Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar
atlattım misafirleri
sadece 1 tane sarma yedim ama ii pişmiş mi diye bakmak için :))
çok sabrediyorum lütfeeennn karşılığını alayım
sarma bitmedi hemen bi misafir bulmam lazım

bhrcım geçmiş olsun
adcım oğluşun nasıl oldu??

vallahi canım ablacım sen böyle gidersen karşılığını fazlasıyla alıcaksın..:)
süpersin süper...a.s.:nazar:

selam kızlar..:)
sabah 9 sularında 2 dilim kepekli ekmek zeytin domates salatalık falan bi kahvaltı yaptım
öğlen 2 gibide melemen yedim bol domatesli çok azcık zeytinyağı vardı içinde 1 tatlı kaşığı kadar..:)
Şimdide yeşil çay hazırlıyorum kendime..
buarada tuğba özayın fitnısı beni mahfetti ya bacaklarım kopuyor vallahi.. ama inatla akşama yürüyüş yapıcam nerem ağrırsa ağrısın..:)

bir de ben şu üşengeçliği ve bunalımı üzerimden atsam da eskisi gibi sporumu yapmaya devam etsem :Saruboceq:

selam kızlar
atlattım misafirleri

bhrcım geçmiş olsun

bana yolla nolurrrrrrrrrrrrrrrrr
merhaba kızlar nasılsınız geçmişi okuyacak vaktim yok. belki akşam bir ara uğrarım öpt

nihayet koşu bandımı açtım ve açılışı 40dk ile kutladım :))
bugün daha fazlasını beklemeyin benden :))

bana yolla nolurrrrrrrrrrrrrrrrr
merhaba kızlar nasılsınız geçmişi okuyacak vaktim yok. belki akşam bir ara uğrarım öpt

seve seve gönderirim canım cokacimcoook
ama bence sende yeme...
inanın hemen yoketmem lazım çook canım çekio...
bugün diyetisyenimden sebzeyi çıkarmasını istedim ama mümkün değil dedi.... hem 2.5 kilo vermedn de sana makarna veremem dedi:((
neyse 1.400 oldu 2.5 da olur dimi:uhm:

sürekli aksırıp burun çekmeme rağmen yürüyüşümü yaptım kızlar,kendime çeki düzen verme zamanı geldi de geçiyo,sabah bir poğaça öğlen azcık melemen yedim akşama doğruda sadece bir tane yeşil elma yedim,bu akşamlık bu kadar bana,karnım aç ama yemiycem bişe:sinifsinif:

sürekli aksırıp burun çekmeme rağmen yürüyüşümü yaptım kızlar,kendime çeki düzen verme zamanı geldi de geçiyo,sabah bir poğaça öğlen azcık melemen yedim akşama doğruda sadece bir tane yeşil elma yedim,bu akşamlık bu kadar bana,karnım aç ama yemiycem bişe:sinifsinif:

geçmiş olsun canım....
çokta yıpratma kendini ama spor erlediysen ii gelebilir
istersen bi bitki çayı iç canım

umarım hepimiz alırız canımm
millet yerken biz aç geziyoz :(( bi karşılığı olur inş.

inş. yaa:Saruboceq:

sürekli aksırıp burun çekmeme rağmen yürüyüşümü yaptım kızlar,kendime çeki düzen verme zamanı geldi de geçiyo,sabah bir poğaça öğlen azcık melemen yedim akşama doğruda sadece bir tane yeşil elma yedim,bu akşamlık bu kadar bana,karnım aç ama yemiycem bişe

gecmiş olsun canım.. inşallah en yakın zamanda eski sağlığına dönersin..:Saruboceq:

Offf bugün hasta oldummm :(( diyet,spor yapacak halim yok sabahtan beri hiçbişey yapamadım çok kötü oldumya :( ama sabahkinden daha iyiyim şimdi yarınn diyete kaldığım yerden devam edicem umarım yarın sabah iyileşmiş şekilde uyanırımmm oof of a.s.

