Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ay ins haticeeeee bi bebisni al eline..zaten ayiramiyorsunda..ama onlar resmen firsat kolluyor..bizim ki sanki firsat bulup biyere firladiginda kendini cool fln saniyo heralde..herseyin tam tersini yapmak konusunda cok iddiali

zeynepcim inaniyorum sonrada bugunleri ariycaz..boyle boyle buyucekler..olsun yine yavas yavas baslar adim atmaya..cok erken yurudumude zor oluyor..benim ki erken yurudu..o yuzden zaten cok zorlaniyoruz..surekli dusuyor..

iyi geceler hatice

bende videolara baktim simdi banucum ..son videolari begenmedim..yani hatunlari begenmedim:))) kiyafetleri fln :)) ama ilk videolar süper hatta simdi kalkip yapicam..canim istedi:) tskler

dun cok ekmek yemistim ya dengelmeye calistim :S yaaa gram geri almaya tahammulum yok artik

tatile cikmadan 65 kusurleri görmustum ve devam etti o kilo epey ne olduysa son hafta biranda firladi..insan uzuluyor o zaman
artik firsat vermiycem bir daha ..cunku tum ozel gunler geciyor..diyorum ki o zamana kadar..olmuyor..sonra yine bu sefer ok diger gune kadar..derken derken bir bakmisim sayiyorum hep yerimde yada cok az ilerleyebilmisim
eskiden sanki daha kararli ve iddialiyim..simdi ..yaslaniyorum mu ki mucadele ederken yoruluyorum

ayy sahi bugun ntvde bir belgesel izledim...allahim muthistiiiii...inanilmazdiiii..harikuladeydiii

simdi tv 8 de bi film var izlememistim ilk korku edward norton var..biraz bakayim richard gere de var ama hic bi zaman ilgimi cekmedi o adam benim yaaa..neyse ayyyy simdi iste geveligim cikicak ortaya cepten girerken takiliyodum ne guzel agirdan agirdan

anäääää film bittiiii hehehehehehe

iyi gecelerrrrrrrr

iyi akşamlar arkadaşlar biraz geç olsada geldim.nasılsınız neler yaptınız.eşim bütün gün bilgisayar başında oturduğumu onları ihmal ettiğimi söyledi bu iki günü onlara ayırdım.kendime yine zaman ayıramadım.birazdan ütü yapıcam.ara ara bakıcam daa geçmişe bakmam lazım ama,biraz sonra

teşekkürler kızlar umarım bir daha hayatım boyunca hiç görmem elveda 90
yok canım kpss değil. kamu personeli dil sınavı ve üniversiteler arası kurul dil sınavına
başarılar canım sınavında
anne olarak çok gururlanmışsındır eminim.tebrikler canım size

çocuklara kaynana bakınca işten gelince misafiri ben ağırlıyorum canım

bunlar sana canım
Elazıgda bu saclarla dısarı cıkılmazzzz aksın braz yaaa :))))))))))

saç rengini beğendim canım yakışmış sana

kızlar hepinizin menüleri afiyet olsun ben işlerimi yeni bitirdim geçmişide okudum ve bazılarını alıntılllayabildim.bugün işe gidicem ve gözlerim kapanıyor artık herkese hayırlı sabahlar.haftanız güzel geçsin

gunaydin kizlarrr

guzel bir hafta olur ins

ben görmemistim ölculerinizi..simdi nurgulunkini gördüm bilgenin alintisinda..bende bakayim ölcülerime:)

tskler bilgencim

ay nurguuulll senden santim santim genisim

Kalca basen 102-101, ust bacak 60, gögüs 91, bel 78, kol 30

yeni ölcmedim ..bu kilolardaykenölcmüsüm..biraz vereyim öyle ölceyimde fark olunca sevinirim ..simdi bi fark oldugunu sanmiyorum

günaydııııııııııııııınn kızlaaaaaaaaaaarrr

bu hafta dinamik olarak başlamak istiyorum haftaya

umarım herşey ama herşey güzel olur

meyveler yemekten en az 2 saat sonra,kabuklarını soymadan,miktarını abartmadan yemek,sert ve az şekerli olanları yemek gerekiyormuş.çok şekerli meyvelerden sonra 1 çay kaşığı tarçın yutulduğunda kan şekerinin ani yükselmesini engelliyormuş.

Başla canım.Dersten vakit ayırabilecek misin? Yarından itibaren menülerinle bekliyoruz o zaman.

Ben varııııııııııııımmmmmmmmmmm...

cok sık giremesemde,menü yazmaya calısırım aksamları...
ya kalktım ama kac aydır herseyi yedigim için, bugün biraz tırsıyorum
baslamasammmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…