Başla canım.Dersten vakit ayırabilecek misin? Yarından itibaren menülerinle bekliyoruz o zaman.Selam kızlar...
Nasılsınız?Keyifler nasıl?
Haticecim,ben yarından itibaren baslayayım diyorum.yoksa sınava kadar cok kilo alacagım...
sınavdan sonrada listeye girerim... olurmu
Ben varııııııııııııımmmmmmmmmmm...offf kimsecikler yok mu yinee
afiyet olsunMenum
kAHWAlti
(abarttim biraz, tam bir pazar kahvaltisiydi)
azcik ucundan katmer
biraz simit
3 dilim tam tahilli ekmek
biraz yesillik
zeytin peynir
domates sosu
2-3 pat kzartmasi
cok az nutella surdum ekmekcige
Oglen
yesilligi bol patates slatasi
bir bardak ayran
yarim haslanmis misir
Ara:
Bir erik
Aksam
Tavuk corbasi
2 kasik yogurt
3 lt s+3 f yc
güzel olmuş,afiyet olsun.Menüm :
Sabah :
1 yumurta
2 dilim peynr
4 zeytin
domates
1 dilim tam tahıllı bugday ekmeği
Ögle :
1kase yoğurt
1 bulgurlu dolma
Akşam:
4 tane mercimek köftesi
1 dilim tam tahıllı ekmek
Domates
Spor:
30 dk koşu bandı
15 dk bisiklet..
afiyet olsun.sporda yapılmışben de yazıim bari menü ve sporumu da, spor konusunda gaza gelirim yapmam gerektiği konusunda
Kahvaltı: yarım kk peynir, birer domates-salatalık, 2 zeytin, yrm brdk çay
Ara: 10 adet üzüm
Öğle: 1 kase çorba, 5 kçk köfte, 4 süs biberi, 1 közlenmiş biber, 1 brdk ayran
Ara: 1 şeftali
Akşam: 1 dukan krep, 5 kçk köfte, birer domates-salatalık, 1 brdk ayran
Ara: 1 brdk süt
Su: 3.5 lt
SPOR:
10 dk shaking waist
30 dk bootcamp calori burn
leslie 1 mil
50 mekik
bu ne ya burası haftasonu çekilmezmişhiç beğenmedim hıhhh hava güzel die herhalde neyse kışın böle olmaz umarım hihi:) bu arada regl oldum :S beklediğimden bikaç gün erken. şimdi başlasın süs biberi yemeler. günde bir öğünümde 4 süs biberi yemem gerekcek bu hafta olsun napalım:) ben de diyorum bgn neden canım hep sucuk vs. çekio. zor dayandım ağzıma atmamak için. :)) üf spor da çekilmez bu durumda ama denicem
ben de yazıim bari menü ve sporumu da, spor konusunda gaza gelirim yapmam gerektiği konusunda
Kahvaltı: yarım kk peynir, birer domates-salatalık, 2 zeytin, yrm brdk çay
Ara: 10 adet üzüm
Öğle: 1 kase çorba, 5 kçk köfte, 4 süs biberi, 1 közlenmiş biber, 1 brdk ayran
Ara: 1 şeftali
Akşam: 1 dukan krep, 5 kçk köfte, birer domates-salatalık, 1 brdk ayran
Ara: 1 brdk süt
Su: 3.5 lt
SPOR:
10 dk shaking waist
30 dk bootcamp calori burn
leslie 1 mil
50 mekik
Menüm :
Sabah :
1 yumurta
2 dilim peynr
4 zeytin
domates
1 dilim tam tahıllı bugday ekmeği
Ögle :
1kase yoğurt
1 bulgurlu dolma
Akşam:
4 tane mercimek köftesi
1 dilim tam tahıllı ekmek
Domates
Spor:
30 dk koşu bandı
15 dk bisiklet..
Selam kızlar...
Nasılsınız?Keyifler nasıl?
Haticecim,ben yarından itibaren baslayayım diyorum.yoksa sınava kadar cok kilo alacagım...
sınavdan sonrada listeye girerim... olurmu
Hoşbuldum canım.Dün sabah öncelikle kontrol için doktora gittim.Benim hormonların ayarı bozulmuşTiroid değerleri normal çıkmadı.İlacı duruma göre tekrar ayarlayacağım.
Sonrasında canım eşim sürpriz yaptı. Kültür Evi denen güzel nezih bir yere rezervasyon yaptırmış gece oraya gittik.
Bide alışveriş yaptımArtık alışverişyapmayı sever oldum
Sen temizlik dışına ne yaptın bakalım?
