Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sen neden mutlu deilsin bakalim

Niyekine tatlım :)) Bence regl olacağın içindir

kesinlikle nurgüll,,ben herseyden uzagimmmmm

bilmiyorum ki regldendir diyelim bari:)

afiyet olsun

harikasin canimmmmmm tebrik ederimmmmmm süpersinnnn aslansin

Olur tabii ki canım.Kızlar mesaj bildirimlerini 2 günlük liste halinde paylaşalım ki toplu olsun.Sürekli eksik tamamlamak zorunda kalmayız

süpersin canim..msj bildirimi yaparkende zor oluyor..takip eden icinde..böyle daha derli toplu olur2 gunun ardindan eksiksiz listelerimizi yazariz :)))oohhhh beeee:))

o zaman kg vermemizin şerefine bir resim patlatmak adettendir
offfff..gecenki pasta muthistiiii..

iveett hatun kişileerr boyları görelimmm tablo oluşturcaam daaaa

yasminyaso : 1.71
limpida: 1.76
tadLi: 1.55
Kbra23: 1.65
mersinli42: 1.68

yok mu arttırannn

164 canim

kaptanim bu banu benim motivasyonumu olumsuz yonde etkiliyor canimi cok sikiyor kizim bunun yerine yulaf kepekli yogurt resmi ekleseydin ya
ne kotusun seeen

heheheeee kepekli yogurtte istah kapatici olarak kullanilabilir

tamam ne bağırıoonn kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii paylaşmayız olur biterr hıhhhhhhhhhhhhhhh gönüle inat paylaşmıştımm bi daha olmazz!!! kusura bakmayın efenim

yasemincim bende okudum o beyin muhabbetlerini,, dogruda.. benim beynim bi tik ileri resme bakinca onun resim oldugunu anliyo..o yuzden mideyi uyarmiyo...hatta sakin ol cicim o sadece bir foto o koca yagli seyi yiyip seni yormiycak uzmiycek simdi diye sakinlestiriyo:)))

banu,bende pek severim arada yemek fotolarina bakmayi..ama istahim acilarak degil..böyle aaa ne guzel yapmislar bak soylede tat koymuslar fln gibi..yemek kitaplarini sitelerini karistiririm...ama cogunluk etkilenmiyorum..ama uyuz gunlerimdeysem kahverenginden bile etkilenir aklima cikolata gelir,,sari cicekten yag yagdan pommes hersey gelebilir aklima:)

Menum:

Kahwalti
IKi dilim kepekli tost ekmegine tost
bir dilim kepekli tost ekmegi daha
4 zeytin
yarim domates

Ara
7 uzum tanesi
5_7 kuruyemis findik fln

Oglen:
1 kase mercimek corbasi
biraz b peynir

Ara:
bir nescafe

aksam:
4 izgara kofte
1 tavuk kanat
4 peynir dolgulu mantar salata
1 brdk greyfurt suyu

2 saat snra yarim dilim ananas ve bir kasik yogurt yemeyi dusunuyorum bahalim

S 3 lt+Yc 3 f

bende sabah baktim keciler tirmaniyor everesin zirvesine disari attim kendimi alisveris yaptimmmmm bebegimle gezdimmmm geldimmmm

aksam yemegimi yemedim ama menumu yazayim

sabah
mini diyet kitirlarindan (sayisini bilmiyorum arabada attim öyle agzima)

ara
2 murdüm erigi (meyvemide alirim yanima:)

ögle
1 balik ekmek 1 bardak light cola

ara
1 bardak kefir

aksam
1 tabak kepekli makarna (dunku)

spor henuz yapmadim

afiyet olsun canim..keske iki farkli eti ayni ogunde karistirmasaydin...iyi degil diye biliyorum

menüm
sabah: 2yumurta
1.5 dilim kepek ekmek
domates
5 zeytin
peynir

öğle:1 kaşık nohutlu pilav
2 kaşık türlü

ara:1 kuru incir
6 badem

akşam:1kase çorba
1 tabak yoğurt karnıbahar
2 kaşık taze fasulye

ara:1 ince dilim (azcık yağlı)kek(yemedim ama yicem)

su:2 lite
spor:bugün kendime izin verdim

afiyet olsun canim..keske iki farkli eti ayni ogunde karistirmasaydin...iyi degil diye biliyorum

o nedenmis ki cnm duymamistim hic:44:allahtan kofte tavuk koftesiydi yirttim ordan hosgeldin bu arada..

