Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Söylediklerinden öncekilerle birleştirip bir şeyleri tahmin ediyorum ama umarım her şey yoluna girer canım ..

Ben de öyle yapacağım, eğer yanlış bile yapacak olsam ( tabi böyle olmasını istemem.) bu benim kendi yanlışım olmalı ve yapmadığım hiç bir şey için pişman olmak istemiyorum o yüzden verdim zaten kararımı kesin olarak.
Kim olursa olsun eğer bu benim hayatımsa benden önce karar vermesini istemiyorum.

Aynen öyle o kadar çok şey paylaştık ki, gel sık sık Gülçincim konuşuruz rahatlarsın inşallah çok güzel geçer sınavın bizi de haberdar et olur mu ?

şimdi çıkmam lazım kızlar hepinizi çok seviyorum inşallah haftadan sonra rahatca aranıza dönerim

Görüşmek üzere canım ..

kesinlikle çok doğru yaparsın hilal insan tabiki elindeyse kararlarını sadece kendi vermeli

Aynen öyle o kadar çok şey paylaştık ki, gel sık sık Gülçincim konuşuruz rahatlarsın inşallah çok güzel geçer sınavın bizi de haberdar et olur mu ?

Görüşmek üzere canım ..

saol canım desteğinizi hep hissediyorun zaten deryayıda çok özledim
insallah iyi geçer matda çok açığım var kapatmaya çalışıyorum hayırlısı

aklıma bişey geldi ya acaba sürekli olarak korse kullanmak göbüş ve simitleri şekle sokarmı?
Canım korsenin faydalı olacağını sanmıyorum. Ayrıca bel karın bölgesine sürekli takılan korse bel kaslarında tembellik yapıyor. Bir süre sonra korsesiz gezemez duruma geliyorsun.

Kabak lifini bende denemiştim ama 1 kez, tekrar denemeye değer demekki :)
Haklısın eski zaman insanları gibi bol hareket yapmak lazım.

saol canım desteğinizi hep hissediyorun zaten deryayıda çok özledim
insallah iyi geçer matda çok açığım var kapatmaya çalışıyorum hayırlısı

Gülçincim ekol hocaya baktın mı hiç önceden oradan çalışırdım çok da faydasını görmüşümdür ..

Ama cildin hassassa benim gibi kendini parçalayıp sert sert sürtme keseyi sonra popon tahriş olmuş şekilde gezersin

Hassas ne kelime :))) Çok hassas O zaman almasam mı ki

Benim cildim de çok hassas, ilk denediğimde neyime güvendiysem yaklaşık 10 dakika bastıra bastıra yaptım çok kötü oldu.
Şimdi 1-2 dakika daha hafif yapıyorum sonrasında bir kesem var böyle bulaşık süngerinin büyüği gibi bir tarafı yumuşak diğer tarafı sert, onu yosun sabunuyla sabunlayıp sabunlanıyorum gayet güzel oluyor, denemeden bilinmiyor yanii

Gozlerim doldu bir an ... Su yazdiklarin o kadar dogru ki harfiyyen katiliyorum pismanlik yasamamamk adina hayatinizi kendiniz yonlendirin
baskalarinin ellerine birakmayin derim zira bazen cok gec olabiliyor

neyse dilerim hersey bundan snrasi icin hepimiz icin cok cok guzel gelisir

Amin canım amin ..
Aylardır birilerinin gönlünü hoş tutalım diye uğraştık durduk, sürekli yokuşa sürdüler bizi.
Ama artık en azından düşüncelerim daha net, başkalarının istediği hayatı yaşamayacağım.
İyisiyle kötüsüyle istediklerimin sonuçlarını yaşayacağım.

afiyet olsun.

eşim sağlıklı beslenmeyi sever.lezzetli yiyecekleride sever.sözün özü ben kafama göre yaparım genelde.o yer.

Bu arada Ebru ne zaman dönüyor tatilden dönmedi mi daha ?
Hamileliği nasıl ki bilgisi olan var mı ?
bende merak ediyorum.resmen firar etti.

eşimle ikimiz bir karar vereceğimizde oturur konuşuruz ve karar veririz.etraftan,ailelerden konuşanlar olur.biz gene bildiğimizi yaparız.

Ne güzel canım maşallah size ..
Ama işte biz evlilik aşamasındayız, o yüzden her şey tatlılıkla olsun istedik.
Kimse kırılmasın ama şu dönemde en çok biz kırıldık.
Son zamanlarda benim psikolojim o kadar alt üst oldu ki verdiğim tepkileri kontrol edemiyorum.
Benim bu halimin de etkisiyle biz de bugün yarın başka zaman artık kimseyi karıştırmama kararı aldık.

Büyüklerin dediklerini gözardı etmemeli incelemeli ama onlar öyle istiyor diye de dedikleri yapılacak değil canım. Evlilik öncesi dönem ilişkilerin genelde en çok sınandığı dönem. Ben eşimden 8 aylık bebeğimle boşandım. Ailemin evlilik öncesi görüp söylediği herşeyi eşim aynen yaptı(annemin ileri görüşlülüğü mü desek bilmiyorum ). Keşke demiyorum, benim kafam yaşayıp dank ediyor çünkü. Ama bazen inatla aldığımız benim kararım dediğimiz kararlar en doğrusu olmuyor. Onun için iyi düşünmek lazım ne olursa olsun

Öncelikle seni tebrik ederim, boşanma tek başına bile zor bir dönemken 8 aylık bebeğinle bu dönemi atlatmışsın ne kadar güçlü bir kadınsın.

Eğer ailem erkek arkadaşımın davranışları ile ilgili bir şeyler söyleseler gerçekten durur düşünürdüm ama öyle bir durum ki yıllardır her sorunumda ailemden önce yanıma o koştu, güvenimi kıracak hiç bir şey olmadı, hele şu son dönemde ben bu kadar yıpranmış ve ona abuk subuk tepkiler verirken o kadar anlayışlıydı ki daha da bir güvendim ona.
Ailemin dediği şey zaman.
2-3 yıl sonra olsun.
Biz zaten uzun süre uzak şehirlerde yaşadık, bunun zorluğunu çektik şimdi 2-3 yıl daha beklemeyi gözümüz yemiyor ama bunu kimseye anlatamadık.
Aman ne olacak bekleyine döndü hep sonuç ..

Ailenin 2-3 yıl bekletme sebebini öğrendiniz mi??Yani bu isteğin nedenini. Benim annemde aynı tepkiyi vermişti de 2-3 yıl nişanlı kalın ama şu an evlenmeyin demişti. Boşandıktan çok sonra yani şimdi söyledi bana sebebini, keşke o zaman benim anlayacağım dilden söyleseydi. Bir arkasını araştır fikirleri neymiş. Emin ol senin iyiliğin içindir. Anne olunca annemi daha iyi anlar oldum

Sebebi mantıksız bir neden değil ama bunun açıklamasını da yaptık, benim okulumuın bitmesine 2 sene var.
Ama okulu bırakma düşüncem yok, bu dönem dersleri hallettik gel git yapacağım ondan sonraki sene de okul değişikliği, çok denedik anlatmayı, zaten sevdiceğim de kesinlikle bırakmamı istemiyor ama şu mesafeler derslerimi bile o kadar etkiledi ki inanmıyorum 2 sene de bitireceğimi, çünkü haddinden duygsal bir insanım ve bunu genelde yansıtmak yerine kendim yaşamaya çalışırken tüm sorumluluklarımı etkiliyor.

Peki senin annenin bunu deme nedeni neymiş ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…