yine olmamış aynur be :S hani kahvaltıyı sağlam yapsaydın ya bari. cidden menülerin çok sağlıksız, sen kas topmalayı bırak olanları da eritirsin bu gidişle demedi deme
ooyyyyyyyyy bugünüm cidden güzeldi. iki sınıfa derse girdim ve şimdilik öğrencilerimi sevdim. imam hatip lisesinde olduğundan dersler haremlik selamlık. bugün erkeklerin sınıfına dersim vardı. hem anadolu hem de düz var okulda. sadece 10ların dersine gircem. anadolu kısmındakiler cin gibiydi. ilk dersten bir sorular soruolar sormayın gitsinneye uğradığımı şaşırdımmm anladım ki daha 80 fırın ekmek yemem lazım, gerçi rejimdeyim deeee sınıflar 10-15 kişilik bu arada, mis gibiydi bağırmama falan gerek kalmıo ohh tam ihtiyacım olan şeyy çok eğlendim bi de, öğretmenlik güzel şeymiş. fikrim değişebilir kpss konusunda, çalışabilirim, hazırlanabilirim. şu an karışığım, sizden de fikir alıim??
ünide akademisyen olmak istiyorum ama evlenmeyi planlayan bir bayan için cidden zor olduğunu düşünüyorum. devlette öğretmenlikse çok zor bişe değil, üniyle mukayese edilince. hocalarım akıl verin banaaa
gunum yogun gecti fazla giremedim bugun siz neler yaptiniz bakayim ??
banus ilk gun guzel gecms ne guzel sevindim snn adina ins hep booole olur beybi..
kubra nen var cnm ya snn icin zor olmayacaksa uzaklasmasan burdan hem motive olursun belki kafanda dagilir biraz??
sorunun ne bilmiyorm ama umarim bian once cozersin ..
aynyr menunu hic mi hic begenmedim cnm diyetisyene mi gidiyordun doktora mi tam hatirlayamadim ama diyetisyene gidiyorsan eger bu menulerin
sagliksiz oldugunu soylemiyor mu sana bu sekilde kas yapmak yerine varolani da eritirsin haberin ola...
hatice cim pizza yapiorsun demek sanirim yemezsin yapip yememekte zor olsa gerek ..
şimdi menüye gelelim. okulun sevdiğim bir yanı da yemekhanesi olması ve öğretmenlere ücretsiz yemek çıkarıo olmalarıydı. 4 tabak yemek var. kafam uyanları, diyetimi bozmucakları almayı planlıorum, nitekim bgn de öle yaptım :)
Kahvaltı: 1 kepek ekmekli kaşarlı tost, yrm brdk çay
Ara: 5-6 çubuk kraker
Öğle: 1 kase çorba, 3 kaşık et döner, 4 ince patates kızartması, 1 brdk ayran
Akşam: 1 fırında tavuk budu, yarım fırında patates, 3 köfte, 1 brdk ayran
Su: 2,5 lt
NOT: patateslerin fazla olduğunun ve bir öğünde beyaz ve kırmızı etleri karıştırdığımın farkındayım, ama bgn menüler böle denk geldi maalesef
SPOR: leslie 2 miles+100 twist+50 mekik
ay gozlerimi zor acik tutuyorum sporda yappmadim buguncok kotu bi kizim dimi ?
kızlarr ben geldimmmmmmm geçmişi okuyup gelcemmm
kahvaltı olmayan menü olurmu canım hiç.sağlıklı menüler oluşturmazsan kızlarında dediği gibi kalan kaslarında eriyecek haberin olsun.Bugunki menum
sbh ;2bardak su
oglen ; 1 dilim kepekli ekmek, 1 kase corba
ara susamli kreker
akwam; biraz abartdim yogurt, et
spor yapmaya halim yok
hayrılı olsun banu.ben 8 yıl çalıştım.2 yıl ara verdim.başlarken çok idealisttim.sonra idareciler,öğretmenler beni çileden çıkardı.ders anlatmayı seviyorum ama milli eğitimin öğretmenden nefret eden yaklaşımı,halkın öğretmene bakışı.açıkçası mezuniyetime dönebilseydim akademisyenliği tercih ederdim.ben yoruldum,usandım.başka şansım olsa bir saniye kalmaz istifa ederdim.aklıma her geldiğinde elim kırılsaydıda eğitim fakültesi yazmasaydım diyorum.ooyyyyyyyyy bugünüm cidden güzeldi. iki sınıfa derse girdim ve şimdilik öğrencilerimi sevdim. imam hatip lisesinde olduğundan dersler haremlik selamlık. bugün erkeklerin sınıfına dersim vardı. hem anadolu hem de düz var okulda. sadece 10ların dersine gircem. anadolu kısmındakiler cin gibiydi. ilk dersten bir sorular soruolar sormayın gitsinneye uğradığımı şaşırdımmm anladım ki daha 80 fırın ekmek yemem lazım, gerçi rejimdeyim deeee sınıflar 10-15 kişilik bu arada, mis gibiydi bağırmama falan gerek kalmıo ohh tam ihtiyacım olan şeyy çok eğlendim bi de, öğretmenlik güzel şeymiş. fikrim değişebilir kpss konusunda, çalışabilirim, hazırlanabilirim. şu an karışığım, sizden de fikir alıim??
