Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yine olmamış aynur be :S hani kahvaltıyı sağlam yapsaydın ya bari. cidden menülerin çok sağlıksız, sen kas topmalayı bırak olanları da eritirsin bu gidişle demedi deme

ben evde olmuyorum o yuzden sagliksiz besleniyorum biliyorum sbh hic iwtahim olmuyor

bence de ogretmenlik guzel bi meslek . heleki kucucuk cocuklarla caliwmakayri bi zevk veriyor insana. cok zor bir meslek ve maaw cok az. ben o yuzden ikinci tahsilimi iktisat sectim. universitede akadenisyen olmak da iyi bence duwunme hayata gecir:)

gunum yogun gecti fazla giremedim bugun siz neler yaptiniz bakayim ??
banus ilk gun guzel gecms ne guzel sevindim snn adina ins hep booole olur beybi..

kubra nen var cnm ya snn icin zor olmayacaksa uzaklasmasan burdan hem motive olursun belki kafanda dagilir biraz??
sorunun ne bilmiyorm ama umarim bian once cozersin ..

aynyr menunu hic mi hic begenmedim cnm diyetisyene mi gidiyordun doktora mi tam hatirlayamadim ama diyetisyene gidiyorsan eger bu menulerin
sagliksiz oldugunu soylemiyor mu sana bu sekilde kas yapmak yerine varolani da eritirsin haberin ola...

hatice cim pizza yapiorsun demek sanirim yemezsin yapip yememekte zor olsa gerek ..

daha gitmiyorum. diyetisyen diyildi. o da soyluyordu ama napiyim ben bi listeye uyarak yawayamiyorum. nacak bu kadari oluyo. vaktim yok doktora gitmeye en azi 3saatimi alirdi. sbh spor salonuna yazilicam bakalim bunu nasil yarim birakmirim inwallah

Yine tatli krizie girdm ben bugun regl olmusum ve iki dilim etimek tatlimdan yedim yineee napam ben kendimi nerelere atam
kilo yapmayacak diye inandiriyorum kendimi yapmaz dimi sizcede

Neyse geleyim menume..

Kahwalti
2 dilim kizarmis kepekli ekmek
biraz surme light peynir
iki kasik menemen
4 zeytin ve hindiba

Ara
yarim nektarin
BIr yesil elma

Oglen
2 kasik bezelyeli pirinc pilavi
Patlican kebabi (uc dilim patlican iki kofte)
salata

Ara
Iki etimekkkkk tatlisi
bir sutsuz kahve

Aksam
yarim kase yogurttt

Su 2 lt
Yesilc ay 2 fincan

Sporr

1 saat 15 dk yuruyus
10*2 set merdiven inip cikma
gobek ve yan bolge egzersizi
shaking waist 10 dk
5 dk yan bolge egzersizi

ins yuruyusle tatlilari birazda olsa yakmisimdir

Son düzenleme:

o kadarcik patatesten bisi olmaz nefsini koreltmissin, afiyet olsun cnm

ay gozlerimi zor acik tutuyorum sporda yappmadim bugun cok kotu bi kizim dimi ?

bu kadarcik yemeyle spor icin enerjin olcani sanmiyorum ben :44:
menulerini biraz daha saglam tutarsan kendini daha dinc hissedeceksindir aynur cum ..

kızlar spor yaparım diye yazdım ama şu an hiç halim yok maalesef. vurup kafayı yatıcam, acayip yoruldum. bu tempoya alıştıktan sonra başlıcam sanırım spora. bu da bikaç gün sürer die düşünüorum. iyi geceler hepinizee. öpüorummm mesaj sayılarınızı da bekliyorumm

bir suru sey yazmistim aynura menusunden dolayi kizarken:))) vakit dolmus cikmisim giris yaparken silindi hepsi

banucum sevindim coksey yazmistim aslinda...meslekte ilk gunun mu?
trde okullarin yeni acilmis olmasina inanamiyorum ...biz 1 aydir gidiyoruz ve daha gec tatile girdik..sinir oluyorum buduruma

menunde olmus canim..bilsekte bazen öyle denk gelebiliyor...bilip genel anlamda dikkat etsekte iyi bence

gönülcum menun cok guzel..aksam dengelemissin bence...bende bugun regl oldum..ve bende tatli yedim :))ama haftanin kacamagi sayiyorum..ve bi daha olmiycak söz veriyorum cumaya bi fazlalik olursa cok uzulucem cunku

benimmenum kotuydu biraz(

sabah
yarim muz,2 erik, yarim buyuk nektarin

ara dondurma

ögle
2yk pilav, 2 balik fileto firinda

aksam
3 yemek kasigitaze fasulye

spor
60 dk yürüyüs

Bugunki menum

sbh ;2bardak su

oglen ; 1 dilim kepekli ekmek, 1 kase corba

ara susamli kreker

akwam; biraz abartdim yogurt, et

spor yapmaya halim yok
kahvaltı olmayan menü olurmu canım hiç.sağlıklı menüler oluşturmazsan kızlarında dediği gibi kalan kaslarında eriyecek haberin olsun.

hayrılı olsun banu.ben 8 yıl çalıştım.2 yıl ara verdim.başlarken çok idealisttim.sonra idareciler,öğretmenler beni çileden çıkardı.ders anlatmayı seviyorum ama milli eğitimin öğretmenden nefret eden yaklaşımı,halkın öğretmene bakışı.açıkçası mezuniyetime dönebilseydim akademisyenliği tercih ederdim.ben yoruldum,usandım.başka şansım olsa bir saniye kalmaz istifa ederdim.aklıma her geldiğinde elim kırılsaydıda eğitim fakültesi yazmasaydım diyorum.
afiyet olsun.okadar koşuşturmacada erimiştir onlar.

afiyet olsun.etimekler bitmedimi hala

menüm
sabah:1.5 dilim kepek ekmek
2 yumurta
domates
az peynir
5 zeytin

ara:1 nektar

öğle:1 kase yayla çorbası,1 şeftali

ara:2 ceviz,6 badem

akşam:1 kase şehriyeli tavuk çorbası
3 kaşık zeytin yağlı bamya
2 dilim kepek ekmek

su:2 litre
spor:60 dakika leslie 5 mile
5 kiloluk 2 ağırlıkla
60 kez yana eğilme
20 kez öne eğilme
50 kez twist(sağa sola dönme)

selam arkadaşlar 1.5 saatlik çocuk sallama sporumu yapıp geldim.oda basenleri büyütüyormuş ama olsun.

menüm

sabah

domates salatalık
peynir
5zeytin
2 dilim ekmek

öğle

tost yapıp götürdüm

ara

bir bardak süt

akşam

1 karnıyarık bir dilim ekmek

ekmek bugün çok oldu sanki.akşam karnıyarıkta olmadı yağlı çünkü.gerisi afiyet olsun

senin adına çok mutlu oldum canım ne güzel birşey.bende bugün doğumdan önce aldığım takım elbiseye girdim ne büyük mutluluk anlatamam
tebrik ederim bilgen.bugüne kadar sende gördüğüm en güzel menü bunlar.devamı gelir inşallah.

geçmiş olsun.annenin sağlıkla ilgili bir sorunu mu var?
teşekkür ederim canım inşallah bundan sonra daha düzgün olacak
bebegim 4 dis birden cikariyor geceleri uykusuzum..resmen uyur gezer modundayim..

geçmiş olsun canım.diş çıkarmak ne zor.benimkinler çıldırıyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…