Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüm :

Sabah :
1 şeftali
1 Armut

Ara:
Türk kahvesi Sade

Ögle :
1 kase yoğurt

Akşam :
2 dilim peynirli pide

• Spor !!
  • 10 dk shaking waist
  • 48 dk tae-bo :)
  • 100 twister

sen iyice abartmaya başladın ha! bu nası menü kuzummmm? kahvaltı yok, öğle yok :S aralarda yemen gerekeni ana öğünlerde yemişsin. hiç beğenmedim!!! hıhhhhhhhhhhh.

spor güzel ama :)

bu arada kübracım basen ve bacaklar için: butt like a brazilian workout, get your sexy back, hot body warm up routine yapabilirsin. shakingteki hatunun bunlar da :)

Menude sporda cok iyi alkiiss ha bide krebi unutmamak lazim kutlarim

Afiyet olsun

Menüm :

Sabah :
1 şeftali
1 Armut

Ara:
Türk kahvesi Sade

Ögle :
1 kase yoğurt

Akşam :
2 dilim peynirli pide

• Spor !!
  • 10 dk shaking waist
  • 100 twister

Bu sekilde zayiflayamacagini ve sagliksiz oldugunu biliyorsun demi baska bir konu ise bu kadarcik yemeyle bu kadar sporu nasil yapabildin
sasirdim acikcasi maasallah diyim

sen iyice abartmaya başladın ha! bu nası menü kuzummmm? kahvaltı yok, öğle yok :S aralarda yemen gerekeni ana öğünlerde yemişsin. hiç beğenmedim!!! hıhhhhhhhhhhh.

spor güzel ama :)

Nedense bu bile bana çok geliyor canım

bu arada kübracım basen ve bacaklar için: butt like a brazilian workout, get your sexy back, hot body warm up routine yapabilirsin. shakingteki hatunun bunlar da :)

Not aldım canım yarın onları yapayım :)

Evet biliyorum canım amaaaaa işteee yemeye çalışacam çok enerjm varrr

Ve menum;

Kahwalti
Beyaz peynir ve domatesle tahilli ekmege tost
5 zeytin
yesillik
cay

Oglen
1 kofte
yesillik
ayran
tereyagli spagetti

2 saat arayla
Ara (15.30 gibi)
cok az yesil elma
3 erik
3 cilek
yarim kakaolu muz
bikac kuruyemis
bikac yudum sut

Aksam
Hazir corba
light surme peynir, peynir surmelik croguet
yesillik

SU 3 lt tamamlarim yesil cay 3 fincan

Spor tamamlaninca

Son düzenleme:

Bunları yesemmm kilo alırım bennnnnnn

beğendimmmmmmmmmm :) ama o tereyağlı spagetti gözümden kaçmadı, ne kadar yediğini de yazmamışsın hani

Bunları yesemmm kilo alırım bennnnnnn

Canim soyle soyleyim sana, suan verilecek kilon fazla kendini alistirip simdiden bu kadar az yemeye baslarsan hem cok az kilo verirsin hemde zamanla yiyeceklerini
dahada kisman gerekecegi icin senin icin cok daha zor olur..

Bana gelince bugun menum abarti olmus zannimca

beğendimmmmmmmmmm :) ama o tereyağlı spagetti gözümden kaçmadı, ne kadar yediğini de yazmamışsın hani

bebegim bilerek tereyagli yaptim diyetisyenlerde tereyag yenmesi gerektigini savunuyor, faydali yaglardan oldugu icin..
Glisemik indeksi yukselmesin diye max 9 dakika hasladim spagettiyi, kepekli oldugunu eklemeyi unutmusum olcusu bi kase kadardi cok lezeetliydi ama

Afiyet olsun Banu.Menünde sporunda çok güzel.Böyle devam et.

bu arada 2 lt de su içtim, yazmayı unutmuşum hihi :)
oooo maşallah yakında 3 litrede olur

Afiyet olsun Zeynep güzel olmuş.

Menüm :

Sabah :
1 şeftali
1 Armut

Ara:
Türk kahvesi Sade

Ögle :
1 kase yoğurt

Akşam :
2 dilim peynirli pide

• Spor !!
  • 10 dk shaking waist
  • 100 twister

Amanın bu nasıl bir menü.Kübra kızmaya başladım Hiç olmamış.Toparlan kız artık.Zaten kilonun duraksamasından şikayetçidin birsüre sonra iyice duraksayacak .
Tereyağlı kepekli spagetti oh afiyet olsun.Çok fazla tercih etmediğin sürece sorun yok.Muz konusunu biliyorsun.Hiç masum bir meyve değil hiç.Allahtan kendilerini hiç sevmem

Kızlar burdan çıkınca gidip 10 kg domates soyup, doğradım.Sonra pişirdim konserve yaptım .İlk kez yapıyorum inşallah tutar ve lezzetli olur.Çok hamaratım çok

tereyağın faydalarını biliorum tatlım, ben ne kadar yediğini yazmamışsın die demiştim daha çok :) yağsız da gzl oluo ama, domates ve sarımsağı rendeleyip içine kat, dadından yinmezz :)

bu arada ben bi ara koreye sarmıştım ramen almıştım baya bi, hala da var ya bir ara öğünlerimde yemeyi düşünüorum, ayranla heh diyeceğim şu, bol karabiberli (acılı olsun baya:)) tavuk suyuna çorba yap ve içine spagettiyi at piişirmeden, bırak çorbanın içinde pişsin. çakma ramen yap yani :) o da fena bişe oluooo, kuru kuru yemekten iidir spagettiyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…