beni boşver arkadaşım toparlansam iyi olacak da hafızamı silemiyorum daha sonra özelden anlatırım
hersey güzellikle olmuyo
bence doğru bildiğin inandığın şeyi yap
aşık olduğun kişiden sevdiğinden de asla vazgeçme
senin hayatın herseyi dilediğince yaşa
inşallah hersey çok yolunda gider ve çok mutlu olursun
şuan kilom 61 falan ve bunu hiç düşünmüyorum hilal burayada kilom için değil güzel şeyler paylaşıldığı için geldim yazıyorum
kpss ye gireceğim son bir hafta
genelde hep 70 net çıkarıyorum 10 net daha yapsam taşra falan olur yerleşirim belki nasip bakalım
şimdi çıkmam lazım kızlar hepinizi çok seviyorum inşallah haftadan sonra rahatca aranıza dönerim
kesinlikle çok doğru yaparsın hilal insan tabiki elindeyse kararlarını sadece kendi vermeli
Söylediklerinden öncekilerle birleştirip bir şeyleri tahmin ediyorum ama umarım her şey yoluna girer canım ..
Ben de öyle yapacağım, eğer yanlış bile yapacak olsam ( tabi böyle olmasını istemem.) bu benim kendi yanlışım olmalı ve yapmadığım hiç bir şey için pişman olmak istemiyorum o yüzden verdim zaten kararımı kesin olarak.
Kim olursa olsun eğer bu benim hayatımsa benden önce karar vermesini istemiyorum.
Aynen öyle o kadar çok şey paylaştık ki, gel sık sık Gülçincim konuşuruz rahatlarsın inşallah çok güzel geçer sınavın bizi de haberdar et olur mu ?
Görüşmek üzere canım ..
Canım korsenin faydalı olacağını sanmıyorum. Ayrıca bel karın bölgesine sürekli takılan korse bel kaslarında tembellik yapıyor. Bir süre sonra korsesiz gezemez duruma geliyorsun.aklıma bişey geldi ya acaba sürekli olarak korse kullanmak göbüş ve simitleri şekle sokarmı?
Kızlar tebrik ederim herkesi, güzel bir liste olmuş her zaman ki gibi.
Kabak lifinden bahsedilmiş bir de ben çok memnunum, kesinlikle tavsiye ederim. Hem şimdiden selülit oluşumunu engelliyor, hem cildimi yumuşacık yapıyr hem de batıkları engelliyor ..
Bir de hareketle ilgili bir şeyler paylaşmak istiyorum sizinle.
Eskiden takımda olanlar bilir ben kilo verirken çok fazla al ver durumu yaşadım.
Çünkü canım istemeyince ne kadar zorlasam yiyemiyordum, duygusal bir yeme krizine girince de durdurmak da zorluk çekiyordum.
Son kilolarımı dukanla verdim ve koruma yapmadığımdan dolayı kilo almayı bekliyordum doğrusu ama hareket bunu engelledi.
Yediklerimiz evet önemli ama hareketle bunu telafi edebileceğimizi lütfen unutmayalım.
Son zamanlarda full fast food yiyorum sabah akşam dışarıda yiyiyoruz ve tatlılar eksik olmuyor.
Normalde ben 1 hafta böyle beslensem 2-3 kg alabilecek potansiyeldeyim.
Ama şu an kilomu koruyorum.
NAsıl ?
Dün adım sayarımı çalıştırdım dışarı çıkarken eve geldiğimde tam 25.000 adım olmuş ..
O yüzden kaçırdığımız zamanlarda birden açlık orucuna girmek yerine hareketi arttırdığımızda çok daha güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum.
saol canım desteğinizi hep hissediyorun zaten deryayıda çok özledim
insallah iyi geçer matda çok açığım var kapatmaya çalışıyorum hayırlısı
Canım korsenin faydalı olacağını sanmıyorum. Ayrıca bel karın bölgesine sürekli takılan korse bel kaslarında tembellik yapıyor. Bir süre sonra korsesiz gezemez duruma geliyorsun.
Kabak lifini bende denemiştim ama 1 kez, tekrar denemeye değer demekki :)
Haklısın eski zaman insanları gibi bol hareket yapmak lazım.
Gülçincim ekol hocaya baktın mı hiç önceden oradan çalışırdım çok da faydasını görmüşümdür ..
Ama cildin hassassa benim gibi kendini parçalayıp sert sert sürtme keseyi sonra popon tahriş olmuş şekilde gezersin
Hassas ne kelime :))) Çok hassasO zaman almasam mı ki
Söylediklerinden öncekilerle birleştirip bir şeyleri tahmin ediyorum ama umarım her şey yoluna girer canım ..
Ben de öyle yapacağım, eğer yanlış bile yapacak olsam ( tabi böyle olmasını istemem.) bu benim kendi yanlışım olmalı ve yapmadığım hiç bir şey için pişman olmak istemiyorum o yüzden verdim zaten kararımı kesin olarak.
Kim olursa olsun eğer bu benim hayatımsa benden önce karar vermesini istemiyorum.
