Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

maşallah yasemin.ben 168 immmmmm hep 175 olmak istedim.uzayamadım
1.68 gayet güzel bir boy bence :))

o zaman kg vermemizin şerefine bir resim patlatmak adettendir Eki Görüntüle 509999

Banuuu artık kızıcam sana. Kızım sen etkilenmiyor olabilirsin ama burda malesef hepimizin içinde bir canavar var. Koku bir görsellik iki bu ikiisi en büyük uyaranlardır. Bu nedenle gerçekten böyle şeyler paylaşmanızı istemiyorum kızlar, benim motivasyonumu sıfıra indiriyor. Bunu sizden rica ediyorum. Listenizdeki pasta kurabiye yazısı etkilemez ama bu etkilerr.

Son düzenleme:
benim gibi basenlerden dertli olanların işine yarayabilir. kabak lifi denen şeyi kullanan varmı içinizde.

Ender Saraç basen eriten diyet programı

Sabah uyandığınızda ilk olarak 1 bardak ılık ballı ve limon su için. Sonrasında sizlerle paylaştığımız basen eriten hareketleri 30 dakika sürecek şekilde uygulayın. Duş esnasında ham ipek kese yada kabak lifi ile 5 dakika boyunca göbek, basen ve bel bölgesini sert bir şekilde keseleyin. Bu işlemin ardından 5 dakika kadar susam yağı, kekik yağı, biberiye yağı ve melisa yağı ile aynı bölgelere masaj yapın.

Sabah kahvaltınızda ; 1 adet yeşil elma (kabuğu soyulmadan yensin) 1 adet sert seftali

Ara öğünde ; 2 parmak taze dil peyniri

Öğlen yemeğinde ; 1 porsiyon tavuk ızgara (derisiz), rokası bol olacak şekilde yeşil salata

Ara öğünde ; 5 adet yulaflı bisküvi

Ara öğünde ; saat 17,30 gibi 1 adet yeşil elma

Akşam yemeğinde ; 5 yemek kaşığı zeytinyağlı fasulye, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 porsiyon mevsim salatası

Yatmadan 1 saat kadar önce ; 1 bardak şekersiz tarçınlı diyet süt,

Ender Saraç basen eritme programı boyunca uymanız gereken bazı yasaklarda bulunmaktadır. Bunlar sırası ile kolalı ve şekerli içecekler, kızartma, hayvansal katı yağlar, bira, beyaz un, beyaz şeker, aşırı gündüz uykusu, doğum kontrol hapları, yağlı çerezler, çikolata ve cips türü besinler uzak durulmalıdır. Aksi halde emekleriniz karşılığını almakta zorlanır ve hayal kırıklığına maruz kalabilirsiniz.(alıntı)

tamam ne bağırıoonn kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii paylaşmayız olur biterr hıhhhhhhhhhhhhhhh gönüle inat paylaşmıştımm bi daha olmazz!!! kusura bakmayın efenim

Canım bu tarz diyet programlarına itimat etme çünkü hiçbir diyet programı bölgesel zayıflama sağlamaz. Bölgesel incelmeyi ancak ve ancak sporla elde edebilirsin

ben kullandım kabak lifi canımmm. en sert olanları daha etkili, ama selülit için o daha çok. ben uzun süredir yosun sabunu ve plastik selülit giderici fırça gibi bişe kullanıorum buna benzio ama değil, ele geçirmeli ve fırça kısmı da plastikten. spordan sonra duşa girince bi güzel kol bacak basen vs.mi sabunluorum arkasından başlıorum fırçayla ovmaya kızarana kadar.sonra da çıkmadan soğuk su tutuyorum her yanıma ve cidden etkili olduğunu düşünüorum..

lakin bir de eda taşpınarın çok övdüğü at kılı fırça var onu günde 2 defa yapıosunuz. şimdi ondan da almayı düşünüorum. o banyoda değil :)

tamam ne bağırıoonn kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii paylaşmayız olur biterr hıhhhhhhhhhhhhhhh gönüle inat paylaşmıştımm bi daha olmazz!!! kusura bakmayın efenim

