Öncelikle tutku olmamış.Lavaş arası döner yediğin için akşamı sanırım dengelemek istiyorsun ama akşam en azından 1 kase yoğurt yemeye çalış.Yoksa gece çok acıkırsın.how bulduk arkadawlar. bugun bende cok yoruldum sabahdan aliwveriwdeyim tam 7saatdi geziyorum((((
sabah; 3tane tutku:)
oglen ; lavaw arasi doner,ayran
akwam hic bir wey yemiyecem. cok yorgunum hemde acikmadim.
kizlar bugun kola icmemek icin kendimi zor sakladim .
akwam saat 10-11 gibi mutlaka sporumu yapicam. leslie 2mile
Ay bugun fazla kacirdim ben yedik snrada pisman oluyor ki insan:26:
Kahvalti ONCEsi
yarim bardak sut
kucuk bi dilim ananas
kahvalti
yarim simit
yarim domates
4 s zeytin
Ara niyetine diyelim
2 dilim etimek tatlisi :2: (mm cok guzel olmustu ama)
Oglen
1 kase mercimek corbasi
2 tavuk kofte yarim kanat
yarimca simit
ara
iki kasik yogurt yerim artikin (daha yapmadim)
aksam
3 kasik yogurt
Yarim dilim ananas
bugun kac kalori aldiysam cok merak ediyorum
sIVI HERzamanki gibi olur ..
Hu huuu kimse yok muuu
bu arada iki dilim etimek tatlimi yidim benenfes olmustu ayyyy ama bu hafta sifir kacamakla devam edicem soz
birde 53 e dusunceeeee kisiiiiirrr partisihele bi o gunleri gorelim de
ee siz neler yapiosunuz kizlaaaar
aynur bu arada menun hic olmamis bacim o ne kus kadar hem kacamagin neydi ki merak ettik grubcana :44:
Ayy Azerbaycan mı ?
Ben de çok istiyorum görmeyi, o dili o kadar mı güzel olur bazen azeri kanalları açıp izliyorum da resmen mest oluyorum.
Ben de geleyim miii
gel gel:))
O ne güzel bir tablo olmuş öyle de o 36 tam sopalık olmamış mı sizce de
bence de sopalik olmuw:)))
Kaçamak yaptım çok güzelmiş ne olduğunu da söylemiyor
Öncelikle tutku olmamış.Lavaş arası döner yediğin için akşamı sanırım dengelemek istiyorsun ama akşam en azından 1 kase yoğurt yemeye çalış.Yoksa gece çok acıkırsın.
Bu arada dün mesajların kime atılacağına dair listeyi paylaştım.İstersen onu kaydet. Gece 00:00 dan diğer gece 00:00 a kadar kaç mesaj yazdıysan mesaj sayısını listeeki o tarihli kişeye atman gerekiyor.
Çok yoruldum ben ya bana yardıma gelecek birileri yok mu:44:
Kahvaltı ardından evi baştan aşağıya süpürdüm sildim.Lavabolar toz alma derken çok yoruldum.Arada biber közleyip soyduk.Konserveyi yapacağım.Ayrıca patlıcan ve domateste almıştım onları nasıl yapsam diye düşünüyorum.Arada 4 makine 2si öğrencilerin sıra örtüsü çamaşır yıkandı asıldı.Şimdide konserveleri yapıp ütü yapmalıyım.Sonra duş vs.OFFFFF. Bu yaptıkları mı spordan sayar mısınız??
taş çatlasın 1400 kalori şekerimAy bugun fazla kacirdim ben yedik snrada pisman oluyor ki insan:26:
Kahvalti ONCEsi
yarim bardak sut
kucuk bi dilim ananas
kahvalti
yarim simit
yarim domates
4 s zeytin
Ara niyetine diyelim
2 dilim etimek tatlisi :2: (mm cok guzel olmustu ama)
Oglen
1 kase mercimek corbasi
2 tavuk kofte yarim kanat
yarimca simit
ara
iki kasik yogurt yerim artikin (daha yapmadim)
aksam
3 kasik yogurt
Yarim dilim ananas
bugun kac kalori aldiysam cok merak ediyorum
sIVI HERzamanki gibi olur ..
kolay gelsin hatice.aynen yaşadıklarını yaşadım.çok yoruldum bende.11 kilo domatesten sos yaptım.8.5 şişe oldu.bir 6-7 kilo daha alsam yetecek sanırım.Çok yoruldum ben ya bana yardıma gelecek birileri yok mu:44:
Kahvaltı ardından evi baştan aşağıya süpürdüm sildim.Lavabolar toz alma derken çok yoruldum.Arada biber közleyip soyduk.Konserveyi yapacağım.Ayrıca patlıcan ve domateste almıştım onları nasıl yapsam diye düşünüyorum.Arada 4 makine 2si öğrencilerin sıra örtüsü çamaşır yıkandı asıldı.Şimdide konserveleri yapıp ütü yapmalıyım.Sonra duş vs.OFFFFF. Bu yaptıkları mı spordan sayar mısınız??
bacım olmamış böyle.gece mutlaka acıkacaksın.çok geç saat olmadan sebze yemeği,yoğurt falan ye bence.sizin klavyelerde s yok mu?merak ettimhow bulduk arkadawlar. bugun bende cok yoruldum sabahdan aliwveriwdeyim tam 7saatdi geziyorum((((
how bulduk arkadawlar. bugun bende cok yoruldum sabahdan aliwveriwdeyim tam 7saatdi geziyorum((((
menüm
öğle:3 dilim kepek ekmek
melemen
közlenmiş patlıcan
peynir
zeytin
ara:salatalık
akşam:bir tabak etli patates yemeği
2 kaşık yoğurt
2 dilim kepekli ekmek
su:yatıncaya kadar 2yi tamamlarım inşallah.
spor:sabahtan beri oturmadım.gece fırsatım olursa yapacağım.
bacım olmamış böyle.gece mutlaka acıkacaksın.çok geç saat olmadan sebze yemeği,yoğurt falan ye bence.sizin klavyelerde s yok mu?merak ettim
tutkulu sabahlar, lavaşlı öğlenleerrtatlım hadi lavaş dönerine bişe demiorum da o kahvaltı ne öle :S ayrıca akşam da en olmadı bir bardak süt içmelisin ya da bir kase yoğurt yemelisin. hatta çorba içsen daha makbule geçeerr
var) böyle yazmak biraz zor alışmışım böyle yazmaya)))) bak gördümmü var)))
teşekkür ederim çok mutlu oldum
ufff yarin okullar acilsin istemiyorum. zaman 3 ay geriye aksin:)))) sihirli annnemdeki gibi:)
Ayy Azerbaycan mı ?
Ben de çok istiyorum görmeyi, o dili o kadar mı güzel olur bazen azeri kanalları açıp izliyorum da resmen mest oluyorum.
[[/I]
canım öğretmen miydin sen deee?
Kahvaltı: kepek ekmeğine peynirli tost, 1 brdk çay
Ara: 1 armut
Öğle: 1 tabak kıymalı, kepekli makarna (zeytinyağ ile), 1 brdk ayran
Akşam: 1 kase sütlü nesfit
Ara: 1 armut
Su: 3.5 lt
SPOR: yapıp yapmama arasında kararsızım :18::18:
evet:))))))))))))))))))))))))))))))))
branşın nee tatlımm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?