evet canım etkili siz de edinin şu fırçalardan ve yosun sabunu :) bnm selülitler özerkliğini ilan etmiş durumdalardı, ocaktan bu yana biraz hafifledi (ay göz gözlerdi önceden)
valla canım anneme diorum, kg almak isteyen yok ki evde hepsinin maşallahı vartmm dio yapmıcam, haftada 1 yapcam dio :S bi bakıorum mutfağım, soframız, yeşil elma vs. izleyip gaza gelmiş döktürmüş yineee. beni düşünmüo hiç
doğru valla, çalışmazken bende izliyodum bazende o programlar gerçekten gaza getiriyorkendimi mutfağa atıp yapmaya başlıyordum zaten yemek yapmayı çoooookkkkk severim
kız hadi snn boyu da öğrendik, nurgülle hedefleriniz de yakın acep onun boyu kaç kiiii:44: nurgüllllll boyun kaççç canımmmmm :))
***13. TAKIM 274. ETAP ***
bilgen35 ( 88.9 / 88.5/0.4 / % 0.45)
goncagulll (74.5 /73.8 /0.7 / %0.94 )
Kbra23 ( 76.3 /75.8 / 0.5/ % 0.66 )
limpida (110/ 108/2 / %1.82 )Yeni üye.Hedef 67
mersinli42 ( 73.5 /72.5 /1 / %1.36 )
nesdii28(69 /68.8 / 0.2/% 0.29)
nurgulguney ( 56.5 /56.2 /0.3 / %0.53 )
tadLi ( 54.5 /54.3 /0.2 / %0.37 )
pia ( 66.5 /66.1 /0.4 / % 0.60 )
UZAYIM ( 62.9/62.7 /0.2 / %0.32 )
yasminyaso ( 82.3 /81.5 / 0.8/ %0.97 )
13. TAKIM ORTALAMASI: % 0.76
aklıma bişey geldi ya acaba sürekli olarak korse kullanmak göbüş ve simitleri şekle sokarmı?
Yıllar yıllar önce bir diyetisyen korselerin kan dolaşımını yavaşlattığını o yüzden aksine o bölgelerin incelmesinin zorlaştığını söylemişti, hatta aynı mantıkla gece yatarken iç çamaşırını bile çıkarıp yatmayı tavsiye ediyordu.
tesekkürler tatlım buranın nesesi ve dostluğu hep ayrı yerde benim içinselam canım ;
hangi etapta ayrılmıştın bilmiyorum ama ben yeni sayılırım.
2 aydır buradayım ,takımım diye sölemiyorum hepimiz espirili , neşeli , anlayışlı , aklı başında bayanlarız bence :)))
takım kaptanımız şuan UZAYIM yani Hatice , o da uygun görürse tabiki aramızda olmanı isteriz !..
iyi geceler ...
merhaba hilal nasılsın?Bu arada Ebru ne zaman dönüyor tatilden dönmedi mi daha ?
Hamileliği nasıl ki bilgisi olan var mı ?
merhaba hilal nasılsın?
seni gördüğümede ayrıca sevindim
ebru hamileymiş hayırlı olsun diyeyim
Canım belin dışında ölçülerin abartı değil.Benim basen ölçüm 102 iken 40 beden giyiyordum.O yüzden 42 giymen normal.
Afiyet olsun canım da menün bana da az geldi.
Hoşgeldin Gülçin.Tatsız şeyler herzaman yaşanabiliyor.Umarım çözülmüştür.Kaç kilo ile ayrıldığını hatırlamıyorum bakarım.Şimdilik misafir olarak katılabilirsin.
Afiyet olsun canım güzel olmuş.
Dimi ya bak ben sabahın 7sinde ayaktayım millet fosur fosur uyumuş
Neslihan'a canım.
Canım adaptör çok pahalı birşey değil anneni ikna et git al eziyetten kurtul.
Olur canım neden olmasın.Birde 6 gün yapıp birgün kasları dinlendirmek için yapmıyorsun tamam mı.
Sütlaç kurabiye hemide cumaya az kalmışken.Sürekli söylüyoruz bir kaçamak yaptın 2. yi aynı gün yapma diye.Böyle yapma Başak.
Afiyet şeker olsun canım .
Not alıyorum canım.
Bencede sporun üstüne tartılma.
Fırın makarna mı başamel soslu,kaşarlı falan oh afiyet olsun.
Not aldım canım.
hoşbulduk hilal
Hoşgeldin Gülçincim birden kaybolmuştun neler yaptın neler ettin ?
hoşbulduk hilal
iyi sayılırım kafamı boşaltmak için uzun bir tatile çıktım çocuğun okulu nedeniyle tekrar dönmek zorunda kaldım
sınava hazırlanıyorum çok iyi geçmeyeceğide belli ama deneyeceğim işte
sen nasılsın en son evlilik falan vardı kıbrısa yerlesecektin ne oldu
en önemlisi mutlumusun?
beni boşver arkadaşım toparlansam iyi olacak da hafızamı silemiyorum daha sonra özelden anlatırım
Hayırdır Gülçin ya neden böyle oldu en son iyi görmüştüm seni, inşallah şansın yaver gider, malum sınavda şansın da çok büyük etkisi var da kazanırsın. kpss sınavına hazırlanıyordun değil mi ?
Ben nasılım.
Son zamanlarda iyice gerildim bunaldım, bugün doktora gittim hatta bu konular yüzünden.
Hep güzelce olsun diye uğraştık bir şeyler ama olmadı biz de resti çektik artık, yapacak bir şeyimiz kalmadı.
Biraz uzattık zamanı izin rapor vs falan ama artık 1 aya kadar gitmek zorundayız, önümüzdeki hafta bizimkisi gidip ev işini falan halledecek.
Mutlu muyum ?
Şu sıralar hiç değilim ama olmayı umuyorum.
gulciin hilal sevindim sizi gordugume gulcin yolunda gitmeyen seyler oldugunu yazmistin en son yanlis hatirlamiyorsam,
kimin hayatinda yokki o sorunlar kim hayatini diledigi gbi dort dortluk yasayabiliyor ki
varsada cok azdir ..
Napalim hayat buysa bizde gardimizi alcaz dilerim hersey yoluna girer ..
saol gönül tabi ki öyle ama yaşadığım senin bahsettiğin o sıradan şeylerden değil neyse boşverelim hayat yaşayıp göreceğimiz kimbilir daha neler vardırgulciin hilal sevindim sizi gordugume gulcin yolunda gitmeyen seyler oldugunu yazmistin en son yanlis hatirlamiyorsam,
kimin hayatinda yokki o sorunlar kim hayatini diledigi gbi dort dortluk yasayabiliyor ki
varsada cok azdir ..
Napalim hayat buysa bizde gardimizi alcaz dilerim hersey yoluna girer ..
şuan kilom 61 falan ve bunu hiç düşünmüyorum hilal burayada kilom için değil güzel şeyler paylaşıldığı için geldim yazıyorum
Bu takımda en çok bunu seviyorum, hayatımızdaki herşeyi paylaşabiliyoruz işte.
Son zamanlarda fırsat bulamıyorum ama fırsat bulduğum anda buradayım, kopamıyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?