benim kas oranım düşük yani yağ oranım fazla bu durumda, saol canım banada mantıklı geldi
Mesaj yazdıkça motivasyonun artar canım
Kızım yanımda olurda güzel olmaz mı haftasonu. Kızım beni çok özlemiş bende onu çok özledim. Ama annem için onun sağlığı için bir süre için ayrılığa katlanmamız gerekiyor.
cumartebi menüm
sabah 11:00 gibi
omlet
domates salatalık
1dilim ekmek
peynir
ara
bir avuç üzüm
akşam
taze fasülye bol salata
pazar menüm
sabah
kıymalı yumurta
1 dilim ekmek
ara
1 armut
öğlen
ızgara tavuk
akşam
bir kase yoğurt yedim kendimi aç hissetmiyordum
cumartesi ile ilgilli bişey anlatmak istiyorum.arkadaşlarla buluştuk demiştim daha önce.kızlardan biri beni 8 ay önce görmüştü.cumartesi yanına gittiğimde ilk bana döndü.inanamıyorum ne kadar zayıflamışsın,tanıyamadım dedi.o sırada eşi geldi,yengeye sor bakalım doğumdan sonra nasıl bu kadar kilo vermiş,ne dieti yapmış dedi.(kız hamile.)nasıl mutlu oldum anlatamam.resmen ayaklarım yerden kesildi.mutluluktan uçtum
Bır sure gıremeycm ..
Hatıce kaptanım ozel mesaj attım ..
Ozur dılerm kızlar bazı sorunlarm var ... Izne ayrılcm ..
Kendınze ıyı bakın ..
Optm ...
kübracım bizi endişelendiriyorsun inş. kötü bişey yoktur. herşeyin en kısa zamanda yoluna girmesi dileğiyle.
,okudum paylaştımbenim hiç belim olmadı abla: o hep odundu
hayırdır kübra,neler oluyor:26:
Kübracım kendine dikkat et, allah kaldıramıyacağı yükü kimseye vermezmiş,dertleşmek istersen biz burdayız
Hehehhehe benim belim vardı ama hamilelikten önce yaklaşık 3 yıl önce. 3 yıldır topaç modunda yaşıyoruz
Tabi tek etken bu da değil, kemik yapısıyla falan da alakası var yine de spora ağırlık vererek kas oranın arttığında hem tartıdakinden daha zayıf gözükürsün hem de sonraasında kilo alman daha zor olur.
HAni hep şikayet ederiz ya erkekler yiyor yiyor neden çok kilo almıyorlar.
En büyük etki kas oranı, adamların vücudunun doğuştan bile bize göre kas oranı yüksek ve kas hücreleri çook daha fazla kalori harcıyor yağ hücrelerine göre.
Kaç yaşında kızın ?
Nedense hep oğlun var zannediyordum.
Çok güzel olmuş menün.
Ne kadar güzel bir mutluluk değil mi bu ?
Kübracım hayırdır umarım önemli bir şey değildir..
2 yaşında cadıloz, konuşmayada başladı tam sevilip mıncıklanma zamanı
Tabi tek etken bu da değil, kemik yapısıyla falan da alakası var yine de spora ağırlık vererek kas oranın arttığında hem tartıdakinden daha zayıf gözükürsün hem de sonraasında kilo alman daha zor olur.
HAni hep şikayet ederiz ya erkekler yiyor yiyor neden çok kilo almıyorlar.
En büyük etki kas oranı, adamların vücudunun doğuştan bile bize göre kas oranı yüksek ve kas hücreleri çook daha fazla kalori harcıyor yağ hücrelerine göre.
Kaç yaşında kızın ?
Nedense hep oğlun var zannediyordum.
Çok güzel olmuş menün.
Ne kadar güzel bir mutluluk değil mi bu ?
Kübracım hayırdır umarım önemli bir şey değildir..
Bizde seni seviyoruz Kübracım, umarım çabucak çözer geri dönersin aramızaKendımle ılgılı sorunlarım var ..
Buraya yazabılecegım turden degıl ..
Hatalarımdan kaynaklanıyor ..
Dertlesmekle cozum bulunacak bırsey olsa keske ..
