Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Öncelikle tutku olmamış.Lavaş arası döner yediğin için akşamı sanırım dengelemek istiyorsun ama akşam en azından 1 kase yoğurt yemeye çalış.Yoksa gece çok acıkırsın.
Bu arada dün mesajların kime atılacağına dair listeyi paylaştım.İstersen onu kaydet. Gece 00:00 dan diğer gece 00:00 a kadar kaç mesaj yazdıysan mesaj sayısını listeeki o tarihli kişeye atman gerekiyor.

afiyet olsun:))

afiyet olsun:) kacamagi yazdim:) patatesli perawki:) ama ben bu menuyla iyiyim. ben en cok akwam acikirim onda da bi wey yememek icin kendimi zor tutuyorum. birazcik yiyen kimi karnim wiwiyo rahatsiz oluyorum.

zaten yagurt yesem yemsem gece cok acikiyorum ok tarihi okuyub bulurum listeyi

kolay gelsin:)))))))))))

taş çatlasın 1400 kalori şekerimafiyet olsun.

kolay gelsin hatice.aynen yaşadıklarını yaşadım.çok yoruldum bende.11 kilo domatesten sos yaptım.8.5 şişe oldu.bir 6-7 kilo daha alsam yetecek sanırım.

bacım olmamış böyle.gece mutlaka acıkacaksın.çok geç saat olmadan sebze yemeği,yoğurt falan ye bence.sizin klavyelerde s yok mu?merak ettim

menüm
öğle:3 dilim kepek ekmek
melemen
közlenmiş patlıcan
peynir
zeytin

ara:salatalık

akşam:bir tabak etli patates yemeği
2 kaşık yoğurt
2 dilim kepekli ekmek

su:yatıncaya kadar 2yi tamamlarım inşallah.
spor:sabahtan beri oturmadım.gece fırsatım olursa yapacağım.

tutkulu sabahlar, lavaşlı öğlenleerr tatlım hadi lavaş dönerine bişe demiorum da o kahvaltı ne öle :S ayrıca akşam da en olmadı bir bardak süt içmelisin ya da bir kase yoğurt yemelisin. hatta çorba içsen daha makbule geçeerr

afiyet olsun canımmm

artik burda saat 9. bu saatdan sonra ne yeyim? saat 7den sonra bir wey yememeye caliwiyorum:)) eve de saat 7gibi geldim. 3 tane kucucuk masum tutku:)

Kahvaltı: kepek ekmeğine peynirli tost, 1 brdk çay

Ara: 1 armut

Öğle: 1 tabak kıymalı, kepekli makarna (zeytinyağ ile), 1 brdk ayran

Akşam: 1 kase sütlü nesfit

Ara: 1 armut

Su: 3.5 lt

SPOR: yapıp yapmama arasında kararsızım :18::18:

afiyet olsun:)))) bence yap:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…