Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benim kas oranım düşük yani yağ oranım fazla bu durumda, saol canım banada mantıklı geldi

Tabi tek etken bu da değil, kemik yapısıyla falan da alakası var yine de spora ağırlık vererek kas oranın arttığında hem tartıdakinden daha zayıf gözükürsün hem de sonraasında kilo alman daha zor olur.
HAni hep şikayet ederiz ya erkekler yiyor yiyor neden çok kilo almıyorlar.
En büyük etki kas oranı, adamların vücudunun doğuştan bile bize göre kas oranı yüksek ve kas hücreleri çook daha fazla kalori harcıyor yağ hücrelerine göre.

Kaç yaşında kızın ?
Nedense hep oğlun var zannediyordum.

Çok güzel olmuş menün.

Ne kadar güzel bir mutluluk değil mi bu ?

Bır sure gıremeycm ..
Hatıce kaptanım ozel mesaj attım ..

Ozur dılerm kızlar bazı sorunlarm var ... Izne ayrılcm ..
Kendınze ıyı bakın ..
Optm ...

Kübracım hayırdır umarım önemli bir şey değildir..

kübracım bizi endişelendiriyorsun inş. kötü bişey yoktur. herşeyin en kısa zamanda yoluna girmesi dileğiyle.

,okudum paylaştımbenim hiç belim olmadı abla:o hep odundu

hayırdır kübra,neler oluyor:26:

Kendımle ılgılı sorunlarım var ..
Buraya yazabılecegım turden degıl ..
Hatalarımdan kaynaklanıyor ..
Dertlesmekle cozum bulunacak bırsey olsa keske ..

Umarm zamanla duzelr hayatım ...

Buraya gıremeycgmden ızıne ayrılmak ıstedm sızlerı cok sevıyorum ve cok ozleyecm

2 yaşında cadıloz, konuşmayada başladı tam sevilip mıncıklanma zamanı
Bizde seni seviyoruz Kübracım, umarım çabucak çözer geri dönersin aramıza

İnşallah bir an önce çözümlersin KÜbra'cım , hatalar insanlar için var lütfen çok sıkma kendini ..

2 yaşında cadıloz, konuşmayada başladı tam sevilip mıncıklanma zamanı

Bizde seni seviyoruz Kübracım, umarım çabucak çözer geri dönersin aramıza

Amanınn, deme ya
Nerede Eskişehirde gideyim alayım ben
Özellikle bu yaşlarda kız çocukları bir başka tatlı geliyor bana, sanki kendilerini sevdirmeyi daha bir beceriyorlar.

canım umarım kısa zamanda çözersin sorunlarını, kendine dikkat et

Birde çok bilmiş ve kokoşuz ki sorma iki inatçı keçi köprüde karşılaşmış şarkısını bizim için yazmışlar

Merhaba arkadaşlar.Geç geldim ve ne yazık ki çıkacağım.Arkadaşları pizza yemeğe çağırdım ve pizza yapacağım.Geç giderler.Uğramaya çalışırım.Sizi çok öpüyorum.Görüşürüz

Allah yardımcın olsun.ya ben bu diş meselesine uyuzum.halaaaaaaaaaaaaa 2 dişimiz var.ağlıyoruz ,sızlıyoruz,ateşimiz çıkıyor ama diş çıkmıyor.
aynen canim kachafta oldu basliyali atesle uykusuzluklar gelir sandim 3 hafta oldu..tum belirtiler devam ama dis yok ortada:/

Bende diş çıkarma olduğunda keşke onun yerine bana ağrı ateş olsada o rahat rahat uyusa gülüp oynasa diyorum.

evet cok uzuluyorum ama elden birsey gelmiyor

Bır sure gıremeycm ..