Umarm zamanla duzelr hayatım ...
Buraya gıremeycgmden ızıne ayrılmak ıstedm sızlerı cok sevıyorum ve cok ozleyecm
Kendımle ılgılı sorunlarım var ..
Buraya gıremeycgmden ızıne ayrılmak ıstedm sızlerı cok sevıyorum ve cok ozleyecm
2 yaşında cadıloz, konuşmayada başladı tam sevilip mıncıklanma zamanı
Bizde seni seviyoruz Kübracım, umarım çabucak çözer geri dönersin aramıza
İnşallah bir an önce çözümlersin KÜbra'cım , hatalar insanlar için var lütfen çok sıkma kendini ..
Amanınn, deme ya
Nerede Eskişehirde gideyim alayım ben
Özellikle bu yaşlarda kız çocukları bir başka tatlı geliyor bana, sanki kendilerini sevdirmeyi daha bir beceriyorlar.
Birde çok bilmiş ve kokoşuz ki sormaiki inatçı keçi köprüde karşılaşmış şarkısını bizim için yazmışlar
sanırım bu dönem bütün kız çocukları kokoş oluyorbaş edemeyen çok insan var çevremde
aynen canim kachafta oldu basliyali atesle uykusuzluklar gelir sandim 3 hafta oldu..tum belirtiler devam ama dis yok ortada:/Allah yardımcın olsun.ya ben bu diş meselesine uyuzum.halaaaaaaaaaaaaa 2 dişimiz var.ağlıyoruz ,sızlıyoruz,ateşimiz çıkıyor ama diş çıkmıyor.
Bende diş çıkarma olduğunda keşke onun yerine bana ağrı ateş olsada o rahat rahat uyusa gülüp oynasa diyorum.
Bır sure gıremeycm ..
Kendınze ıyı bakın ..
Optm ...
Dondurma masum bir kaçamak olmuş :))) tamam senin menülere bişey demeyiz
Ahh yazık kıyamam ben ona. Bu diş jelleri var ya ağrı kesici kaşıntı azaltıcı onlardan sürsen baya rahatlatıp uyutuyo minik kuşları
tam tersi canim...daha cok dikkat edin menulerimeeee..bugun begenilmiycek menum kesin biliyorumda...sadece bugun:) cunku bu sefer farkindayim herseyin sebeblerin ve sonuclarinin..o yuzden yardim ediiiiiiinnnnn cumaya sag salim cikayim :)
canim jel fln hic fayda etmiyor ,,dokundurmuyorda zaten
Menüm :
Sabah :
2 dilim kepek ekmeğiyle beyz peynrli tost.
ara
2 domates ( en organiğinden )
Ögle :
3 kaşık sebzeli yemek
ayran
Akşam :
1 kase yoğurt
3 kaşık antep tava az yağlı..
Spor yok .
Su : 2.5 geçmiştr
günaydınlar herkese iyi haftalar dilerim.bugün işe başlayan öğretmen arkadaşlarım kolay gelsin hepinize.yeni bir sistem aksaklıkları gidermek zor olmaz umarım.
uzun aradan sonra yeşil çay içiyorum
cumartesi ile ilgilli bişey anlatmak istiyorum.arkadaşlarla buluştuk demiştim daha önce.kızlardan biri beni 8 ay önce görmüştü.cumartesi yanına gittiğimde ilk bana döndü.inanamıyorum ne kadar zayıflamışsın,tanıyamadım dedi.o sırada eşi geldi,yengeye sor bakalım doğumdan sonra nasıl bu kadar kilo vermiş,ne dieti yapmış dedi.(kız hamile.)nasıl mutlu oldum anlatamam.resmen ayaklarım yerden kesildi.mutluluktan uçtum
bebegim 4 dis birden cikariyor geceleri uykusuzum..resmen uyur gezer modundayim..
Bır sure gıremeycm ..
Kendınze ıyı bakın ..
Optm ...
Bugunki menum
sbh ;2bardak su
oglen ; 1 dilim kepekli ekmek, 1 kase corba
ara susamli kreker
akwam; biraz abartdim yogurt, et
spor yapmaya halim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?