Tebrikler canım.Herzaman çok vereceğiz diye bişry yok.Sonuçta vermişsin hemde güzel vermişsin.Sürekli çok kilo vermeyi hedefleme.Yavaş ve kararlı ol yeter.
Daha ne olsun canım.Gayet güzel
Sonuçta 800 verilmiş.Maşallah.Listeye aldım seni
Tebrikler Derya
Tebrik ederim canım gayet güzel bir kilo.Darısı başıma.
Aslında almamış vermişsin ama gittiğin kilon daha az.Yinede listeye aldım canım.
Kübracım tebrikler çok güzelArtık koşu bandında var her hafta bu kadar versen süper olur.Okul açılana kadar iyice çıtır olacaksın
Valla ben vücudumu bir şaşırtacağım sonra neye uğradığına kendi şaşıracak.Çok sinir oldum çooooooookkkkk.
Canım ben regle olduğumda daha önce 700gr vermiştim.Bir ay böyle bir ay tersi oluyor.Hani yarın regle günüm oda bir alem bir bakmışsın haftaya olmuşum.Kendileri hiç düzene girmedi gitti.Herşeye rağmen eksik olması gerekiyordu.Menülerimi siz biliyorsunuz.Hele bu hafta az yedim.Birkaçtane petibör yemiştim ondanda olamazki canım.offffff.
Sende bendensin.
Valla canım serbest bıraksam bide gelecek hafta yediğimi yakamam artı olurum diye korkuyorum.Bu hafta sadece protein yemeye çalışacağım.
Evet uzun süre kilo böyle olunca kilo vücuda iyice oturmuş olsa gerek.O yüzden arkadaşlar en başından yediklerinizi sakın kısmayın.Benim menülerimi çok az buluyorsunuz ya ona rağmen veremiyorum görüyorsunuz.Daha fazla AZALTMAYIN.
Maşallah Bilgen çok güzel.Artık 90lardan kurtuldun oh.Bundan sonra regle olsanda 90nı görmezssin
Şaşıracak canım ama çok spor yapılınca şaşıracak
Tebrikler Banu çok güzel.Sende gelecek cuma listeye gireceksin ve tam 2 hafta dolmadığı için kilonu 2ye bölmeyeceğiz.Bireysel derecede 1. olabilirsin.Hadi bakalım.
Canım ne kadar standart tartıyı sevsende bence bir an önce dijital almalısın.Dediğin gibi bir yerden bir yere kilonu farklı tartıyor ama sana tavsiyem tartıyı hep aynı yere koyman.O zaman bir sorun olmuyor.Sürekli 1kg veremezssin arada gramda vereceksin ve bunu bize bildirmen gerekecek.Hem bir hafta vermediğini görüp morelin bozulabilir halbuki dijitale az da olsa veriğini görmen seni sevindirecektir.Sen kesinlikle dijital al.Belki bu hafta 4 günde 1 değil 1200 verdin ve bu çok güzel bir kilo.
teşekkürler kızlar umarım bir daha hayatım boyunca hiç görmem elveda 90hatice bence kuş kadar modunu bırak,diete bizraz ara ver,1 hafta kadar.sonra şu mısır gevreğimi her ne karın ağrısıysa onuda yeme.yemek ye arkadaşım yemek.bide öle dene.
bence bunu kutlamalısın.artık seksenlerdesin.çılgın bir parti ver.şaka şaka.ama kendine bir ödül ver.çık gez,alış veriş yap,eğlen...