ünide akademisyen olmak istiyorum ama evlenmeyi planlayan bir bayan için cidden zor olduğunu düşünüyorum. devlette öğretmenlikse çok zor bişe değil, üniyle mukayese edilince. hocalarım akıl verin banaaa
afiyet olsun.okadar koşuşturmacada erimiştir onlar.şimdi menüye gelelim. okulun sevdiğim bir yanı da yemekhanesi olması ve öğretmenlere ücretsiz yemek çıkarıo olmalarıydı. 4 tabak yemek var. kafam uyanları, diyetimi bozmucakları almayı planlıorum, nitekim bgn de öle yaptım :)
Kahvaltı: 1 kepek ekmekli kaşarlı tost, yrm brdk çay
Ara: 5-6 çubuk kraker
Öğle: 1 kase çorba, 3 kaşık et döner, 4 ince patates kızartması, 1 brdk ayran
Akşam: 1 fırında tavuk budu, yarım fırında patates, 3 köfte, 1 brdk ayran
Su: 2,5 lt
NOT: patateslerin fazla olduğunun ve bir öğünde beyaz ve kırmızı etleri karıştırdığımın farkındayım, ama bgn menüler böle denk geldi maalesef
SPOR: leslie 2 miles+100 twist+50 mekik
afiyet olsun.etimekler bitmedimi halaYine tatli krizie girdm ben bugun regl olmusum ve iki dilim etimek tatlimdan yedim yineeenapam ben kendimi nerelere atam
kilo yapmayacak diye inandiriyorum kendimi yapmaz dimi sizcede
Neyse geleyim menume..
Kahwalti
2 dilim kizarmis kepekli ekmek
biraz surme light peynir
iki kasik menemen
4 zeytin ve hindiba
Ara
yarim nektarin
BIr yesil elma
Oglen
2 kasik bezelyeli pirinc pilavi
Patlican kebabi (uc dilim patlican iki kofte)
salata
Ara
Iki etimekkkkk tatlisi
bir sutsuz kahve
Aksam
yarim kase yogurttt
Su 2 lt
Yesilc ay 2 fincan
Sporr
1 saat 15 dk yuruyus
10*2 set merdiven inip cikma
gobek ve yan bolge egzersizi
shaking waist 10 dk
5 dk yan bolge egzersizi
ins yuruyusle tatlilari birazda olsa yakmisimdir
menünde dondurma harici bişey yok korkma ferhanımbenimmenum kotuydu biraz(
sabah
yarim muz,2 erik, yarim buyuk nektarin
ara dondurma
ögle
2yk pilav, 2 balik fileto firinda
aksam
3 yemek kasigitaze fasulye
spor
60 dk yürüyüs
senin adına çok mutlu oldum canım ne güzel birşey.bende bugün doğumdan önce aldığım takım elbiseye girdim ne büyük mutluluk anlatamamcumartesi ile ilgilli bişey anlatmak istiyorum.arkadaşlarla buluştuk demiştim daha önce.kızlardan biri beni 8 ay önce görmüştü.cumartesi yanına gittiğimde ilk bana döndü.inanamıyorum ne kadar zayıflamışsın,tanıyamadım dedi.o sırada eşi geldi,yengeye sor bakalım doğumdan sonra nasıl bu kadar kilo vermiş,ne dieti yapmış dedi.(kız hamile.)nasıl mutlu oldum anlatamam.resmen ayaklarım yerden kesildi.mutluluktan uçtum
teşekkür ederim canım inşallah bundan sonra daha düzgün olacaktebrik ederim bilgen.bugüne kadar sende gördüğüm en güzel menü bunlar.devamı gelir inşallah.
geçmiş olsun.annenin sağlıkla ilgili bir sorunu mu var?
bebegim 4 dis birden cikariyor geceleri uykusuzum..resmen uyur gezer modundayim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?