Yaso hayirli yolculuklar canim ..

afiyet olsun.sabah ekmek fırtınası esmiş

ferhan sabah olmamış.gerisi güzel.afiyet olsun.

Mısafırlerden cok sıkıldım

yaa arkadaslar fln saa süperde..böyle misafir gibi misafir tipler olur ya geldimide ust uste..bide siz babaevinde annnaaaaaaammmm hic cekilmez anne arkadaslari..kizim cay..kizim pecete ofofofofoffo

baligi gördüm yanaklarimdan böyle salgilandi agzimin suyu:))) valla bak
bak yine aklima bisi getirdin..gecende sarimsakli domates sosunu getirmistin ..harika oldu..kepekli makarna cunku gercekten farkli normal makarnadan sevmiyorum hic ama sosla yenebilir sekildeydi...simdide icine minik minik aci biber dograyayim:))) yiyemem pek ama artik burnumu ceke ceke yerim..metabolizmam hizlassin az
sporda spor olmus hani :13:

doğru valla, çalışmazken bende izliyodum bazende o programlar gerçekten gaza getiriyor kendimi mutfağa atıp yapmaya başlıyordum zaten yemek yapmayı çoooookkkkk severim

allah allah nasi seviyosunuz yaaaa...ben yemek yapmayi seven insanlari seviyorum ve yemeyi..mecbursam kaldiki mecburum :))) öyle yapiyorum ama sevmiyorum mecburen yapiyorum diyede bastan savmiyorum sadece:)) ama hani oylede bi zevkim yokk

yemeeeeeeeee

duuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrr

bu guzelim menuyu bozmaaaaaaaa

senin beslenme seklin yeme aliskanliklarin guzel canim..tez zamanda kurtulursun bu kilolardan

o nedenmis ki cnm duymamistim hic:44:allahtan kofte tavuk koftesiydi yirttim ordan hosgeldin bu arada..

Yaso hayirli yolculuklar canim ..

bicok yerde okudum bunu..bazi besinler nasil karistirilmiyorsa..farkli et cesitleride bir ogunde karistirilmasa iyi olur..diyet acisindan degil canim...mide hazmetmekte zorlaniyormus..hele birde eti zor hazm eden bir mideye sahipsen..sonra sebebini bilmedigimiz bas agrilari..yorgunluklar fln

Mısafır var gıremedım telden yazıyorum o yuzdenn

Menum :

Sabah :
1 haslanmıs yumurta
Peynır
3 tane sıyah zeytın
1 dılım kepeklı eknek

Ogle :
Ton balıgı
Sımıdın 1/4 ü cok kucuk bır parca

Aksam :
3 kasık tavuklu pılav
Salata

Ara : bır bardak sut

Son düzenleme:

guzel olmus canim afiyet olsun

iyi akwamlar arkadawlar

selam canim

benim oglum geldi simdi antremandan..yeni antreman gunu daha basladi kendi antremanlarinin disinda..onu anlatiyor heyecanla..bir kulak vereyimmm,,besliyeyimmmmm onuuuuu

afiyet olsunn fıstığmmmm

afiyet olsun ferhancımmmm

canım ben öle bişe duymadım ya, diyet listelerinde bile doktorlar öğle ve akşam menüleri için alternatifli beyaz ya da kırmızı et veriolar:S öle olsa uyarı koyarlardı bencee. bana doktorum da sölemedi öle bişee:44::44::44:

afiyet olsun

saol canım :) ya ama ben balık ve et kısmına takıldım. sen kendin diosun bir öğünde karıştırılmasın die, ben iki ayrı öğünde yedim kiii:44::44:

afiyet olsun canımmm sporu da görekkk

menuler guzel ole gozume batan bir menu olmadi afiyet seker olsun...

ve bugun ki sporum..

yan ve gobek hareketleri
10 kez merdiven inip cikma
50 dak yuruyus
10 min shaking waist
5 dak gobek hareketi
yatmadan 3 dak ip atlama+ 25 mekik

saol canım :) ya ama ben balık ve et kısmına takıldım. sen kendin diosun bir öğünde karıştırılmasın die, ben iki ayrı öğünde yedim kiii:44::44:

saniyorum yanlis anladin canim sana yazmamistim ben onu...

bildigim seyde su; bianda tavuk, kirmizi et birlikte yemek..karisik izgara mesela..ben öyle biliyorum.yoksa ogle yada aksam menusu gibi degil..birlikte yemek

ama zaten sana yazmamistim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…