aradığınız diyet takım arkadaşına ulaşılamıyoo çünkü;
kendsi regl ağrıdan ölüyooo
miğren krizinde kafasını kopartma planları içinde
laf dnlemeyip tartıya çıktı bu sabah canı çok sıkkın
kadın olduğu için mutlu ama bu regl dönemlerinde aceba erkek olsam daha mı mutlu oldurdum diyoo :)

misafirlerim var, akşamları evde bilgisayarımda barbi bebek giydiriliyor yada odası düzenlenen çocuk oyunları oynanıyor benim pc ye yaklaşmam yasak iki tane cadı aynı anda bağırıyoo :)
deyzee elleme oyun oynuyoz :)))

günaydın arkadaşlar:gitme:
kızlar ben bi türlü zayıflama ya adapte olamıyorum ya..psikolojim çok yıpranık..diyet yapamıyorum artık

selam kızlar bu sıralar pek gelemiyorum. işe başladım. şuan iş yerindeyim.dün yazmak istedim ama fırsatım olmadı malesef. geçmişi okuyamıyorum. okumaya çalışıcam.ama cevap yazmalara fırsat olmayabilir.denicem.şimdiden özürdilerim. bu arada kızlar cuma günü bildirimlerinizi sizden perşembe günü akşamı yapmanızı ricaediyorum. eğer melis gelirse sorun olmaz ama gelmezse bende cuma günü halledemeyebilrim.o yüzden perşembeye bekliyorum sonuçları. şimdilik hepinizi öpüyorum.kendinize iyibakın.fırsat buldukça gelicem.bu hafta böyle biraz biraz sıkıntılı geçecek sanırım.

selam kızlar bu sıralar pek gelemiyorum. işe başladım. şuan iş yerindeyim.dün yazmak istedim ama fırsatım olmadı malesef. geçmişi okuyamıyorum. okumaya çalışıcam.ama cevap yazmalara fırsat olmayabilir.denicem.şimdiden özürdilerim. bu arada kızlar cuma günü bildirimlerinizi sizden perşembe günü akşamı yapmanızı ricaediyorum. eğer melis gelirse sorun olmaz ama gelmezse bende cuma günü halledemeyebilrim.o yüzden perşembeye bekliyorum sonuçları. şimdilik hepinizi öpüyorum.kendinize iyibakın.fırsat buldukça gelicem.bu hafta böyle biraz biraz sıkıntılı geçecek sanırım.

canım işin hayırlı olsun sevindim senin adına...
cuma ben toparlayım diyeceğim ama biliyosun kontrolüm var iisimi perşembe akşmadan halledelim

GÜNAYDIN KK NIN GÜZEL BAYANLARI.. 3 puanlık sabah kahvaltımla karşınızdayımm.:teytey:

ad1 yeni işin hayırlı olsun canım..perşembeden yazarız kilolarımızı canım. yalnız ben sana bişi soracam ben şimdi 2 hafta eşimin memleketine gidecez adanaya..2 hafta boyunca nete giremem ..acaba bu durumda ben gruptan çıkarılıyormuyum.yoksa döndüğümde kaldığım yerden devam ediyormuyum..şimdidien tşkler..

shopaholic ne oldu canım ya..germe kendine ..her şeye zamana bırak..zayıflayacaz bak hep birlikte..tey tey hoppala..:teytey:
zenim off canım senin durum vahim..çok geçmiş olsun ..o iki canavarıda öperiz...yanaklarından..

melankoli_84 çok geçmiş olsun canım..

ay canım çok geçmiş olsun, dilerim oğluşun en kısa zamanda iyileşir sende kendine dinlenecek zaman bulabilirsin :)

geçmiş olsun adcım diş ağrısına biz dayanamıyoruz bebişler nasıl dayansın di mi ama :1no2:
ben de yiğenimden biliyorum ne illet bişey olduğunu evin altını üstüne getiriyodu ağlayıp inlemekten diş çıkardığı dönem.. allah kolaylık versin canım atlatırsınız inşallah beraberce :emir_bebek:
kızlar çok teşekkürederim. opuyorumnanaktan şimdi çok şükür nezleside hafifledi. zenimcim geçen akşam derin uykuya yattı.bizde rahat uyuduk sayesinde.hatta korktum tam iş arifesi yine uyumazsa diye ama şaşırttı bizi.
evet bhr haklısın hayatım. diş etlerini bir görseniz o kadar şiş ve gerginki ama sol taraftakiler. sağdakiler çıktı ama sol taraftakiler sıkıntıyı devam ettirecek gibi görünüyor.

