Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

saol haticecimmmm :) yaa şu muz olayına taktım, kakaoya batırıp falan ben de haftada 1 yiyim diorum kahvaltıya öğle arasında

Tereyağlı kepekli spagetti oh afiyet olsun.Çok fazla tercih etmediğin sürece sorun yok.Muz konusunu biliyorsun.Hiç masum bir meyve değil hiç.Allahtan kendilerini hiç sevmem

Haklisn muz konusunda allahtan iki tanecik kaldi yarinda dokunmam malum persembe
kalanida dier gunlere dagitir yerim uzunca bir donem almayi dusunmuyorum

Kızlar burdan çıkınca gidip 10 kg domates soyup, doğradım.Sonra pişirdim konserve yaptım .İlk kez yapıyorum inşallah tutar ve lezzetli olur.Çok hamaratım çok

bak seeen bizim hamarat kaptana ben denemedim hc ins tutar konservelerin datlum

Son düzenleme:
MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Omlet
Domates,peynir
Yeşilçay

ARA
Sütlü kahve
3 petibör

ÖĞLEN
Peynirli dukan krep
Domates,zeytin
Yeşilçay

ARA
Yarım avuç badem

AKŞAM
Müslili kayısılı yoğurt
Henüz spor yapmadım ama kendimi çok yorgun hissediyorum.Sadece birkaç hareket yapıp bırakırım.

Kızlar burdan çıkınca gidip 10 kg domates soyup, doğradım.Sonra pişirdim konserve yaptım .İlk kez yapıyorum inşallah tutar ve lezzetli olur.Çok hamaratım çok

maşallahhh eline sağlık canım inşallah olur da hevesin kırılmaz :) hem neden olmasın ki ya?? :) annem de bugün kırmızı biberi közleyip, sonra tencerede kendi suyu ve yağıyla kaynattı. sonra da konservelediii. o da olmuştur zannımca

son dediklerini anlayamadim kizim kore ne ramen ne su cin yemekleri mi yoksa:44:

alla allaaaaaaaaaaaa :S nası çok gelio ya, psikolojin bozulmuş kuzum diim ben sana!!!

Düzeltecem kızlarr...

İnş güzel olur canım

Afiyet olsun canım ..

afiet olsun canımmm :)

iki gundur petibor ler hayirdir kaptan bir durum mu var petibor harici guzel o da nazarligin olsun afiyet olsun :)

ee kis hzirliklari basladi artik demi ama sevmiyorum soguk kapali havalari ben yaa hep yaz olsa gulluk guneslik olsa ne guzeeeeel

Onuda yapacağım.Bu sene iyice heveslendim.Bu cumartesi hepsinden alıp ya dondurucuya atacağım yada konserve yapacağım.Bu sene deneme senesi güzel olursa seneye bol bol yapar kışın rahat ederim.

ayy deli misin kuşuummmmm ben kış gelsin die adaklar adıom resmenn ahhahhah

Onuda yapacağım.Bu sene iyice heveslendim.Bu cumartesi hepsinden alıp ya dondurucuya atacağım yada konserve yapacağım.Bu sene deneme senesi güzel olursa seneye bol bol yapar kışın rahat ederim.

valla yap canım, sarımsaklı-sirkeli-maydonozlu olandan da yap derim bütün sene kahvaltıda, akşam yemeğinde falan yersin tabi seviosan :)

iki gundur petibor ler hayirdir kaptan bir durum mu var petibor harici guzel o da nazarligin olsun afiyet olsun :)

ee kis hzirliklari basladi artik demi ama sevmiyorum soguk kapali havalari ben yaa hep yaz olsa gulluk guneslik olsa ne guzeeeeel
Canım okullar açıldı .Sabah 7de kalkıp kahvaltı yapıyoruz.Öğlen 12 ye kadar okuldayım.Acıkırım diye pazartesi 1 paket petibör götürdüm.Arkadaşlar poğaça,açma,simit getiriyor bende onlardan yememek için birkaçtane bisküvi kemiriyorum O kadarda ikram ettim birkaç tane kaldı.İnşallah benimkide yarın bitecek

Acıkmadan yenilmezkiiii anlamıommm

yiceksin zorla kendini. mesela diyetisyenin bana verdiği liste (1600 kcal) yi uygularken ben de aralar için acıkmıodum ama zorla da olsa yiodum :S böle yiyerek zayıflayacağını sanma,aksine Allah koruusun hastalıklara davetiye çıkarıosun :S

Az gideyim ben su kalan utuyude yapiyim, bu ev isleri hic bitmez zaten
bekarlar hayat size guzel valla, banu kubra sozum size hiih

yıh yıhhhh bekarlık sultanlık dedikleri şey işte tam da bu anda devreye girio hihohaaaa kolay gelsin canımm ben de akşam sporuma kaçıiimmmmmm grşrz hatunlar

ayy deli misin kuşuummmmm ben kış gelsin die adaklar adıom resmenn ahhahhah
Niye kız???
valla yap canım, sarımsaklı-sirkeli-maydonozlu olandan da yap derim bütün sene kahvaltıda, akşam yemeğinde falan yersin tabi seviosan :)

Sevmem miiii Ondan bundan şundan hepsinden yapçam Sen annenden tarif alda yanlış yapmayayım.Sor bakalım başka neler neler yapıyor.Değişik birşeler varsa deneyeyim.Bu arada sen nerde yaşıyordun???

Offf Gönül neden hatırlattın.Benimde yapmam gereken birsürü ütü var.Ne güzel unutmuştum

yıh yıhhhh bekarlık sultanlık dedikleri şey işte tam da bu anda devreye girio hihohaaaa kolay gelsin canımm ben de akşam sporuma kaçıiimmmmmm grşrz hatunlar

Görüşürüz Banu.Kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…