Eferim sana :)))) Şaka bir yana sende etkilenmiyor gibi hissedebilirsin ama diyetini bozmayı sağlayacak en büyük çeldiren bunlar. Ve beyni yanlış yönde uyarıyor. Eğer bu yiyecekleri yemesen bile beyin sana oyun oynayıp metabolizmayı yemişsin gibi ayarlıyor. Sende bakmasan daha hızlı 90 lı kilolara inersin canım

canım inan resimden daha öte annemin yaptıkları var. buram buram kokan. daha az önce börek yaptı nası kokuo anlatamam bunlara ben özellikle bakmıorum ayrıca, faceimin anasayfasında akıp duruyolar hani resmi hallettik bakmıcaz da, kokuyu napcazzz:44::44::44:

Canım bu tarz diyet programlarına itimat etme çünkü hiçbir diyet programı bölgesel zayıflama sağlamaz. Bölgesel incelmeyi ancak ve ancak sporla elde edebilirsin

zaten bende diyetini yapabileceğimi düşünmüyorum. içimizde yapabilecekler vardır diye paylaşmak istedim. benim ilgilendiğim tarafı kabak lifi

afiyet olsunnnnnnn.

ay bebeğimm yulaf kepekli yoğurt resmi bulamadım ama dukan krep paylaşıorum senin içinn Eki Görüntüle 510009

oyyy canim beniiimmm dedigimi de tutarmiiiis yerim seniii hem ben saka yapmistim o ekledigin cikulatali seyi canim hicde cekkmemisti sana takilayrum beeen

bana garazin ne ki bana inatmis hiiih

[TABLE="class: grid, width: 200, align: left"]
[TR]
[TD]Aynur89[/TD]
[TD]1.60 cm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]goncagulll[/TD]
[TD]1.77 cm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kbra23[/TD]
[TD]1.65 cm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]limpida[/TD]
[TD]1.76 cm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mersinli42[/TD]
[TD]1.68 cm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tadLi[/TD]
[TD]1.55 cm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasminyaso[/TD]
[TD]1.71 cm[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

oyyy canim beniiimmm dedigimi de tutarmiiiis yerim seniii hem ben saka yapmistim o ekledigin cikulatali seyi canim hicde cekkmemisti sana takilayrum beeen
bana garazin ne ki bana inatmis hiiih

ooyy bebeğimm benim, biliyorum bana takıldığını, ama anlamayanlar ve canları çekenler varmış demek kiiii ay lav yuuuu

Doktorumun dediği(diyetisyenimin) örneğin canın kızartmama istedi, git az yağda 1 tane biber kızart onu ye derdi. Yani o koku uyaranını böyle yoketmen gerekiyor. Bu dediği koku için geçerli. 1 lokmada yesen aynı 1 tabak yesende beynin o kokuyu hafızasından silecektir.

selülite etkiliyse daha ne olsun güzelim

neden anneni uyarmıyorsun ki, yapmasın bi müddet. evde kilo almak isteyenmi var annem yapınca ben kızıyorum inanki

selülite etkiliyse daha ne olsun güzelim

neden anneni uyarmıyorsun ki, yapmasın bi müddet. evde kilo almak isteyenmi var annem yapınca ben kızıyorum inanki

evet canım etkili siz de edinin şu fırçalardan ve yosun sabunu :) bnm selülitler özerkliğini ilan etmiş durumdalardı, ocaktan bu yana biraz hafifledi (ay göz gözlerdi önceden )

valla canım anneme diorum, kg almak isteyen yok ki evde hepsinin maşallahı var tmm dio yapmıcam, haftada 1 yapcam dio :S bi bakıorum mutfağım, soframız, yeşil elma vs. izleyip gaza gelmiş döktürmüş yineee. beni düşünmüo hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…