Afiyet olsun Banu.Menünde sporunda çok güzel.Böyle devam et.
oooo maşallah yakında 3 litrede olur
Afiyet olsun Zeynep güzel olmuş.
Amanın bu nasıl bir menü.Kübra kızmaya başladımHiç olmamış.Toparlan kız artık.Zaten kilonun duraksamasından şikayetçidin birsüre sonra iyice duraksayacak .
[/COLOR][/B]
Tereyağlı kepekli spagetti oh afiyet olsun.Çok fazla tercih etmediğin sürece sorun yok.Muz konusunu biliyorsun.Hiç masum bir meyve değil hiç.Allahtan kendilerini hiç sevmem
Tereyağlı kepekli spagetti oh afiyet olsun.Çok fazla tercih etmediğin sürece sorun yok.Muz konusunu biliyorsun.Hiç masum bir meyve değil hiç.Allahtan kendilerini hiç sevmem
Kızlar burdan çıkınca gidip 10 kg domates soyup, doğradım.Sonra pişirdim konserve yaptım .İlk kez yapıyorum inşallah tutar ve lezzetli olur.Çok hamaratım çok
Kızlar burdan çıkınca gidip 10 kg domates soyup, doğradım.Sonra pişirdim konserve yaptım .İlk kez yapıyorum inşallah tutar ve lezzetli olur.Çok hamaratım çok
tereyağın faydalarını biliorum tatlım, ben ne kadar yediğini yazmamışsın die demiştim daha çok :) yağsız da gzl oluo ama, domates ve sarımsağı rendeleyip içine kat, dadından yinmezz :)
bu arada ben bi ara koreye sarmıştımramen almıştım baya bi, hala da var ya bir ara öğünlerimde yemeyi düşünüorum, ayranla heh diyeceğim şu, bol karabiberli (acılı olsun baya:)) tavuk suyuna çorba yap ve içine spagettiyi at piişirmeden, bırak çorbanın içinde pişsin. çakma ramen yap yani :) o da fena bişe oluooo, kuru kuru yemekten iidir spagettiyi :)
alla allaaaaaaaaaaaa :S nası çok gelio ya, psikolojin bozulmuş kuzum diim ben sana!!!
Canim soyle soyleyim sana, suan verilecek kilon fazla kendini alistirip simdiden bu kadar az yemeye baslarsan hem cok az kilo verirsin hemde zamanla yiyeceklerini
dahada kisman gerekecegi icin senin icin cok daha zor olur..
Bana gelince bugun menum abarti olmus zannimca
bebegim bilerek tereyagli yaptim diyetisyenlerde tereyag yenmesi gerektigini savunuyor, faydali yaglardan oldugu icin..
Glisemik indeksi yukselmesin diye max 9 dakika hasladim spagettiyi, kepekli oldugunu eklemeyi unutmusum olcusu bi kase kadardi cok lezeetliydi ama
Afiyet olsun Banu.Menünde sporunda çok güzel.Böyle devam et.
oooo maşallah yakında 3 litrede olur
Afiyet olsun Zeynep güzel olmuş.
Amanın bu nasıl bir menü.Kübra kızmaya başladımHiç olmamış.Toparlan kız artık.Zaten kilonun duraksamasından şikayetçidin birsüre sonra iyice duraksayacak .
[/COLOR][/B]
MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Omlet
Domates,peynir
Yeşilçay
ARA
Sütlü kahve
3 petibör
ÖĞLEN
Peynirli dukan krep
Domates,zeytin
Yeşilçay
ARA
Yarım avuç badem
AKŞAM
Müslili kayısılı yoğurt
Henüz spor yapmadım ama kendimi çok yorgun hissediyorum.Sadece birkaç hareket yapıp bırakırım.
MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Omlet
Domates,peynir
Yeşilçay
ARA
Sütlü kahve
3 petibör
ÖĞLEN
Peynirli dukan krep
Domates,zeytin
Yeşilçay
ARA
Yarım avuç badem
AKŞAM
Müslili kayısılı yoğurt
Henüz spor yapmadım ama kendimi çok yorgun hissediyorum.Sadece birkaç hareket yapıp bırakırım.
MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Omlet
Domates,peynir
Yeşilçay
ARA
Sütlü kahve
3 petibör
ÖĞLEN
Peynirli dukan krep
Domates,zeytin
Yeşilçay
ARA
Yarım avuç badem
AKŞAM
Müslili kayısılı yoğurt
maşallahhh eline sağlık canım inşallah olur da hevesin kırılmaz :) hem neden olmasın ki ya?? :) annem de bugün kırmızı biberi közleyip, sonra tencerede kendi suyu ve yağıyla kaynattı. sonra da konservelediii. o da olmuştur zannımca
Onuda yapacağım.Bu sene iyice heveslendim.Bu cumartesi hepsinden alıp ya dondurucuya atacağım yada konserve yapacağım.Bu sene deneme senesi güzel olursa seneye bol bol yapar kışın rahat ederim.maşallahhh eline sağlık canım inşallah olur da hevesin kırılmaz :) hem neden olmasın ki ya?? :) annem de bugün kırmızı biberi közleyip, sonra tencerede kendi suyu ve yağıyla kaynattı. sonra da konservelediii. o da olmuştur zannımca
kübra uyumaaaaa, diyetine sahip çıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
iki gundur petibor ler hayirdir kaptan bir durum mu varpetibor harici guzel o da nazarligin olsun afiyet olsun :)
ee kis hzirliklari basladi artik demi ama sevmiyorum soguk kapali havalari ben yaa hep yaz olsa gulluk guneslik olsa ne guzeeeeel
Onuda yapacağım.Bu sene iyice heveslendim.Bu cumartesi hepsinden alıp ya dondurucuya atacağım yada konserve yapacağım.Bu sene deneme senesi güzel olursa seneye bol bol yapar kışın rahat ederim.
Düzeltecem kızlarr...
.
kübra uyumaaaaa, diyetine sahip çıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Canım okullar açıldı .Sabah 7de kalkıp kahvaltı yapıyoruz.Öğlen 12 ye kadar okuldayım.Acıkırım diye pazartesi 1 paket petibör götürdüm.Arkadaşlar poğaça,açma,simit getiriyor bende onlardan yememek için birkaçtane bisküvi kemiriyorum
iki gundur petibor ler hayirdir kaptan bir durum mu varpetibor harici guzel o da nazarligin olsun afiyet olsun :)
ee kis hzirliklari basladi artik demi ama sevmiyorum soguk kapali havalari ben yaa hep yaz olsa gulluk guneslik olsa ne guzeeeeel
Acıkmadan yenilmezkiiii anlamıommm
Az gideyim ben su kalan utuyude yapiyim, bu ev isleri hic bitmez zaten
bekarlar hayat size guzel valla, banu kubra sozum size hiih
Niye kız???ayy deli misin kuşuummmmm ben kış gelsin die adaklar adıom resmenn ahhahhah
valla yap canım, sarımsaklı-sirkeli-maydonozlu olandan da yap derim bütün sene kahvaltıda, akşam yemeğinde falan yersin tabi seviosan :)
Offf Gönül neden hatırlattın.Benimde yapmam gereken birsürü ütü var.Ne güzel unutmuştumAz gideyim ben su kalan utuyude yapiyim, bu ev isleri hic bitmez zaten
bekarlar hayat size guzel valla, banu kubra sozum size hiih
yıh yıhhhhbekarlık sultanlık dedikleri şey işte tam da bu anda devreye girio hihohaaaa kolay gelsin canımm ben de akşam sporuma kaçıiimmmmmm grşrz hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?