selam kızlar ben geldiiim..:)
vallahi süper bi haftasonu gecirdim yahu..zemuszemus
ama sanki biraz şiş hissediyorum kendimi.. hava değişikliğinde insanda ödem olurmu acaba bi bilginiz varmı..? :bbo:çünkü yediklerimi hiç kaçırmadım ya ... sadece sabah kahvaltı akşamda bakliyat yedim tatlı krizine girmiyim diye...kafamçokkarıştı tartıya çıkmayada korkuyorum doğrusu... göbüşüm çıkmış vallahi moral 0 oldu...mafoldumben buarada kızlar 2 gün boyunca durmadan ip atladım maksat egzersiz olsun diye gerçi pek işe yaramadı heralde....:)
canım şuna inanki hava şartları en çok kadını etkiliyor. sıcak havalarda erken yada geç adet oluruz. dolunayda sinirli yada uysal oluruz. daha bunun gibi neler neler.o yüzden sıkma canını hayatım.kesin ödemdir bol su ile rahatlayabilrisin hayatım ama aklında olsun çok soğuk olmasın hatta ılık su daha iyi gelir.

selamlar hanımlar bu gece arkadaşlarla dışardaydım ve diyetimi bozmadan eve dönmeyi başardım :))
isveç diyetinin 6. günü başarıyla tamamlandı :))
çok iradelisin hayatım tebrikederim. vereliniortak

günaydın güzeller...
bende yine ters giden bişiler var :((
baskül moralimi çok bozdu ama ben reglimin de sonuna geldim sayılır... neden böle oldu ki...
yarın kontrolüm var :((
cumadan beri canm bişi yemek istemio akşam yemeklerini biraz aksattım ama fazla yiyerek değil yemeyerek :((
canım sıkma canını hayatım. kaçırdığın bişey yoksa şişliktir. olur arada ama bişey söylicem bağırsaklar dolu olunca olmuyor.sen az yiyorsun ama tahliye olmadıkça birikimler kilo olarak görünüyor. ay fazlamı açık sözlülük yaptım.ne yapayım.sıkıntınız hafiflesin istiyorum. :kedi:

günaydın arkadaşlar ancak gelebildim..nasıl gidiyor kızlar..ben hafta sonu birazcık kaçırdım gibi ama o kadarda olsun demi..arada vücudu şaşırtmak lazımmışkaydirigubbakcemile3..bugün itibariyle 1 kase yağsız yoğurt+ 1 dilim kepekli ekmek+üzüm+2 yeşil elma...sadece 2 puannn
arada kaçamak şart hayatım.yoksa çok sıkılıyor insan. ayrıca sadece 2 puan almışsın hayatım. tebrikler. alkisalkisalkis

günaydın güzeller..elma diyetim tam gaz devaö ediyor ve sonuç olumlu
geçen cuma bildirimden sonra arkadasımla buluşmuştum hem akaşm hem öğlen tam porsiyon pizza papates kızartması kola yemiştim 2 öğün vee bir sürü aburcubur cips..ve sabahında 75 kiloya çıkmıştım..bir gün yemeyle 1.5 kilo alıyorum :(((
ama şu an tartı olumlu..hadi bakalım takımıızı hep beraber birinciliğe taşıyalım bu hafta:hooray:
canım yukardada belirtmiştim. bağırsaklar doldukça şişiyor insan. tahliye olunca iner kilon.
valla bu hafta güzel sonuçlar alırız gibi geliyorbana. kaydirigubbakcemile4

gulizgül sorma canım yaafisfisfisbende nasıl olsa diyet diye zero diye üzerinde sıfır calorie yazıyor diye habire içiyordum..gittiğim dktora sordum.oda kesinlikle içme onlar kandırmaca normalinde yaklaşık 180 kaloir var onda da 156 demesin mi?kafamçokkarıştı
hiç içme daha iyi. gulizcim boşver kolayı onun yerine yarısı kadar kalorili diyet çikolata yada bişeye benzesin. kaydirigubbakcemile3

selamlar hanımlar, bu cuma önce tartılarda sonra yarışma sonucuyla yüzümüz gülecek gibi :))
ben üstüme düşeni yapıyorum bilesiniz, bugün isveç diyetinin en iğrenç günü akşam yemekte ne var bilin bakalım :)
HİÇBİRŞEY!!!
evet su içicem bütün akşam :)

