Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

inşallah canım. ben de merak ediorum ama verememiş gibi hissediorum :S belki de reglden dolayıdır

Gecmıs olsun kaptan ıhmal etme gecmıyorsa bı doktora falan gıt .. ??

Harbıden ebru neden halen gelmedı ?
Hanı bızı bırakmayacaktı
Küselım onaaaaaaa :)

Gecmıs olsun kaptan ıhmal etme gecmıyorsa bı doktora falan gıt .. ??

Harbıden ebru neden halen gelmedı ?
Hanı bızı bırakmayacaktı
Küselım onaaaaaaa :)
Canım iyice rahatsız ederse doktora gideceğim.
Ebru böyle yapmazdı illa uğrardı ama neden uğramadı acaba.Aramadım da:44: Küsmeyelim telefon numarasını sizede vereyim sürekli rahatsız edelim Yok yok kıyamam hamile o

Son düzenleme:

Netı falan yoktur kesınlıkle
Yoksa kesın gelır artık bebegınle ugrar

Kübracım özelden mesaj attım.Bir bakar mısın?

Baktım cevapta yazdım canım :)

o değil de benim canım sımsıcak, dumanı tüten üstünde de vanilyalı dondurma olan peynir helvası çekti canım bi anda

o değil de benim canım sımsıcak, dumanı tüten üstünde de vanilyalı dondurma olan peynir helvası çekti canım bi anda
Ne diyon Banuuuuuuuuuuu herşeyi geri çevirebilirim ama peynir helvasını asla çeviremem.Birde annem yapacak offf offf.Ayyy ben hamile olsam birtek bunu aşeririm.Sizde de göçmenlik falan mı var.Burda pek bilmezler.

Ne diyon Banuuuuuuuuuuu herşeyi geri çevirebilirim ama peynir helvasını asla çeviremem.Birde annem yapacak offf offf.Ayyy ben hamile olsam birtek bunu aşeririm.Sizde de göçmenlik falan mı var.Burda pek bilmezler.

olmaz mı canım bulgaristan göçmeniyiz biz seni de benzettim ztn bizim oralılara. ablam da edirne keşanda oturuo. geçen onlara gittim yemiştik de bi an tadı geldi ağzıma, öle olur ya hani insana bazen

olmaz mı canım bulgaristan göçmeniyiz biz seni de benzettim ztn bizim oralılara. ablam da edirne keşanda oturuo. geçen onlara gittim yemiştik de bi an tadı geldi ağzıma, öle olur ya hani insana bazen
Keşan da onu güzel yapan birtek acemoğulları var.Ama en güzel yapan annem.Edirne e,Kırklareli de nerde peynir helvasını en güzel yapan var hepsini bilirim Bizde Bulgaristan göçmeniyiz ve annemler Keşandan 25km uzaktaki İpsala da oturuyor.Sınırdalar.Tüm yaz ordayım bayramdan sonra döndük.

hadi canımmmmmmmmmmmmmm ee benim eniştem ipsalalı tanışıoosunuzdur

Son düzenleme:

Afiyet olsun kizlaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…