Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Istemıooomm cocugunuu gondermeee aman aman :))))))))))

Yok canım ya tanışamadım.Bizim okul taşımalı ve sadece 1ler için taşıma yapmıyorlar.Haftaya tanışacağız.

Mucizenin ta kendisi ne bilyomusunuz. Ben ve eşim 4 aydır kullanıyoruz tuzu rejimsiz ben 2-3 kg eşim 9 kg verdi. Inanılmaz mutlaka kullanın.önceliklede şu evlerdeki zehiri rafine tuzları atın..çevrenizdede muhakkak duyanınız olmuştur nedense hemen kulak arkası ediyoruz.ben sadece kullanın ve sonucu görün diyorum.

Himalaya tuzu nun kilo verdirme sebebine gelince. Aslında vucudumuz tuz ve su dan ibaret..hücrelerimiz buna muhtaç suyu verdik diyelim bolca içtik pekiya tuz o nerde evdeki tuzlar tuz değilki..işte en baş düşmanda oya. Bizim kilo almamıza tansiyon şeker gibi envai çeşit rahatsızlığımızın baş düşmanıda o..
Himalaya tuzu ile içilen su ve yenen yemekler diğer rafine tuzdan uzak kalmanızla bilrikte hücreler himalaya tuzundaki minerallerle hızla dolup çevrelerindeki alakasız biriken yağ ve toksinleri yıkmaya başlıyor. Buda doğal yolla hızla kilo verimiyle birlikte iyileşme.

Devamında sağlayacağı faydaları siz düşünün artık.

Merhaba öncelikle bilgilendirme için teşekkürler.Ancak eğer sağlıklı olmak ve kilo vermek istiyorsak ben tuzu büyük oranda hayatımızdan çıkarma taraftarıyım.Himalaya tuzu daha sağlıklı olabilir ancak o tuzu kullanıp kilo vereceğiz diye birşey yok.Bu biraz reklam içerikli geldi. Vücudumuzun ödem tutmasını istemiyorsak çeşidi ne olursa olsun tuzu çok az kullanmalıyız,az kullanınca vücud ödemi atar ve kilo verdik zannederiz diyerek bitiriyorum.Size kilo verme yolunuzda başarılar dilerim.

çocuğun olsa beşikmi salladın espirisi yapcaktım, ayyyy ne fena
oysaki sen bekar bi insansın, feneri kimbilir nerde söndürdün

Yok kızz

kalk o yataktan hemen !!! rihannayı düşün

kızım sana ne diyom ben???

Kızmasana :))
Rİhannaaa
Herkese MERHABALAR Ben gidip ekmek parası kazanıp geldim Aranızda yeni kalkanlar mı var

Hoşgeldin canım
hıh veren kim zaten,o benim meleğim kimselere vermem

tepe tepe kullan

günaydııııııııııııııınn kızlaaaaaaaaaaarrr

bu hafta dinamik olarak başlamak istiyorum haftaya

umarım herşey ama herşey güzel olur
İnşallah canım

Hiç ağlama yeterince tatil yaptın Tam gaz başla bakalım.

Bu ilk başladığın zamanki ölçülerindi sanırım.Şimdi tekrar ölç bakalım merak ettim.Elbet değişiklik vardır.

benimde menum biraz kabarik :\

sabah
2 dilim ekmek ve melemen

ögle
1 tabak tavuk sote,yarim dilim ekmek

aksam
minik 2 dilim pizza 1 hindi sosis

2 ltden fazla su

spor 40 dk yuruyus

afiyet olsun.

afiyet olsun. en beğendim menü listesi türü yani tabi bu abartı olmuşta en fazladan en hafife doğru.

afiyet olsun. bence güzel olmuş sadece mercimek köftesi yerine sebze yemeği olabilirdi.

afiyet olsun.

geçmiş olsun. belkide kilo vermen ondan yavaşlamış yada durmuştur.

bn saçlarımı kestrdim anneme arkaları kısalttırdım hpten arkadan erkek gibi oldu hihi :) şimdi de bakınıom öle kitap okucaktım. sen napıon fıstık?

Bir an önce üzerimdeki bu serbestliği atmam lazım Ferhancım, yoksa çanlar benim için çalışıyor çan çan :))))))))))))))))))))
Tatil için bir yere gidemedik, memleketteydik. Kızımla bol bol vakit geçirdim, annem rahatsızdı onu hastaneye götürdüm, düğün derken tatil bitti. Ama dinlendim yinede, sinirlerim alınmış gibi yumuş yumuş oldum

ooooooooo hoşgeldin yasemin
afiyet olsun.dünü silmek lazım.hepimiz coşnuşuz.

ooooo ben sporumu yapıp duşumuu bile aldım.

Hoşbulduk Zeynepcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…