ve evde misafirim var, annem neler döktürdü kimbilir, onlar yemek yerken kusura bakmasınlar onları izleyecek değilim ben doooooğru yürüyüşe, ama yağmur yağacak gibi belki duş yaparım o ara ama aynı odada olmayacağım kesin :))
bütün komplolara rağmen bu işi başaracak ve bizi 1.liğe taşıyacaksın. yürübe fıstık kim tutar seni. turkbayragi

yarın kontrolüm var vee ben bu diyetten sıkıldım umarım yarın mönümü değiştirir yoksa artık bi daha sebze yiyemiyeceğim :((
çok sıkıldım....
hayııııııırrr öyle hemen sıkıldım yok. diyete başlamadan önceki skıkıntılarını hatırlatırım. biz varya zaten bu yüzden kilo veremiyoruz. en ufak zorda sıkıldım.hem biz bu sefer inanıyoruz sana.başaracağını biliyoruz. şimdi bıraksan diyeti istediğini yesen mutlumu olcan hayır.aksine çok üzüleceksin. dayan balım dayan. diyetteyim deme. kilo vericem de. sıkma bu kadar kendini. :1hug:

selamlar hanımlar,bu sabah saat 5 sularında regl oldum :((
karnım belim heryerim ağrıyor üstüne üstük dün kas gevşetici iğne yaptırmış olduğum için normalden sanki daha yoğun :((
sabah tartıda canım sıkıldı ünkü kilo almış görünüyordum sanırım regl sebepli bir durum ama diyete devam :)))
umarım cumaya kadar normale dönerimde tartıda mutlu olurum :))
evet hayatım reglden. a.s.

selam kızlar
çoook yoğunum şehir dışından misafirim geliyo... bilenlr bilir bilmeyenler de öğrenir yakında benim hiiiiç misafirim eksik olmaz daa :)))
neyse sabah girdim mutfağa döktürdüm de döktürdüm :)
gözüm doydu midem aç... bu işin arasında bi de diyetisyene gittim 60 gün de bişeylerin tadıa bakma dedi ve haklıydı...
bende yemedim tadına da bakmadım birazdan gelirler... en çok yaprak sarmaya dayanamıyorum
diyetimde çok bi değişiklik yapmadı
akşama sadce 25 gr çikolata verdi o da gün aşırı
öğle yemeği ile akşam yemeğinin yerini değiştirdi
verdiğim kilo 2.5 kiloyu geçince makarna verecek bu arada 400 gr daha vermişim ....cumaya kadar bi 600 daha versem :((
bilmezmiyim. sen ve ben daha çok bu yüzden kilo veremedik. bak çikolatada göründü ufukta. hadi afiyet olsun. :lepi:

ay kızlar her tarafım dökülüyo resmen hasta oldum ben,sürekli aksırıyorum ve mendille geziyorumkafamçokkarıştısabah bir poğaça yedim öğlen az melemen şimdi yeşil çayımı içiyorum akşama kendimi ii hissedersem yürüyüşe çıkıcam,sanırım fasulye yerim akşama bir kasede yoğurt,herkeze sağlıklı günlera.s
çok çok geçmişolsun hayatım. :teselli: a.s.
selam kızlar..:)
sabah 9 sularında 2 dilim kepekli ekmek zeytin domates salatalık falan bi kahvaltı yaptım
öğlen 2 gibide melemen yedim bol domatesli çok azcık zeytinyağı vardı içinde 1 tatlı kaşığı kadar..:)
Şimdide yeşil çay hazırlıyorum kendime..
buarada tuğba özayın fitnısı beni mahfetti ya bacaklarım kopuyor vallahi.. ama inatla akşama yürüyüş yapıcam nerem ağrırsa ağrısın..:)
kasları zorlamada balım opuyorumnanaktan sonra sana lif takviyesi yapmayalım kaydirigubbakcemile3.

selam kızlar
atlattım misafirleri
bhrcım geçmiş olsun
geleyim dicem ama malum aynı kaderi paylaşıyoruz. bu arada sağol hayatım daha iyi çok şükür.ama çok yaramaz olmaya başladı. birlaf vardır. ''çocuğumun hasta olduğuna yanmıyorum da,huy kaptığına yanıyorum.'' bizimkide hastalık bahanesiyle yüz buldu ya zıvanadan çıkmak üzere hayırlısı artık.

