Canım geçen hafta cuma-cumartesi ben bünyeyi bir şaşırttım neye uğradığına kendide şaşırdıSonrasında ne olur ne olmaz diye toparlamaya çalışıyorum.Ancak bana yediklerim az gelmedi:44:
Birde cumadan dolayı endişeliyim.İnşallah bu hafta az da olsa vermişimdir
inşallah canım. ben de merak ediorum ama verememiş gibi hissediorum :S belki de reglden dolayıdır
Canım iyice rahatsız ederse doktora gideceğim.Gecmıs olsun kaptan ıhmal etme gecmıyorsa bı doktora falan gıt .. ??
Harbıden ebru neden halen gelmedı ?
Hanı bızı bırakmayacaktı
Küselım onaaaaaaa :)
Canım iyice rahatsız ederse doktora gideceğim.
Ebru böyle yapmazdı illa uğrardı ama neden uğramadı acaba.Aramadım da:44: Küsmeyelim telefon numarasını sizede vereyim sürekli rahatsız edelimYok yok kıyamam hamile o
Kübracım özelden mesaj attım.Bir bakar mısın?
Netı falan yoktur kesınlıkle
Yoksa kesın gelır artık bebegınle ugrar
Baktım cevapta yazdım canım :)
Gizli bilgiler Banucumne yazmış ki, sen ne yazdınahahhaha
Gizli bilgiler BanucumGrubumuza yeni üye alalım mı diye düşünüyoruzda.Sen bu hafta listeesin.Yeni bir arkadaş gelirse 2 hafta sonra girecek.Sence ne yapsak:44:
:44::44: bilemedim ki ben
Banunun dedıkodusunu yaptık
Ne diyon Banuuuuuuuuuuu herşeyi geri çevirebilirim ama peynir helvasını asla çeviremem.Birde annem yapacak offf offf.Ayyy ben hamile olsam birtek bunu aşeririm.Sizde de göçmenlik falan mı var.Burda pek bilmezler.o değil de benim canım sımsıcak, dumanı tüten üstünde de vanilyalı dondurma olan peynir helvası çekti canım bi anda
Ne diyon Banuuuuuuuuuuu herşeyi geri çevirebilirim ama peynir helvasını asla çeviremem.Birde annem yapacak offf offf.Ayyy ben hamile olsam birtek bunu aşeririm.Sizde de göçmenlik falan mı var.Burda pek bilmezler.
Keşan da onu güzel yapan birtek acemoğulları var.Ama en güzel yapan annem.Edirne e,Kırklareli de nerde peynir helvasını en güzel yapan var hepsini bilirim
olmaz mı canım bulgaristan göçmeniyiz bizseni de benzettim ztn bizim oralılara. ablam da edirne keşanda oturuo. geçen onlara gittim yemiştik de bi an tadı geldi ağzıma, öle olur ya hani insana bazen
Keşan da onu güzel yapan birtek acemoğulları var.Ama en güzel yapan annem.Edirne e,Kırklareli de nerde peynir helvasını en güzel yapan var hepsini bilirimBizde Bulgaristan göçmeniyiz ve annemler Keşandan 25km uzaktaki İpsala da oturuyor.Sınırdalar .Tüm yaz ordayım bayramdan sonra döndük.
Akraba da çıkmayalım kızhadi canımmmmmmmmmmmmmm ee benim eniştem ipsalalı tanışıoosunuzdur
menüm
sabah:2 dilim kepek ekmek
1 yumurtalı melemen
4 zeytin
peynir
öğle:2 kaşık yoğurt,1 kaşık yulaf kepeği
ara:1 şeftali 6 tane üzüm,1 sütlü neskafe
akşam:1 dilim fırında kabak mücver(komşu imalatı)
2 derisiz but
1 patates
2 kaşık börülce salatası
su:2.5 litre
spor:1 saat leslie 5 mile
Menum:
Sabah :
3 sıyah zeytın
1 dılım kepeklı ekmek
Domates
Peynır
Ara :
1 bardak nescafe ( 2sı bırarada)
Ögle :
Sebzelı ton balıgı ( mısır bezelye )
1 dılım kepeklı ekmek
Akşam :
Yarım tabak bulgur pılavı
1 kase yogurt
Salata
( Annem tavuk yapmstı ama cok salcalı ve yaglı gorunuyordu kendme pılav yaptım. Yagsız tuzsuz .. )
Ara :
1 tane Şeftalı
Su : 2.5 lıtre su
Spor :
45 dakika kosu bandı
25 dakika kondısyon bısıkletı
5 dakika kondısyon bısıkletıyle kol calısması
100 tane twıster ..
Bende kalabalık menümü yazayım.
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Lorlu biber
Domates,yoğurt
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLEN
Yumurtalı kabak
Yoğurt
ARA
Kahve
3 incir 3 kayısı
AKŞAM
Müslili yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?