Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ay bugün menümü en erken ben yazcammm

Kahvaltı: kepek ekmeğine kaşarlı 1 adet tost, 1 brdk çay, 1 brdk yeşil çay

Öğle: 1 kase çorba, 1 parça biftek, 3 kaşık yağsız kepekli makarna, 2 süsbiberi, 1 brdk ayran

Akşam: 1 palamut, salata

Su: 3.5 lt

SPOR:

30 dk jillian 30 day shred (level 1)
30 dk leslie 2 miles
10 dk shaking waist
100 mekik + 100 twist

NOT:bugün araları yapmıycam. kahvaltıyı geç yedim, öğlende iyi yedim acıkcağımı sanmam. akşamdan sonra süt içiodum, balık yedim onu da içemem bitti saygılarr

doğru valla, çalışmazken bende izliyodum bazende o programlar gerçekten gaza getiriyor kendimi mutfağa atıp yapmaya başlıyordum zaten yemek yapmayı çoooookkkkk severim

doğru valla, çalışmazken bende izliyodum bazende o programlar gerçekten gaza getiriyor kendimi mutfağa atıp yapmaya başlıyordum zaten yemek yapmayı çoooookkkkk severim

ay valla sorma ben de çok severim yapmayıı ama uzak duruyorum işte hele insan kendi yapınca yememesi apayrı bir dert. mesela ben size üzülüorum eşlerinize yapıosunuz ve izliosunuz onları. ay ben çekemezdim sanırımmm tebrik etmek gerek

Son düzenleme:

Kızlar tebrik ederim herkesi, güzel bir liste olmuş her zaman ki gibi.

Kabak lifinden bahsedilmiş bir de ben çok memnunum, kesinlikle tavsiye ederim. Hem şimdiden selülit oluşumunu engelliyor, hem cildimi yumuşacık yapıyr hem de batıkları engelliyor ..

Bir de hareketle ilgili bir şeyler paylaşmak istiyorum sizinle.
Eskiden takımda olanlar bilir ben kilo verirken çok fazla al ver durumu yaşadım.
Çünkü canım istemeyince ne kadar zorlasam yiyemiyordum, duygusal bir yeme krizine girince de durdurmak da zorluk çekiyordum.
Son kilolarımı dukanla verdim ve koruma yapmadığımdan dolayı kilo almayı bekliyordum doğrusu ama hareket bunu engelledi.
Yediklerimiz evet önemli ama hareketle bunu telafi edebileceğimizi lütfen unutmayalım.
Son zamanlarda full fast food yiyorum sabah akşam dışarıda yiyiyoruz ve tatlılar eksik olmuyor.
Normalde ben 1 hafta böyle beslensem 2-3 kg alabilecek potansiyeldeyim.
Ama şu an kilomu koruyorum.
NAsıl ?
Dün adım sayarımı çalıştırdım dışarı çıkarken eve geldiğimde tam 25.000 adım olmuş ..
O yüzden kaçırdığımız zamanlarda birden açlık orucuna girmek yerine hareketi arttırdığımızda çok daha güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum.

aklıma bişey geldi ya acaba sürekli olarak korse kullanmak göbüş ve simitleri şekle sokarmı?

Yıllar yıllar önce bir diyetisyen korselerin kan dolaşımını yavaşlattığını o yüzden aksine o bölgelerin incelmesinin zorlaştığını söylemişti, hatta aynı mantıkla gece yatarken iç çamaşırını bile çıkarıp yatmayı tavsiye ediyordu.

tesekkürler tatlım buranın nesesi ve dostluğu hep ayrı yerde benim için

saol hatice zaten şimdi bile tam gelemem buraya arada bir uğramak rahatlamak istiyorum
bendeki bu tatsızlık geçmedi ömür boyuda geçmez ben eminim ama
hayatım benim elimden çıkmış satın alanlar utansın

Hoşgeldin Gülçincim birden kaybolmuştun neler yaptın neler ettin ?
hoşbulduk hilal
iyi sayılırım kafamı boşaltmak için uzun bir tatile çıktım çocuğun okulu nedeniyle tekrar dönmek zorunda kaldım
sınava hazırlanıyorum çok iyi geçmeyeceğide belli ama deneyeceğim işte

sen nasılsın en son evlilik falan vardı kıbrısa yerlesecektin ne oldu
en önemlisi mutlumusun?

Hayırdır Gülçin ya neden böyle oldu en son iyi görmüştüm seni, inşallah şansın yaver gider, malum sınavda şansın da çok büyük etkisi var da kazanırsın. kpss sınavına hazırlanıyordun değil mi ?

Ben nasılım.
Son zamanlarda iyice gerildim bunaldım, bugün doktora gittim hatta bu konular yüzünden.
Hep güzelce olsun diye uğraştık bir şeyler ama olmadı biz de resti çektik artık, yapacak bir şeyimiz kalmadı.
Biraz uzattık zamanı izin rapor vs falan ama artık 1 aya kadar gitmek zorundayız, önümüzdeki hafta bizimkisi gidip ev işini falan halledecek.
Mutlu muyum ?
Şu sıralar hiç değilim ama olmayı umuyorum.

gulciin hilal sevindim sizi gordugume gulcin yolunda gitmeyen seyler oldugunu yazmistin en son yanlis hatirlamiyorsam,
kimin hayatinda yokki o sorunlar kim hayatini diledigi gbi dort dortluk yasayabiliyor ki
varsada cok azdir ..

Napalim hayat buysa bizde gardimizi alcaz dilerim hersey yoluna girer ..

beni boşver arkadaşım toparlansam iyi olacak da hafızamı silemiyorum daha sonra özelden anlatırım
hersey güzellikle olmuyo
bence doğru bildiğin inandığın şeyi yap
aşık olduğun kişiden sevdiğinden de asla vazgeçme
senin hayatın herseyi dilediğince yaşa
inşallah hersey çok yolunda gider ve çok mutlu olursun

Bu takımda en çok bunu seviyorum, hayatımızdaki herşeyi paylaşabiliyoruz işte.
Son zamanlarda fırsat bulamıyorum ama fırsat bulduğum anda buradayım, kopamıyorum ..

saol gönül tabi ki öyle ama yaşadığım senin bahsettiğin o sıradan şeylerden değil neyse boşverelim hayat yaşayıp göreceğimiz kimbilir daha neler vardır

Bu takımda en çok bunu seviyorum, hayatımızdaki herşeyi paylaşabiliyoruz işte.
Son zamanlarda fırsat bulamıyorum ama fırsat bulduğum anda buradayım, kopamıyorum ..
şuan kilom 61 falan ve bunu hiç düşünmüyorum hilal burayada kilom için değil güzel şeyler paylaşıldığı için geldim yazıyorum
kpss ye gireceğim son bir hafta
genelde hep 70 net çıkarıyorum 10 net daha yapsam taşra falan olur yerleşirim belki nasip bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…