nihayet koşu bandımı açtım ve açılışı 40dk ile kutladım :))
bugün daha fazlasını beklemeyin benden :))
:lepi:daha ne olsun hayatım. alkisalkisalkis

seve seve gönderirim canım cokacimcoook
ama bence sende yeme...
inanın hemen yoketmem lazım çook canım çekio...
bugün diyetisyenimden sebzeyi çıkarmasını istedim ama mümkün değil dedi.... hem 2.5 kilo vermedn de sana makarna veremem dedi:((
neyse 1.400 oldu 2.5 da olur dimi:uhm:
az daha sabır hayatım olur tabi neden olmasın. sonra bakmışsın 10 kilo gitmiş. olcek olcek bu sefer olcek biliyorum ben. zemuszemus

yeme hayatım.tebrikler. vereliniortak

Offf bugün hasta oldummm :(( diyet,spor yapacak halim yok sabahtan beri hiçbişey yapamadım çok kötü oldumya :( ama sabahkinden daha iyiyim şimdi yarınn diyete kaldığım yerden devam edicem umarım yarın sabah iyileşmiş şekilde uyanırımmm oof of a.s.
geçmişolsun canım.

günaydıııınnn
nasılsınız kızlar... nasıl gidiyor??
ben şimdi biraz spor yapayım geliyorum
sen valla spor falan maşallah ya. kim tutar artık seni. yap hayatım yap. yapda daha çok kilo ver. :lepi:

aradığınız diyet takım arkadaşına ulaşılamıyoo çünkü;
kendsi regl ağrıdan ölüyooo
miğren krizinde kafasını kopartma planları içinde
laf dnlemeyip tartıya çıktı bu sabah canı çok sıkkın
kadın olduğu için mutlu ama bu regl dönemlerinde aceba erkek olsam daha mı mutlu oldurdum diyoo :)

misafirlerim var, akşamları evde bilgisayarımda barbi bebek giydiriliyor yada odası düzenlenen çocuk oyunları oynanıyor benim pc ye yaklaşmam yasak iki tane cadı aynı anda bağırıyoo :)
deyzee elleme oyun oynuyoz :)))
canım üzüldüm hayatım.uamrım atlatmışsındır. bilirim o ağrıları. tartınında dengesi bozulmuştur :oklava: sen bakma ona ablası 2 gün sonra onunda birşeyi kalmaz. kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar:gitme:
kızlar ben bi türlü zayıflama ya adapte olamıyorum ya..psikolojim çok yıpranık..diyet yapamıyorum artık
canım biraz rahat bırak kendini. vücudun bi sakinleşsin,rahatlasın. sonra bol bol kilo verme öyküleri oluyarak tekrar adepte ol be bir diyet programı seçip tekrar başla. mesela haftada 3 gün + 3 gün olarak diyet yap arada 1 gün izin ver kendine çok sıkma.hatta yemek istediklerinden tat. yeni tadımlık ye. o zaman verdiğin kiloları almazsın. sen şimdi çok uzun süre diyet yapmam gerek diye sıkıyorsun kendini. bide böyle yap hayatım belki işe yarar.

adcım yeni işin hayırlı uğurlu olsun...tamam cnaım perşembeden yaparız bildirimleri:1hug:

canım işin hayırlı olsun sevindim senin adına...
cuma ben toparlayım diyeceğim ama biliyosun kontrolüm var iisimi perşembe akşmadan halledelim
kızlar çok teşekkürederim.inşallah kısa sürede alışırım.şuan biraz sakin gidiyor. dilerim daha hareketlenirim. bu arada gelen gidenden dolayı 15 dk lık yazıyı 1 saatte ancak yazdım. idare edin kızlar. sanırım bundan sonra böyle olacak.akşam evde nete girerim sandım ama oğlumla oynadıktan sonra koltukta uyuyakaldım. yorgunluklarımı üstümden atamadım. bu akşam gelmeye çalışıcam.hepinizi öpüyorum

bu arada polycim sanada çok teşekkürederim hayatım.
gülizgülüm sağolasın hayatım. ayrıca hayır çıkarılmıyorsun.seni 2 hafta boyunca izinli yazarız geldiğinde kaldığın kilodan devam edersin.merak etme hayatım.kesin gideceğin günü bildirirsin ona göre iznin başlar. öpüldünüz.

Back
X