor yapmayı ama vakit bulamıyorum ya da sanırım bahane mi üretiyorum ne. :44: Bundan sonra sık sık sayfanıza bakarım artık belki gaza gelirim.
Bak ben bunu hiç düşünmedim bende de çok belirgin değil ama olmaya başladı.Bunan sonra bende kullanayım.Teşekkürler canım
Paylaşım alanını okursanız orda da yorumlar var.Ben kendi fikrimi söyleyeyim.Püsküüt bu uygulamanın suistimal oluğunu düşünüyor.Böyle düşünmesinin haklı noktaları vardır elbet. Bu yüzden yeni fikirler üretmeliyiz.Bence haklı olarak bu yaz yaşadığımız gibi izne ayrılmamız gereken durumlar var.Suistimali önlemek için bence O hafta izne ayrılan kişi izne ayrıldı diye yazılabilir ancak tekrar listeye girmek istediğinde yeni üyelere uygulanan kurallar tekrardan başlanabilir ve o kişi 2 hafta deneme süresine girebilir.Listeye döndüğünde de şu etaptan ayrılan üyenin kilosu 10 a bölündü yerine yeni üye gibi davranılıp 2 ye bölünür.Böyle bir durumda sürekli durumu suistimal edecek kişiler süreçten dolayı ya izne ayrılmayacaktır yada geri dönmeyecektir.Dönen kişide kilo vermek istediği için döner. Kaptanlar sürekli üyelerin ne zaman ayrıldığını ve ne yaptığını kontrol etmek zorunda kalıyor ve bu ayrıca yük oluyor. Sizler neler düşünüyorsunuz??????????
tae boo dün bende yaptım biraz çok zevlkii ya
o benim işimmm kaptişiimmm
kızlarrr elekrik gitti sandım kaç saattirrr bekliyodummm
baktımm alt kattan ustaların çalışma sesi geliyoo matkaplaa kapıyı bi açtım otomatik ışığı yanıyooo eeee evde niye elektrik yokk
bodruma indim bi baktımm şartellerr atmışşşş
hala nedenini anlayamadımmm yaaa
bu izin mizin davasını bilmem de kızlarrrrrrrrrrrr ben sonunda dukan krebini yapabildim yaaaaaaaaaayehuuuuuuuuuuuuu işin sırrı yulaf kepeğini baya bi süre süt döküp bekletmekmiş yaffffffffffffffffff bu kadar basitmiş. krepten başka tariflere bakıim ben nasılsa artık yapabliorum hihihi :))
Normal kimyasal peelingin %50-60 olanı işe yarıyor Banucum.
Zaten soyulmayı sağladığından işe yarıyor başka türlü zor, doktorlarınkisi daha etkili olabilir ama kendin de alıp yapabilirsin ben yüzüme yapmıştım.
Tebrik ederim Banucumm ..[/I][/B]
Kahvaltı: kepek ekmeğiyle peynirli-domatesli tost, 1 brdk ayran
1 brdk yeşilçay
Ara: 1 armut
Öğlen: 1 kase çorba, bir tabak tavuklu salata
Ara: 1 avuç leblebi, 3 erik
Akşam: 1 kase çorba, 1 dukan krep, 1 dilim peynir, 1er domates-salatalık, 1 brdk ayran
Ara: 1 brdk süt
SPOR:
10 dk shaking waist
10 dk mountain climber
10 dk get your sexy back
10 dk boxer babe
5 dk butt like a brazilian workout
15 dk göbek atma :)
leslie 1 miles
50 mekik + 100 twist
tmm canım olmadı doktora giderim bi ara :) tşk ederim bu arada :)
İşte budur, bugün çok güzel olmuş Menü maşallah ..
heyoooooooooooo :) sağol hilalcim. dünkü pilav hezimetinden sonra bugün çok özendim menümee
Ben de dünkü menüden sonra dur bakayım dedim Banu ne yemiş şeytanlarıçıkarayım mı ortaya demiştim ucuz atlattın hadi
Hoşgeldin Hatice ..
En azından yeni çatlaklar oluşmasını engeller Banu ya, aynen benim de çok ince ve hassas bir tenim var bir de bembeyaz olunca direk belli oluyor.
Zaten soyulmayı sağladığından işe yarıyor başka türlü zor, doktorlarınkisi daha etkili olabilir ama kendin de alıp yapabilirsin ben yüzüme yapmıştım.
Yaptın mı canım?
Güzel olan herşeyin glisemik indeksi yüksek işin özü bu
Enerji seanslarıyla ilgili çok detaylı bilgim yok ama burada bir arkadaşımız enerjistti ve benim pek iyi olmadığım dönemlerde çok yardımcı olmuştu.
Hoşgeldin Sezen.
3. gruptan biliyorum seni okurdum arada yazılarınızı, spor konusunda da en önemli nokta bence takımcak gaza gelmek, gaz konusu sende de etkili diye biliyorum hemen birileriyle iddiaya girebilirsin..
önemli olan belirginleşmeden başlamak Haticecim hiç geç kalma ki oluşmasın sonrası zor ..
Orada da yazmıştım ama çok net bir yöntem gelmiyor aklıma.
İzinler kaldırılırsa çok problem olur ama olmazsa da suistimal çok ediliyor.
Vayyy bodruma tek mi indinn .
Ben korkardımm
Tebrik ederim Banucumm ..
Yaptın mı canım?
Güzel olan herşeyin glisemik indeksi yüksek işin özü bu
Enerji seanslarıyla ilgili çok detaylı bilgim yok ama burada bir arkadaşımız enerjistti ve benim pek iyi olmadığım dönemlerde çok yardımcı olmuştu.
Hoşgeldin Sezen.
3. gruptan biliyorum seni okurdum arada yazılarınızı, spor konusunda da en önemli nokta bence takımcak gaza gelmek, gaz konusu sende de etkili diye biliyorum hemen birileriyle iddiaya girebilirsin..
önemli olan belirginleşmeden başlamak Haticecim hiç geç kalma ki oluşmasın sonrası zor ..
Orada da yazmıştım ama çok net bir yöntem gelmiyor aklıma.
İzinler kaldırılırsa çok problem olur ama olmazsa da suistimal çok ediliyor.
Vayyy bodruma tek mi indinn .
Ben korkardımm
Tebrik ederim Banucumm ..
Afiyet olsunnn Menü Spor süperKahvaltı: kepek ekmeğiyle peynirli-domatesli tost, 1 brdk ayran
1 brdk yeşilçay
Akşam: 1 kase çorba, 1 dukan krep, 1 dilim peynir, 1er domates-salatalık, 1 brdk ayran
SPOR:
10 dk shaking waist
10 dk mountain climber
10 dk get your sexy back
10 dk boxer babe
leslie 1 miles
50 mekik + 100 twist
Afiyet olsunnn Menü Spor süper
Kahvaltı: kepek ekmeğiyle peynirli-domatesli tost, 1 brdk ayran
1 brdk yeşilçay
SPOR:
10 dk shaking waist
10 dk mountain climber
10 dk get your sexy back
10 dk boxer babe
leslie 1 miles
50 mekik + 100 twist
perfectoKahvaltı: kepek ekmeğiyle peynirli-domatesli tost, 1 brdk ayran
1 brdk yeşilçay
SPOR:
10 dk shaking waist
10 dk mountain climber
10 dk get your sexy back
10 dk boxer babe
leslie 1 miles
50 mekik + 100 twist
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?