Gozlerim doldu bir an ... Su yazdiklarin o kadar dogru ki harfiyyen katiliyorumpismanlik yasamamamk adina hayatinizi kendiniz yonlendirin
baskalarinin ellerine birakmayin derim zira bazen cok gec olabiliyor
neyse dilerim hersey bundan snrasi icin hepimiz icin cok cok guzel gelisir
Kızlar bu hafta sanki biz birinci olcaz :)) Diğer gruplara baktımda bizim yüzdemiz daha yüksekD
afiyet olsun.ay bugün menümü en erken ben yazcammm
Kahvaltı: kepek ekmeğine kaşarlı 1 adet tost, 1 brdk çay, 1 brdk yeşil çay
Öğle: 1 kase çorba, 1 parça biftek, 3 kaşık yağsız kepekli makarna, 2 süsbiberi, 1 brdk ayran
Akşam: 1 palamut, salata
Su: 3.5 lt
SPOR:
30 dk jillian 30 day shred (level 1)
30 dk leslie 2 miles
10 dk shaking waist
100 mekik + 100 twist
NOT:bugün araları yapmıycam. kahvaltıyı geç yedim, öğlende iyi yedim acıkcağımı sanmam. akşamdan sonra süt içiodum, balık yedim onu da içemem bitti saygılarr
eşim sağlıklı beslenmeyi sever.lezzetli yiyecekleride sever.sözün özü ben kafama göre yaparım genelde.o yer.ay valla sorma ben de çok severim yapmayıı ama uzak duruyorum iştehele insan kendi yapınca yememesi apayrı bir dert. mesela ben size üzülüorum eşlerinize yapıosunuz ve izliosunuz onları. ay ben çekemezdim sanırımmm tebrik etmek gerek
bende merak ediyorum.resmen firar etti.Bu arada Ebru ne zaman dönüyor tatilden dönmedi mi daha ?
Hamileliği nasıl ki bilgisi olan var mı ?
Amin canım amin ..
Aylardır birilerinin gönlünü hoş tutalım diye uğraştık durduk, sürekli yokuşa sürdüler bizi.
Ama artık en azından düşüncelerim daha net, başkalarının istediği hayatı yaşamayacağım.
İyisiyle kötüsüyle istediklerimin sonuçlarını yaşayacağım.
afiyet olsun.
eşim sağlıklı beslenmeyi sever.lezzetli yiyecekleride sever.sözün özü ben kafama göre yaparım genelde.o yer.
bende merak ediyorum.resmen firar etti.
eşimle ikimiz bir karar vereceğimizde oturur konuşuruz ve karar veririz.etraftan,ailelerden konuşanlar olur.biz gene bildiğimizi yaparız.
Ne güzel canım maşallah size ..
Ama işte biz evlilik aşamasındayız, o yüzden her şey tatlılıkla olsun istedik.
Kimse kırılmasın ama şu dönemde en çok biz kırıldık.
Son zamanlarda benim psikolojim o kadar alt üst oldu ki verdiğim tepkileri kontrol edemiyorum.
Benim bu halimin de etkisiyle biz de bugün yarın başka zaman artık kimseyi karıştırmama kararı aldık.
Büyüklerin dediklerini gözardı etmemeli incelemeli ama onlar öyle istiyor diye de dedikleri yapılacak değil canım. Evlilik öncesi dönem ilişkilerin genelde en çok sınandığı dönem. Ben eşimden 8 aylık bebeğimle boşandım. Ailemin evlilik öncesi görüp söylediği herşeyi eşim aynen yaptı(annemin ileri görüşlülüğü mü desek bilmiyorum). Keşke demiyorum, benim kafam yaşayıp dank ediyor çünkü. Ama bazen inatla aldığımız benim kararım dediğimiz kararlar en doğrusu olmuyor. Onun için iyi düşünmek lazım ne olursa olsun
Öncelikle seni tebrik ederim, boşanma tek başına bile zor bir dönemken 8 aylık bebeğinle bu dönemi atlatmışsın ne kadar güçlü bir kadınsın.
Eğer ailem erkek arkadaşımın davranışları ile ilgili bir şeyler söyleseler gerçekten durur düşünürdüm ama öyle bir durum ki yıllardır her sorunumda ailemden önce yanıma o koştu, güvenimi kıracak hiç bir şey olmadı, hele şu son dönemde ben bu kadar yıpranmış ve ona abuk subuk tepkiler verirken o kadar anlayışlıydı ki daha da bir güvendim ona.
Ailemin dediği şey zaman.
2-3 yıl sonra olsun.
Biz zaten uzun süre uzak şehirlerde yaşadık, bunun zorluğunu çektik şimdi 2-3 yıl daha beklemeyi gözümüz yemiyor ama bunu kimseye anlatamadık.
Aman ne olacak bekleyine döndü hep sonuç ..
Ailenin 2-3 yıl bekletme sebebini öğrendiniz mi??Yani bu isteğin nedenini. Benim annemde aynı tepkiyi vermişti de 2-3 yıl nişanlı kalın ama şu an evlenmeyin demişti. Boşandıktan çok sonra yani şimdi söyledi bana sebebini, keşke o zaman benim anlayacağım dilden söyleseydi. Bir arkasını araştır fikirleri neymiş. Emin ol senin iyiliğin içindir. Anne olunca annemi daha iyi anlar oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?