Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın
yoğun ve yorucu bi haftasonundan sonra sabah sabah işe gelmek çok zor, gözlerim kapanıyor.
haftasonumu oğlumla uğraşarak ve o fırsat verdikte kış hazırlıkları yaparak geçitdim. bamyalarım, domatezlerim, biberlerim hazır. salçaları ve sosları zatem annemle yapmıştık allah iyi günlerde yemeyi nasip etsin. amin.
umarım çok kaynatmamışsınızdır bi geçmişede bakayım

yapcam tatlım şimdi başlıodum bakıim dedi topiğe :) leslie 2 mil+100 twist+50 mekik

HArikasın Banucum ..

iyi geceler hatunlaarr 2012-13 eğitim-öğretim yılı umarım hepimiz için hayırlı uğur olurrr :) seviorum siiziiii

NOT: sporumu yaptım: leslie 2 miles+50mekik+100 twist

Herkese güzel bir yıl olsun, takımın yarısı öğretmen bugün boş kalır buralar ..

Tamam canım.İlk sıra benim olsun bana gel ama temizlik bitti.Muhabbet eder gezeriz

Geleyim geleyim yoksa geçmez bu hafta ..

MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Kavrulmuş biber
Domates,peynir,zeytin

ÖĞLEN
Sütlü kahve
2 incir,3 kayısı kurusu

AKŞAM
Peynirli közlenmiş biber(1,5 biber)
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

Afiyet olsun Haticecim.

bu 10 kez merdiven inip çıkma 10 basamak mı değilse kaç basamak oluyor merak etitm.

Afiyet olsun da antep tava nasıl bir şey ?

Pek marifetli bizim takımın hatunları da ..

ölçülerimi de aldıydım paylaşiim :))
kol : 28
bel : 76
karın çevresi : 82
basen : 98
göğüs : 88
sırt : 80
üst bacak : 57
boy : 1.71
Wawww ortimin ölçülere bak süper. Basen için sana bisiklet lazim tatlım
haticecim mesaj sayılarımı da sana bildirdim!
bu hafta malesef boyun ağrımdan dolayı spor yapamadım !
haftaya inşallah nüksetmezse yapabilirim yaa (

görüşürüüüzz
Geçmiş olsun canım
Canım benim ailen bu konuda çok haklılar. Seni seven biri ilk önce okulunu bitirip, işini eline almanı beklerdi.Evlilik diye diretmezdi. Eğer evlenirsen hayatının hatasını yaparsın. Ben evlendiğim zaman okuldan yeni mezun olmuştum master yapacaktım. Sınavlarımı herşeyi vermiştim. Hatta okulda araştırma görevlisi olma ihtimalim %90 idi. Eşim okumamda sorun çıkardı. Masterımı yapamadım.Evlilik o kadar zor bir şeyki bir bayan için, emin ol evlendiğin anda o okulu bitiremeyeceksin. Onun için ne olur gözünü aç ve ilk önce okulunu bitir. Seni 2 sene bekleyemeyecek bir adam, evlendikten sonra da seni beklemeyebilir!!! Bi okulunu bitir canım, önüne daha farklı insanlarda çıkabilir yada senin hayat görüşün değişebilir. okulu bitirdiğinde evlendiğine pişman olabilirsin. (Not: Yıllar önce yapamadığım masterımı şimdi bu yıl yapıyorum, boşandıktan sonra)
Benim ailemin neden 2-3 sene sonra evlenin deme sebebini sormuştun. Benim babam polisti, ailesini ve kendisini araştırmışlar. Geçmişlerinde birtakım olaylar var (detayını veremicem, ben bu olayları boşandıktan sonra öğrendim benden gizlediler)ve ailesinin kültür ve okumuşluk düzeyi düşüktü (annem her zaman bana yol gösterebilecek kulturlu bir kayınvalidem olmasını isterdi ama olmadı).Bu kültür farklılığı benim evliliğim yıkılma sebeplerinden biriydi, eşim beni kendilerine benzetemediği için aldatmış. Bana aldatma nedenini böyle açıkladı.Neyse sen beni boşver canım ama abla nasihati olarak al, bak karşında yaşamış canlı bir örnek. Sevgiye her zaman saygım var ama sevgiden dolayı aklını köreltme, zeki bir kız gibi davran ve okulu bitir. sonra hala istiyorsan evlenirsin. O zaman sana kimse karışmaz

aklıma bişey geldi ya acaba sürekli olarak korse kullanmak göbüş ve simitleri şekle sokarmı?

hiç sanmıyorum canım, ayrıca devamlı kullanmak çok sıkıcı olur

afiyet olsun, dışarıda yiyince malesef böyle oluyor. neyseki az yemişsin

afiyet olsun, lahmacunun üstüne tatlı mı?

afiyet olsun

bu tabloyu herhalde incelemişsinizdir, benim dikkatimi şöyle bişey çekti. mesala benim boyum kübradan uzun ve kilom az ama ölçülerim daha fazla. bu nasıl oluyor sizce. şişkoyum ama vücudum kof sanırım

merhaba aynur seninle tanışamamıştık, ben başak 28 yaşındayım memurum. menülerini daha açık yaz bence bu şekilde yorumlamak zor.

