Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun, senin kekte benim baklavalar gibi olmuş

benimde menum biraz kabarik :\

sabah
2 dilim ekmek ve melemen

ögle
1 tabak tavuk sote,yarim dilim ekmek

aksam
minik 2 dilim pizza 1 hindi sosis

2 ltden fazla su

spor 40 dk yuruyus

afiyet olsun, bence hiç kabarık değil

geçmiş olsun canım, benim oğlumunda hiç dişi yok şimdilik ama sanırım artık çıkıcak, her şeyi ağzına götürüyor ve sanırım ara ara ağrısı oluyor çok bağarıyor ne yapacağımı şaşırıyorum:26::26::26:

afiyet olsun dediğin gibi pazar kahvaltısı olmuş

afiyet olsun

afiyet olsun sporunda çok güzel

afiyet olsun, sanrım bu pazar herkes kaçamak yapmış

afiyet olsun, günün en az yiyeni

günaydııııııııııııııınn kızlaaaaaaaaaaarrr

bu hafta dinamik olarak başlamak istiyorum haftaya

umarım herşey ama herşey güzel olur

günaydın, umarım

Günaydın arkadaşlar

günaydın

Kızlar Günaaaaayyyyyydıııııııııııınnnnn

Döndüm döndüm artık kaçamak yok burdayım. 1 yıl boyunca artık tatilim yooook ühühühühhü.

Eeee neler yapıyorsunuz bakim, bende bildiğiniz tatil sonrası pazartesi sendromu :))) Bugün spor ve diyete tam gaz başlayıp üstümdeki rehaveti atacağım:))

bende dünkü menümü paylaşayım( utanarak ve sıkılarak)

sabah
çiçek ekmekten 1.5 parça
1 parça tahinli çörek
salatalık
biber
peynir
salça
reçel
çay

öğlen
1 parça kırma börek:18:
çay

akşam
2 kaşık nohut yemeği
4 kaşık patlıcan
4 kaşık yoğurt

spor yok, şimdi böyle yazınca gerçekten utandım ama misafirim vardı tabi bu bi bahane olamaz, acısını çıkartıcam inşalah

Son düzenleme:
ooooooooo hoşgeldin yasemin
afiyet olsun.dünü silmek lazım.hepimiz coşnuşuz.

Uyanamıyorumm kızlaaarr cokk uykumm varr :)

ooooo ben sporumu yapıp duşumuu bile aldım.

aksam biraz kurtarmissin ekmekte yok..pazar menusu diymi bu canim..pazarlari boyle oluyor..bunu sik yapmadigimiz zaman sorun olmaz canim

ee nihayet yasemin...ayy bakalim oyle hemen atabilicekmisin ben daha yeni yeni atiyyorum 2 hafta olucak:) nasil gecti tatilin?

kizceyzim uyanmisssss..uyanmasini bekliyordum islerim var bugun ogleden sonra calisiyorum 2 randevum var aksama görüsürüzzz
hergunu bugun süperdi diye bitirmek istiyorum..1 ay sonra bikac yakinimin dugunu var hatta biri cocukluk askim sayilir hehe daha yeni evleniyor...o zamana kadar toparlanmaliyim artik..herkes "sen verirsin sen verirsin sen istediginde yapiyosun" diyor..cunku hep dikkat ederdim..simdi "aaa olmuyor muuuu tabi biyastan sonra zor tabi" gibi sacma gereksiz sözler isitmek istemiyorum:)

hepinizi minciriyorum

en cok zeynebiii..o boyle sinir olucak gibi o yuzden:))

oh oh yarasın afiyet olsun

sen ne iş yapıyorsun ferhan?biraz ferhanı tanıyalım.ne zaman gittin fransaya?nerelisin?çok sordum be
bugün sabah bir milyon şeytanla uyandım,dün yediklerim aklıma gelince 1 milyon daha kattım şeytanlarıma ama şimdi iyiyin.hişşşş kısmadım sana.
bende öğleden sonra dişçiye gidecem.kanal tedavimin devamı yapılacak.markete gidip alışveriş yapcaz.gezmek iyi gelecek.

kübraaaaaa tembel kübraaaaa kalk kızım kalk.öğlan oldu.benim kızı bu tembellere bir hafta bırakacam.hepsi 6 da fişek gibi ayakta.

Hahaha :) hııcc kalkıp bakmam cocuguna yazık olurr ben uykuma devam ederım

Herkese MERHABALAR Ben gidip ekmek parası kazanıp geldim Aranızda yeni kalkanlar mı var

Son düzenleme:
Hahaha :) hııcc kalkıp bakmam cocuguna yazık olurr ben uykuma devam ederım
heheyt gülerim bende.o sesle mümkün değil uyuyamazsın.uyursanda ben gelir döverim seni.sana kızımı vermişim ,o ağlarken sen uyuyacanher şekilde uyuyamazsın yani

Herkese MERHABALAR Ben gidip ekmek parası kaznıp geldim Siz hala yeni kalkanlar mı var

hoşgeldin örtmenim.mini mini birlerin nasıl.tanıştınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…