Zeynepcim ağırlıklar çok fazla. Bayanlara maksimum 2 kg veriyorlar spor salonlarında erkek görünüşlü kaslar olmasın diye.menümü yazıp öle gideyim
sabah:2 yumurta omlet
domates
1 kaşık lor
5 zeytin
2 dilim kepek ekmek
ara:yarım çay bardağı süt
öğle :1 kase çorba,2 kaşık kabak yemeği
ara:yarım bardak kefir,2 ceviz, badem
akşam:1 tabak patlıcam yemeği
cacık
1 dilim kepek ekmek
su:2 litre
spor:60 dakika leslie 5 mile
5 kiloluk 2 ağırlıkla
60 kez sağa sola dönüş
60 kez yanlara eğilme
20 kez öne eğilme
ağırlıklar mahvetti beni.heryerim ağrıyor.
Çıkmaaaaaa.Biz varıııızzzz.Bilmece sorayım sizde cavaplayın
Menünde çok güzel sporunda.Ayrıca Yasemin'e katılıyorum.O kadar ağırlık senin için çok.Kollarımı eriteyim derken iyice kas yaparsın ve kalın bir görüntü olmaya devam eder.menümü yazıp öle gideyim
domates
1 kaşık lor
5 zeytin
2 dilim kepek ekmek
ara:yarım bardak kefir,2 ceviz, 6 badem
cacık
1 dilim kepek ekmek
5 kiloluk 2 ağırlıkla
60 kez sağa sola dönüş
60 kez yanlara eğilme
20 kez öne eğilme
Yalnız çok bayat bilmece sorarım baştan söyleyeyim.Hatta eyyy iyyyyy diyebilirsinHaydi sor sorrr
Canım benim öncelikle iyi olduğana sevindimSelam Kızlar
Nasılsınız ?
Bugün Okula uğradım
Ders programımı aldım çok iğrenç hiç begenmedim :44:
Tüm derslerim 3.30da başlıo 21.15te bitiyor ama genelde hocalar erken bırakır 8.bucukta evde olrum :)
Ve cuma gününe ders koymamışlar mübarek gün diye..
Ayrıca kpss eğitim çalışmaya başladım 2 yılda ancak biter diye
kpss ye çalışmaya başlamak için doğru bir seçimmi sizce ?
çalışmak istyrm ama ne çalışsam o karışık öneriniz varmı yoksa eğitimle devam edeyimmi :)
Ayrıca bugün cubuk kraker yedim . 100 gramında 150 kalori yazıodu 46 gramdı kalorisi az diye düşündüm..
Ve sanırım ben iyiyim kafama takmayacm düşünmycm ... :44:
haklısın yaseminde ben kendime tek bir tane 2 kiloluk almışım.hangi akla hizmetseZeynepcim ağırlıklar çok fazla. Bayanlara maksimum 2 kg veriyorlar spor salonlarında erkek görünüşlü kaslar olmasın diye.
ders programın hayırlı olsun orti.neydi seni bu kadar üzen.anlat didikleriz beraber,kafan dağılır hatta darmadağın olurSelam Kızlar
Nasılsınız ?
Bugün Okula uğradım
Tüm derslerim 3.30da başlıo 21.15te bitiyor ama genelde hocalar erken bırakır 8.bucukta evde olrum :)
çalışmak istyrm ama ne çalışsam o karışık öneriniz varmı yoksa eğitimle devam edeyimmi :)
Ayrıca bugün cubuk kraker yedim . 100 gramında 150 kalori yazıodu 46 gramdı kalorisi az diye düşündüm..
Canım benim öncelikle iyi olduğana sevindimDers saatlerin geçmiş ama 2. öğretim ancak bu vakitlerde olur.Sen uygun birşekilde akşam yemeğini ayarlarsın.