orti öncelikle tebrik ederim.bak gördünmü düzeldi işte herşey.saç konusunda aynıyız be.burda olmasaydım şimdiye elli kere boyamıştım saçımı
başarılar canım sınavındayok canım kpss değil. kamu personeli dil sınavı ve üniversiteler arası kurul dil sınavına
anne olarak çok gururlanmışsındır eminim.tebrikler canım sizeHehe zeynep opsun kiiizzz yanagin mi asinicak:))
Gel opuselim nurgul
Basketbol maci nurgul:)
Banu bende muzuseverim..ozellikle,tum disarda kasustururken hem enerji veryor hem doyuruyor tek kurtaricimdir benim
birde cok mutluyum kizlarrr..hic yazmamistim ama kizimin bir basarisi vardi..ogretmenleri fln hic aramamisti,,baya uzulmustun
Annelik iste..simdi,mudur aradi tebrik etti ve hafta okulda bi program vardi..orda odullendirilicegini soyledi..cok mutlu oldum
Bizim aramizda soyle bi duygusaallik vardir..iste biz viseyeseviniriz yalnizizdir .uzuluruz yalnizizdir..dahaoncede yasamistik..acikcasi bi buruklugum vardir bu kobuda..simdi mudur arayinca en cok kizim adina mutlu oldummm
Teşekkür ederim canım.Çok güzel oldu ama vücudu şaşırtmak adına bu akşam ekmekte yedim.Hemide salatanın suyuna bandırdım
Ayyy karın ağrısı falançok güldüm valla.Tamam canım söz bu hafta yemek yapıp yiyeceğim.Öyle sadece yoğurt süt yemek yok.
Valla az yemedim çok yedim.
Canım benim bildim bileli hep böyle.Bazen düzene girer ama genelde düzensiz.2-3 gün atsa bişey demem 10-20 gün arası attığıda oluyor
Tebrikler canım ne güzel.Hem kızın için hemde kızın için guru duyulacak bir haber.Kızın ödül gecesini heyecanla bekliyordur.Nice başarılara canım.
Afiyet olsun Banu.Menünde sporunda çok güzel
Afiyet olsun canım.
Tereyağcı afiyet olsun.3+3 olmayacak 4+4 olacak o
Afiyet olsun canım güzel olmuş.Sporunda çok güzel
Ne muz sevdalısın çıktın kızBenden de sana gelsin "muza hayııııırrrr muza hayııııırrrr" Allahtan hiç sevmem.Belki ondan daha çok eleştiriyorumdur Masum bir meyve değil ama Gönül gibi aynı gün 2 tane yememek kaydıyla tüketilebilir
şşşiiitttt noluyor burda
Sadece kol söylenmiş diğer ölçüleride alabilir miyiz lütfenSen zayıfsın gerçekten bi ölçülerini ve giydiğin bedeni söyle bakalım.
Biz dert ortağın değil miyizaşkolsun.Bize derdini açabilirsin
Canım bu tür ürünleri kullananları pek duymadım ama şu yapıştırma bantlarından kullananları falan biliyorum.Tiroid,böbrek,mide ve kalp hastalığına kadar pek çok rahatsızlığa sebep olabiliyormuş.Hem ne kadar saçma tanıtımlarda yağlar erir kas olur diyor.Spor yapma hapı iç kas yapsın, yok artık.Zaten spor yapıyorsan kaslar kendiliğinden güçlenip yağların erimesini sağlıyor.Bu tür ürünler yarardan çok zarar getirir.Sen çok güzel spor yapıyorsun menülerinde güzel.Bu tür ürünleri aklından dahi geçirme.Bence sen bu azimle en yakın sürede hedefine ulaşırsın.Burası bize en güzel ilaç
Kız her akşam kaynanandasın birgünde kır dizini evinde otur
bunlar sana canımhemen yazıyorum. kol 26, göğüs 94, bel 64, karın çeresi 91, kalça 94, üst bacak 50
insaf başakafiyet olsun.
zeeeyyyneeepppp
beni daha çok öp
günaydın zeynepcim. bende erken kalktım ya sabahın köründe sınav düşüncesiyle yatınca hep ders çalışmam gerekiyo gibi 7 de kalktım benmi kitabı okudum omu beni anlamadım
Elazıgda bu saclarla dısarı cıkılmazzzz aksın braz yaaa :))))))))))
Başla canım.Dersten vakit ayırabilecek misin? Yarından itibaren menülerinle bekliyoruz o zaman.
Ben varııııııııııııımmmmmmmmmmm...
günaydın canlarr :)
günaydııııııııııııııınn kızlaaaaaaaaaaarrr
Bu hafta dinamik olarak başlamak istiyorum haftaya
Umarım herşey ama herşey güzel olur
günaydın kızlar.kanal d de doktorumda ender saraç var.meyvelerden bahsediyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?