Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Mutfaktan bildiriyorum şuan keklerim tobbiş tombiş oldu Sizde gelin yanınada çay yaparım

Teşekkürler canım

Dikkat et canım kendine.Nesfittende olabilir.Sen her sabah güzel bir kahvaltı yap.

Afiyet olsun canım

fena bişe fenaaaaaaaaaaaaa saol bebeğim. ya yrn da yemicem cumartesi ya da pazar kaçaamak yapcam bir kase sütlü tatlıylaaa
Güzel olur şimdiden afiyet olsun.

Afiyet olsun canım.Menüde sporda güzel

Menum:

Sabah :
3 sıyah zeytın
1 dılım kepeklı ekmek
Domates
Peynır

Ara :
1 bardak nescafe ( 2sı bırarada)

Ögle :
Sebzelı ton balıgı ( mısır bezelye )
1 dılım kepeklı ekmek

Akşam :
Yarım tabak bulgur pılavı
1 kase yogurt
Salata

( Annem tavuk yapmstı ama cok salcalı ve yaglı gorunuyordu kendme pılav yaptım. Yagsız tuzsuz .. )

Ara :
1 tane Şeftalı

Su : 2.5 lıtre su

Spor :
45 dakika kosu bandı
25 dakika kondısyon bısıkletı
5 dakika kondısyon bısıkletıyle kol calısması
100 tane twıster ..

Spor süper olmuş.Ton balığıda diyet oluğu sürece sorun yok.Çünkü normalleri çok yağlı.Bezelye ve mısır cızz.Çok değildir heralde o yüzden menün güzel.Afiyet olsun

Son düzenleme:
Bende kalabalık menümü yazayım.
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Lorlu biber
Domates,yoğurt

ARA
Sütlü kahve

ÖĞLEN
Yumurtalı kabak
Yoğurt

ARA
Kahve
3 incir 3 kayısı

AKŞAM
Müslili yoğurt

Afıyet olsun kızlar
Telden alıntı yapmak ugrastırıcı ..
Yasemın nesfıtı bende sabah yedıgımde sekerm duser ıcım gecer hep aksam terch et bence :)

Mutfaktan bildiriyorum şuan keklerim tobbiş tombiş oldu Sizde gelin yanınada çay yaparım

Ben gelmem
Sana afıyet olsun
HıHhhh kotuu kaptann..

Spor süper olmuş.Ton balığıda diyet oluğu sürece sorun yok.Çünkü normalleri çok yağlı.Bezelye ve mısır cızz.Çok eğildir heralde o yüzden emnün güzel.Afiyet olsun

Ton balıgı lıghttı
cok az yagı vardı onuda suzdum
Sporu cok yapmak ıstedımm regl olcam sanırım odem olmasın dıye maalesef cok odem oluo bnde
Ton balıgının kendı ıcınde mısır bezelyesı vardı 102 kalorı yazıo cok degıl herhalde

Kalorisi çok değilmiş canım.Afiyet şeker olsun

afiyet olsun.tavuğum yağını kağıt havluyla silip yiyebilirdinafiyet olsun.sporda güzel olmuş orti.cumaya hazır mısın?

afiyet olsun.spor nerde kaptannnnn.keke gelince çıkan ses sporda çıkmıyor

afiyet olsun.tavuğum yağını kağıt havluyla silip yiyebilirdinafiyet olsun.sporda güzel olmuş orti.cumaya hazır mısın?

Hıc aklıma gelmedıı ... Uyuz oldum onlara kalkıp kendıme yıyecek bırseylerrr yaptım
Cumaya hazırım ortı
Regl olmadıgım surece. Sorun olmaz
Sende durum ne ?

Hıc aklıma gelmedıı ... Uyuz oldum onlara kalkıp kendıme yıyecek bırseylerrr yaptım
Cumaya hazırım ortı
Regl olmadıgım surece. Sorun olmaz
Sende durum ne ?

bugün tartıldımvermişim.ama sanırım haftada 1 kilo verdiğim günler geride kaldı.aşağılara indikçe işim zorlaşacak gibi:26:

bugün tartıldımvermişim.ama sanırım haftada 1 kilo verdiğim günler geride kaldı.aşağılara indikçe işim zorlaşacak gibi:26:

Ortııı durgunlasmıssa vucudunu sasırt yeme :) bnm menulermden yap :)

Ama benceee normal herhafta vucut 1 kılo vermez bunu sende bılıyorsundur ben tartılmadıımmm :). Ama verdım bence hergun spor yaptım cunku . :s

dur bakalım 70 olayım ,durursa biraz daha düşürürüm kaloriyi.senin kadar yiyemem kız ben ölürüm açlıktan

afiyet olsun ablacım güzel olmuşş

afiyet olsun kuşum menü de spor da güzel

Bende kalabalık menümü yazayım.
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Lorlu biber
Domates,yoğurt

ARA
Sütlü kahve

ÖĞLEN
Yumurtalı kabak
Yoğurt

ARA
Kahve
3 incir 3 kayısı

AKŞAM
Müslili yoğurt

afiyet olsun kaptancım lakin senin menüler de gitgide azalıo gibime gelio? biz sana şaşırt bünyeni dedikçe sen hepten yemiosun

afiyet olsun.spor nerde kaptannnnn.keke gelince çıkan ses sporda çıkmıyor
Aşkolsun Sağ tarafımda kasığımda ağrı var..Hala geçmedi arada sızlıyor.Zararlı olmasın diye spor yapmayayım diyorum ama yarın sporda sesim nasıl çıkıyor görürsün.

EEE biz niye gramlarla veriyoruz yada veremiyoruz En güzeli Ebru ydu.Sonuna kadar ne güzel kilo verdi maşallah.Özledim valla nerde bu kız:44:

Canım geçen hafta cuma-cumartesi ben bünyeyi bir şaşırttım neye uğradığına kendide şaşırdı Sonrasında ne olur ne olmaz diye toparlamaya çalışıyorum.Ancak bana yediklerim az gelmedi:44:
Birde cumadan dolayı endişeliyim.İnşallah bu hafta az da olsa vermişimdir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…