Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kızlar...
Nasılsınız?Keyifler nasıl?

Haticecim,ben yarından itibaren baslayayım diyorum.yoksa sınava kadar cok kilo alacagım...
sınavdan sonrada listeye girerim... olurmu
Başla canım.Dersten vakit ayırabilecek misin? Yarından itibaren menülerinle bekliyoruz o zaman.

offf kimsecikler yok mu yinee
Ben varııııııııııııımmmmmmmmmmm...

afiyet olsun

güzel olmuş,afiyet olsun.

afiyet olsun.sporda yapılmış

hoşgeldin hatice
şimdi menümü yazacağım ama bugün zıvanadan çıktı yediklerim
kahvaltı:1 dilim kepek ekmek
1 kaşık lor
6 yeşil zeytin

öğle:1peynirli ev poğaçası
yarım simit
domates
zeytin
çay

ara:2 kuru incir

akşam:1 porsiyon kuru fasulye(akşam arkadaşlardaydık)
2 kaşık pirinç pilavı
salata
ayran

ara :1 dilim kek(minnacık değil baya 1 dilimdi)
2 küçük parça karpuz

su:2 litre
spor:yok

hehe kubranin dedigi gibi cinsmissin..benimde canim cok tatli ceker ama 5 gun seker depoladiktan sonrada deli gibi tuzlu ceker...benim ki cinsten de beter

süper canim

Selam kızlar...
Nasılsınız?Keyifler nasıl?

Haticecim,ben yarından itibaren baslayayım diyorum.yoksa sınava kadar cok kilo alacagım...
sınavdan sonrada listeye girerim... olurmu

selam mutedeyyin..ferhan ben

amanda aman sefan olsunnn..buarada gecmis olsun canim..bizde kucuk bir ev kazasi atlattik
sabah kizimin ayagina cay dokuldu..allahhhiiimmm ilk cok kotu sandik cok panik yaptik ama sakinlesince gördük cok ucuz atlatmisiz..ama dungece resmen aciyla agliyordu yavrum..ins gecicek bu gunler

evet canim aldim :)

Hoşbuldum Zeynepçim.İpin ucu kaçtı mı tam kaçıyor değil mi?Aman dikkat.Yarından itibaren toparlarsın canım.

oh oh afiyet olsun :) bgn herkeste bir kaytarma söz konusuydu zaten

menumu yazayim gecikmeden ve unutmadan

sabah
1 kase light sutle yulaf

ögle
1tabak kabakli yumurta

ara
1 buyuk armut

aksam
buyuk bir kase karisik salata

spor simdi videolara bakicam..belki yaparim gece gece ..10 dk oglumla paslastik o antreman yapti bende biraz kol calismis oldum :)

AA canım benim geçmiş olsun.Neyse ki birşey olmamış.Benim büyük ablamın ayağında da çayan küçük bir yanık izi var.Annem hala söyleyip üzülür

tabi:)

Dorm room workout,
Bootcamp calori burn,
Slim down cardi burn,
10 min booty shaking waist workout,
10 minute mountain climber workout,
Get your sexy back

bunlar var :) hepsi youtubeta ordan indirebilirsin:)

tesekkur ederim canim simdi tek tek bakicam..sen bunlari begendin ve tavsiye ediyosun?? cunku cok video baktinizda..ben bir jilian yapiyordum cooooookkkk eskiden leslie birde vaz gecilmezim slim in 6 pack karin icin muhtesem

çok geçmiş olsun.inşallah çok bişey yoktur.dünde benimki çenesini sandalyeye vurdu.dişleri yanağının içini kesmiş.çok ağladı.çok.dıştan bile belli oluyor

Hoşbuldum Zeynepçim.İpin ucu kaçtı mı tam kaçıyor değil mi?Aman dikkat.Yarından itibaren toparlarsın canım.

güzel bir haftasonu olmuş,eğlemişsin ne güzel.tadını çıkar,çocuk olunca hepsi bitecek.
dikkat etmeye çalışıyorum cidden,kendimi tutmasam ....emin ol vazgeçmiş değilim,hele bu kadar yol almışken asla durmam.

AA canım benim geçmiş olsun.Neyse ki birşey olmamış.Benim büyük ablamın ayağında da çayan küçük bir yanık izi var.Annem hala söyleyip üzülür

sorma canim tum gun kendime gelemedim..esimmasaya cayini koymus..kirk yilda bir faideli bi cay icesi gelmisti ..corekotu cayi.. bana yardim ederken masaya koymus masa aslinda yuksek ama bizimkide buyuyorki anlamadan nasilsa yetmis boyu tutup cekmis bardagi oyle bagirdiki babasi cok korktum..bayilicakti adam..bir baktim bizim hatunda elinde fincan agliyor birakamamis panik yapmis ..sonra hemen soguk suya tuttuk evdeki kantoran yagi aloevera fln..simdi ayak parmaginda igne ucu kadar 3 tane baloncuk var..cok ucuz atlattik..sukurler olsun

Kızlar ben çıkıyorum. Uyumaya gidiyorum. Bu arada bugün tam günümde regle oldum diye mutlu oldum HEPİNİZE İYİ GECELER

Son düzenleme:

ayyy canim yaaa gecen haftada oyle bisey yasamistik hatirlarsan...en zor zamanlarimiz...1 saniye yalniz birakmaya gemiyor..gecmis olsun canim..sanki digerleri bukadar degildi..oglum zaten oturan boga gibiydi..kizimda aslinda beziyor oda boyleydi..ama nazarada cok inaniyorum..kimse degil ben ben tum suclu benim cok nazarim deger zaten..abartiyorum bazen severken

Gerçekten ucuz atlatmışsınız.Aman birdaha olmasın.Tekrar geçmiş olsun canım.İyi geceler

Zeynepçim sizede geçmiş olsun.Şu cocuklarda valla bir alem 2 saniye yalnız bırak başlarına hemen birşey gelir..Sizlere kolay gelsin.Benimde bir ufaklığım olunca bu günlerimizi hatırlarım

Son düzenleme:
afiyet olsun.

Allah korumuş cidden.

nazara bende çok inanırım.bir hafta önce ayakta durup 5-6 adım atıyordu.çok sevindik.arkadaşlara gösterdik.2 gündür tek adım atmıyor.

iyi geceler hatice.bebişlerin durumunuda yaşamadan alayamazsın emin ol

bugün az yenmiş sanki. afiyet olsun ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…