Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Biraz daha zorlayin akraba cikacaksiniz hadi sizi goruyum kizlar

Gelelim sporuma

vUcut sekillendirme egzersizleri
5 dakika bel inceltme egzersizi
5*2 merdiven inip cikma
55 dakika yuruyus
bootcamp
shaking waist

hoop hoop ne oluyor ordabanuyla,hatice akraba mı çıkıyor.biz dış kapının dış mandalı mı olucaz
Az daha akraba oluyorduk.Eskilerden elbet bir akrabalık vardır Sizlede olmadı 100.kuşak oda olmadı Ademle Havvadan akraba sayıllırız Hiç dış kapının ış mandalı olur mu.Sizin yeriniz apayrı

Son düzenleme:

Gelelim sporuma

5*2 merdiven inip cikma
55 dakika yuruyus
bootcamp
shaking waist
Sende göçmensin biraz zorlarsak senle bile akraba çıkabiliriz Sporun güzel olmuş canım

Şimdide seni kaynatıyoruz

Inanmam buna :)
Benım gıbı melegın konusulacak konusu bıle yokturr
Ay kanatlarım nerdeee :)

Gelelim sporuma

5*2 merdiven inip cikma
55 dakika yuruyus
bootcamp
shaking waist

Masallah canımm :)

Süt bana kilo aldırıyor, ne zaman denediysem kilo aldırdı gece sütü. Geçen gün bir yerde okudum yatmadan önce içilen maden suyu metabolizmayı hızlandırıyormuş.

ben maden suyu cok icerim..ozelliklede aksamlari heyyooo...ama süt fazla yaramiyor banada galiba..aslinda bende severim

Ferhannnn cıdden zor ya uuyuz oluo ınsan ama naaparsın
Afıyet olsn bende ogle yemegı yedm
Sut konusunda bende bılemıyorm gece kılo aldırır dıye dusunmektym hep..

banucum sende ferhan diyebilirsinnnnn

Olan adaptöre olsun bilgisayara birşey olmasında yenisini alırsın canım.

Hayır en süper benim

aaa sende varsan en süperi benim o zaman:))

ay bu arada aklıma gelmişken söliim canlar. geçen tvde bir doktor: "yemek yedikten sonra 40 dk geçmeden spor yapmayın" dedi. sizle de paylaşıim dedim :)

bende duydum ..evet mideyi dinlendirmek lazim

ay ne romantikkkkkkk... bende dogumda hediye almistim esime ..herkes aaaa onun sana almasi lääziiööömm dedi..sanki oyle bir kural var ..ben anne oluyorsam oda baba oluyor dimi neyse oda bana aldi..yoksa kiyyyaaameti koparirdimmmm hehe saka..yo yo koparirdim...yaa bilmiyorum :))))

gecen izliycektim..yorgun hissedip kendimi yattim...dramatikmis..

2 bardak yaptirip onunkinesenin seninkine onun resmi :S yada o tshirtler nette vardir degisik fikirler..bi nak nete...

Bencede yenılmez bıle o ıykk onu yersen 5 cm genıslersn kesın :) emınım
Mıde bulandırcı :)))))

süper taktik

rejime başlayalı en büyük imtihanımı vercem bugün annem kek ve dızmana yaptı. tatlarına bile bakmamam lazımmmmmmm dua edin banaaa

kiyamammmmm...ee naptin ??

Mutfaktan bildiriyorum şuan keklerim tobbiş tombiş oldu Sizde gelin yanınada çay yaparım

afiyet olsun kizlar

daha 6.sayfaya geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…