Hoşbuldum canımSpor yapılmış süpersin
Hoşbuldum Zeynepçim.İpin ucu kaçtı mı tam kaçıyor değil mi?Aman dikkat.Yarından itibaren toparlarsın canım.hoşgeldin hatice
şimdi menümü yazacağım ama bugün zıvanadan çıktı yediklerim
kahvaltı:1 dilim kepek ekmek
1 kaşık lor
6 yeşil zeytin
öğle:1peynirli ev poğaçası
yarım simit
domates
zeytin
çay
ara:2 kuru incir
akşam:1 porsiyon kuru fasulye(akşam arkadaşlardaydık)
2 kaşık pirinç pilavı
salata
ayran
ara :1 dilim kek(minnacık değil baya 1 dilimdi)
2 küçük parça karpuz
su:2 litre
spor:yok
hoşgeldin hatice
şimdi menümü yazacağım ama bugün zıvanadan çıktı yediklerim
kahvaltı:1 dilim kepek ekmek
1 kaşık lor
6 yeşil zeytin
öğle:1peynirli ev poğaçası
yarım simit
domates
zeytin
çay
ara:2 kuru incir
akşam:1 porsiyon kuru fasulye(akşam arkadaşlardaydık)
2 kaşık pirinç pilavı
salata
ayran
ara :1 dilim kek(minnacık değil baya 1 dilimdi)
2 küçük parça karpuz
su:2 litre
spor:yok
AA canım benim geçmiş olsun.Neyse ki birşey olmamış.Benim büyük ablamın ayağında da çayan küçük bir yanık izi var.Annem hala söyleyip üzülüramanda aman sefan olsunnn..buarada gecmis olsun canim..bizde kucuk bir ev kazasi atlattik
sabah kizimin ayagina cay dokuldu..allahhhiiimmm ilk cok kotu sandik cok panik yaptik ama sakinlesince gördük cok ucuz atlatmisiz..ama dungece resmen aciyla agliyordu yavrum..ins gecicek bu gunler
evet canim aldim :)
tabi:)
Dorm room workout,
Bootcamp calori burn,
Slim down cardi burn,
10 min booty shaking waist workout,
10 minute mountain climber workout,
Get your sexy back
bunlar var :) hepsi youtubeta ordan indirebilirsin:)
çok geçmiş olsun.inşallah çok bişey yoktur.dünde benimki çenesini sandalyeye vurdu.dişleri yanağının içini kesmiş.çok ağladı.çok.dıştan bile belli oluyoramanda aman sefan olsunnn..buarada gecmis olsun canim..bizde kucuk bir ev kazasi atlattik
sabah kizimin ayagina cay dokuldu..allahhhiiimmm ilk cok kotu sandik cok panik yaptik ama sakinlesince gördük cok ucuz atlatmisiz..ama dungece resmen aciyla agliyordu yavrum..ins gecicek bu gunler
güzel bir haftasonu olmuş,eğlemişsin ne güzel.tadını çıkar,çocuk olunca hepsi bitecek.Hoşbuldum Zeynepçim.İpin ucu kaçtı mı tam kaçıyor değil mi?Aman dikkat.Yarından itibaren toparlarsın canım.
AA canım benim geçmiş olsun.Neyse ki birşey olmamış.Benim büyük ablamın ayağında da çayan küçük bir yanık izi var.Annem hala söyleyip üzülür
çok geçmiş olsun.inşallah çok bişey yoktur.dünde benimki çenesini sandalyeye vurdu.dişleri yanağının içini kesmiş.çok ağladı.çok.dıştan bile belli oluyor
güzel bir haftasonu olmuş,eğlemişsin ne güzel.tadını çıkar,çocuk olunca hepsi bitecek.
dikkat etmeye çalışıyorum cidden,kendimi tutmasam ....emin ol vazgeçmiş değilim,hele bu kadar yol almışken asla durmam.
sorma canim tum gun kendime gelemedim..esimmasaya cayini koymus..kirk yilda bir faideli bi cay icesi gelmisti ..corekotu cayi.. bana yardim ederken masaya koymus masa aslinda yuksek ama bizimkide buyuyorki anlamadan nasilsa yetmis boyu tutup cekmis bardagi oyle bagirdiki babasi cok korktum..bayilicakti adam..bir baktim bizim hatunda elinde fincan agliyor birakamamis panik yapmis ..sonra hemen soguk suya tuttuk evdeki kantoran yagi aloevera fln..simdi ayak parmaginda igne ucu kadar 3 tane baloncuk var..cok ucuz atlattik..sukurler olsun
afiyet olsun.menumu yazayim gecikmeden ve unutmadan
sabah
1 kase light sutle yulaf
ögle
1tabak kabakli yumurta
ara
1 buyuk armut
aksam
buyuk bir kase karisik salata
spor simdi videolara bakicam..belki yaparim gece gece ..10 dk oglumla paslastik o antreman yapti bende biraz kol calismis oldum :)
Allah korumuş cidden.sorma canim tum gun kendime gelemedim..esimmasaya cayini koymus..kirk yilda bir faideli bi cay icesi gelmisti ..corekotu cayi.. bana yardim ederken masaya koymus masa aslinda yuksek ama bizimkide buyuyorki anlamadan nasilsa yetmis boyu tutup cekmis bardagi oyle bagirdiki babasi cok korktum..bayilicakti adam..bir baktim bizim hatunda elinde fincan agliyor birakamamis panik yapmis ..sonra hemen soguk suya tuttuk evdeki kantoran yagi aloevera fln..simdi ayak parmaginda igne ucu kadar 3 tane baloncuk var..cok ucuz atlattik..sukurler olsun
nazara bende çok inanırım.bir hafta önce ayakta durup 5-6 adım atıyordu.çok sevindik.arkadaşlara gösterdik.2 gündür tek adım atmıyor.ayyy canim yaaa gecen haftada oyle bisey yasamistik hatirlarsan...en zor zamanlarimiz...1 saniye yalniz birakmaya gemiyor..gecmis olsun canim..sanki digerleri bukadar degildi..oglum zaten oturan boga gibiydi..kizimda aslinda beziyor oda boyleydi..ama nazarada cok inaniyorum..kimse degil ben ben tum suclu benim cok nazarim deger zaten..abartiyorum bazen severken
tesekkur ederim canim simdi tek tek bakicam..sen bunlari begendin ve tavsiye ediyosun?? cunku cok video baktinizda..ben bir jilian yapiyordum cooooookkkk eskiden leslie birde vaz gecilmezim slim in 6 pack karin icin muhtesem
menumu yazayim gecikmeden ve unutmadan
sabah
1 kase light sutle yulaf
ögle
1tabak kabakli yumurta
ara
1 buyuk armut
aksam
buyuk bir kase karisik salata
spor simdi videolara bakicam..belki yaparim gece gece ..10 dk oglumla paslastik o antreman yapti bende biraz kol calismis oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?