afiyet olsun, neyseki akşam kurtarmışsın

selam arkadaşlar nasılsınız.ben işte tatlı bi telaşın içindeyim hakkımda hayırlısı artık

hayırlısı olsun canım

malesef çalışan kadının haftasonu işi hiç bitmiyor sen bide çocuğun olsun o zaman göreceksin

afiyet olsun

afiyet olsun

MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Kavrulmuş biber
Domates,peynir,zeytin

ÖĞLEN
Sütlü kahve
2 incir,3 kayısı kurusu

AKŞAM
Peynirli közlenmiş biber(1,5 biber)
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

afiyet olsun

afiyet olsun

Gunaydinlaar

Oncelikle herkese guzel hayirli bir hafta diliyorumm

yaso naber nasil gecti haftasonun eglenebildiniz mi kizcenle

hilal cim merdiven basamaklarini sormussun ama saymadim desemsuandada useniyorum sayar snra eklerim snn icin 10 basamaktan fazla olmasi lazim
on kez inip cikiyorum canim set halinde .. bilmem faydasi oluyor mudur ama harekettir mantigiyla iste ....

dünkü menüm
sabah
yarım porsiyon patatesli börek
1 dilim ekmek
bal
çay

öğlen
yarım armut
1 aktivya kahvaltı zamanı
4-5 küçük galeta

akşam (dışarıdaydık en az hasarla atlatmaya çalıştım)
6 tane köfte
1 parça ekmek
domates biber
2 patates
ayran

dün ilginç bi şekilde az su içtim yani benim azım 2,5 lt spor yok.

Erkek arkadaşım hiç bir şekilde şimdi olacak olmazsa biter şeklinde kurmuyor cümlelerini zaten ama oturup konuştuğumuzda gerçekten çok uzun geliyor 2 yıl, ben bırakmaya kalksam okulu o bıraktırmayacak bir insan, Allah korusun ama benim işim tehlikeli bir iş tut ki bana bir şey oldu senin o okulu bitirmen gerekli mantığında.
Zor olabilir gerçekten ama bir şekilde bitireceğim okulu kararlıyım.

Kültür farkı ne kadar zor gerçekten, hele kayınvalide oğlunun üstünde çok etkiliyse olaylar oradan patlak veriyor, ne kadar da zeytinyağı modelinde bir açıklama yapmış.

bu tabloyu herhalde incelemişsinizdir, benim dikkatimi şöyle bişey çekti. mesala benim boyum kübradan uzun ve kilom az ama ölçülerim daha fazla. bu nasıl oluyor sizce. şişkoyum ama vücudum kof sanırım

Vücuttaki kas oranından kaynaklanıyor bu durum, 1 gr yağ 1 gr kasın 50 katı kadar hacime sahip, Kübranın da spor geçmişi olduğundan kas oranının fazla olduğunu düşünüyorum.

Teşekkür ederim meraklı beni aydınlattığın için

allah sağlıkla yemeği nasip etsin canım
Günaydııınnn ...

Günaydın Kızlar,

Yine kaynatmışta kaynatmışsınız. Ben bir geçmişi okuyayım döneceğim (kaç sayfa acaba )

günaydın fıstıklar

benim kas oranım düşük yani yağ oranım fazla bu durumda, saol canım banada mantıklı geldi

günaydınlar herkese iyi haftalar dilerim.bugün işe başlayan öğretmen arkadaşlarım kolay gelsin hepinize.yeni bir sistem aksaklıkları gidermek zor olmaz umarım.

afiyet olsun.hasar yok bence

Mesaj yazdıkça motivasyonun artar canım

HAftasonu çok aktif değildi zor olmaz, nasıldı güzel miydi tatilin?

Kızım yanımda olurda güzel olmaz mı haftasonu. Kızım beni çok özlemiş bende onu çok özledim. Ama annem için onun sağlığı için bir süre için ayrılığa katlanmamız gerekiyor.

Son düzenleme:
cumartebi menüm

sabah 11:00 gibi

omlet
domates salatalık
1dilim ekmek
peynir

ara

bir avuç üzüm

akşam

taze fasülye bol salata

pazar menüm

sabah

kıymalı yumurta
1 dilim ekmek

ara
1 armut

öğlen

ızgara tavuk

akşam
bir kase yoğurt yedim kendimi aç hissetmiyordum

haticecim bizim sorunlarımızın başlıca sesebi onlar zaten ve eşimin ailesine olan düşkünlüğü.

sağolun kızlar umarım herşey daha güzel olur

afiyet olsun canım

cumartesi ile ilgilli bişey anlatmak istiyorum.arkadaşlarla buluştuk demiştim daha önce.kızlardan biri beni 8 ay önce görmüştü.cumartesi yanına gittiğimde ilk bana döndü.inanamıyorum ne kadar zayıflamışsın,tanıyamadım dedi.o sırada eşi geldi,yengeye sor bakalım doğumdan sonra nasıl bu kadar kilo vermiş,ne dieti yapmış dedi.(kız hamile.)nasıl mutlu oldum anlatamam.resmen ayaklarım yerden kesildi.mutluluktan uçtum

Haftasonu süperdi, kızımla hopladık zıpladık, gezdik. Doya doya kudurduk, çıldırdık :))))))
Canım spor çok etkili bişey bu konuda.Etlerinin sıkılığı etkiler ölçülerini.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…