Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ii geceler kızlar
1 saat yürüyüşüü yaptım... kendimi hafif hissediyorum
yarın misafirim var :)) bakalım kaçamak yapmadan geçecek mi???
yarın akşam görüşürüz ii haftasonları

vay maşallah ne güzel kilo veriyorsun..inşallah hep böle devam eder.sana iyi eğlenceler şeker
yürü be kocum kim tum seniopuyorumnanaktan
günadııııınnnn :)))
baskül bugün yüzümü güldürdü umarım haftasonuna kadarda böle gider:))

hep gülsün inşallah yüzün şeker ya şu diyetisyen sana çok iyi geldi..zemuszemus

tüm günü meyve yiyerek geçiriyorum... su ve yeşil çayıda unutmuyorum...
yemeklerden canım çekerse tadına bakıyorum. ve iki gündür yeme sonuucunda 150 gram vermişim çook sevindim :))

günadııııınnnn :)))
baskül bugün yüzümü güldürdü umarım haftasonuna kadarda böle gider:))

hadi bakalım canım inşallah olacak böyle devam edersen yerimseniben

bu baskül beni de bir güldürse ne iyi olacak yaaa

seni de güldürür acıbibercim merak etme hepimizi güldürecek bir gün :teselli:

tüm günü meyve yiyerek geçiriyorum... su ve yeşil çayıda unutmuyorum...
yemeklerden canım çekerse tadına bakıyorum. ve iki gündür yeme sonuucunda 150 gram vermişim çook sevindim :))

acıbibere katılıyorum zenimcim iraden kuvvetli böyle devam edersen hedefine ulaşırsın yakında

ben de kendime söz verdiğim gibi yürüyüşümü yapıp geldim kızlar 1 aydır falan sporu boşlamıştım hamlamışım biraz 1 saatlik yürüyüşten sonra haşatım çıktı çok yorgunum hemen bi duş alıp yeşilçayımı içeceğim salatayla geçiştiricem bu akşamı öpüyorum hepinizi görüşürüz şekerler :enbuyukkk:

canım tebrik ederim
devamını bekliyoruz hep böle devam et hemen meyvelerini toplayacaksın

inşallah dosbam bayrama kadar sıkılaşmam lazım :kedi:

canım düzenli spor ile 4 haftada 10cm incelenler var... yani bayrama 5 hafta var ümit var ...
sen devam et... hatta hergün buraya ne kadar spor yapacağını yaz sonrada yapıp yapmadığını... belki daha çok motive eder sorumuluk duygusu oluşur

iyi fikir canım buraya yazarsam kendimi borçlu hissederim her gün düzenli yürüyebilirim ramazan geliyo ya ondan korkuyorum ya veremezsem diye mafoldumben

ıyi geceler kızlar,

Cok yogun bir haftasonu geçirdim şimdide geçmişi okuyamıyorum yarı hepsine yorum yazacagım

dunku menum söyleydi;

Sabah ; 2 dilim ekmek 1 parca peynir 1 yagda yumurta domates salatalık 1-2 tk bal
Ara ; Yesilçay 2 armut
Ogle ; 12 çiğ köfte bol yeşillik domates 1 bardak ayran
Ara ; 5 hurma yeşilçay
Akşam ; 5 yk bezelye yemeği 2 yk yogurt 1 dilimekmek 1kase çorba
Su ; 3,5 lt
Spor ; 45 dk eliptik bisiklet

bugunku menumde soyleydi;

Sabah ; 3 dilim ekmek 1 parca peynir 1,5 yagda yumurta domates salatalık 1-2 vişne reçeli
Ara ; Yesilçay 5 hurma
Ogle ; 4 ızgara köfte bol yeşillik domates 1 bardak ayran
Ara ; 1 elma yeşilçay
Akşam ; 1 bardak ayran 10 tane fırında kaşarlı mantar 2 patatesten elma patates domates sosu
Su ; 3,5 lt

günaydın kızlar ..güzel bir hafta sonu geçirdim..yeni bir haftaya başladıkk..umarım hepimiz için mutlu az kalorili bir hafta olurr:lepi:
dosbacım tartının yüzünü güldürmesi çok güzel bir haber..darısı hepimizin başınaa:lepi:
poly cim elpitik bisiklet de var alsında kafamın bi tarfında ama alıpta kullanmam diye hep erteliyorum..çünkü koşu bandımı öle yaptımmkaydirigubbakcemile
baharcım spora başlamışsın canım..bugün ben de balıyayım diyorummvereliniortak

canım spor günün olsun bugün ve benim gibi hemen koşu bandını aç... tozunu al :))
gerekiyorsa bakımını yap veee hemen başlaaaa ...
senden güzel haber bekliyoruz

canım yemek yemek istemiyor, işyerinde çok yoğunum zaten.
bir elma yedim şuana kadar. ara ara yemem ve metabolizmamı hızlandırmam gerek biliyorum ama başarılı olamıyorum.
su içmeye devam. bu hafta kilomu kontrol altına almam şart :))

başla canım tabi ki özellikle çık dışarıda yürü zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun benim de evde yürüyüş bandım var elektrikli olanlardan değil bunu tamamen kendi gücünle çeviriyosun ve yarım saat zor dayanıyosun mafoldumben o yüzden ben onu pek kullanamıyorum çok sıkıyo beni sürekli saate bakıyorum zaman hala dolmadı mı diye lmaz: bi şekilde gidecek de bu kilolar bakalım nasıl :gitme:

Günaydin kızlar,

dunku menum şöyleydi;

Sabah ; 3 adet çoklifli wasa üzerine krem peynir domates şekersiz limonata
Ara ; Yesilçay 1 incir
Ogle ; 2 adet wasa 6 yk sulu köfte 1 bardak ayran
Ara ; 5 hurma yeşilçay
Akşam ; 4 yk domatesli feslegenli makarna, 5 yk kabak ızgara üzerine sarımsaklı yogurt
Su ; 3,5 lt

Kızlar sanırım takımımız spor konusunda azme geldi böyle devam edelim bayrama sıkı bir vucutla girelim haydin:lepi:

Shopaholic;
güzel bir haftasonu geçirmene sevindim canım

zenim; canım sen isveçden dondun ama hala çok az yiyorsun dikkat et kendine güçten düşme canım

bhr.87; eger evde alet yaparken canın sıkılıyorsa ya televizyonu görebilecegin yere getir yada çok konusan sevdiğin bir komsunu arkadaşını çağır o anlatsın sen dinle ben bu ikisini dönüşümlü yapıyorumyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…