1.68 gayet güzel bir boy bence :))maşallah yasemin.ben 168 immmmmmhep 175 olmak istedim.uzayamadım
1.68 gayet güzel bir boy bence :))
Banuuu artık kızıcam sana. Kızım sen etkilenmiyor olabilirsin ama burda malesef hepimizin içinde bir canavar var. Koku bir görsellik iki bu ikiisi en büyük uyaranlardır. Bu nedenle gerçekten böyle şeyler paylaşmanızı istemiyorum kızlar, benim motivasyonumu sıfıra indiriyor. Bunu sizden rica ediyorum. Listenizdeki pasta kurabiye yazısı etkilemez ama bu etkilerr.
benim gibi basenlerden dertli olanların işine yarayabilir. kabak lifi denen şeyi kullanan varmı içinizde.
Ender Saraç basen eriten diyet programı
Sabah uyandığınızda ilk olarak 1 bardak ılık ballı ve limon su için. Sonrasında sizlerle paylaştığımız basen eriten hareketleri 30 dakika sürecek şekilde uygulayın. Duş esnasında ham ipek kese yada kabak lifi ile 5 dakika boyunca göbek, basen ve bel bölgesini sert bir şekilde keseleyin. Bu işlemin ardından 5 dakika kadar susam yağı, kekik yağı, biberiye yağı ve melisa yağı ile aynı bölgelere masaj yapın.
Sabah kahvaltınızda ; 1 adet yeşil elma (kabuğu soyulmadan yensin) 1 adet sert seftali
Ara öğünde ; 2 parmak taze dil peyniri
Öğlen yemeğinde ; 1 porsiyon tavuk ızgara (derisiz), rokası bol olacak şekilde yeşil salata
Ara öğünde ; 5 adet yulaflı bisküvi
Ara öğünde ; saat 17,30 gibi 1 adet yeşil elma
Akşam yemeğinde ; 5 yemek kaşığı zeytinyağlı fasulye, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 porsiyon mevsim salatası
Yatmadan 1 saat kadar önce ; 1 bardak şekersiz tarçınlı diyet süt,
Ender Saraç basen eritme programı boyunca uymanız gereken bazı yasaklarda bulunmaktadır. Bunlar sırası ile kolalı ve şekerli içecekler, kızartma, hayvansal katı yağlar, bira, beyaz un, beyaz şeker, aşırı gündüz uykusu, doğum kontrol hapları, yağlı çerezler, çikolata ve cips türü besinler uzak durulmalıdır. Aksi halde emekleriniz karşılığını almakta zorlanır ve hayal kırıklığına maruz kalabilirsiniz.(alıntı)
benim gibi basenlerden dertli olanların işine yarayabilir. kabak lifi denen şeyi kullanan varmı içinizde.
Sabah uyandığınızda ilk olarak 1 bardak ılık ballı ve limon su için. Sonrasında sizlerle paylaştığımız basen eriten hareketleri 30 dakika sürecek şekilde uygulayın. Duş esnasında ham ipek kese yada kabak lifi ile 5 dakika boyunca göbek, basen ve bel bölgesini sert bir şekilde keseleyin. Bu işlemin ardından 5 dakika kadar susam yağı, kekik yağı, biberiye yağı ve melisa yağı ile aynı bölgelere masaj yapın.
Sabah kahvaltınızda ; 1 adet yeşil elma (kabuğu soyulmadan yensin) 1 adet sert seftali
Öğlen yemeğinde ; 1 porsiyon tavuk ızgara (derisiz), rokası bol olacak şekilde yeşil salata
Akşam yemeğinde ; 5 yemek kaşığı zeytinyağlı fasulye, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 porsiyon mevsim salatası
Ender Saraç basen eritme programı boyunca uymanız gereken bazı yasaklarda bulunmaktadır. Bunlar sırası ile kolalı ve şekerli içecekler, kızartma, hayvansal katı yağlar, bira, beyaz un, beyaz şeker, aşırı gündüz uykusu, doğum kontrol hapları, yağlı çerezler, çikolata ve cips türü besinler uzak durulmalıdır. Aksi halde emekleriniz karşılığını almakta zorlanır ve hayal kırıklığına maruz kalabilirsiniz.(alıntı)
tamam ne bağırıoonn kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipaylaşmayız olur biterr hıhhhhhhhhhhhhhhh gönüle inat paylaşmıştımm bi daha olmazz!!! kusura bakmayın efenim
Eferim sana :)))) Şaka bir yana sende etkilenmiyor gibi hissedebilirsin ama diyetini bozmayı sağlayacak en büyük çeldiren bunlar. Ve beyni yanlış yönde uyarıyor. Eğer bu yiyecekleri yemesen bile beyin sana oyun oynayıp metabolizmayı yemişsin gibi ayarlıyor. Sende bakmasan daha hızlı 90 lı kilolara inersin canım
iveett hatun kişileerr boyları görelimmmtablo oluşturcaam daaaa
yasminyaso : 1.71
limpida: 1.76
tadLi: 1.55
Kbra23: 1.65
mersinli42: 1.68
yok mu arttırannn[/QUOTE
varrrrrrrrrrrrrrrr:) 1.60:)
kizlar azminizden dolayi her kesi kutluyorum:)
Canım bu tarz diyet programlarına itimat etme çünkü hiçbir diyet programı bölgesel zayıflama sağlamaz. Bölgesel incelmeyi ancak ve ancak sporla elde edebilirsin
ay bebeğimm yulaf kepekli yoğurt resmi bulamadım ama dukan krep paylaşıorum senin içinnEki Görüntüle 510009
tamam ne bağırıoonn kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipaylaşmayız olur biterr hıhhhhhhhhhhhhhhh gönüle inat paylaşmıştımm bi daha olmazz!!! kusura bakmayın efenim
oyyy canim beniiimmm dedigimi de tutarmiiiis yerim seniiihem ben saka yapmistim o ekledigin cikulatali seyi canim hicde cekkmemisti sana takilayrum beeen
bana garazin ne kibana inatmis hiiih
canım inan resimden daha öte annemin yaptıkları var. buram buram kokan. daha az önce börek yaptı nası kokuo anlatamambunlara ben özellikle bakmıorum ayrıca, faceimin anasayfasında akıp duruyolar hani resmi hallettik bakmıcaz da, kokuyu napcazzz:44::44::44:
ben kullandım kabak lifi canımmm. en sert olanları daha etkili, ama selülit için o daha çok. ben uzun süredir yosun sabunu ve plastik selülit giderici fırça gibi bişe kullanıorum Eki Görüntüle 510043 buna benzio ama değil, ele geçirmeli ve fırça kısmı da plastikten. spordan sonra duşa girince bi güzel kol bacak basen vs.mi sabunluorum arkasından başlıorum fırçayla ovmaya kızarana kadar.sonra da çıkmadan soğuk su tutuyorum her yanıma ve cidden etkili olduğunu düşünüorum..
lakin bir de eda taşpınarın çok övdüğü at kılı fırça var onu günde 2 defa yapıosunuz. şimdi ondan da almayı düşünüorum. o banyoda değil :)
canım inan resimden daha öte annemin yaptıkları var. buram buram kokan. daha az önce börek yaptı nası kokuo anlatamambunlara ben özellikle bakmıorum ayrıca, faceimin anasayfasında akıp duruyolar hani resmi hallettik bakmıcaz da, kokuyu napcazzz:44::44::44:
selülite etkiliyse daha ne olsun güzelim
neden anneni uyarmıyorsun ki, yapmasın bi müddet. evde kilo almak isteyenmi varannem yapınca ben kızıyorum inanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?