Kendınze ıyı bakın ..
Optm ...

kübracim sikintiliydin evet,ne guzel atlatmistin..bazen insanin sorunlarinin cözümü kendindedir ..haklisin.. ama burda bizimle iki lakirti arada keyfini yerine getirmezmiydi yada sana cözmek konusunda yardimci olmazmiydi..izine ayrilmasan:26: herturlu kaprise ,surata raziyiz yani ben raziyim

tam tersi canim...daha cok dikkat edin menulerimeeee..bugun begenilmiycek menum kesin biliyorumda...sadece bugun:) cunku bu sefer farkindayim herseyin sebeblerin ve sonuclarinin..o yuzden yardim ediiiiiiinnnnn cumaya sag salim cikayim :)

canim jel fln hic fayda etmiyor ,,dokundurmuyorda zaten

Ben emziğine yada oyuncağına sürüyordum onu ısırken yada ağzında oynatırken etki ediyordu

Bugunki menum

sbh ;2bardak su

oglen ; 1 dilim kepekli ekmek, 1 kase corba

ara susamli kreker

akwam; biraz abartdim yogurt, et

spor yapmaya halim yok

afiyet olsun:)

günaydınlar herkese iyi haftalar dilerim.bugün işe başlayan öğretmen arkadaşlarım kolay gelsin hepinize.yeni bir sistem aksaklıkları gidermek zor olmaz umarım.

tewekkurler

uzun aradan sonra yeşil çay içiyorum

tebrik ediyorum:)

kilolu bir insan en mutlu an:)

bebegim 4 dis birden cikariyor geceleri uykusuzum..resmen uyur gezer modundayim..

Allah yardimcin olsun...

Bır sure gıremeycm ..
Kendınze ıyı bakın ..
Optm ...

Allah yardimcin olsun... inwallah kisa bir zaamanda yeniden aramiza katilirsin

Bugunki menum

sbh ;2bardak su

oglen ; 1 dilim kepekli ekmek, 1 kase corba

ara susamli kreker

akwam; biraz abartdim yogurt, et

spor yapmaya halim yok

yine olmamış aynur be :S hani kahvaltıyı sağlam yapsaydın ya bari. cidden menülerin çok sağlıksız, sen kas topmalayı bırak olanları da eritirsin bu gidişle demedi deme

ooyyyyyyyyy bugünüm cidden güzeldi. iki sınıfa derse girdim ve şimdilik öğrencilerimi sevdim. imam hatip lisesinde olduğundan dersler haremlik selamlık. bugün erkeklerin sınıfına dersim vardı. hem anadolu hem de düz var okulda. sadece 10ların dersine gircem. anadolu kısmındakiler cin gibiydi. ilk dersten bir sorular soruolar sormayın gitsin neye uğradığımı şaşırdımmm anladım ki daha 80 fırın ekmek yemem lazım, gerçi rejimdeyim deeee sınıflar 10-15 kişilik bu arada, mis gibiydi bağırmama falan gerek kalmıo ohh tam ihtiyacım olan şeyy çok eğlendim bi de, öğretmenlik güzel şeymiş. fikrim değişebilir kpss konusunda, çalışabilirim, hazırlanabilirim. şu an karışığım, sizden de fikir alıim??

ünide akademisyen olmak istiyorum ama evlenmeyi planlayan bir bayan için cidden zor olduğunu düşünüyorum. devlette öğretmenlikse çok zor bişe değil, üniyle mukayese edilince. hocalarım akıl verin banaaa

şimdi menüye gelelim. okulun sevdiğim bir yanı da yemekhanesi olması ve öğretmenlere ücretsiz yemek çıkarıo olmalarıydı. 4 tabak yemek var. kafam uyanları, diyetimi bozmucakları almayı planlıorum, nitekim bgn de öle yaptım :)

Kahvaltı: 1 kepek ekmekli kaşarlı tost, yrm brdk çay

Ara: 5-6 çubuk kraker

Öğle: 1 kase çorba, 3 kaşık et döner, 4 ince patates kızartması, 1 brdk ayran

Akşam: 1 fırında tavuk budu, yarım fırında patates, 3 köfte, 1 brdk ayran

Su: 2,5 lt

NOT: patateslerin fazla olduğunun ve bir öğünde beyaz ve kırmızı etleri karıştırdığımın farkındayım, ama bgn menüler böle denk geldi maalesef

SPOR: leslie 2 miles+100 twist+50 mekik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…