boyumda 5 birim az olsun diyosun yani. hımm normalmiş o zaman tmm ama sağlıklı sağlıklı
Olur tabii ki canım.Kızlar mesaj bildirimlerini 2 günlük liste halinde paylaşalım ki toplu olsun.Sürekli eksik tamamlamak zorunda kalmayızhatice cim mesajlari bildirirken ayni sekilde listelerken hani 2 gun yapiyr ya bi kisi 2 gunde bir yapsak olur mu? birlestirip?
Eksik kalsan olur mu hiç tatlımevdeki mezurayı bi türlü bulamıyorum , yarın unutmazsam ben de sağlık ocağında gizlice ölçülerimi alayım barii :))
bir ben eksik kalmışım yaa , olur mu hiiiiiiiçç
Canım spor yapınca sabit bu hareketleride yapıyorum.Belim 84cm di şimdi 75,Kalçam 102ydi şimdi 97,Kollarım 33 tü şimdi 24
haticeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee coook kotusun biliyosun demiiiiii
ya su saatte off pekte severim sigara boregini nede guzel suslemis mmm bide maydonoz olsayms ayy benim sevmedim bise var mi ki :s
guzel olmus guzel ...
canim bu hareketleri duzenli yapiyor musun bilmiyorum ama onceki donemlerde yaptigini hatirliyorm sanki
belini gobegini inceltmede faydasi oldu mu canim ???
Sporun çok güzel maşallah diyelim.sporumu yazmadim demi
5 dak bel egzersizi
Shaking waist 10 dak
karisik bel gobek egzersizleri
35+ 55 dak yuruyus
5*2 merdiven inip cikma
3 dak ip atlama
Gidip bi dus alayim sonra film sefasi yapayim yarin tartida guzel rakamlar gorme dilegimle good night lar ..
neslicim MSj sayim 16 vee sporum ok canim not alirsan sevinirim
Ellerine sağlık canım.Bugün eksikliklerle beraber 2 günlük listeyi tekrar paylaşmanı isteyebilir miyim?12 - 13 eylül mesaj sayıları ve spor durumları
pia : 15 + / 15 +
uzayım : 39 - / ?
nurgülgüney : 2 - / ?
tadli : 12 + / 16 +
bilgen : 7 - / ?
kübra : 30 + / ?
yasminyaso : 39 + / ?
mersinli42 : 18 + / ?
limpida : 40 + / ?
goncagül : 6 + / ?
nesdii28 : 4 - / 7 -
herkese iyi geceleeeer ...
Tebrikler Aynursabahiniz xeyirli olsun,. :) tartiya ciktim 77.0:) cok sevindim.
bugunki MENUm:)
sbh kalkar kalkmaz once tartildim::) sonra 2bardak su ictim . kahvalti yapmadim canim istemiyo. moralim bozuk aslinda ondandi.
oglen - balik buglama,salata.
akwam - bir kase corba ,salata.
ara ogunlerde -ceviz,kuru erik
spor olarak wimdi doktora gidicem yol boyu yuruyuw yapicam. sonra evde leslie 2mile-(daha yeni bawladim), ve burcu ile plates ic bacaklar hareketi var onu yapicam cok zor haraket ama resmen kaslarin caliwdigini hiss ediyorsunuz. akwam belki yine yuruyuwe cikarim:) hadi her kese iyi diyetler:)
Canım kaçamaklara rağmen çok güzel kilo vermişsin.Tabii ki yiyeceklerini çok azaltma ama kaçamakları yapmamış olsan belkide şuan çok daha fazla kilo vermiş olacaktın.Yemeğimizi çok azaltmayalım kaçamaklarımızı azaltalım olur mugünaydınlar
kızlar önce hepinize teşşekkür etmek istiyorum, aranızda olmaktan çok mutluyum. sizi özelliklede hatice seni çoğu zaman kızdırdığımın farkındayım çok fazla kaçamak yaptığımınbu yüzden vicdan azabı çekiyorum. bu hafta özellikle abarttım hemen hemen hergün tatlı bişeyler yedim ama genede kilo vermeyi başardığım için mutluyum. açıkçası şöyle düşünüyorum daha vermem gereken 15 kilo var şimdiden herşeyi kesmek çok doğru gelmiyor, 60lara düştüğümde keseyim diye düşünüyorum. tabi belki yanlış bi düşüncede olabilir bu fikirlere açığım. biraz vicdanımı rahatlatmak istedim. kusura bakmayın diyorum ve kilo bildirimime geçiyorum.
geçen hafta 74.5
bu hafta 73.8
fark 0.7
yüzde 1
inşallah doğru hesaplamışımdır
günaydın kıslar.
kilo bildirimi yapcam.geçen hafta:73.5
bu hafta:72.5
fark:1 kg
%1.36 çoooook mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmm
kilomun faizini yazim sonra gidim ben.
