vay maşallah ne güzel kilo veriyorsun..inşallah hep böle devam eder.sana iyi eğlenceler şekercanlarım ben bu sabah bir küçük dilim börek domates az salatalık, öğlen salata akşam meyve yedim :)
şimdide biraz karpuz.
bu haftasonu kendime izin verdim, yarın denize gidiyorum yüzer spor yaparım böylece :)
yarın nete giremeyeceğim, pazartesi görüşürüz :)
buarada bu hafta için kendime 1-2 kilo vereceğim diye söz verdim. şimdiye kadar 1,5 ayda verdiğim bu kiloları bi toparlamam ve bünyemi alıştırmam şart.
bir haftasonra yine sıkı bir diyetle devam edeceğim.
yürü be kocum kim tum seniopuyorumnanaktaniyi akşamlar kızlar..sıkıcı bir haftasonu geçirdim felaket sıcaktı biraz dolaşayım diyodum ama sıcaktan çıkamadım bile dışarı mafoldumben
bugün yediklerime gelince;
sabah 2 dilim kepek ekmeği bir parça peynir domatas salatalık
öğle bir tabak taze fasülye 1 kase yoğurt bi tane dolma
akşam yarım tabak taze fasülye
yarım saat önce de bir kupa nescafe içtim ama şekerli :kedi:
yarın ne olursa olsun başlıyorum ama spora sıcaktn patlasam da yürüycem ve egzersiz yapıcam kaydirigubbakcemile2
günadııııınnnn :)))
baskül bugün yüzümü güldürdü umarım haftasonuna kadarda böle gider:))
tüm günü meyve yiyerek geçiriyorum... su ve yeşil çayıda unutmuyorum...
yemeklerden canım çekerse tadına bakıyorum. ve iki gündür yeme sonuucunda 150 gram vermişim çook sevindim :))
yemeklerden canım çekerse tadına bakıyorum. ve iki gündür yeme sonuucunda 150 gram vermişim çook sevindim :))
günadııııınnnn :)))
baskül bugün yüzümü güldürdü umarım haftasonuna kadarda böle gider:))
bu baskül beni de bir güldürse ne iyi olacak yaaa
ben de kendime söz verdiğim gibi yürüyüşümü yapıp geldim kızlar 1 aydır falan sporu boşlamıştım hamlamışım biraz 1 saatlik yürüyüşten sonra haşatım çıktı çok yorgunum hemen bi duş alıp yeşilçayımı içeceğim salatayla geçiştiricem bu akşamı öpüyorum hepinizi görüşürüz şekerler :enbuyukkk:
canım tebrik ederim
devamını bekliyoruz hep böle devam et hemen meyvelerini toplayacaksın
inşallah dosbam bayrama kadar sıkılaşmam lazım :kedi:
canım düzenli spor ile 4 haftada 10cm incelenler var... yani bayrama 5 hafta var ümit var ...
sen devam et... hatta hergün buraya ne kadar spor yapacağını yaz sonrada yapıp yapmadığını... belki daha çok motive eder sorumuluk duygusu oluşur
günaydın kızlar ..güzel bir hafta sonu geçirdim..yeni bir haftaya başladıkk..umarım hepimiz için mutlu az kalorili bir hafta olurr:lepi:
dosbacım tartının yüzünü güldürmesi çok güzel bir haber..darısı hepimizin başınaa:lepi:
poly cim elpitik bisiklet de var alsında kafamın bi tarfında ama alıpta kullanmam diye hep erteliyorum..çünkü koşu bandımı öle yaptımmkaydirigubbakcemile
baharcım spora başlamışsın canım..bugün ben de balıyayım diyorummvereliniortak
günaydın kızlar ..güzel bir hafta sonu geçirdim..yeni bir haftaya başladıkk..umarım hepimiz için mutlu az kalorili bir hafta olurr:lepi:
dosbacım tartının yüzünü güldürmesi çok güzel bir haber..darısı hepimizin başınaa:lepi:
poly cim elpitik bisiklet de var alsında kafamın bi tarfında ama alıpta kullanmam diye hep erteliyorum..çünkü koşu bandımı öle yaptımmkaydirigubbakcemile
baharcım spora başlamışsın canım..bugün ben de balıyayım diyorummvereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?