KPSS ye çalışmaya başlamanada çok sevindim.Vakit ayırabildiğin kadar ayırıp çalış.Hatta bu yıl KPSS yede deneme amaçlı gir..Sadece eğitim bilimleri olmasın.Genel kültür,genel yetenek konularınada yavaş yavaç bakmaya başla ve bol bol soru çöz.Bu yılan itibaren geçmiş yıllara ait olan soruları al hepsini çöz yapamadıklarını gör ve o konulara çalış.Gelecek yıl okul bittiği gibi inşallah atanırsın.Ne güzel olur
haklısın yaseminde ben kendime tek bir tane 2 kiloluk almışım.hangi akla hizmetseeşiminkilerle çalışıyorum bende.
ders programın hayırlı olsun orti.neydi seni bu kadar üzen.anlat didikleriz beraber,kafan dağılır hatta darmadağın olur
kübra,haticeye tamamen katılıyorum.bişey daha ekliyeyim.bakanı dinledim geçen seneye alan sınavı gelecek dedi.bilgin olsun.
En iyisini yaparsın canım.Sorun herneyse kendini üzme.
Teşekkür ederim canım ..
Evet artık akşam yemeğini en uygun şekilde ayarlayacam inşallah ..
Bende aynı düşünce içerisindeyim . Bu yıl girecem sınava ve ayrıca alesede girecem ales puanı 2 yıl geçerli olduğu için ..
Alım sayımız yükselmişken ve puanımız 82,küsürata düşmüş inş bn mezun olana kadar öyle kalır bu fırsattan yararlanmak istiyorum ..
Çalışan başarır diye düşünüyorm emek harcayp ilk yılımda hemen başlamak istiyorum nasipse .. :)
Teşekkür ederim ortii
Orti anlatabileceğim birşey değil pek .. Cevremdeki kimseye söylemedm yaptığım bir hatanın başıma işler açması ile morelim çok bozuldu ..
Ama umruma gelmeyecek artık ..
Canım sen yinede Zeynep'in deiğini göz önüne al.Birkaç yıldır alan sınavı yapılacak deniyor ama icraat yok doğru.Ama bakan bu yıl ön hazırlığını yapmadan o kadar çok şey yaptı ki bunu da yapabilir gibi geliyor.Bir anda saçma sapan bir sınavla karşı karşıya gelirsen şaşırma.Ben hiç inanmıyorum buna ya ..
35 farklı alan varmış .. Mümkün olmayacak gibi geliyor ...
Lafta kalan çok şey var inş buda lafta kalır ..
En iyisini yaparsın canım.Sorun herneyse kendini üzme.
Canım sen yinede Zeynep'in deiğini göz önüne al.Birkaç yıldır alan sınavı yapılacak deniyor ama icraat yok doğru.Ama bakan bu yıl ön hazırlığını yapmadan o kadar çok şey yaptı ki bunu da yapabilir gibi geliyor.Bir anda saçma sapan bir sınavla karşı karşıya gelirsen şaşırma.
Ben akşam yemeğimi yemeye gidiyorumGörüşürüz
Yargı iyi.Genel yetenek genel kültürde ise güvender güzel.Banu bu yıl sınava girmişti sanırım.Güncel yayınları daha iyi biliyordur.O sana daha çok yardımcı olurYargının eğitim bilimleri setini aldım
iyi bir yayınmı sizce ?
Teşekkürler canım.Görüşürüz
Afiyet olsun canım
Yargı iyi.Genel yetenek genel kültürde ise güvender güzel.Banu bu yıl sınava girmişti sanırım.Güncel yayınları daha iyi biliyordur.O sana daha çok yardımcı olur
Teşekkürler canım.Görüşürüz
dım dım dım dım.Evet neden böyle oldu Ne yapsakta hareketlense
menümü yazıp öle gideyim
domates
1 kaşık lor
5 zeytin
2 dilim kepek ekmek
ara:yarım bardak kefir,2 ceviz, 6 badem
cacık
1 dilim kepek ekmek
5 kiloluk 2 ağırlıkla
60 kez sağa sola dönüş
60 kez yanlara eğilme
20 kez öne eğilme
Yalnız çok bayat bilmece sorarım baştan söyleyeyim.Hatta eyyy iyyyyy diyebilirsin
İlk soru: Köpek ile kedi yanyana gelmiş köpek kediye ne söylemiş???
Selam Kızlar
Nasılsınız ?
Bugün Okula uğradım
Ben akşam yemeğimi yemeye gidiyorumGörüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?