78-77.0=1 1/78=0.0128 0.0128*100=1.28%
78/77/1/1.28%
kizlar bu benim 3 gunluk bawarimdi:)
ben cikiyorm akwama gelirim ancak sag olun
günaydınlar
geçen hafta:88.900
bu hafta:88.500
fark:400 gr 0,45
gunaydin arkadaslar
gecen haftaki kilom 66.5
bu haftaki kilom66.1
fark 400 gr
yüzde 0.60
66.5/ 66.1/-0.4/ 0.60
Gunaydinnnnn
Gecen hafta: 54.5
Bu hafta: 54.3
Giden: 200 gr
Yuzde: 0,36 (umarim dogru hesaplamisimdir :44:)
(54.5/54.3/0,2/0,36)
200 gr cik, oynatmaya az kaldi
Kilo vermeyen yok.Bu yüzden hepinizi çok çok çok çokGÜNAYDIN KIZLAAAR :)
Geçen hafta ki kilom : 69 kg
bu haftaki kilom : 68,800 gr
fark : 200 gr
69 / 68,8 / 0,2 / %0,29
Yok canım hepsini eşim tek başına mideye indirdi.Akşam 6 dan sonra bana birşey yedirmek mümkün değilEti puf puf eti puf puf yumuşak ve taze eti pufffff
Ohhh kaptanım civanım bize kızıyosun pasta puf puf var diye götürüyon muffinları
Kepekten ancak krep olur anladığım kadarıyla zaten, yada ekmek vs. çiğ çiğ yenmiyorrrrrrr
Bak bak baksigara böreğinden yimicen di mi
Tebrikler canımbende paylaşim kilo bildirimimi
geçen hafta : 56,5
bu hafta :56,2
giden :300 grm
fark :%0,53
Aramıza hoşgeldin Aynur, ben Yasemin.
Hehheeheeh bu hindiba Buz devrinde uğruna kavga ettikleri KaraHindibaa çiçeğinden mi
Geçmiş olsun Banu
Ferhan biraz daha spor yapsaydınDaha yok muydu
Amanın Bilgen uzun zaman sonra ilk defa düzgün bişeyler yemiş, afiyet olsun.
Heheheehhe Buraya bildireyim bende bari satır arası;
Geçen Hafta:82.3
BU HAFTA : 81.5
GİDEN:0.8
YÜZDE :%0.97 (yuvarlarsak %1 ama siz karar verirsiniz canım)
yasminyaso ( 82.3 / 81.5 / 0.8 / % 0.97 )
Hepimiz aynıyız üzülme canım
Afiyet olsun ortimmmm
Hehhehehhehheheheh seni seee-viiii-yooo-ruuuuz Nurgüüüüüüüllll
Tebrikler kızlarGecen haftakı kılom : 76.3
Bu hafta : 75.8
Fark : 0.5
%0.65
Ama 0.655 cıkıo 0.66 mı olur anlamadım..
Kıloma gelnce asırı sancı cekıp regl olamıyorm ..
Bu yuzden sıskınlıgımmı oldu bılemeyecem
1 kılo vermeyı ısterdım ..
Telden yazıyorum .
Alıntı yapamadım.
Kılo veren herkesı tebrık ederım..
Evde kahvaltıda mısafır var ..
Ogle zamanı gelecem
Hatıce kaptanım ısın varsa lısteyı hallederm merak etme
heee ole dusunuyom zati
hedefime bi ulasiyim allahin izniyle boy boy resimler cekinip eklicem ahanda buralara (155 boyla ne kadar boyy boy resimler cekinilirse artik)
bunada sukur diyelim biz
Uykucusun tabiiiAa uykucuuuuu da olduk
Tamam canım seni izinli yazarız.İyi eğlenceler .Fıstığı bizim içinde öp birde benim için birazcık ısırHaticecim aklıma gelmişken ben haftasonu Eskişehirde olucam, foruma giremicem. Beni merak etmeyin, kızımla oyun oynayıp doya doya kızımı kokluyo olcam
selamlar hatunlaarrrr :) 6ya kadar uyumadığım için -bir arkadaşla sohbete daldık bi baktık saat 6 olmuşşş- haliyle 11de uyandımm
yazdım ama tekrar yazıim kg veren herkesi tebrik ediyorum ve devamını diliyorummmm, maşallah bizim takımımızaaaa
benim kg durumuma gelince:
Geçen Hafta: 110
BU HAFTA : 108
GİDEN:2
YÜZDE : 1.81
haftaya artık, haftada 2 kg vermeye başlamak istiyorum hiç değilse şu 100 kgdan kurtulana kadar. spora baya bi asılcammm bakalım artık, inş kısmet olur da kurtulurum bir ayda şu 100 kgdann
Canım çok teşekkürler.Kontrol etmişsin birtanesinizmerhaba funda hesaplaman doğrutakımını tebrik edrim.
Banucum herkesin boyunuda tabloya eklesek mi:44: Güzel olur aslında.Herkes boy ölçüsünü yazıp sana göndersin sende listeyi oluştur bende tablomuza eklerim.Ne dersin ???kız hadi snn boyu da öğrendik, nurgülle hedefleriniz de yakın acep onun boyu kaç kiiii:44: nurgüllllll boyun kaççç canımmmmm :))
Canım tebrikler süpersin maşallah.İnşallah böyle devam eder.Yakında 90lara geçersin.
Banucum herkesin boyunuda tabloya eklesek mi:44: Güzel olur aslında.Herkes boy ölçüsünü yazıp sana göndersin sende listeyi oluştur bende tablomuza eklerim.Ne dersin ???
Banucum herkesin boyunuda tabloya eklesek mi:44: Güzel olur aslında.Herkes boy ölçüsünü yazıp sana göndersin sende listeyi oluştur bende tablomuza eklerim.Ne dersin ???
ay inşallah tatlım yaaaaa, şöle 2lere bi başlasammmmmmm :) 99u görünce gerisi çorap söküğü gibi gelcek eminim de, bıktım artık 100lerdeeennnnnnnnnnnnnnn
kız hadi snn boyu da öğrendik, nurgülle hedefleriniz de yakın acep onun boyu kaç kiiii:44: nurgüllllll boyun kaççç canımmmmm :))
afiyet olsun.sezeryanla doğum yaptıysan mekik için çok erken başak.
iveett hatun kişileerr boyları görelimmmtablo oluşturcaam daaaa
yasminyaso : 1.71
limpida: 1.76
tadLi: 1.55
Kbra23: 1.65
mersinli42: 1.68
yok mu arttırannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?